Geleneksel "2013 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

eLmayRa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
36.900
6.945
2013 YILI "KADINLAR KULÜBÜ ENLERi" YARIŞMA DUYURUSU

Acısıyla, tatlısıyla, kavgasıyla, gürültüsüyle, kahkahasıyla, gözyaşıyla, mutlu-mutsuz haberleriyle bir yılı daha geride bırakmak üzereyiz.

Aramıza yeni eklenen arkadaşlarla her geçen gün büyüyor kocaman bir aile oluyoruz. Güzel dostluklar kurup, güzel anılar biriktirdik çantamızda. Kavgalarımız da oldu elbette; uzun küslüklerimiz, ekran başından saç saça girmelerimiz :KK1:.... Ama hepsi bitti. Hepsi geçti. Yaşanılan herşey yazdığımız yazılarla geçmişte kalmak üzere....

Her yıl hayatımıza renk katan "ENLER YARIŞMASI" bu sene de başlıyor.

01 Kasım tarihinden itibaren aşağıda kural ve kategorileri belirlenmiş olan seçmelerimiz 01 Aralık tarihinde sonra erecek ve anketlerin yer aldığı oylamaya geçilecektir. Oylama açık anket şeklinde yapılacak olup, sizlerin belirlediği adaylar tüm kadınlar klübü üyeleri tarafından oylanacaktır.

Oylama 01 Aralık'tan itibaren başlayacak ve sonuclar daha sonra açıklanacaktır.

Bizlerin secip yine bizlerin oylayacağı, keyifli bir rekabetin yaşanacağı eğlenceli yarışma olması dileklerimle.....

************************************************************************************************

YAPILMASI GEREKENLER;

1- Aşağıda daha önce belirlenmiş olan kategorileri kopyalayıp, karşılarına adaylarınızı yazıp bana özel mesajla gönderebilirsiniz. -Buraya yani > http://www.kadinlarkulubu.com/private.php?do=newpm&u=154643-

2- İsmini yazmak istediğiniz üyeyi (adayınızı) en fazla iki kategoride aday gösterebilirsiniz.

3- Aday olarak belirtmek istediğiniz üyenin kullanıcı adını -yanlış anlaşılmalara mahal vermemek adına- açık, anlaşılır ve doğru bir şekilde yazmalısınız. Örnek; yazılmak istenen üye eLmayRa_, yazılan; elmarya, evmanya, elmanya gibi.

4- İsim yazmak istemediğiniz, adayınızın olmadığı kategorileri boş bırakabilirsiniz.

5- Adaylar belirlendikten sonra oylamada (ankette) yer almak istemeyen adaylar, lütfen isimlerin açıklandığı ilk gün bildirsin. Aksi takdirde oylamada yer almaya devam edeceklerdir.

************************************************************************************************

Geleneksel olarak düzenlediğimiz Kadınlar Kulübü Enleri yarışması için aday önerilerinizi bekliyorum.....

SON TARİH 01 ARALIK 2013'tür.

KATEGORİLER

Üyeler:
2013 Yılı Yılın Anneleri;

En Çalışkan KK Üyesi;

En Muhalefet KK Üyesi;

En Duygusal KK Üyesi;

En Paylaşımcı KK Üyesi;

En Güzel Yorum Yapan KK Üyesi;

En Komik KK Üyesi;

En Canayakın/Dostane KK Üyesi;

En Asabi KK Üyesi;

En Tanışılmak İstenen KK Üyesi;

En Vazgeçilmez KK Ablası;

En Dobra/Delikanlı KK Üyesi;

En Yaramaz KK Üyesi;

En Şair Ruhlu KK Üyesi;

En Kitap Kurdu KK Üyesi;

Türkçeyi En Güzel Kullanan KK Üyesi;

En Kibar/Nazik KK Üyesi;

En Her Konuya Vakıf KK Üyesi;

En Yazamadan Duramayan KK Üyesi;

En Olmazsa Olmaz KK Üyesi;

En Yardımsever KK Üyesi;

En Isınamadığınız KK Üyesi;

En Ciddi KK Üyesi;

En Kendini Beğenmiş/Övüngeç KK Üyesi;

En Teknoloji Düşkünü KK Üyesi;

En Marifetli KK Aşçısı;

En Güzel Kullanıcı Adına Sahip KK Üyesi;

En İlginç Kullanıcı Adına Sahip KK Üyesi;

En Farklı/Güzel Avatara Sahip KK Üyesi;

En İyi Çıkış Yapan KK Üyesi;

En Oyun Kurdu KK Üyesi;

YILIN ÜYESİ;

Konular - Başlıklar - Yönetim:
En Popüler Bölüm (Bir Derdim Var, Gebelik, Oyun Gibi...);

En Sıkıcı Bölüm;

En Faydalı/Bilgilendirici Konu;

En İyi Buluşma Grubu;

En Faydalı Yardım Melekleri Kampanyası;

En İçimizi Acıtan Topic (Acısıyla Tatlısıyla Bölümünden);

En Mutluluktan Uçuran Topic (Mutluluktan Uçtuğunuz Haberler Bölümünden);

En Çok Ses Getiren Topic;

En Eli Maşalı Yönetici;

En Yardımsever KK Moderatörü;

En Güzel Ev Dekorasyonuna Sahip KK Üyesi (Evim Evim Güzel Evim Bölümünden);

En Şık KK Üyesi (Bugün Ne Giydin Çek De Görelim Bölümünden);

En Sorunsuz Alışveriş Yapılan KK Üyesi;

En Becerikli KK Örgücüsü (Ören Bayan Bölümünden);

Son düzenleme:
Ben de ne zaman acılacak diye bekliyordum
hadi hayırlısı olsun:KK6:

Ayy çok güzel hep takip ederdim nolur bu yıl en azından bir kategoride aday oliyim be.:KK53: hayırlı olsun elmayracım bu arada. :KK16:

Ayy çok güzel hep takip ederdim nolur bu yıl en azından bir kategoride aday oliyim be.:KK53: hayırlı olsun elmayracım bu arada. :KK16:

Saol canım. hayırlı olsun kulübümüze. Ev postunu yetiştireydin sen alırdın :KK70:

adaylıgımı neye koysam acaba :)

Sevgili Elmayra çok yerinde ve zamanında düşünmüşsün konuyu.
Yalnız bu sene için, geçen seneki enlerde geliştirmeler olması gerektiğini konuşmuştuk.
Listenin düzenlenmeye ihtiyacı var gibi geliyor bana da.
Biliyorsun alınganlığa mahal verecek bazı başlıklar olduğu gibi aktiflikten uzaklaşmış konular da mevcut bu listede. :KK34:

Sevgili Elmayra çok yerinde ve zamanında düşünmüşsün konuyu.
Yalnız bu sene için, geçen seneki enlerde geliştirmeler olması gerektiğini konuşmuştuk.
Listenin düzenlenmeye ihtiyacı var gibi geliyor bana da.
Biliyorsun alınganlığa mahal verecek bazı başlıklar olduğu gibi aktiflikten uzaklaşmış konular da mevcut bu listede. :KK34:

Canım teşekkür ederim. Bazı kategorileri sadeleştirdim ya da ayırdım ama Yönetim belirlenenler üzerinden yayına onay verdi. Eklemek istediğim seyler de vardı ama kafama göre is yapmak istemedim.

Olmaz mı canım?
Yeni üyelikler alıp kendine oy verenler vardı.:KK14:

ahahahahha çabaya bak :KK70: dışardan üye toplamaca :KK70:

Yine bişeyler çıkar bak gör :KK31:

Temennim o zaten,uyanıklık yapıp oy isteyenleride unutmayalım demi ,yada 10 tane üyelik alıp kendine oy verenler olmuştu geçen sene :KK31:

Sağlık olsun, bu kadar cok kadının olduğu yerde olağan :) Cok görmüyorum :KK70:

Hadi hayırlı olsun canımm..
En komik üye elmayra benim için o şaşmaz kural:KK1:
Bende birşey yok o yüzden boş yere meşgul etmiiim:KK53:

Elmiş bir önerim var yönetim ne der bilemem ama..
Yılın üyesi seçilecek olan kişi bence 2013 kayıtlı üye olsun derim,en azından yıl içindeki paylamşıları yorumları daha etkili olacaktır bunda.

X