Gelecekteki canım elticiğim

Amin

Diğer bahsettiğiniz konularda zaten genel bir cevap vermiştim. Okursanız ara sayfaları görürsünüz.

Okudum hepsini. Ona istinaden şunu önereyim size siz evlenmeden gebelik ve cinsellikle ilgili iyice bir araştırma yapın da sonradan çok sıkıntı yaşarsınız bu düşünce yapısıyla

Yeni doğmuş bebeğe bakınca da yapılma sürecini düşünür bu şimdi ahlaksızlar nasıl yaparsınız bunu
Siz Ulu orta bahsetmeyi normal buluyorsunuz anladığım kadarıyla. Benim gördüğüm ahlaki değerler bu yönde. Diğer bana göre değil. Kusura bakmayın.

Iyi de dahil olmadığınız bir aileden SIZENE.. Daha girmeden bu düşüncelerdeyseniz vay haline onların. Ben sizi pek iyi niyetli göremedim.

Siz Ulu orta bahsetmeyi normal buluyorsunuz anladığım kadarıyla. Benim gördüğüm ahlak bu yönde. Diğer bana göre değil. Kusura bakmayın.
Hayır normal bulduğumu söylemedim, sevgilin test alınca aklı cinselliğe kayan sensin. hamilelik testi, hamile, bebek,çocuk vs görünce aklıma cinsel içerikli birşey gelmiyor. Çocuğu sık hastalanan bir kadını ev ortamında görmeden çocuğuna bakmıyor diye yaftalayacak kadar kötü kalpli de değilim. Sana da tavsiye ederim.

Herşeyi geçtim insan sevgilisine neden herşeyi anlatır. Ailecek dedikoduyu seviyorlar sanırım görümcen ve sevgilinde aynı kafadalar.
Siz ise tam bir ponçiksiniz :)

E anlatır sevgilisi sonuçta
Bence hiç bir önemi yok
Kaç senedir birliktelikmiş
Bende hayatımdaki insanın bu denli saçma sapan davranan bir kadınla muhattab olmaması için uyarırım rahatsız olurum
Konuşup konuşmamasının da önemi yok
O testi kocasının kardeşine aldırmış mı aldırmış olay bitti .

Abisinin eşiyle ne diyerek araya mesafe koyacak ? Kaldı ki abisi hiç bir şey demiyorken ?

Muhattap olmasın dediğiniz kadın yengesi yani ailenin içinden, abisinin eşi, yeğeninin annesi onun farkında mısınız? Konu sahibinin sevgilisinin gelip konu sahibine bunu anlatmasının normal bir yanı yok. Neyse ya ne desem siz anlamayacaksınız, herkesin doğrusu kendine o yüzden karşılıklı hiç yorulmayalım

Ben olsam kavga ederdim kaldıramazdım bu olanları. Ama ben çok kıskanç biriyim benim tam tersim gibi olun siz sakince sevgilinizin sevgisinden emin bir şekilse yaptıkları hoş değil ama seni bildiğim güvendiğimden takmıyorum kardeşine ve hareketlerine diyin.

Poncigin balli kaymakli elticigin belki biraz dusuncesiz kaynina test aldirmak konusunda

Ama sen de dedikodu arayan, evlenmeden poncik balli kaymakli elticigine takan fena bir gelin adayiisin.

Aileye girmemissin henuz
Sevgilin de..ben hastanedeyim tabi ben halledicem..diyorsa sana laf dusmez!

Poncigin balli kaymakli elticiginle ugrasmaktan vazgec

Kimse kim
Hamilik testini kendi alsın ya
Sen aldırır mısın kocanın kardeşine onu söyle bana
Kardeşinin karısı diye yakın olmasına gerek yok bayramdan bayrama görsün işte
Evlenince insanlar dib dibe yaşamak zorunda değil
Ben mesela çoğu akrabamla görüşmem
Bir yerim eksilmedi çok şükür
Saçma sapan davranan insanları sırf akrabam diye çekemem doğrusu

Herşeyi geçtim insan sevgilisine neden herşeyi anlatır. Ailecek dedikoduyu seviyorlar sanırım görümcen ve sevgilinde aynı kafadalar.
Siz ise tam bir ponçiksiniz :)
Uzun yıllardır birlikte olduğumuzdandır belki. Ayrıca ben ona yengesinden daha yakın olduğum için olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…