Aminahahahahahah tövbeler olsun test aldırması hoş değil dedim zaten de asıl sen kendi zihniyetine bak. Şimdi sen etrafından “x 2 aylık hamileymiş” diye duyunca, hmm 2 ay önce yoğun bir şekilde sex yapılmış diye mi düşünüyorsun. Akşam akşam sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün
Yeni doğmuş bebeğe bakınca da yapılma sürecini düşünür bu şimdiSanki çocuk doğunca sex yaptıkları ortalama tarih cıkmıcak
Diğer bahsettiğiniz konularda zaten genel bir cevap vermiştim. Okursanız ara sayfaları görürsünüz.
Siz Ulu orta bahsetmeyi normal buluyorsunuz anladığım kadarıyla. Benim gördüğüm ahlaki değerler bu yönde. Diğer bana göre değil. Kusura bakmayın.Yeni doğmuş bebeğe bakınca da yapılma sürecini düşünür bu şimdiahlaksızlar nasıl yaparsınız bunu
Okudum hepsini. Ona istinaden şunu önereyim size siz evlenmeden gebelik ve cinsellikle ilgili iyice bir araştırma yapın da sonradan çok sıkıntı yaşarsınız bu düşünce yapısıyla
Hayır normal bulduğumu söylemedim, sevgilin test alınca aklı cinselliğe kayan sensin. hamilelik testi, hamile, bebek,çocuk vs görünce aklıma cinsel içerikli birşey gelmiyor. Çocuğu sık hastalanan bir kadını ev ortamında görmeden çocuğuna bakmıyor diye yaftalayacak kadar kötü kalpli de değilim. Sana da tavsiye ederim.Siz Ulu orta bahsetmeyi normal buluyorsunuz anladığım kadarıyla. Benim gördüğüm ahlak bu yönde. Diğer bana göre değil. Kusura bakmayın.
E anlatır sevgilisi sonuçtaKocası olup olmaması önemli, öncelikle onu söyleyeyim. Burda özeli konu sahibine açan bizzat konu sahibinin sevgilisi yalnız. Daha elti adayıyla bir kere konuşmuşlukları yokmuş. Gelip bunları anlatan konu sahibinin sevgilisi direk
Abisinin eşiyle ne diyerek araya mesafe koyacak ? Kaldı ki abisi hiç bir şey demiyorken ?E anlatır sevgilisi sonuçta
Bence hiç bir önemi yok
Kaç senedir birliktelikmiş
Bende hayatımdaki insanın bu denli saçma sapan davranan bir kadınla muhattab olmaması için uyarırım rahatsız olurum
Konuşup konuşmamasının da önemi yok
O testi kocasının kardeşine aldırmış mı aldırmış olay bitti .
E anlatır sevgilisi sonuçta
Bence hiç bir önemi yok
Kaç senedir birliktelikmiş
Bende hayatımdaki insanın bu denli saçma sapan davranan bir kadınla muhattab olmaması için uyarırım rahatsız olurum
Konuşup konuşmamasının da önemi yok
O testi kocasının kardeşine aldırmış mı aldırmış olay bitti .
Kusurabakma yengesine omur boyu yardim edecek kabul etsen iyi olurHepsine yardım etsin hiç sıkıntı değil ama bu kadına etmesin çok gıcığım ya gerçekten inanılmaz gıcıklandım
Ne guzel isteYaz kış aynı çocuk yılın 52 haftası acilde.
Kimse kimMuhattap olmasın dediğiniz kadın yengesi yani ailenin içinden, abisinin eşi, yeğeninin annesi onun farkında mısınız? Konu sahibinin sevgilisinin gelip konu sahibine bunu anlatmasının normal bir yanı yok. Neyse ya ne desem siz anlamayacaksınız, herkesin doğrusu kendine o yüzden karşılıklı hiç yorulmayalım
Niye ki ?Mune konu mide bulandırıcı bir hal almaya başladı. Konumu kapatır mısın lütfen.
Uzun yıllardır birlikte olduğumuzdandır belki. Ayrıca ben ona yengesinden daha yakın olduğum için olabilir mi?Herşeyi geçtim insan sevgilisine neden herşeyi anlatır. Ailecek dedikoduyu seviyorlar sanırım görümcen ve sevgilinde aynı kafadalar.
Siz ise tam bir ponçiksiniz :)
İnsanların iğrençlikleri yüzündendir ponçiğimNiye ki ?
Gayet poncik ballai kaymakli bir konuydu halbuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?