Ona ayrı bozuğum zatentamam normal değil bencede normal değil. Hadi eltiniz aradial dedi?! Bir erkek olaral sevgiliniz yenge bukadarı fazla niye demiyor. Abisinle ne zaman seks yaptıgını o mü bilmek zorunda.Yani sif Eltide suc yok erkek arkdaşinda normal gelmedi bana bu konuda...
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Temmuz 2018
- 3.505
- 4.026
- 53
- 34
Onun suçu yok yaOna ayrı bozuğum zaten
Şimdi birşey dese kadın ne alaka diyecek fesat diyecek ne yapsın çocuk
Onun suçu yok ya
Şimdi birşey dese kadın ne alaka diyecek fesat diyecek ne yapsın çocuk
Abisine/ablasına söyleyip rahatsız oluyorum diyebilir sonuçta. İlla sevgili yengesinin yüzüne demesine gerek yok.
- 7 Ocak 2016
- 10.305
- 49.648
- 598
Apaçık yanlışı olmayan mı? Söz konusu benim erkek arkadaşım yalnız. Yatak odasını aleni bir şekilde umuma açan birisinin bana yanlışı yok mu sizce?
Evet erkek arkadaşınız, kocanız değil,söz konusu kişi de erkek arkadaşınızın abisinin karısı.Bahsettiğiniz konuyu anlamadım,ne demek yatak odasını umuma açmak, ne demek istiyorsunuz?
Evet erkek arkadaşınız, kocanız değil,söz konusu kişi de erkek arkadaşınızın abisinin karısı.Bahsettiğiniz konuyu anlamadım, ilk mesajında bu tarz bir durumdan bahsetmemişsiniz, ne demek yatak odasını umuma açmak, ne demek istiyorsunuz?
Kaynıma hamilelik testi aldırıyorsam, kaynıma doktorun cinsellikle ilgili reçeteyi verebiliyorsam bu benim için yatak odamı özelimi umuma açmaktır. Bi o değil ki bu dönem sex yaptıklarını görümcesi kaynanası (tek kelime etmediğim halde) ben dahil herkes biliyor. Umuma açmak olmuyor mu bu durum?
- 2 Temmuz 2018
- 3.505
- 4.026
- 53
- 34
Evet ama düşünememiş olabilir yada tadsızlık çıkmasın diye sustuAbisine/ablasına söyleyip rahatsız oluyorum diyebilir sonuçta. İlla sevgili yengesinin yüzüne demesine gerek yok.
Dediğim gibi yüz vermeyin ikinizde
Mesafe koyun
- 2 Temmuz 2018
- 3.505
- 4.026
- 53
- 34
Kocası olup olmamasının önemi YokEvet erkek arkadaşınız, kocanız değil,söz konusu kişi de erkek arkadaşınızın abisinin karısı.Bahsettiğiniz konuyu anlamadım,ne demek yatak odasını umuma açmak, ne demek istiyorsunuz?
Uzun bir ilişkileri var ve kız arkadaşı olarak ona yanlış geliyor ve haklı
Bu kadar özelini açmasınlar kocalarının kardeşlerine ayıp yahu
Ben utanırım Yani
Ben koyuyorum da onun sevgili yengoşu işte çıt çıkarmıyor. Düşünemiyor. Böyle olunca da ben bilendikçe bileniyorum. Valla artık psikolojim normal değil. Beynimde şimşekler çakıyorEvet ama düşünememiş olabilir yada tadsızlık çıkmasın diye sustu
Dediğim gibi yüz vermeyin ikinizde
Mesafe koyun
Çok güzel bir cevap olmuş teşekkür ederimKocası olup olmamasının önemi Yok
Ben utanırım Yani
- 19 Temmuz 2018
- 1.888
- 6.008
- 73
Görümce size birşeyler anlattığında elti ile ilgili hiç bir şey söylemediniz mi görümceye ??Erkek arkadaşım dışında kimseye bişey demedim, dememde. Genelde sessiz kalıyorum ben, yorum yapmıyorum. Ama içten içe çok bileniyorum bu kezde adamın kafasını yiyorum. Çok tartıştık bu sebep yüzünden ama hala saf saf o benim yeğenimin annesi diyor. Aşamıyoruz bu konuyu.
- 29 Ağustos 2014
- 1.243
- 2.553
- 133
Hamilelik testi aldırınca sex yaptıklarını ifşa etmiş oluyor öyle mihayır normalde evli çiftlerin öyle bişey yaptığını kimse bilmez ama şimdi test aldırdı ya kaynanası ve çevredekiler ulan bunlar gizli gizli sevişiyor mu yoksa demişlerdir böyle şeyleri kaynından rica etmesi hoş bir durum olmasa da seni ilgilendiren birşey veya çok ayıplanacak bir rezalet yok ortada. Sevgilin test alırken sevişme zamanlarını hesaplayacak kadar ruh hastası değildir bence. Hepsini geçtim sen şu an sadece sevgilisisin yani bi tanışma dönemi. Sevgilinin davranışlarını domine etmeye çalışmak yerine uzaklaşmayı seçersen kendine daha uygun birini bulabilirsin yoksa bu aileye girersen sen de dahil herkesin huzuru kaçacakKaynıma hamilelik testi aldırıyorsam, kaynıma doktorun cinsellikle ilgili reçeteyi verebiliyorsam bu benim için yatak odamı özelimi umuma açmaktır. Bi o değil ki bu dönem sex yaptıklarını görümcesi kaynanası (tek kelime etmediğim halde) ben dahil herkes biliyor. Umuma açmak olmuyor mu bu durum?
- 7 Ocak 2016
- 10.305
- 49.648
- 598
Kaynıma hamilelik testi aldırıyorsam, kaynıma doktorun cinsellikle ilgili reçeteyi verebiliyorsam bu benim için yatak odamı özelimi umuma açmaktır. Bi o değil ki bu dönem sex yaptıklarını görümcesi kaynanası (tek kelime etmediğim halde) ben dahil herkes biliyor. Umuma açmak olmuyor mu bu durum?
Daha aileye girmeden karıştırma çabasındasınız. İlk mesajınıza istinaden de şunu söyleyeyim yıllardır ciddisiniz ama elti adayının ancak kardeşim seni beğendi dediğinde sizden haberi oluyor. Yok kocası çiçek almıyormuş bilmem ne bundan size ne? Siz evli insanların sex yapmadığını mı sanıyorsunuz? Bunu zaten bilmezseniz sıkıntı var. Üremek de ölüm gibi çok normal bir olay. Üremek için de sex yapmak gerek umarım biliyorsunuzdur. Hamile kadınlar sizin şu zihniyetinize göre sokakta gezmesin, sex yaptıkları belli olur, yatak odalarını umuma açarlar öyle mi? Eğer erkek arkadaşınızın rahatsız olduğu bir durum varsa yengesiyle halleder kalkıpta sevgilisine şikayet etmez, bu meseleyi sizin öğrenme sebebiniz elti adayınızın gelip size söylemesideğil neticede sevgilinizin söylemesi onun farkındasınızdır umarım. Yani yengesinin yatak odasını umuma açan bizzat sizin sevgiliniz
Allah yardımcıları olsun abla inşallah düzelir dedim. Beni kimsenin ilişkisi gerçekten ilgilendirmiyor. Benim ilişkime de bulaşmasınlr.Görümce size birşeyler anlattığında elti ile ilgili hiç bir şey söylemediniz mi görümceye ??
Zihniyete gel. Ayıp denen birşey var. Sex yapıldığını herkes bilir ama o dönem yoğun bir şekilde yapıldığını kimse bilmek zorunda değil diye düşünüyorum.Hamilelik testi aldırınca sex yaptıklarını ifşa etmiş oluyor öyle mihayır normalde evli çiftlerin öyle bişey yaptığını kimse bilmez ama şimdi test aldırdı ya kaynanası ve çevredekiler ulan bunlar gizli gizli sevişiyor mu yoksa demişlerdir böyle şeyleri kaynından rica etmesi hoş bir durum olmasa da seni ilgilendiren birşey veya çok ayıplanacak bir rezalet yok ortada. Sevgilin test alırken sevişme zamanlarını hesaplayacak kadar ruh hastası değildir bence. Hepsini geçtim sen şu an sadece sevgilisisin yani bi tanışma dönemi. Sevgilinin davranışlarını domine etmeye çalışmak yerine uzaklaşmayı seçersen kendine daha uygun birini bulabilirsin yoksa bu aileye girersen sen de dahil herkesin huzuru kaçacak
- 7 Ocak 2016
- 10.305
- 49.648
- 598
Kocası olup olmamasının önemi Yok
Ben utanırım Yani
Kocası olup olmaması önemli, öncelikle onu söyleyeyim. Burda özeli konu sahibine açan bizzat konu sahibinin sevgilisi yalnız. Daha elti adayıyla bir kere konuşmuşlukları yokmuş. Gelip bunları anlatan konu sahibinin sevgilisi direk
Sanki çocuk doğunca sex yaptıkları ortalama tarih cıkmıcakHamilelik testi aldırınca sex yaptıklarını ifşa etmiş oluyor öyle mihayır normalde evli çiftlerin öyle bişey yaptığını kimse bilmez ama şimdi test aldırdı ya kaynanası ve çevredekiler ulan bunlar gizli gizli sevişiyor mu yoksa demişlerdir böyle şeyleri kaynından rica etmesi hoş bir durum olmasa da seni ilgilendiren birşey veya çok ayıplanacak bir rezalet yok ortada. Sevgilin test alırken sevişme zamanlarını hesaplayacak kadar ruh hastası değildir bence. Hepsini geçtim sen şu an sadece sevgilisisin yani bi tanışma dönemi. Sevgilinin davranışlarını domine etmeye çalışmak yerine uzaklaşmayı seçersen kendine daha uygun birini bulabilirsin yoksa bu aileye girersen sen de dahil herkesin huzuru kaçacak
Onların tanışma süreci oldu bittiye geldi. Bir buçuk ay içinde tanışma söz nişan düğün oldu. Bundan ötürü benden bahsedilmemesini abes bulmuyorum.Daha aileye girmeden karıştırma çabasındasınız. İlk mesajınıza istinaden de şunu söyleyeyim yıllardır ciddisiniz ama elti adayının ancak kardeşim seni beğendi dediğinde sizden haberi oluyor. Yok kocası çiçek almıyormuş bilmem ne bundan size ne? Siz evli insanların sex yapmadığını mı sanıyorsunuz? Bunu zaten bilmezseniz sıkıntı var. Üremek de ölüm gibi çok normal bir olay. Üremek için de sex yapmak gerek umarım biliyorsunuzdur. Hamile kadınlar sizin şu zihniyetinize göre sokakta gezmesin, sex yaptıkları belli olur, yatak odalarını umuma açarlar öyle mi? Eğer erkek arkadaşınızın rahatsız olduğu bir durum varsa yengesiyle halleder kalkıpta sevgilisine şikayet etmez, bu meseleyi sizin öğrenme sebebiniz elti adayınızın gelip size söylemesideğil neticede sevgilinizin söylemesi onun farkındasınızdır umarım. Yani yengesinin yatak odasını umuma açan bizzat sizin sevgiliniz
- 7 Ocak 2016
- 10.305
- 49.648
- 598
Onların tanışma süreci oldu bittiye geldi. Bir buçuk ay içinde tanışma söz nişan düğün oldu. Bundan ötürü benden bahsedilmemesini abes bulmuyorum.
Bütün cevapta sadece buraya mı takıldınız? Sizden bahsedilmemesini abes bulmuyorsunuz ama sizden haberi olmayan bir insanın kardeşim seni beğendi demesini abes buluyorsunuz öyle mi? İlginçmiş..
- 29 Ağustos 2014
- 1.243
- 2.553
- 133
ahahahahahah tövbeler olsun test aldırması hoş değil dedim zaten de asıl sen kendi zihniyetine bak. Şimdi sen etrafından “x 2 aylık hamileymiş” diye duyunca, hmm 2 ay önce yoğun bir şekilde sex yapılmış diye mi düşünüyorsun. Akşam akşam sen beni güldürdün Allah da seni güldürsünZihniyete gel. Ayıp denen birşey var. Sex yapıldığını herkes bilir ama o dönem yoğun bir şekilde yapıldığını kimse bilmek zorunda değil diye düşünüyorum.
Diğer bahsettiğiniz konularda zaten genel bir cevap vermiştim. Okursanız ara sayfaları görürsünüz.Bütün cevapta sadece buraya mı takıldınız? Sizden bahsedilmemesini abes bulmuyorsunuz ama sizden haberi olmayan bir insanın kardeşim seni beğendi demesini abes buluyorsunuz öyle mi? İlginçmiş..