Hamilik terstini bekar kayınbiraderine aldıran kadın size çok normal geliyor herkes öyle yapıyor heralde burdaAbisinin eşiyle ne diyerek araya mesafe koyacak ? Kaldı ki abisi hiç bir şey demiyorken ?
Bence ona karar vermek size düşmez!Poncigin balli kaymakli elticigin belki biraz dusuncesiz kaynina test aldirmak konusunda
Ama sen de dedikodu arayan, evlenmeden poncik balli kaymakli elticigine takan fena bir gelin adayiisin.
Aileye girmemissin henuz
Sevgilin de..ben hastanedeyim tabi ben halledicem..diyorsa sana laf dusmez!
Poncigin balli kaymakli elticiginle ugrasmaktan vazgec
Sonra da ülke neden bu durumda. Ne kadar meşrebi geniş kadın varmışta haberimiz yokmuş. Boşverin.Hamilik terstini bekar kayınbiraderine aldıran kadın size çok normal geliyor herkes öyle yapıyor heralde burda
Millet ne rahat valla
Kimse kim
Hamilik testini kendi alsın ya
Sen aldırır mısın kocanın kardeşine onu söyle bana
Kardeşinin karısı diye yakın olmasına gerek yok bayramdan bayrama görsün işte
Evlenince insanlar dib dibe yaşamak zorunda değil
Ben mesela çoğu akrabamla görüşmem
Bir yerim eksilmedi çok şükür
Saçma sapan davranan insanları sırf akrabam diye çekemem doğrusu
Oha , yuh diyorum !!!Sonra da ülke neden bu durumda. Ne kadar meşrebi geniş kadın varmışta haberimiz yokmuş. Boşverin.
Hah annesiyle sohbet alt tarafı. Sanki devlet erkanıyla toplantıda :) annecim bir saniye demek çok zor olmasa gerek. Size gelin gelen yandıEvet normal. Ben anneme vakit ayirip sohbet ediyorsam ve kiz arkadasima da bu konuda bilgi vrrdiysem 10 dk icinde 10 kere aranmak istemem. Herkesin kendine ozel kisisel zamani olmali. Bu sevgili icin de es icin de gecerli... Saygi duyulmasini beklerim. Aksi saygisizlik olur. Bu saygisizliga karsi da kardesim kiz arkadasindan ayrildi. Iyi de yapti. Her bireyin kendi sinirlari olmali. Kendine vakit ayirmali. Yalnizca hayatimizds eslerimiz sevgililerimiz yok. Sizin oyle sanirim.... Biz o zihniyette degiliz.
bir kadin olarak sirf bu olay uzerindne meşrebi genis cumlesi cok cirkin bi cumle.ne amaci olabilir ki eltinin tamam yaptigi hoş bisey degil belki akil edemedi ama sizin bu lafinizda hic hoş degil.ayrica sorunu sevgilinde ara herseyj niye sana anlatiyor kiSonra da ülke neden bu durumda. Ne kadar meşrebi geniş kadın varmışta haberimiz yokmuş. Boşverin.
Terbiyeni bozma ! Rahatlıkla ne alaka ? Herkesin aile ilişkisi farklıdır , kardeşine hamilelik testi aldıran eşine laf etmeyen bir koca var , sevgili olarak bu duruma karışamaz bundan bahsediyor buradaki insanlar !Hamilik terstini bekar kayınbiraderine aldıran kadın size çok normal geliyor herkes öyle yapıyor heralde burda
Millet ne rahat valla
Yarısına kadar okudum aynı durumu yaşadım yıllarca ben ben ben diye diye geberdi yirtindiMerhaba hanımlar,
Erkek arkadaşımla uzun yıllardır bir birlikteliğimiz var. Bu yıl evlenmeyi planlıyoruz. Kendi ailesi biraz kalabalık 2 ablası 3 abisi var. Hepsi ile güzel bir ilişkim var diyebilirim. Tabi her aileye fitne fücür birisinin dahil olması şart olması sebebi ile en küçük ponçik elticiğim (benden 2 yaş büyük) bana biraz fesat hissettiriyor. Tanıştığım diğer aile bireylerini genel olarak samimi buldum.
Şimdi en başından anlatayım. Bizim 7-8 aylık ilişkimiz varken kaynım ile elticiğim evlendiler. Kaynım yapısı gereği düğün alışverişine dahi gitmedi. Benim sevgilim, ablası, ponçik eltim ve kendi kız kardeşi ile birlikte gittiler. Kız kardeşi erkek arkadaşımdan hoşlanmış ama o dönem bişey belli edilmemiş. Neyse düğün oldu bitti (Ben düğünlerine gitmedim) albümlere bakılırken elticiğim erkek arkadaşıma (sevgilin var mı yok mu diye sormadan) kardeşim senden hoşlanıyor diyor. Neyse benden bahsediliyor falan filan konu kapanıyor. Buna bozuldum önce sorabilirdi diye ama çok üstelemedim.
Gelelim sorunuma görümceciğimin anlattığına göre bu elticiğimin kendi kocası ile ciddi sorunları varmış. Yapı olarak kıskançmış ve beklentilerinin hiçbirisi kocası tarafından karşılanmıyormuş. Kaynımın fikirleri olgun ama odun yani öyle çiçektir böcektir bilmeyen eve ekmek getireyim yeterli gören birisi. Adamın ruhunda yok romantiklik. Evliliklerinden önce de bir birliktelikleri olmuş yani görücü usulü değil adamı tanıma fırsatı olmuş ponçiğmin.
Neyse erkek arkadaşımın beni uzun yıllardır beklemesi sebebi ile (ailemden kaynaklı) ballı kaymağım canım eltim buna diyormuş ki “senin yerinde bir başkası olsa hayatta böyle anlayış gösterip beklemezdi.” Erkek arkadaşımda saf anlamaz art niyeti, övüldüğünü sanmış gelmiş bana anlattı. İyice gıcıklandım kadına. Kocasının onun için yapmayacağı bişey çünkü biliyor kıskandığından aramıza fitne sokmaya kalkıyor diye düşünüyorum.
Erkek arkadaşım hastanede çalışıyor. Aradan zaman geçti bu hamilelik testi için hastaneden benimkine randevu aldırıyor. Yani tamam normal bir hastalıkta aldırsın ama bu özel bişey ben kaynımdan utanırım bana bi randevu al diyemem şahsen. Neyse ilk hamile olduğunu kocasından önce kaynı öğrenmiş oldu yani. Çocuk hastalanır babanın umrunda değil erkek arkadaşım götürür hastaneye ponçiğimde tabi yanında. Şimdi yeni hamilelikten şüphelenmiş eczaneden test mi alacak ilaç mı alacak kocası yok erkek arkadaşıma aldırmış. Yahu tamam kadına baştan bu yana gıcığım kabul ama ayıp yahu ayıp.
Velhasıl kelam artık çocuk hastalandığında bile çocuğa merhamet edemiyorum anası yüzünden.
Ben mi hatalıyım bana bi söyleyin lütfen. Kadınla tek kelam etmişliğim yok gördüğüm yerde bi kaşık suda boğasım geliyor.
Erkek arkadaşımda hastanede çalıştığı için tabi ben ilgileneceğim diyor. Haklı, yeğeni yani gerçekten haklı ama kadına öyle uyuz oldum ki artık çocukla ilgilendiğini duyunca cinlerim kabarıyor.
Bana bir yol gösterin lütfen.
Eşinin haberi var mı kiTerbiyeni bozma ! Rahatlıkla ne alaka ? Herkesin aile ilişkisi farklıdır , kardeşine hamilelik testi aldıran eşine laf etmeyen kadına , sevgili olarak birisi karışamaz bundan bahsediyor buradaki insanlar !
İlla ortam gereyim diye ne kastınız !
Anlayan birilerinin olması güzel. Tamamını okuyun bide yorumları okuyun dehşete düşeceksiniz.Yarısına kadar okudum aynı durumu yaşadım yıllarca ben ben ben diye diye geberdi yirtindi
Yaklaşık bir yıldır evimden cocuklarimdan uzak herşeyden uzak bir hayat sürdürüyor uzak dur yararı olmaz böylesine
Benimki de kardeşini eşime düşünüyormuş olmayinca beni düşman belledi sanki :))
Sen onları boşverSonra da ülke neden bu durumda. Ne kadar meşrebi geniş kadın varmışta haberimiz yokmuş. Boşverin.
Yahu ben ramazan ayında öp öz babam adet olduğumu anlamasın diye sahura kalkarım yanında bişey yemem. Milletteki bu mideye gerçekten hayret ettim. Ayıp, ahlak, özel kavramı gerçekten kalmamış. Dehşetle okudum yorumları. Yazık.Sen onları boşver
Şu kadınla mesefa koydur sevgiline
Kadın normal değil
Nikaha getiriyorlar hemen konuyu
Evlenmek çok önemli sanki
Herkes nikah da nikah diyor da bu kadının yaptığı düşünememiştir diye basite vuruluyor
Bence çok çirkin terbiyesizce birşey
Benim edep kültür ve mideme göre son derece iğrenç birşey.
Erkek kardeşime bile aldırmam kaldi ki eşimin kardeşine aldırıcam yok artık ya
Gel bul beni ponçiğimbende sizi tanimiyorum ama ş poncigim lafi yuzunden sizi bulsam bi kaşik suda bogmak isterim
ahh bi bilseniz en az o elti kadar fena oldugunuzu.sizini niyetiniz konu acip iciniz ferahlatmak ama işler istediginiz gibi olmadi.soyle dusunun bu kadar insan ayni seyi soyluyorsa var bi bildikleriGel bul beni ponçiğim
Ben derim gayet terbiyesiz ve genel ahlaka uyan bir davranış değilBen aldırmam ama aldırana da vay terbiyesiz, ahlaksız demem. Herkesin kendi bileceği iş, yakın görmüş veya kendince normal bulmuş vs vs kendi bilir, yargılamak bana düşmez. Konu sahibine de düşmez size de düşmez. Kimin kiminle ne zaman ne kadar görüşeceğinin kararını vermek de kimsenin haddi değil. Ne koca ne sevgilisi ne yenge ne baba ne bilmem ne. Yetişkin bir birey kimin ile ne zaman görüşeceğinin kararını kendi vermeli. Sizin akrabalarınızla görüşmemeniz beni hiç şaşırtmadı
Evet mutlaka bende varmış anormallik evlenince kaynıma müsaitseniz değişiklik olsun diye sizin odanızda ilişkiye girmek istyoruz derim modern çağ ayak uydurmuş olurum.ahh bi bilseniz en az o elti kadar fena oldugunuzu.sizini niyetiniz konu acip iciniz ferahlatmak ama işler istediginiz gibi olmadi.soyle dusunun bu kadar insan ayni seyi soyluyorsa var bi bildikleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?