Gelecekteki canım elticiğim

Abisinin eşiyle ne diyerek araya mesafe koyacak ? Kaldı ki abisi hiç bir şey demiyorken ?
Hamilik terstini bekar kayınbiraderine aldıran kadın size çok normal geliyor herkes öyle yapıyor heralde burda
Millet ne rahat valla

Bence ona karar vermek size düşmez!

Ben aldırmam ama aldırana da vay terbiyesiz, ahlaksız demem. Herkesin kendi bileceği iş, yakın görmüş veya kendince normal bulmuş vs vs kendi bilir, yargılamak bana düşmez. Konu sahibine de düşmez size de düşmez. Kimin kiminle ne zaman ne kadar görüşeceğinin kararını vermek de kimsenin haddi değil. Ne koca ne sevgilisi ne yenge ne baba ne bilmem ne. Yetişkin bir birey kimin ile ne zaman görüşeceğinin kararını kendi vermeli. Sizin akrabalarınızla görüşmemeniz beni hiç şaşırtmadı

Hah annesiyle sohbet alt tarafı. Sanki devlet erkanıyla toplantıda :) annecim bir saniye demek çok zor olmasa gerek. Size gelin gelen yandı

Sonra da ülke neden bu durumda. Ne kadar meşrebi geniş kadın varmışta haberimiz yokmuş. Boşverin.
bir kadin olarak sirf bu olay uzerindne meşrebi genis cumlesi cok cirkin bi cumle.ne amaci olabilir ki eltinin tamam yaptigi hoş bisey degil belki akil edemedi ama sizin bu lafinizda hic hoş degil.ayrica sorunu sevgilinde ara herseyj niye sana anlatiyor ki

Hamilik terstini bekar kayınbiraderine aldıran kadın size çok normal geliyor herkes öyle yapıyor heralde burda
Millet ne rahat valla
Terbiyeni bozma ! Rahatlıkla ne alaka ? Herkesin aile ilişkisi farklıdır , kardeşine hamilelik testi aldıran eşine laf etmeyen bir koca var , sevgili olarak bu duruma karışamaz bundan bahsediyor buradaki insanlar !

İlla ortam gereyim diye ne kastınız !

Yarısına kadar okudum aynı durumu yaşadım yıllarca ben ben ben diye diye geberdi yirtindi

Yaklaşık bir yıldır evimden cocuklarimdan uzak herşeyden uzak bir hayat sürdürüyor uzak dur yararı olmaz böylesine

Benimki de kardeşini eşime düşünüyormuş olmayinca beni düşman belledi sanki :))

Eşinin haberi var mı ki
Ne atarlandın
Bana ters
Evet bence rahatlık geniş mide bayağı hem de
Aynen herkesin aile ilişkileri farklı oluyor malum.

Anlayan birilerinin olması güzel. Tamamını okuyun bide yorumları okuyun dehşete düşeceksiniz.

Sonra da ülke neden bu durumda. Ne kadar meşrebi geniş kadın varmışta haberimiz yokmuş. Boşverin.
Sen onları boşver
Şu kadınla mesefa koydur sevgiline
Kadın normal değil
Nikaha getiriyorlar hemen konuyu
Evlenmek çok önemli sanki
Herkes nikah da nikah diyor da bu kadının yaptığı düşünememiştir diye basite vuruluyor
Bence çok çirkin terbiyesizce birşey
Benim edep kültür ve mideme göre son derece iğrenç birşey.
Erkek kardeşime bile aldırmam kaldi ki eşimin kardeşine aldırıcam yok artık ya

Yahu ben ramazan ayında öp öz babam adet olduğumu anlamasın diye sahura kalkarım yanında bişey yemem. Milletteki bu mideye gerçekten hayret ettim. Ayıp, ahlak, özel kavramı gerçekten kalmamış. Dehşetle okudum yorumları. Yazık.

Ben derim gayet terbiyesiz ve genel ahlaka uyan bir davranış değil
Kime sorsan aynısını söyler
Git dışarda sor bakalım millet ne diyecek
Türk aile yapısına uyan bir davranış değil
İstefiğinizi yazın umrumda değil
Benim ahlak anlayışıma ters
O kadar

ahh bi bilseniz en az o elti kadar fena oldugunuzu.sizini niyetiniz konu acip iciniz ferahlatmak ama işler istediginiz gibi olmadi.soyle dusunun bu kadar insan ayni seyi soyluyorsa var bi bildikleri
Evet mutlaka bende varmış anormallik evlenince kaynıma müsaitseniz değişiklik olsun diye sizin odanızda ilişkiye girmek istyoruz derim modern çağ ayak uydurmuş olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…