• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelecekteki canım elticiğim

Bendede var bundan ..
Nişanlıyken beni arayıp gece hastalandım kocam telefonu açmadı ( seninkini aradım hemen götürdü diyor)
Çocuğun bezi maması bitmiş eşi çalışıyormuş gece 12de eşimi arayıp aldırmış ..
Bir kaşık suda boğasım geliyordu ..
Kocaman yapmaz ayyy seninki asla hayır demez neler derdi neler eşimle onun yüzünden nişan atmışlığımda var.
Sizin tepkileriniz önemli ..
Bide eşim evde yokken değilde ..
Eşimin izin günlerinde gelmeleri oluyordu ..
Ailesindeki herkesle otururken .
Biz eşimin izin günlerinde geziyoruz evde olmaya biliyoruz ..
Film keyfi yapıyoruz demiştim ..
Eşimde başbaşa dinlenerek geciriyoruz demişti.
Aramadan yada haber vermeden gelmeyin demiştik ayağı kesilmişti.
Bide ben garipseyerek eşine alıştır bence başkalarına muhtaç olmak benim olsa zoruma gider diye söyleniyordum ..
Öyle öyle başedemedi benimle ..
Bazen ara ara laf çarpıyorum yol açabiliyordu çok çabuk yüz buluyor çünkü ..
Konusu açıldığındada bebeğinin bezinin bittiğini gece 12 demi fark ediyorsun ben biticeğini anladığımda birkaç gün önce alıyorum diye söylendiğimde oluyor ..
Asla yüz vermeyin

Ne kadar da abartmissin yahu. Bir de bu konusma tarziyla sen bana daha art niyetli geldin acikcasi.

Okumayıp bitiremedim. ponçik, elticiğim gibi imalı küçümsemeler sayesinde olayı bilmeden eltinize hak verdim.

Bak tatlim Oncelikle hayatindaki insani aile bireyleriyle birbirine dusurecek tek hamlede dahi bulunma. Ben kisaca sana ornek vereyim. Erkek kardesim annemle sohbet ederken kiz arkadasi aramis ve ciddi dusundugu kiz arkadasi.. kardesim teli acmis su an musait degilim annemle kahve icip sohbet ediyoruz demis ve teli kapatmis. Aradan kisa zaman gecince kiz israrla surekli aramaya devam etmis yazmis cizmis ve bu olay sonucunda gelin adayimiz " sen annenle sohbet edip nasil tele cvp vermezsin"diye cikismis. Ve kardesim sen kimsin lan annemle sohbetimi boluyorsun laftan anlamiyorsun deyip kizdan ayrilmis.... simdi poncik en iyisi sen dis kapinin dis mandaliyken birak kim kimle ne kadar samimi, hele de poncikcigim o cocuk hakkinda sacma sapan konusmussun ya... yok 52 hafta acilde vs.. bunlar ortalama 18 20 yasinda bir poncik agzindan dokulecek cumleler. Sen hele parmagins bir yuzuk tak nikah masasina otur.. iticisin. Kiskancsin.. fesatsin.. senden gelin olmaz
Kardeşinizin hareketi normal mi ki gelip burda örnek gösterdiniz...

Bu nasıl bir dahil olma merakıdır sizdeki
Bakın gelin ata binmiş ya nasip demiş
O eltiniz değil
Diğeri görümceniz değil
Siz o ailenin gelini değilsiniz

Size tavsiyem taş yerinde ağırdır
Ağır olun

Burda sırıtan yenge/ kayın ilişkisi değil
Dereyi görmeden paçayı sıvayan bir genç kız bence

Merhaba hanımlar,

Erkek arkadaşımla uzun yıllardır bir birlikteliğimiz var. Bu yıl evlenmeyi planlıyoruz. Kendi ailesi biraz kalabalık 2 ablası 3 abisi var. Hepsi ile güzel bir ilişkim var diyebilirim. Tabi her aileye fitne fücür birisinin dahil olması şart olması sebebi ile en küçük ponçik elticiğim (benden 2 yaş büyük) bana biraz fesat hissettiriyor. Tanıştığım diğer aile bireylerini genel olarak samimi buldum.

Şimdi en başından anlatayım. Bizim 7-8 aylık ilişkimiz varken kaynım ile elticiğim evlendiler. Kaynım yapısı gereği düğün alışverişine dahi gitmedi. Benim sevgilim, ablası, ponçik eltim ve kendi kız kardeşi ile birlikte gittiler. Kız kardeşi erkek arkadaşımdan hoşlanmış ama o dönem bişey belli edilmemiş. Neyse düğün oldu bitti (Ben düğünlerine gitmedim) albümlere bakılırken elticiğim erkek arkadaşıma (sevgilin var mı yok mu diye sormadan) kardeşim senden hoşlanıyor diyor. Neyse benden bahsediliyor falan filan konu kapanıyor. Buna bozuldum önce sorabilirdi diye ama çok üstelemedim.

Gelelim sorunuma görümceciğimin anlattığına göre bu elticiğimin kendi kocası ile ciddi sorunları varmış. Yapı olarak kıskançmış ve beklentilerinin hiçbirisi kocası tarafından karşılanmıyormuş. Kaynımın fikirleri olgun ama odun yani öyle çiçektir böcektir bilmeyen eve ekmek getireyim yeterli gören birisi. Adamın ruhunda yok romantiklik. Evliliklerinden önce de bir birliktelikleri olmuş yani görücü usulü değil adamı tanıma fırsatı olmuş ponçiğmin.

Neyse erkek arkadaşımın beni uzun yıllardır beklemesi sebebi ile (ailemden kaynaklı) ballı kaymağım canım eltim buna diyormuş ki “senin yerinde bir başkası olsa hayatta böyle anlayış gösterip beklemezdi.” Erkek arkadaşımda saf anlamaz art niyeti, övüldüğünü sanmış gelmiş bana anlattı. İyice gıcıklandım kadına. Kocasının onun için yapmayacağı bişey çünkü biliyor kıskandığından aramıza fitne sokmaya kalkıyor diye düşünüyorum.

Erkek arkadaşım hastanede çalışıyor. Aradan zaman geçti bu hamilelik testi için hastaneden benimkine randevu aldırıyor. Yani tamam normal bir hastalıkta aldırsın ama bu özel bişey ben kaynımdan utanırım bana bi randevu al diyemem şahsen. Neyse ilk hamile olduğunu kocasından önce kaynı öğrenmiş oldu yani. Çocuk hastalanır babanın umrunda değil erkek arkadaşım götürür hastaneye ponçiğimde tabi yanında. Şimdi yeni hamilelikten şüphelenmiş eczaneden test mi alacak ilaç mı alacak kocası yok erkek arkadaşıma aldırmış. Yahu tamam kadına baştan bu yana gıcığım kabul ama ayıp yahu ayıp.

Velhasıl kelam artık çocuk hastalandığında bile çocuğa merhamet edemiyorum anası yüzünden.

Ben mi hatalıyım bana bi söyleyin lütfen. Kadınla tek kelam etmişliğim yok gördüğüm yerde bi kaşık suda boğasım geliyor.

Erkek arkadaşımda hastanede çalıştığı için tabi ben ilgileneceğim diyor. Haklı, yeğeni yani gerçekten haklı ama kadına öyle uyuz oldum ki artık çocukla ilgilendiğini duyunca cinlerim kabarıyor.

Bana bir yol gösterin lütfen.
Özet: eltinizin kız kardesi erkek arkadasınızı beğenmiş diye çorap sökügu gibi devamı gelen bir takıntı olmuş sizde.anormal bısey göremedim.

Özet: eltinizin kız kardesi erkek arkadasınızı beğenmiş diye çorap sökügu gibi devamı gelen bir takıntı olmuş sizde.anormal bısey göremedim.
Canınızı sıkmayın bunu farkeder ve gerçekten art nıyetlıyse uğraşır sizinle

Aranızi görümce bozmuş , daha doğrusu sizi doldurmuş . Ne kadar ayıp ondan size laf taşıyan sizden de ona taşır. İnşallah yanında gaza gelip millete saydirmadiniz gidip anlatmıştır ..
evet bende kaynima gebelik testi aldirmam onca alacak kişi varken yada eczaneye çıkıp almak yada internetten söylemek varken kayın ne alaka. Ama bazı insanlar rahattır bu tarz konularda . O da rahat demekki.
Kendinizi daha fazla doldurmayın bence henüz tam olarak bir aile bile olmadiniz. Yorumlarda gördüm sırf bu yüzden ayrılmayı düşünüyorum yazmışsıniz. Abarttiginizi düşünüyorum . Bu tarz meselelerle sevdiğiniz adamdan vazgeçmeniz normal degil

Canınızı sıkmayın bunu farkeder ve gerçekten art nıyetlıyse uğraşır sizinle

Aranızi görümce bozmuş , daha doğrusu sizi doldurmuş . Ne kadar ayıp ondan size laf taşıyan sizden de ona taşır. İnşallah yanında gaza gelip millete saydirmadiniz gidip anlatmıştır ..
evet bende kaynima gebelik testi aldirmam onca alacak kişi varken yada eczaneye çıkıp almak yada internetten söylemek varken kayın ne alaka. Ama bazı insanlar rahattır bu tarz konularda . O da rahat demekki.
Kendinizi daha fazla doldurmayın bence henüz tam olarak bir aile bile olmadiniz. Yorumlarda gördüm sırf bu yüzden ayrılmayı düşünüyorum yazmışsıniz. Abarttiginizi düşünüyorum . Bu tarz meselelerle sevdiğiniz adamdan vazgeçmeniz normal degil

Erkek arkadaşım dışında kimseye bişey demedim, dememde. Genelde sessiz kalıyorum ben, yorum yapmıyorum. Ama içten içe çok bileniyorum bu kezde adamın kafasını yiyorum. Çok tartıştık bu sebep yüzünden ama hala saf saf o benim yeğenimin annesi diyor. Aşamıyoruz bu konuyu.

Bendede var bundan ..
Nişanlıyken beni arayıp gece hastalandım kocam telefonu açmadı ( seninkini aradım hemen götürdü diyor)
Çocuğun bezi maması bitmiş eşi çalışıyormuş gece 12de eşimi arayıp aldırmış ..
Bir kaşık suda boğasım geliyordu ..
Kocaman yapmaz ayyy seninki asla hayır demez neler derdi neler eşimle onun yüzünden nişan atmışlığımda var.
Sizin tepkileriniz önemli ..
Bide eşim evde yokken değilde ..
Eşimin izin günlerinde gelmeleri oluyordu ..
Ailesindeki herkesle otururken .
Biz eşimin izin günlerinde geziyoruz evde olmaya biliyoruz ..
Film keyfi yapıyoruz demiştim ..
Eşimde başbaşa dinlenerek geciriyoruz demişti.
Aramadan yada haber vermeden gelmeyin demiştik ayağı kesilmişti.
Bide ben garipseyerek eşine alıştır bence başkalarına muhtaç olmak benim olsa zoruma gider diye söyleniyordum ..
Öyle öyle başedemedi benimle ..
Bazen ara ara laf çarpıyorum yol açabiliyordu çok çabuk yüz buluyor çünkü ..
Konusu açıldığındada bebeğinin bezinin bittiğini gece 12 demi fark ediyorsun ben biticeğini anladığımda birkaç gün önce alıyorum diye söylendiğimde oluyor ..
Asla yüz vermeyin

Çok haklısınız. Aynı şeyler ama ne art niyetim kaldı konuda ne fesatlığım. Siz beni anlıyorsunuz teşekkür ederim.

Erkek arkadaşım dışında kimseye bişey demedim, dememde. Genelde sessiz kalıyorum ben, yorum yapmıyorum. Ama içten içe çok bileniyorum bu kezde adamın kafasını yiyorum. Çok tartıştık bu sebep yüzünden ama hala saf saf o benim yeğenimin annesi diyor. Aşamıyoruz bu konuyu.
Bu günlerin tadını çıkartıp evliliginizi planlamak varken niye eltiyi tartışmakla ömür tüketiyorsunuz.. inanın buradaki çoğu evli kadına sorun bizlerde eşimizin ailesindeki herkese bayılmiyoruz. Ama benim için önemli olan eşimin bana tavrı , evliliğim , yuvam..
Zaten siz evlenipte evlat sahibi olduğunuzda yeğen , yenge hepsi bir tarafta kalacak . Kendi evinin sorumluluğu yetecek erkek arkadasiniza

Kardeşinizin hareketi normal mi ki gelip burda örnek gösterdiniz...
Evet normal. Ben anneme vakit ayirip sohbet ediyorsam ve kiz arkadasima da bu konuda bilgi vrrdiysem 10 dk icinde 10 kere aranmak istemem. Herkesin kendine ozel kisisel zamani olmali. Bu sevgili icin de es icin de gecerli... Saygi duyulmasini beklerim. Aksi saygisizlik olur. Bu saygisizliga karsi da kardesim kiz arkadasindan ayrildi. Iyi de yapti. Her bireyin kendi sinirlari olmali. Kendine vakit ayirmali. Yalnizca hayatimizds eslerimiz sevgililerimiz yok. Sizin oyle sanirim.... Biz o zihniyette degiliz.

İnsan hamilelik testinide kayınbiraderine aldırmaz git eczaneye al yani ayıp ya
Çok çirkin hiç uygun bir davranış değil

Bu günlerin tadını çıkartıp evliliginizi planlamak varken niye eltiyi tartışmakla ömür tüketiyorsunuz.. inanın buradaki çoğu evli kadına sorun bizlerde eşimizin ailesindeki herkese bayılmiyoruz. Ama benim için önemli olan eşimin bana tavrı , evliliğim , yuvam..
Zaten siz evlenipte evlat sahibi olduğunuzda yeğen , yenge hepsi bir tarafta kalacak . Kendi evinin sorumluluğu yetecek erkek arkadasiniza

Çok haklısınız ama işte bi ön yargı mı desem ne desem o kadına karşı bişey oluştu. Diğer kimsede böyle hissetmedim ama konu o kadın olunca saçlarım tek tek ayaklanıyor maalesef. Neyse bi süre olumsuz duygularıma karşı bi savaş açayım ben. Teşekkürler. :KK200:

İşte bunu bile normal bulanlar var. Bu yüzden ben fesat oluyorum.
tamam normal değil bencede normal değil. Hadi eltiniz aradial dedi?! Bir erkek olaral sevgiliniz yenge bukadarı fazla niye demiyor. Abisinle ne zaman seks yaptıgını o mü bilmek zorunda.Yani sif Eltide suc yok erkek arkdaşinda normal gelmedi bana bu konuda...

Sizin fesat bulunmanızın bu durumun normal veya anormal olmasıyla ilgisi yok yalnız. Daha yüzünü bile görmediğiniz, size karşı apaçık bir yanlışı olmayan insanı daha resmi olarak nişanlı bile değilken böylesine takıntı haline getirdiğiniz için fesat bulundunuz

Ay neresi normal ya
Ben ki çok rahat biriyim
Ama yani bu bana bile fazla
İlginç bir kadınmış
Uzak dur bence
Erkek arkadasına da uygun değil bu dersin .mesafa koyun bu kadına
Kocasından istesin.utanmıyorlar da ya hayret birşey

Sizin fesat bulunmanızın bu durumun normal veya anormal olmasıyla ilgisi yok yalnız. Daha yüzünü bile görmediğiniz, size karşı apaçık bir yanlışı olmayan insanı daha resmi olarak nişanlı bile değilken böylesine takıntı haline getirdiğiniz için fesat bulundunuz
Apaçık yanlışı olmayan mı? Söz konusu benim erkek arkadaşım yalnız. Yatak odasını aleni bir şekilde umuma açan birisinin bana yanlışı yok mu sizce?

Back