Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

amanın amanın kımler gelmısler :52:
clileğim nasılsın canım uzun zaman oldu görüşemedık dogal olarak.
haftada 1 gun yetmez eskısı olalım dıyoruz ama iş güç cocuklar ancak bukadar oluyor dımı? bunada razıyım ben olsun :)
nazcım kız bebıs hazırlıkları devam hee?ablamla aynı haftadasın ama onunkı erkek.bu sene erkek senesı sen kızı nerden buldun bakem :)
tabı RABBIM ın işine karısamayız saka tabı.hayırlısıyla kucagına al ınsallah.

Rediciiiim canıııımmm napıyosun bakiiiim:49:

naapiim canım bildiğin gibi.kös kös oturuyorum evde.
bebeklerimle yalnız geçireceğim son 4 ayın kıymetini değerlendirme peşindeyim.
onun dışında bunalım takılmaya devam işte.

ya bi acayip oldum.sanki onlardan beni ayırıcaklarmış gibi bi psikolojiye girdim.halbuki onlarda yanımdalar.ayrıldığımız felan yok.işe başlasaydım sanki daha fazla mı ilgilenecektim ya da beraber olabilecektik.o zamanda sınırlı saatlerde yanyana olcaktık.ama bu yeni bebek beynimi çok yoruyo.aslında onun suçu yok.ben beynimi yoruyorum fazlasıyla..
böyle işte nehirim.

çikolata kisti noolcakmış durcak mıymış yerinde?hadi hayırlısı bakalım
bu arada nevin gelememeye niyetli mi?onu göremiycek miyiz?

nazcım.evet sonradan çıktım ama tam çıktım ortaya.ilk haberi sen verdin ama meğerse ben sana yetişmişim :) ne güzel bi de kızın olcak.hayırlı evlat olsun.myhope benden önce verdi haberi ama arkamda kaldı o da :)

alhanım muckss.o kiste söyle de elini çabuk tutup ikileyiversin biran önce bulunduğu yerden.sonra da sen elini çabuk tutarsın. :34: malum ben arayı fazlasıyla açtım.iki senede 3 çocuk.hadi bi alkış bana :46:

Aysem cinsiyeti belli degilmi ya solememissin kızlar geç belli oluyor diyorlar ama bizimki erken gostertti abisi gibi
Dört aylık yokdu yani
Alhancim kismetimize kız cikdi şans işde
Haydin iyi geceler

nazcım bu da erkek.üçlüyoruz yani.

alhanım seni gördüm.çok uykum geldi.hazır çocuklar uyuyoken hemen yatmak istiyorum.öpüyorum.

tamam radym uyu canım cok öpüyorum senı ve kuzucuklarımı.

nazcım radynın erkek olacak nasıpse şehzadelerı üçledi bızım hatun :)
rabbım hayırlı ömürler versın ınsallah.

He yaaa Redi çok fena sağlamlaştırdı yerini Hürrem gelse bişey yapamaz:1:
3 tane şehzade haseki sultan seniii:1:

Beni çikolata kistçiğim duracak öööle.
yani engel değil dedi hamile kalmaya. 6 ay olmazsa eğer ozaman başlanacak birşeylere.
Nasıl bir preosedür uygulanacak dedim, yumurta takibi şeklinde dedi.
Çok ilginç benm 18 yaşındayken ilk çıktığında bu kist ameliyatı eşiğinden dönmüştüm başka doktorlardan.
Şimdi muhtemelen yıllardır aynı boyda olup başka bir yere bulaşmadığı için tehlike olarak görülmüyor.
Hayırlısı bakalım nolcek:18:

Nazcım senden iyisi yok Rabbim hem erkeği hem kızı tattırıyor sana çok şükür..
hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah ikiside..

Alhancım elif simay tuvaletini söylüyor mu artık?

Of ya çok zor tlf dan girmek ama genede sizlerden haber almak çok güzel :3:

Aysem demek Buda erkek evladın kızı erkeği olmuyor çok baskalar hayırlısı olsun
3tane erkek evin icinde ayyyy süper bisiy olsa gerek kızım tekmeliyor suan sizlere slmi var ssanirim

Elifcim çok Sukur canım Allah ikisinide nasib etti Ramazan'ın 2.gunü öğrendim hamile oldugumu Allahın
Gücüne gitmesin bu kız dedim semihde icime doğmuştu hamdolsun yaradana bak icime doğuyor gercekten
Sendende en kısa zamanda hayırlı haber alacağız ins. kocam horluyor kızlar yatma saati geldi ALi uyuyor maşallah
Uykusu çok iyi erken uyur erken kalkar hadi kızlar iyi geceler çok optum

He yaaa Redi çok fena sağlamlaştırdı yerini Hürrem gelse bişey yapamaz:1:
3 tane şehzade haseki sultan seniii:1:
anam anam.rakibim hurremse yandik desene :) daha cooook yolum var o zaman. :10:
ama o bile yetisemez bana be.aramizda fark var.o senede 1 tane ben 2 senede 3 tane :27:
aslinda bu sefer biz de mihrimaha niyetlenmistik ama naapalim.piyangodan sehzade cikti.

Of ya çok zor tlf dan girmek ama genede sizlerden haber almak çok güzel :3:

Aysem demek Buda erkek evladın kızı erkeği olmuyor çok baskalar hayırlısı olsun
3tane erkek evin icinde ayyyy süper bisiy olsa gerek kızım tekmeliyor suan sizlere slmi var ssanirim

Elifcim çok Sukur canım Allah ikisinide nasib etti Ramazan'ın 2.gunü öğrendim hamile oldugumu Allahın
Gücüne gitmesin bu kız dedim semihde icime doğmuştu hamdolsun yaradana bak icime doğuyor gercekten
Sendende en kısa zamanda hayırlı haber alacağız ins. kocam horluyor kızlar yatma saati geldi ALi uyuyor maşallah
Uykusu çok iyi erken uyur erken kalkar hadi kızlar iyi geceler çok optum
nazcim maasalah ali semihe.biz hala uykuya hasretiz.kizina sende teyzoslarindan selam soyle.
valla 3 hatta 4 erkekle super mi olur evin ici yoksa super kafa mi yenir onu zaman gostericek bakalim.

bu arada yaramaz oglum klavyenin ayarlarini bozmus.duzeltemedim de.ondan boyle bi acayip oldu kusura bakmayin.
iyi geceler....

Çok Sukur aysem Semih'in uykusu iyi hiç üzmedi doğduğundan beri hep düzenli oldu uykusu
Nazar değmesin babası uyutuyor suan benim sancım var birazda yatıyorum ağır geçiyor bu sefer
Saka maka 7ay bitecek nerdeyse gecen aradım seni acmadın 530....93 benim numaram bilmiyonmu sen bakim

Çok Sukur aysem Semih'in uykusu iyi hiç üzmedi doğduğundan beri hep düzenli oldu uykusu
Nazar değmesin babası uyutuyor suan benim sancım var birazda yatıyorum ağır geçiyor bu sefer
Saka maka 7ay bitecek nerdeyse gecen aradım seni acmadın 530....93 benim numaram bilmiyonmu sen bakim

geçmiş olsun.kızla erkek farklı oluyomuş.doğru demek ki.canım aradığını biliyorum da dönemedim bir türlü.iki, gündür annemler bizde kalıyo.hep annemle işlerimiz çıktı.çocuklar derken ancak akşam müsait oluyorum.akşam da rahatsız etmek istemiyorum.beni arayanların ortak derdi bu.kendilerine 3 gün sonra dönmem :))
ama arıycam inşallah merak etme.

Hu huuuuuu benim mesaj yazmamı bekleyen gaak ahalisi ben geldim sizde gelmelisiniz.
Gamzem nerdesin ama yaaaa, pazarları dedin itiraz ettim ama ona bile razıyım, ama bu hafta pazar gelmedin:5:

Rediii nası gidiyor 3. şehzadeye isim bulundu mu?
Dediklerine katılıyorum, artık birşey söylememene bencede doğru kararı verdin ablacım.
Haırla sağlıkla doğar inşallah..Tm bebekler hayırlı evlat olsunlar inşallah..

Hu huuuuuu benim mesaj yazmamı bekleyen gaak ahalisi ben geldim sizde gelmelisiniz.
Gamzem nerdesin ama yaaaa, pazarları dedin itiraz ettim ama ona bile razıyım, ama bu hafta pazar gelmedin:5:

Rediii nası gidiyor 3. şehzadeye isim bulundu mu?
Dediklerine katılıyorum, artık birşey söylememene bencede doğru kararı verdin ablacım.
Haırla sağlıkla doğar inşallah..Tm bebekler hayırlı evlat olsunlar inşallah..

amin canım inşallah.
isim arama aşamasına geçmedik henüz.sağdan soldan çalışanlar var bizim için bi kaç tane alternatif söylendi ama daha hiçbişey yok.
ya ben zaten ikizlerde de çok zorlanmıştım isim ararken.şimdi pek düşünesim gelmiyo o yüzden.tekliflere açığız her zaman tabi :)

nevin neden gelmedi henüz acep ben onu bi sorabilir miyim sana hııı?

Kendisine sor diciiiim ama gelmedi diğmiii:1:

Öncelikle sürekli bi neti yok, daha doğrusu bilgisayarı bozuk, eniştemin akşamları getirdiği bilgisayardan arada bir giriyor.
Oyun bildirimlerinden girdiğini sanıyorsanız o benim:1: hak göndermem gerekiyor napim:1:

Şimdi bana kızar mı bilmem ama çozuk psikolojisine girmemek için kadınlar kulübüne girmiyor..Burada konuştuğu okuduğu zaman beklentiye giriyormuş, örneğin adet olduğunda ağlıyormuş, ama girmediğinde bu dünyadan uzak yaşadığında daha normal geçiyormuş herşey..
Yani anlayacağın burada çok fazla anı var onun için, umut ve artı olarak umutsuzluk..
Şimdi tabiki evlat sahibi olmayı hala istiyor ama daha sakin, en azından görünen böyle.
Tabi biz dualar okunmuş sular vs. hala devam ediyoruz ben yılmadım hala:5:

Ama hayat süper tadında değil işte. Bende bunu yaşıyorum. Destek olmaya çalışıyorum hala adet günlerini bekliyorum olmasa diye beklerken hep olduğunun haberini veriyor vs. vs. benim içinde yıkım annem babam için hala yıkım ablamın hastalanması..
Akıllanmadık hala:1: her ay hep bekliyoruz:1:
En sonunda nasip diyoruz geçiyoruz kenara:emir_bebek:

Kendisine sor diciiiim ama gelmedi diğmiii:1:

Öncelikle sürekli bi neti yok, daha doğrusu bilgisayarı bozuk, eniştemin akşamları getirdiği bilgisayardan arada bir giriyor.
Oyun bildirimlerinden girdiğini sanıyorsanız o benim:1: hak göndermem gerekiyor napim:1:

Şimdi bana kızar mı bilmem ama çozuk psikolojisine girmemek için kadınlar kulübüne girmiyor..Burada konuştuğu okuduğu zaman beklentiye giriyormuş, örneğin adet olduğunda ağlıyormuş, ama girmediğinde bu dünyadan uzak yaşadığında daha normal geçiyormuş herşey..
Yani anlayacağın burada çok fazla anı var onun için, umut ve artı olarak umutsuzluk..
Şimdi tabiki evlat sahibi olmayı hala istiyor ama daha sakin, en azından görünen böyle.
Tabi biz dualar okunmuş sular vs. hala devam ediyoruz ben yılmadım hala:5:

Ama hayat süper tadında değil işte. Bende bunu yaşıyorum. Destek olmaya çalışıyorum hala adet günlerini bekliyorum olmasa diye beklerken hep olduğunun haberini veriyor vs. vs. benim içinde yıkım annem babam için hala yıkım ablamın hastalanması..
Akıllanmadık hala:1: her ay hep bekliyoruz:1:
En sonunda nasip diyoruz geçiyoruz kenara:emir_bebek:

ben senin girdiğini tahmin ediyorum zaten :1:
hatta bazen ardı ardına açılıyo hesaplarınız.yani telle görüşüp hadi ben netteyim sende gel diycek haliniz yoktur heralde.diyoruuuum kiiii bu nehirin işi kesin hehe ne uyanığım di mi :9:

hayatım çok haklı.ne diyebiliriz ki doğru söze.bence de önemli olan onun psikolojisi.etkileniyorsa hiç girmesin ki etkilenmemek mümkün değil.bebeklere tedaviye başladığımızda doktorum bana kk yı yasaklamıştı biliyo musun.o kadar yani.burda okuyorum gidip bende de şöyle olur mu bende de böyle olur mu diye başının etini yiyorum adamın ayrıca da eşimin.onu da boşver en çok kendi kendimi yiyorum o da buna kızıyodu.orda kötü şeyleri okuyup kötülükleri kendilerine çekiyo kadınlar diye.sonuçta herkes kendi kaderini yaşıyo ama etkilenmemek imkansız.gak'takilerin tedavilerin olumsuz neticelerini alınca ben herkesten çok perişan oluyodum.tedaviye bile başlamak gelmiyodu içimden.o günleri unutmadım.unutmam mümkün değil.

ama bu olayda umursamaz davranmanın, düşünmemenin,kafaya bu meseleyi takmadan yaşamanın gerekli olduğunu hepimiz öğrendik artık.boşversin zaten.burda herşey aynı tas aynı hamam :) sen bizden ona götürürsün önemli haberleri,ondan da bizi arada haberdar edersin.

tabi ki yılmamak lazım niye vazgeçelim ki.daha çok genç.herşey zamanını vaktini bekliyo.eminim ki onun bebeği de gelmek için bunu bekliyo.biraz daha sabrını gösterip biraz daha rızayı ilahiyi kazanması gerkiyo demek ki.rabbimiz böyle uygun görüyo demek ki. ümidimizi yitirmemeiz için hem çok erken,hem de hiçbir sebep yok.
ama beklemek çok zor bunu da biliyoruz.rabbim yardımcısı olsun onun da sizin de.

bizde 3 numarayla birlikte 21. haftayı bitirmek üzereyiz.1 -2 hafta içinde detaylı usg yaptırmak lazım.doktora gitmem lazım.falan filan.bana bi sıkıntısı yok garibimin.uslu uslu yatıyo içerde.karnım epey bi belirginleşti artık.ama ilkte yaşadığım heyecanları yaşamıyorum.herşey daha olağan gidiyo.daha sakin.
nası yapıcamı düşünüyorum.abileri nereye bebeği nereye nasıl yatırırım,beşik mi alırım, oda mı yaparım,oda yapsam çcukların gece uykuları hala yok denecek kadar az,hepimiz aynı odada yatsak herkes birbirini uyandırcak ortalık kıyamet yerine döncek vs vs... bunları düşünmekle geçiyo işte günlerim.

kurabiyeler ne alemde,iyi satış oluyo mu,ama böyle rengarenk hamurlarla da uğraşmak zevklidir di mi,oyun hamuru gibi :)

Elifim kayınvaldemler sürpriz yaptı geçen haftasonu; bizdeler 1 haftadır, o yüzden açamadım canım.
Bugün yine abimler, annemler, kayınvaldemler hepberaber bizde toplandık. Henüz Ensarı uyuttum da geldim.

Yani şuraya msn deki titreşim koydurmak istiyorum, hepinizi arada bir Nehir size bir titreşim gönderdi diye uyarsun..
Yada feysteki gibi dürtme:1:

Ben gelmeyince hiç gelmiyorsunuz yahu:50:

Gamzemmm canım arkadaşım hoş geldin sefalar getirdin:16: Çok özledim seni nerelerdesin yaaaa:30:
Hadi buradan konuşmöasak bile feyste görsem o bile yetiyordu, ama interneti farklı kullanıyormuşsunuz.
Ne yani şimdi sadece pazardan pazara mı gireceksin nete:25:
bu kötü birşey ama:25:

Pilatese başlamışsın çok svindim, bende istiyorum gerçekten müthiş rahatlatıcı birşey, ama devamını getirmek için bir kursa yazılmak şart galiba.
Dur bi hamile olursam gideyim:23:

Dün doktoruma gittik ablamla, çikolata kistim sabit duruyor büyüme yada küçülme yok.

Diğer yumurtalığımda bir kist çıkmış, ama normal sıradan ve basit bi kistmiş, bir dahaki adetine gider didi semihçiğim:3:
İşte folik asit ve bilimum vitaminleri içeren elevit isimli dopingi verdi:1:
Sinana diyorum artık yemek bile yemesem olur bütün vitaminler bunun içinde:1:

Dua konusuna gelince açıkçası unutmuştum onu iyi oldu hatilattığın gamzem ihmal etmem inşallah..
Bu arada gamzem bütün kurabiye fotoğrafları feyste var hemde hepsiii:21:
Buraya foto yükleme yolları değişmiş galiba beceremedim yahu:20:

Rediciiiim canıııımmm napıyosun bakiiiim:49:
Şu çikolata kistin hep kalacak mı yani, yokmuymuş bir çözüm yolu canım?
Canım duada aşağıdaki gibi;
"81-İbn Abbâs (R) şöyle demiştir: Peygamber (S) şöyle buVirüsyurdu:
— "Onların herhangibiri (cinsî münâsebet yapmak için) eşine gelmek istediği zaman BismittâhiAllâhumme cennibna'ş-şeytâne ve cennibVş-şeytâne mâ razaktenâ (= Bismillâhi Yâ Allah bizleri şeyVirüstândan uzaklaştır şeytânı da bize ihsan ettiğin çocuktan uzak kıl) derVirüsse şu muhakkak ki eğer o karı-koca arasındaki bu cinsî münâsebette bir çocuk takdir olunursa o çocuğa ebediyyen şeytân zarar veremez."

Pilatesi kesinlikle tavsiye ederim, bizim salonda da hamile bi bayan var :49:

Kurabiyelere bakmaya gidiyorum öyleysee :54:
amanın amanın kımler gelmısler :52:
clileğim nasılsın canım uzun zaman oldu görüşemedık dogal olarak.
haftada 1 gun yetmez eskısı olalım dıyoruz ama iş güç cocuklar ancak bukadar oluyor dımı? bunada razıyım ben olsun :)
nazcım kız bebıs hazırlıkları devam hee?ablamla aynı haftadasın ama onunkı erkek.bu sene erkek senesı sen kızı nerden buldun bakem :)
tabı RABBIM ın işine karısamayız saka tabı.hayırlısıyla kucagına al ınsallah.
Merhaba tatlımmmmmm..:3:
Elbette yetmez, ama netim açık olduğu zamanlarda da girmeye fırsatım olmuyordu ki, bilmiyorum ben pek yetişemiyorum ya..:26:
Birbirimizden haberdar olalım da haftada 1 e bende razıyım.
Elif simay nasıl? Sen neler yapıyorsun? Anlatsana?

Nazcım demek 2. si kız. Pek güzel. Duru ismi de beğendiğim isimlerden biri. Hayırlısıyla kucaklamak nasip olur inş.
Oğlun nasıl? Konuşmaya başladı mı? Gelişimi nasıl?

Nevinim senin güzel sohbetlerini çok özledim. Gelmeni gerçekten çok isterim.
Ama seni çok iyi anlıyorum canım arkadaşım. Ne diyebilirim ki, arkadaşlarım çok güzel ifade etmişler.
Rabbim hayırlı ve tez zamanda bomba gibi güzel bir haberle buraya döndürsün seni inşaallah .

38 günden beri beklemekle geçen günler yaşıyorum bu ne biçim düzen anlamıyorum

taşındık telefonumuzu nakil yaptırdık ama bekle bekle offf telsiz ve netsiz yaşanılması çok zor ben teknolkoji çocuğuyum seviyorum da onlar olmadan olmuyor

nevin 21 faceden mesaj yazdığında çok güzel paylaşımlar olduğunu herkezlerin geldiğini düşünüyordum buna şükür ama insan gerçekten merak ediyor ve özlüyor

hayat hakikaten çok kısa zaman çabuk geçiyor biz istesekte istemesekte olacak neyse o oluyor elimizden gelen dua etmek ve RABBİMDEN gelene amenna demek

o kadar uzun zaman olmuşki buraya gelmeyeli hayatımda ne değişti neler yaptım diye düşündüğümde işte olmuş birşeyler şu aralar misafirçilik oynamakla geçen günlerim var onu biliyorum

hamile arkadaşlar naz myhope ve radyy hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsınız inş

diğere arkadaşlar denef çilek alhan pinkrose lotus swethome gülyüzüm berin veee şimdi adını hatırlayamadığım diğer arkadaşlar sizleri de merak ediyorum nasılsınız diye

mesala maviaya diye bir arkadaşımız vardı aynı dr gidiyorduk çok aklıma gelir neler yapıyor diye hayatında neler değişti

aslında birbirimizin tecrübeleri geleceğime ıışık tutuyor buradaki paylaşımlardan çokk şeyler öğrendik değilmi

sevgiyle kalın arkadaşler görüşmek üzere :):nazar::54:

Nazcım demek 2. si kız. Pek güzel. Duru ismi de beğendiğim isimlerden biri. Hayırlısıyla kucaklamak nasip olur inş.
Oğlun nasıl? Konuşmaya başladı mı? Gelişimi nasıl?

.

Evet gamzecim kız ins 30 haftalık olduk ismi bizde beğendik annanesi koydu
Oğlumda çok iyi teyzesi konuşmaya başladı baya baya anlatıyor her şeyi 1haftadir
Cümle kuruyor kendince bende anlıyorum ne anlattığını cisi kakası herseyin farkında
Ama tuvaletten korkuyor ve son 4 aydır banyodan korkuyor 2yas sendromu galiba gecer ins
Bizden bu kadar birazda sen anlat ensar nasıl konuşmuyor diye yazmıştın gecende bence normal ama endiselenme

Mumucum çok sagol canim seni görmek çok guzel

slm kızlarrr ben geldım ama içim buruk bıraz babanemın kanser oldugunu ögrendım :(
ne garıp kım duysa yasını almıs naparsın dıyorlar ama o benım canım bunu bılmıyorlar.
ne olursa olsun yası kac olursa olsun ölümü yakıstıramıyoruz
işte ama yakıstıranlarda var tabııı.kanaması baslamıs rahım kanserı rıskı cok yuksek salı gunu bıyopsı var ama dr ümitsiz konusmus.
rabbım tüm hastalara şifa versın.

mumucum senı gördüğüme cok sevındım canım burayı unutmayın habersız kalmayalım bırbırımızden olurmu?
cılekcım haklısın cocuklar olduktan sonra tüm düzen degısıyor ınanırmısın banyo yapmak ıcın bıle elıfın uyumasını beklıyorum
gelısımını sormussun cok şükür herseyı ıyı.ansiklopedı yutmus mübarek bır ınsanda bukadarmı çene olur ?
henüz 2.5 yasında masallah ama bızı ugrastıracak bu zıllı sanırım.
gecende komsu halısını degısmıs odaya gırdık elıf hanım durumu farkettı bana dönüp aynen:vay canına ne muhteşem bır halıııııııı
agzım acık kaldı allah sonumuzu hayr etsın :)
radycm tele bakmamalarından bende şikayetcıyım cıcım neysekı kuzularına verıyorum.3. bey gelınce sana ulasmak namümkün olacak sanırım.
canlarım esım gelecek cıkmak zorundayım hepınızı çoook öpüyorummm

38 günden beri beklemekle geçen günler yaşıyorum bu ne biçim düzen anlamıyorum

taşındık telefonumuzu nakil yaptırdık ama bekle bekle offf telsiz ve netsiz yaşanılması çok zor ben teknolkoji çocuğuyum seviyorum da onlar olmadan olmuyor

nevin 21 faceden mesaj yazdığında çok güzel paylaşımlar olduğunu herkezlerin geldiğini düşünüyordum buna şükür ama insan gerçekten merak ediyor ve özlüyor

hayat hakikaten çok kısa zaman çabuk geçiyor biz istesekte istemesekte olacak neyse o oluyor elimizden gelen dua etmek ve RABBİMDEN gelene amenna demek

o kadar uzun zaman olmuşki buraya gelmeyeli hayatımda ne değişti neler yaptım diye düşündüğümde işte olmuş birşeyler şu aralar misafirçilik oynamakla geçen günlerim var onu biliyorum

hamile arkadaşlar naz myhope ve radyy hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsınız inş

diğere arkadaşlar denef çilek alhan pinkrose lotus swethome gülyüzüm berin veee şimdi adını hatırlayamadığım diğer arkadaşlar sizleri de merak ediyorum nasılsınız diye

mesala maviaya diye bir arkadaşımız vardı aynı dr gidiyorduk çok aklıma gelir neler yapıyor diye hayatında neler değişti

aslında birbirimizin tecrübeleri geleceğime ıışık tutuyor buradaki paylaşımlardan çokk şeyler öğrendik değilmi

sevgiyle kalın arkadaşler görüşmek üzere :):nazar::54:
merhaba mumucum seni gördüğüme sevindim.
yeni eviniz hayırlı olsun.
nasılısın, neler yaptın görüşmeyeli
Evet gamzecim kız ins 30 haftalık olduk ismi bizde beğendik annanesi koydu
Oğlumda çok iyi teyzesi konuşmaya başladı baya baya anlatıyor her şeyi 1haftadir
Cümle kuruyor kendince bende anlıyorum ne anlattığını cisi kakası herseyin farkında
Ama tuvaletten korkuyor ve son 4 aydır banyodan korkuyor 2yas sendromu galiba gecer ins
Bizden bu kadar birazda sen anlat ensar nasıl konuşmuyor diye yazmıştın gecende bence normal ama endiselenme

Mumucum çok sagol canim seni görmek çok guzel
Maşaallah nazcım.
Ben de havalar düzelince tuvalet eğitimine başlamayı düşünüyorum. Oturağını şimdiden alıcam, iyice alışsın beenimsesin diye.
Konuşamamasını çok dert etmiyorum ama biran önce de konuşmaya başlaması için sabırsızlanıyorum işte ..
Ensar da banyodan nefret ediyor oldum olası. 2-3 kişi anca yıkayabiliyoruz :) normal yanii.
2 yaş sendromu Ensarda da var. Bi ara detaylı araştırmıştım bu konuyu.
Neyse 3 yaşından sonra herşey daha farklı olur inş.
slm kızlarrr ben geldım ama içim buruk bıraz babanemın kanser oldugunu ögrendım :(
ne garıp kım duysa yasını almıs naparsın dıyorlar ama o benım canım bunu bılmıyorlar.
ne olursa olsun yası kac olursa olsun ölümü yakıstıramıyoruz
işte ama yakıstıranlarda var tabııı.kanaması baslamıs rahım kanserı rıskı cok yuksek salı gunu bıyopsı var ama dr ümitsiz konusmus.
rabbım tüm hastalara şifa versın.

mumucum senı gördüğüme cok sevındım canım burayı unutmayın habersız kalmayalım bırbırımızden olurmu?
cılekcım haklısın cocuklar olduktan sonra tüm düzen degısıyor ınanırmısın banyo yapmak ıcın bıle elıfın uyumasını beklıyorum
gelısımını sormussun cok şükür herseyı ıyı.ansiklopedı yutmus mübarek bır ınsanda bukadarmı çene olur ?
henüz 2.5 yasında masallah ama bızı ugrastıracak bu zıllı sanırım.
gecende komsu halısını degısmıs odaya gırdık elıf hanım durumu farkettı bana dönüp aynen:vay canına ne muhteşem bır halıııııııı
agzım acık kaldı allah sonumuzu hayr etsın :)
radycm tele bakmamalarından bende şikayetcıyım cıcım neysekı kuzularına verıyorum.3. bey gelınce sana ulasmak namümkün olacak sanırım.
canlarım esım gelecek cıkmak zorundayım hepınızı çoook öpüyorummm
Babannene üzüldüm arkadaşım, ben de babannemi çokk seviyorum.. Kaç yaşında olursa olsun ölümü beni fazlasıyla üzer.
Allah sabırlar versin, çektirmesin inş.

Maşaallah o nasıl bir yorum öyle :52: Yerim ben onu

Bugün buralarda olucam inş. gelirseniz muhabbet ederiz.
Eşim 5 günlük eğitime gitti, Edirne'de.
Kayınvaldemler hala bizdeler.

Back
X