• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

nevinim çooook geçmiş olsun.aman dikkat et lütfen.bel fıtığı ne demek ben çok iyi biliyorum.ve şimdi bunun acısını çok daha fazla çekiyorum.ama bende dikkat etmek gibi bi olay hiçbir zman olmadı şimdiye kadar.ne çeksem hakediyorum yani.

şimdi çocukların altını eğilip değiştirdiğim zaman kalkamıyorum.doğrulamıyorum.ilerki yıllarda bana bundan bi ameliyat gözüküyo maalesef.

pişman oldum aslında ama gitmesem de olmazdı canım ya.kuzenim ki kardeşimle aynı benim için.o gün ailece orda olmamız gerekiyodu.diğer kuzenlerim için bunu yapmazdım ama bu amcamın iki çocuğu da çok farklı bizim için.yoksa başka hiçkimse için iki çocukla, o soğuk günde değil izmit,kapı dışarı adımımı atmazdım.gittik geldik işte.annem kızkardeşim felan olunca iyi oldu.ama çok perişan oldu tabi minikler.düzenleri değişince kendilerine de bize de huzur vermiyolar.

siz naaptınız kırşehirde.annen nasıl.alışmış mı biraz biraz.

nehir hatun nasıllar.
özledik ikinizi de yani.
aslında ben seni gördüm de cevap yazıyodum.yarım kaldı veletler bırakmadı.annemlerde burdaydı.ev kalabalıktı yazamadım o yüzden.

sıkıcı bi yarın,daha doğrusu bugün beni bekliyo.açıköğretim sınavları varmış.koca yok iki gün.annemlere gidicem.hava da soğuk bi yere çıkamıycaz. :((

neyse gidiyim artık yatıyım.herkese iyi geceler.

Teşekkür ederim ayşem sağol..

Deme yaaa,doğrulamıyon demekk...Off çok fenaaa...Ameliyat artık çok olay falan diyolar ama çokta bilmiyorum doğrusu..Genelde herkes çekiniyor ameliyattan ama böle yaşamakta zor yaaa...

Evet bazı akrabalar özeldir,herşeye katlanılır..Zor olmuş ama iyi yapmışın canım yaa,Allah razı olsun,mutlu günlerinde yanında olmuşsun...Bebelerin düzeni öle yada böle bi şekilde ilaki b,gün bozulur zaten,napçan işte...:
Evet sınav vardı:60:Sinanda girdi sınavlara,ordan biliyorum:60:

Nehir napsın işte..İş ev idare etmeye çalışıyor...Dün misafirleri vardı,yemeğe.Haftasonu hazırlıklarla uğraştı,onun da beli çok ağrıyor,geçmiyor hiç..Bu yaşta bukadara ağrı,offki offf...

Ayşem Allah kolaylıklar versin,işlerni kolaylaştırsın,ferahlatsın inşallah canım.Görüşmek üzere...

slm canım bacılarııımmm...
ooo nevınımız tesrıf etmısler :))))
hosgeldın cnm ınsallah kırşehir tatılınz ıyı gecmıstır ama bır vukuatın olmus sanırım.gecmıs olsun ınsallah tez zamanda gecer agrıların.
nehırıde evlendı kaybettık yaaa cocuk olsa hıc düşünemıyorum artık onu.ama ama bızı unutmayın yaaa.kımsesız kalıyor topık benımde yazasım gelmıyor hıc.
bende pazartesı samsuna annecıme gıdecegım ınsallah.10 kalmayı düşünüyorum bısey olmazsa.
cılek nerelerde aklıma geldı şimdi oda görunmuyor epeydır.
neyse canlaım ben kacar çok öptüm hepiciniziiii

Geldim, geldim çok şükürr..
Çok kez yazmayı denedimsede nasip olmadı.
Kayınvaldem evine gitti. Artık tam bir aileyiz :)
Ensar çok hastalandı 2 haftadır onunla koşturuyoruz. Önce bir akşam vücudunda değişik alerjiler çıkmaya ve gittikçe büyümeye başladı. Bir yerinde geçiyor, başka yerine atlıyordu. İlginç bi alerjiydi.. Çapa acile gittik. Neden olduğunu anlamak çok zor, bu kurdeşen(ürtiker) dediler. İlaç kullandık 1 hafta sonra geçtiler çok şükür.
Sonra ağır lenf bezi iltihabı geçirdi, doğduğundan beri hiç olmadığı kadar zor geceler geçirdik, çok ağladı, çok canı yandı. İğnelerimiz bitti, şimdi iyi bin şükür..
Öyle işte canlarım..
Hımm bu arada 1 aydır falan yürüyor Ensar, ben nereye o oraya beni takipte bütün güüüünnn.. Wc ye bile geliyor, o kadar yannii.. Yapışık yaşıyoruz :)) Bilgisaya gene hiiiçç izin vermiyor, hemen saldırıyor, uyuyunca da yemek iş-güç derken bilgisayarı hemen hemen hiç açamıyorum.

Abimin nikah tarihi de 4 Haziran çok az kaldı.. Daha hiç bir hazırlık yapamadım.
Babamın durumu hala aynı malesef :5:
Dayım aşırı sigaradan dolayı hastaneye yattı geçen gün. Beynine oksijen gitmemiş bir süre. Şimdi oksijen ve hava veriyorlar devamlı..
Dedem de baya rahatsız, teyzemler sırayla bakıyorlar..
Bu ara imtihanlarımız arttı.. Allah sabırlar, şifalar versin inş.

Nevinim geçmiş olsun.. Bende de çıktı bel fıtığı :26: Bi ara namazlarımı ayakta kılamamıştım, tutulmuş gibi ağrım vardı. Fizik tedavi verdiler, ama vakit ayıramadım şimdilik..
Aman sen dikkat et ilerlemesin...
Başka ne var ne yok? Annenlerden ne haber? Konu komşu edinebilmiş mi?

Ayşeciimm Allah kolaylık versin ya sen yoğunluğundan her bahsedişinde aynı şeyi geçiriyorum içimden.. Rota virüsü olayı ne oldu ? Başka problem yok inş.?

Alhancım selamlarr.. öpüyorum

Berincim hamilelik nasıl gidiyor? Var mı sıkıntı?

Nehirimmmmm bi ce deyiver arada, çok özledimmm çokk.. Geçen gün eski mektubun geçti elime, çok harikaydıı, çok duygusaldıı, tekrar teşekkür ederim güzel arkadaşlığın için..
Keşke görüşşebilsek tekrar..
Ben 1-2 hafta içinde önce kumaşçıya sonra terziye gidicem.. Mayısta yaklaştı :)) Gelsenizeeeeee, noluuuuuurrrrrr :17:

selamlar bacılarım

çileğim rotayı atlattık çok şükür.emir için zor 2 haftaydı ama geçti.sonra erene bulaştı.o da geçti.doğal aşılandık yani :)
ensarın 1. yaşı da hayırlı olsun.allahım uzun sağlıklı ömür versin prensimize.geçmiş olsun bu arada.inşallah bi daha olmaz.
ne güzel siz büyüdünüz yürüyosunuz.darısı bize inşallah.
4 haziranda benim de teyzem evleniyor.yaz geliyo düğünler başlıyo.allah mesut etsin hepsini.

alhanım güle güle git gel.alhan istanbuldan geçicekti samsuna.bana uğrıycaktı ama maalesef direkten döndü maalesef :((
neyse bi dahaki sefere inşallah.

bu aralar pek yazamadım.gelen gidenimiz bitmiyor maaşallah.
şimdi de netim kapanıcakmış bi süre.bakalım ne kadar sürcek.
hepinizi öpüyorum.

selam kızlar ben geldım
nasılsınız inşallah iyisınızdir
ben iyiyim ali fırat ta iyi
hamililiğim bence iyi gidiyor ama dr bebeğin haftasına göre gelişmediğini söyledi
eşimede bana dır dır etmek düştü tabi
emzirmeyi cok önceden bırakmalıymışımda ondan gelişemedi vs vs inşallah bihasarı olmaz
dua edın nolur
bu da erkekmiş
bana ali fırat a uygun isim bulun kızlar
eşim metin olsun diyor ama 2. isim uyduramıyom

şimdilik bu kadar
hepinizi öpüyorum canlarım
Allah a emanet olun

selam kızlar hayırlıgünler herkes iyidir inşş bende iyiyim ALLAHIMA şükürler olsun bebişlere geçmiş olsun hastalanmasınlar beli ağrıyanlarada geçmiş olsun valla bel fıtığı herkeste artık büyük küçük yok arar arar bendede olur geçer aklım çıkıyo ters hareket yapmamaya çalışıyorum herkesi çoook öptüm çok :71:

Ben geldiiiim:32:

Ayol hiç vaktim yok beya:10:
Çok süper karı oldumda:60:

Yemek yap, çamaşır yıka, ütü yap, misafir çağır, misafirliğe git, işe git çalış, temizlik yap, kocanla ilgilen..
Falan filan..
Neyseki düzene giriyor gibi hayatım..
Artık yemek yapmak zorlamıyor en azından..çok şükür..

Annemler bu hafta sonu izmitteydiler..
Cuma akşamı bende , cumartesi ablamda kaldılar ve doyamadan gittilerrrrrr..:14:

Hala alışamadım bu arada..hala ağlıyorum annem diye..
5 ay bitecek ama alışamadım annemsizliğe..

Ablamda olmasa ne halt ederdim acaba:14:

Çok geçmişler olsun bebeciklerimize..
Ensara nooolmuş öylee..
Bize anlatana kadar geçmiş bile..
Tabi bide nasıl geçti onuda sana sormak lazım çileğim..Allah kolaylık versin..
Rabbi şifasız hastalık versin hiç kimseye inşallah..

Bu arada redicim bebilerimizi gördüm feysten..
Allahım ne kadar büyüdüler yaaa inanamıyorum..
Harbiden dünyaya gelen büyüyor yanii..
Ama tabi sıkıntılar bitiyor mu sanmıyorum:60:

Demek kayınvalidenler gitti çileğim, nasıl geçiyor günleriniz eşinle ve oğluşunla?
Görümcen nasılmış, nasıl gidiyormuş evliliği?

Berincim, Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşallah..
Sağlık sıhhat afiyetle hayırla dünyaya gelir inşallah..

Biliyorum yeterince gelmiyorum ihmal ediyorum:59:

Ama hepinizi çooook özlüyorum..
Keşke gelebilsek, aslında düşünüyorum neden olmasın...

Red,mde ikizleri alır gelirdi..Aaahh ahh ne güzel olurdu..
Bu sefer gezmezdik bi yere giderdik, orda sabit otururduk hasret giderirdik..

Ne dersin abla :87:

hamililiğim bence iyi gidiyor ama dr bebeğin haftasına göre gelişmediğini söyledi
eşimede bana dır dır etmek düştü tabi
emzirmeyi cok önceden bırakmalıymışımda ondan gelişemedi vs vs inşallah bihasarı olmaz
berincim bu da erkek demek.hayırlısı olsun.sağlıklı olsun.ne güzel işte ali fıratla destek olurlar birbirlerine büyüynce inş.
emzirmekle ne alakası var ki bebeğin gelişiminin canım.sanıyorumm alakası olduğunu.inşallah yoktur bi sıkıntısı.sağlıkla gelir dünyaya.26 haftalık olmuş bile.zaman ne çabuk geçiyo yaa.yaşlanıyorum allahım :84:

selam kızlar hayırlıgünler herkes iyidir inşş bende iyiyim ALLAHIMA şükürler olsun bebişlere geçmiş olsun hastalanmasınlar beli ağrıyanlarada geçmiş olsun valla bel fıtığı herkeste artık büyük küçük yok arar arar bendede olur geçer aklım çıkıyo ters hareket yapmamaya çalışıyorum herkesi çoook öptüm çok :71:
pinkim sana da geçmiş olsun.kötü valla bu bel olayı.biz dün biraz dışarı çıkıp dolaştık eşimle.şimdi kalça ve bacak ağrısından oturamıyorum.fazla ayakta kaldığımda oluyo.ağır kaldırsam oluyo.ufaklıklarda malum.maşallahları var.noolcak bu halimiz bilmiyorum valla.

Ben geldiiiim:32:

Ayol hiç vaktim yok beya:10:
Çok süper karı oldumda:60:

Yemek yap, çamaşır yıka, ütü yap, misafir çağır, misafirliğe git, işe git çalış, temizlik yap, kocanla ilgilen..
Falan filan..
Neyseki düzene giriyor gibi hayatım..
Artık yemek yapmak zorlamıyor en azından..çok şükür..

Bu arada redicim bebilerimizi gördüm feysten..
Allahım ne kadar büyüdüler yaaa inanamıyorum..
Harbiden dünyaya gelen büyüyor yanii..

Keşke gelebilsek, aslında düşünüyorum neden olmasın...

Red,mde ikizleri alır gelirdi..Aaahh ahh ne güzel olurdu..
Bu sefer gezmezdik bi yere giderdik, orda sabit otururduk hasret giderirdik..

Ne dersin abla :87:

işte ben geldim sonundaaa
süper ev hanımı naber :))
valla nehirim bende süper çocuk bakıcısı oldum.alt değiştir,üst değiştir,uyut,gaz çıkar.bi de ek gıdalara geçtik ki sorma tam bi stres.bu öğün ne yedircen doydular mı doymadılar mı,çorba yap kahvaltı hazırla derken bi bakıyorum akşam oluvermiş.farkettiysen ev işinden hiç bahsetmiyorum.çünkü heryer göçüyo :)

minikler iyiler çok şükür.büyüdüler baya nehir teyzesi.6 buçuk aylık oldular.Emirimiz biraz daha yaramaz.Erenimiz daha aklı selim :) pek yoruuyo sayılmaz beni.önemli bi problemleri yok elhamdülillah.sadece Erenin gaz ve kusması hala devam ediyo.bi de kalbindeki delik için 6 ay sonra gelin demişlerdi.bu hafta onun için hastaneye gitmeyi düşünüyoruz.inşallah kapanmıştır.
uyku düzenleri yeni yeni oturmaya başladı.havalr iyi olunca bir iki kere gezmeye bile gittik babalarıyla.ben yalnız olunca çıkamıyorum malum.ev 2. kat.asansörde yok.çocuk arabasını indir çocukları indir derken imkansız yani.

dün yazıcaktım fırsat bulamadım.
BÜTÜN ANNELERİMİZİN ANNE ADAYLARIMIZIN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM.HEPİNİZİ ÇOK ÇOK ÖPÜYORUM.RABBİMDEN BÜTÜN ARKADAŞLARIMIN ANNE OLMALARINI DİLİYORUM.BU GÜZEL DUYGUYU HEPİNİZE YAŞATSIN ALLAHIMM İNŞALLAH

bu arada resimlerinizi gördüm.yine nereye gidiyonuzz nerden geliyonuz bakiim.
nevine de çok selamlar.

yazmayı unutmuşum nehircim.valla çok süper olurdu gelebilseniz.aslında bi program yapabiliriz.hatta ev buluşması da olabilir benim evde ya da çileğin evinde.ya da dışarda.bence bunu bi düşünelim.ne dersiniz

herkese merhabaaaa
gezentı ben teşrif etti sonunda :)
antalyadan yenı döndum nasılsınz canlarım sayfaları oku oku bıtıremedım ne cok konusmusunz öyle :))))))))))
valla sıtenın en az ılerleyen sayfasıdr bızımkı
neyse tatılım cok ıyı gectı kızımla esımle gezıp durduk valla.evlendığimden berı esımle tam anlamıyla bır tatıl yaptık çok şükür.
sımdıde harıl harıl temızlık yapıyorum tatılın acısı cıkıyor yanı :))
aysemmm senı aradım ama acmıyosun nıyekıneee?
neyse ben kacar cok öptüm herkesı

selam kızlar ne var ne yok özledim sizi yahu:71::71:
selam canım.bende özledim herkesi
herkese merhabaaaa
gezentı ben teşrif etti sonunda :)
antalyadan yenı döndum nasılsınz canlarım sayfaları oku oku bıtıremedım ne cok konusmusunz öyle :))))))))))
valla sıtenın en az ılerleyen sayfasıdr bızımkı
neyse tatılım cok ıyı gectı kızımla esımle gezıp durduk valla.evlendığimden berı esımle tam anlamıyla bır tatıl yaptık çok şükür.
sımdıde harıl harıl temızlık yapıyorum tatılın acısı cıkıyor yanı :))
aysemmm senı aradım ama acmıyosun nıyekıneee?
neyse ben kacar cok öptüm herkesı
kızım sen samsundan yeni geldin zaten.hangi ara gittin antalyaya.hakkat gezenti oldun hee.e daha kaldı mı bari gitcek yerler?.ama iyi oldu ya epey bi dağıtmışsındır kafayı.şu antalya işi de yaza denk gelseymiş tam süper olcakmış.
bizde cumartesi günü abanta gittik eşimin okuldan arkadaşları,eşleri felan.akşama döndük.minikleri de anneanneye emanet ettik.kısaydı ama güzeldi yine de.sadece hava çok soğuktu.baya bi üşüdüm ben.
canım bugün aşı günümüzdü.telim yanımdaydı aslında ama hiç duymadım valla.eve gelince gördüm.o zamanda geç oldu diye aramadım.sağlık ocağımızın yanında güzel bi yer var piknik alanı gibi.çocukları güneşlendirdik biraz eşimle.dönerken de marketti alışverişti derken geç oldu.

aşı günlerinden nefret ediyorum.o kadar yorgunum ki artık midem isyanları oynuyo.bi taraftan kramplar bi tarftan bulantılar.
4 tane aşı aynı gün yapılıyo ya el insaf yani.biri ağızdan damla, diğerleri bacaklarından iğneyle.bu gece bize huzur yok anlıycanız.
bu arada emirimiz ilk dişini çıkardı.zaten onun huzursuzluğu var kaç gündür.ne yiyo ne içiyo ne emiyo,bi de aşı.allah bana yardım etsin.akıl sağlığımı muhafaza etsin :)
iyi geceler hepinize.çok öpüyorum

hızıma yetısmek mümkün degıl canım bu sene:)
gecen hafta antalyadaydık hafta bası dönduk.
kuzularıma gecmıs olsun ası zamanları kabus gıbı allah yardımcın olsun cnm.
oooh dişlerde cıkmaya baslamıs ne guzel gerısı gelır artık.sende gezmelere baslamıssın oh ne guzel
kafan değişir ara ara gıt gez hatta esıne bırak kuzuları bır saat bıle ınsana ne ıyı gelıyor
neyse ben lactım görüşrzzzz

Back
X