Fen liselerine zaten bi lafım yok hatta benim gözüme mükemmel geliyorlar ben oraya yakışmam çünkü aklım başka şeylerde onların odak noktası ders diye düşünüyorum o yüzden de girmek için çabalama isteğim yok ama çabalarsam niye olmasın kiBir de fen lisesini begenmemis konu sahibesi, sanki konu sahibesine davetiye gondermisler ne olur gel buraya diye de begenmiyor..fen lisesinin kapisindan giremezsin kucukhanim.
bu arada sıkıcı olan çalışkan olmak mı gerçekten dışarıdan öyle mi görünüyorBir yandan haklisiniz ama eğer anadolu lisesine gitseydiniz belki o lisedeki anilarinizi dogru duzgun yaşayamicaktiniz sıkıcı bir lise geçircektiniz hem yine de öyle bir liseden de üniversiteye girebilmişsiniz,o zamanlar eğlenceli zamanlar geçirmişsiniz sonuçta yani ve bir de ben soyle dusunuyorum lisede pisman olursam ve cok calisirsam iyi bir yer kazanirim ama iyi bir liseye gidip pisman olursam su anki hayatima arkadaslarima dönemem gibi geliyor
Fen lisesi mezunuyum gayet de eğleniyorduk, odak noktası ders de değildi.
Son sınıfta herkes çalışıyordu ama eğleniyorduk Da.
Kim demiş aşırı çalışıyorlar diye.
Sen 8. Sınıfta bu siteyi nerden biliyonMerhaba ben 8.sınıf öğrencisiyim ve bir ay sonra lgs var.Şu ana kadar doğru düzgün ders çalışmadım ama netlerim hep 80 civarlarinda hocalarım da çalışırsam çok daha iyi şeyler yapabilceğimi düşünüyor fakat ben bir türlü çalışamıyorum.Okuldan 4 senedir sevdiğim biri var daha önce benden hoslaniyodu sonra ben onu sevince 1 reddetti baska kizlarla cikti ve dersleri çok kötü tek düşündüğüm hadi son 1 ay tekrar benden hoslansin çünkü ben onu severken elimden geleni yapmadim yoksa mutlu olabilirdik gibi hissediyorum bana gülerken falan tersledim ve vicdan azabi cekiyorum degistirmek istiyorum.Aynı zamanda onla aynı liseye gitmek istiyorum ve bu tarz liseler daha çok ilgimi çekiyor yani ne biliyim bi fen lisesi mesela herkes mükemmel saygılı ben oralara uymam gibi öbür liselerde böyle yok sigara,kavga,okuldan kaçma vs çok normal ve daha eğlenceli geliyor bana o yüzden de ders çalışmıyorum şu anda yaptigima göre bile hocamın dedigine gore iyi bir liseye girebilirmisim hatta bu yuzden sallamayi bile dusunuyorum çünkü istemiyorum anlattigim nedenlerden.Kötü bir liseye gitsem 12 de calisirim yine ortalama bi üniversiteyi kazanirim mesela öğretmen olurum sonra kpssye girerim nasilsa kimse hangi üniversiteden mezun olduğuma bakmiyor.Çok para kazanmak da önemli değil bence önemli olan mutlu olmam ve ve böyle yaparsam daha mutlu olucam gibi.Doktor,avukat falan zaten olmak istemiyorum ömrümü neden bir meslege harciyim ki yapilcak bir cok şey varken.Bir de arkadaslarimin da dersleri benden biraz dusuk ve hocalar onlara kazanamaz diyor o yuzden ne sevdigimle ne de onlarla ayrilmiyim istiyorum.Neyse kisacasi dedigim gibi gelecek icin bir planim yok ve böyle dusunuyorum o yüzden bir isteğim de yok hocalarla veya tanidigim kisilerle cok fazla paylasamiyorum bu dusuncemi bu yüzden ben de buraya yazmaya karar verdim çoğunuz benden büyüksünüz ve bir fikir verirsiniz diye sizce doğru mu düşünüyorum ?
He yavrum o eğlenceler seni kurtarır aman geri kalma sen eğlencedenBir yandan haklisiniz ama eğer anadolu lisesine gitseydiniz belki o lisedeki anilarinizi dogru duzgun yaşayamicaktiniz sıkıcı bir lise geçircektiniz hem yine de öyle bir liseden de üniversiteye girebilmişsiniz,o zamanlar eğlenceli zamanlar geçirmişsiniz sonuçta yani ve bir de ben soyle dusunuyorum lisede pisman olursam ve cok calisirsam iyi bir yer kazanirim ama iyi bir liseye gidip pisman olursam su anki hayatima arkadaslarima dönemem gibi geliyor
Alll iste bir cahil ergen sendromu daha ilk okuldaki asik oldugu hiyari son tren zanneden ve gecene kadar ona bakan aslinda kacirdigi tren baska oldgunu yillar sonra anlayan bir ergenusMerhaba ben 8.sınıf öğrencisiyim ve bir ay sonra lgs var.Şu ana kadar doğru düzgün ders çalışmadım ama netlerim hep 80 civarlarinda hocalarım da çalışırsam çok daha iyi şeyler yapabilceğimi düşünüyor fakat ben bir türlü çalışamıyorum.Okuldan 4 senedir sevdiğim biri var daha önce benden hoslaniyodu sonra ben onu sevince 1 reddetti baska kizlarla cikti ve dersleri çok kötü tek düşündüğüm hadi son 1 ay tekrar benden hoslansin çünkü ben onu severken elimden geleni yapmadim yoksa mutlu olabilirdik gibi hissediyorum bana gülerken falan tersledim ve vicdan azabi cekiyorum degistirmek istiyorum.Aynı zamanda onla aynı liseye gitmek istiyorum ve bu tarz liseler daha çok ilgimi çekiyor yani ne biliyim bi fen lisesi mesela herkes mükemmel saygılı ben oralara uymam gibi öbür liselerde böyle yok sigara,kavga,okuldan kaçma vs çok normal ve daha eğlenceli geliyor bana o yüzden de ders çalışmıyorum şu anda yaptigima göre bile hocamın dedigine gore iyi bir liseye girebilirmisim hatta bu yuzden sallamayi bile dusunuyorum çünkü istemiyorum anlattigim nedenlerden.Kötü bir liseye gitsem 12 de calisirim yine ortalama bi üniversiteyi kazanirim mesela öğretmen olurum sonra kpssye girerim nasilsa kimse hangi üniversiteden mezun olduğuma bakmiyor.Çok para kazanmak da önemli değil bence önemli olan mutlu olmam ve ve böyle yaparsam daha mutlu olucam gibi.Doktor,avukat falan zaten olmak istemiyorum ömrümü neden bir meslege harciyim ki yapilcak bir cok şey varken.Bir de arkadaslarimin da dersleri benden biraz dusuk ve hocalar onlara kazanamaz diyor o yuzden ne sevdigimle ne de onlarla ayrilmiyim istiyorum.Neyse kisacasi dedigim gibi gelecek icin bir planim yok ve böyle dusunuyorum o yüzden bir isteğim de yok hocalarla veya tanidigim kisilerle cok fazla paylasamiyorum bu dusuncemi bu yüzden ben de buraya yazmaya karar verdim çoğunuz benden büyüksünüz ve bir fikir verirsiniz diye sizce doğru mu düşünüyorum ?
Bana hiç çıkmadı ikramiye....75 milyonda bir ihtimalle mi yasayacaksin hayati.Ayrıca evet para kazanmayı o kadar önemli görmüyorum çünkü insanlara mesela bi günde para cikiyo ikramiyeden hayatı değişiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?