• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Unutamıyorum

Unut diyemem . Bende lise sonda biriyle tanıştım

Unut diyemem bende lise sonda stajda biriyle tanıştım öğretmendi tanıdığım en mükemmel insandi birbinizi deliler gibi sevdik hala da öyle sanırım 😓.. sonra çok büyük bir meseleden sonra ayrıldık 4 sene geçti ben evlendim 2 çocuğum oldu o da evlendi 1 çocuğu var . Ve geçenlerde birbinizi gördük ayak üstü konuştuk da seni hala çok seviyorum sadece seni seviyorum dedi bunları konuşmak için çok geçti belki .. bidaha asla konusmamak üzere ayrıldık . İnsan yanındakiyle yaşlanır aklındakiyle ölürmus 5. Senenin sonundayiz ve ben hala her gece rüyamda onu görüyorum
İkinizde eşlerinizi yarabandı yapmışsınız
Madem bu kadar seviyordu sorununuza çözüm bulsaydı ayrılmak yerine

Ben de tam olarak böyle olmasından korktum yıllarca. Ama başkasını sevince, gerçek anlamda sevilince farkı gördüm ve unuttum onu. Gerçekten seven bir insanın ne olursa olsun gitmeyeceğini ve bir çözüm arayacağını anladım. Bu yüzden onun, gözümde büyüttüğüm kadar olmadığını anladım.

Evlendiğiniz halde unutamadığınızı söylüyorsunuz :KK43: Eşinize aşık değil misiniz?
Eşimi severek evlendim ama aşık olarak değil evlendikten sonra piskolojik çok şiddet uyguladı bana kendimi çok değersiz hissetmesi bir çay yisunden bile günlerce küstü. Kendinden o kadar soğuttu ki sadece çocuklarım için bu evliliği sürdürüyorum

İkinizde eşlerinizi yarabandı yapmışsınız
Madem bu kadar seviyordu sorununuza çözüm bulsaydı ayrılmak yerine
Ayrılan taraf ve hayatından tamamen çıkan taraf bendim ama beni o sürüklemisti evli olmasak bile beraber olamayız . Ailesiyle çok büyük şeyler yaşadım falan o yüzden biribrinizi tamamen kaybettik bedenen

Back
X