• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Unutamıyorum

Belirsizlik bende de hep yarım kalmışlık hissi yaratır.
Severken ayrılma olayı da aynen.
Ben olsam sebebi gerçekten neyse öğrenmek için kavga çıkartır bıktıracak derecede uğraşabilirdim. Sertleşirdim sanırım.
Yaşadığınız normal.. Hele o ilk duyguların verdiği yaşattığı heyecan. Gerçekten bir şeyler tükense, size büyük bir hata yapsa bir süre yine taksanız bile bir gün unutacağınızı unutmanız gerektiğini bilirsiniz.
Ama dediğiniz gibi başkasıyla mutlu olabilmişsiniz, bu yüzden bir takıntı halinde olduğunu düşünüyorum artık...
Zaman... Seviyor olsaydı yapmazdı bunu bize diye düşünün artık... Ve bir gün o doğru kişi geldiğinde uçup gidecektir bu durum.

sevgiliyken dinlerdim hep
bir daha böyle sevecek olsam bir kalemde silerdim seni:))
şimdide ferhat göcerin varya ona taktım
bir daha düşer miyiz sevdanın böylesine?
unutmassın ama alişirsin.insan nelere alışıyor..
yeterki karşına sana kıymet verecek değerini bilecek sevgini seni hakedecek biri çıksın.
emin ol sevgini haketmeyen bir insanı düşünmek için harcadığın zamana bile yazık.
ilerde dönüp baktığında yüzünde bir tebessüm oluşturup çocukluk ışte dersin belki.
araştırmayı irtibat kurmaya çalışmayı bırak bana kalırsa.
önüne bak gururunu baskın tut.
beni istemeyeni bende istemem de kendi kendine ise yarar:)
başkasıyla olduğunu bilmek görmek seni daha çok üzer.
umursamamak kendin için yapacağın en büyük iyilik.onun hayatıyla değil kendi hayatımla ilgilen.sırf biri olsun diye hayatına birilerini alma.
elbet birgün karşına seni heycanlandiracak biri çıkar.
hakkında hayırlısı olsun.umarım mutlu bir geleceğin olur.
gidenlere tesekkür edersin gittikleri için..
Tarkandan kayıp var bende de :))

"Yarım kalan bir hikayeyiz artık seninle
Ayrı yollara yürüyoruz
Hayat bu..."

Belirsizlik bende de hep yarım kalmışlık hissi yaratır.
Severken ayrılma olayı da aynen.
Ben olsam sebebi gerçekten neyse öğrenmek için kavga çıkartır bıktıracak derecede uğraşabilirdim. Sertleşirdim sanırım.
Yaşadığınız normal.. Hele o ilk duyguların verdiği yaşattığı heyecan. Gerçekten bir şeyler tükense, size büyük bir hata yapsa bir süre yine taksanız bile bir gün unutacağınızı unutmanız gerektiğini bilirsiniz.
Ama dediğiniz gibi başkasıyla mutlu olabilmişsiniz, bu yüzden bir takıntı halinde olduğunu düşünüyorum artık...
Zaman... Seviyor olsaydı yapmazdı bunu bize diye düşünün artık... Ve bir gün o doğru kişi geldiğinde uçup gidecektir bu durum.
Gururdan yapamadim hiçbirini küçültmek alçalmak istemiyordum belki de sıkıldı ve söyleyemedi diyordum ama bi iki gün once de ciddi düşündüğünü söylemişti derken dusunceler icinde boğuldum durdum

İlişki yarım kalmış olduğu için unutamıyorsun. Seni öylece ortada bırakan biri adam gibi adam olamaz. Sen de adam gibi bir adama layık olduğun için aklını başına topla. Melankoliye kapıldıkça ömrünü boşa yersin. Şimdiki aklımla senin yaşında olsam dünyayı bir yerimde sallardım. Önünde harika bir hayat var ve kendini boş yere üzerek harcıyorsun tatlım.

İlişki yarım kalmış olduğu için unutamıyorsun. Seni öylece ortada bırakan biri adam gibi adam olamaz. Sen de adam gibi bir adama layık olduğun için aklını başına topla. Melankoliye kapıldıkça ömrünü boşa yersin. Şimdiki aklımla senin yaşında olsam dünyayı bir yerimde sallardım. Önünde harika bir hayat var ve kendini boş yere üzerek harcıyorsun tatlım.
Teşekkür ediyorum güzel düşünceleriniz için, tabi eskisi gibi degilim her gün kendimi kahretmiyorum, gelmesini falan da beklemiyorum
Ama ara sira hala bazen kendimi düşünürken buluyorum ve o zamanlar canım sanki üzerinden pek zaman geçmemiş gibi acıyor.

Gururdan yapamadim hiçbirini küçültmek alçalmak istemiyordum belki de sıkıldı ve söyleyemedi diyordum ama bi iki gün once de ciddi düşündüğünü söylemişti derken dusunceler icinde boğuldum durdum

Ömür boyu çekmek daha büyük bir kötülük sanırım şahsım adıma..
Sevmiyorum desin gitsin, ama böyle gizemler falan...
Zor olabilir çocukluk aşkı ve bu belirsizlikler yarım kalmışlıklar falan..
Düşününce yaşasam ben de aşırı zorlanırdım biliyorum şöyle yap böyle yap demek zor geldi bu yüzden ama yaşamaya devam ediyoruz bu yüzden çok da seçeneğimiz yok, baya zaman geçmiş sanırım, doğru kişiyi bulunca geçecektir.

Kavusamayinca kara sevda olurmuş :)
Bundan dolayı böyle düşünüyorsunuz .

Bir başkasını sevmese sizden ayrilmazdi. Demek başkası girmiş hayatına. Aklıma tek bu ihtimal geldi.
Böyle bir şey olsaydi ve bilseydim unuturdum galiba çok dürüst birisi olduğunu düşündüğümden bu ihtimalleri pek düşünmedim ama, onu övmeyi de birakabilsem iyi olacak

Ömür boyu çekmek daha büyük bir kötülük sanırım şahsım adıma..
Sevmiyorum desin gitsin, ama böyle gizemler falan...
Zor olabilir çocukluk aşkı ve bu belirsizlikler yarım kalmışlıklar falan..
Düşününce yaşasam ben de aşırı zorlanırdım biliyorum şöyle yap böyle yap demek zor geldi bu yüzden ama yaşamaya devam ediyoruz bu yüzden çok da seçeneğimiz yok, baya zaman geçmiş sanırım, doğru kişiyi bulunca geçecektir.
3.5 sene kadar... umarım

Yaşanmamış bir aşkın kahramanı hiç ölmüyor
Hiç yaşlanmıyor sanki beli bükülmüyor
Küfretmiyor mesela ya da kötülük etmiyor
Kısacası siz olayın ne olduğunu ömür boyu öğrenmeseniz onu da ömür boyu unutamazsınız evvela meselenin ne olduğunu bir şekilde öğrenmeye çalışın ortak arkadaşınız falan Yok mu?
Şiir gibi yazmışsınız aşkı yaşadığınız çok belli oluyor

Bu bana biraz kendi gecmisimi hatırlattı cnm ama inan yıllar sonra gülüyorsun bunlara ve inan karşına senin sevdiğin gibi seni sevecek biri çıkıyor üzülme derim ben

Unutmamanın bu kadar uzun sürmesini sebepsiz ayrılmasına bağlıyorum ben.
Ayrılık sebebini söylememesinin nedeni de geçerli bir sebebi yok çünkü. Kendine de karşına çıkanlara da şans ver..

Bu bana biraz kendi gecmisimi hatırlattı cnm ama inan yıllar sonra gülüyorsun bunlara ve inan karşına senin sevdiğin gibi seni sevecek biri çıkıyor üzülme derim ben
Sen sevmesini biliyorsun da sevilesi adam kaldı mı piyasada umarım rastlarsın yeniden
Unutmamanın bu kadar uzun sürmesini sebepsiz ayrılmasına bağlıyorum ben.
Ayrılık sebebini söylememesinin nedeni de geçerli bir sebebi yok çünkü. Kendine de karşına çıkanlara da şans ver..
Hepinize cok tesekkur ederim ders calistigim icin cevaplayamadim. Sans vermeye calisiyorum ama henüz gercekten sevebilecegim biriyle karsilasamadim. Belki de bu yuzden daha zor oluyor unutmak

İlkokul arkadasimdi, liseye geçince muhabbet etmeye başlamıştık ve zamanla en yakınım oldu. Bu şekilde lise yılları boyunca en yakınımda oldu. Beni o kadar çok seviyordu ki... Bazen aramız bozulurdu, öyle olduğu zamanlar okul çıkışı bindiği otobüs benim servisimin geçtiği güzergahtan geçtiği için duraklardan birinde inip otobüse binerdim onu arardı gözlerim. Ama hic karşılaşamazdık. Aynı lisede olmamıza rağmen okulumdaki herkes onun adını bilirdi. Hatta bir keresinde aramız yine bir gün bozulduğunda onun fotograflarini çıkartıp sınıfın duvarlarina asmıştım özlüyorum diye:KK45:Lise bittikten sonra istediğim bölümü kazanamadım ve tekrar hazırlanmaya karar verdim. İşte o yaz artık birbirimize itiraf ettik birbirimize aşık olduğumuzu. Dünyanın en mutlu ve şansı kişisiydim. Farklıydı ve farkındaydık sevgiliydik ama aynı zamanda birbirimizin en yakın arkadaşıydık. Bir kez buluştuk, sahil kenarında bi bankta oturduk utancımdan yüzüne doğru düzgün bile bakamamıştım. Sarılamadım... Eve dönerken minibüse bindiğimizde ancak bakabilmiştim gözlerine. Uzun uzun. Güneş yansiyan gozlerinde kendimi gördüğüm o an.. Hala daha hatirlarken yazarken gözlerim doluyor. Ben çok konuşurdum o ise sabaha kadar dinlerdi, hiç bıkmazdi benden, çoğu zaman mesajlasirken uyuyakalirdik. O da üniversiteye hazırlanıyordu her zamankinden daha az konuşmaya başladık sevgiliyken. Bir gün bana 'artık cocuk degiliz ve ben seninle ciddi dusunuyorum hayatımda senden sonrası olsun istemiyorum' demişti... Ve bundan sonra ağlarsan da ancak omzumda ağlarsın demişti. Ancak sadece yaklaşık 20 gün sürdü. Bir gün birdenbire benden ayrıldı ve sebebini söylemedi. Severek ayrıldığını söyledi. Gururumdan ve şaşkınlığımdan pek bir şey diyemedim. Hayatta en beklemedigim anda en beklemedigim sey olmustu. Çok değil 1 2 gün önce de twittera ben dünyanın en mutlu ve en aşık kişisiyim yazmıştım... Ve ayrıldık. Her gün ağladım. Her gün acı çektim. Dershanede ders dinlerken bile surekli gözlerim doluyordu, pek konusmayan biri oldum. Sira arkadasim ondan hoslanmadigimi bile düşünmüş bu yüzden. Bir daha onunla hiç konuşmadık, yüzünü de hiç görmedim. Hep bir umudum vardi, üniversiteyi ilk yil kazanamadigim icin iyiligim icin yapti belki, belki de kazandigimda sinavdan sonra bana dönecek. 1 yil boyunca her gün saatlerce ders çalışıp geceleri annem uyuyunca ağladım. Aglarken insanin burnunun sizladigini da daha önce bilmezdim. Sonra istediğim bölümü kazandim, farkli bir sehirde. İlk gün yurtta odadaki kizlarla hemen tanışıp birbirimize özel hayatlarimizi anlattik... Gelmeyeceği gerçeğiyle yüzleştiğim. Çünkü okulumu kazanmıştım ama bunu onunla paylasamiyordum. Neden ayrıldığını o kadar çok merak ediyordum ki artik beni sevmiyor olma ihtimali beni kahrettigi icin bi mesaj atip hiç soramadim. O gun kizlara anlattiktan sonra ona mesaj atmaya karar verdim. Ona onu çok özlediğimi beni gercekten unutup unutmadigini sordum. Ve cevap dahi vermedi. Bi 'evet seni unuttum' cevabini olsun daha cok hak ettigimi soyledim daha da gurursuzlasarak. Evet seni unuttum dedi. O an kalbimde hissettigim şey beni öldürdü, odadan disari ciktim ve kapinin onunde oturdum ağlayarak. Tekrar mesaj attim, neden ayrıldığını söyle peki dedim. Sorma bunu dedi, daha da zorlaştırma dedi ve söylemedi. 1 yıl sonra sorabilmistim zaten ve cevap alamadim. Üniversite hayatimin ilk yili yine ayni sekilde onu ozleyerek aci cekerek gecti. Haberi yok... Her yeni biriyle tanıştığımda bir yere gittigimde bunu onunla paylasamamak cok canımı acitiyordu. Arkadaslarimin da destek ve israrlariyla birileriyle tanisip sans vermeye karar verdim daha ilimli yaklasmaya karar verdim cunku 2 sene kendimi kapattim ve erkeklerle farkli bir şekilde muhabbetim hic olmadi. Sonra birine aşık oldum cok hızlı basladi ve çok hızlı bitti. 1 ayda kapıma güller mi sermedi kafelerde herkesin icinde bana sarkilar mi söylemedi kampuste bana aşık oldugunu mu haykirmadi... Fakat kendisi karakteri bozuk bir insanmis(öyle ki polise dahi şikayet ettim kendisini, sebebini söylemek istemiyorum) ona olan aşkım ise bir günde bir anda bitti. Nasil mümkün olabilir bilmiyorum ama unuttuğum sandığım aşkımı aslında unutmamış oldugum gercegiyle karşılaştım. Ama daha iyiydim çünku demek ki baskalariyla da mutlu olabiliyordum, unutmak zorunda olmadigimi kabullendim, icimde bi yara olarak kalacak demek ki dedim. Hayatima normal bir sekilde devam ettim ama bunun da ustunde 1.5 yil daha gecti ben hala hep ara sira o aklima geldiginde, tvde kavuşan ciftleri gorunce vs agliyorum. Baska kimseyle de birlikte olmadim tanisip konuştuğum bi kac insan olmus olsa da. Beni sevmekten vazgecmesine sebep olan seyi merak ediyorum. Nasil kiyabildi diyorum, hani aglarken omzunda aglayacaktim. Binlerce kez yoklugu yuzunden agladim. Bu sene universite 3. Sinif bitmek uzere. Gezdim dolastim yeni insanlarla tanistim ama o hep eksik. Yillar sonra hala onu unutamamis bir sekilde onunla karsilasmak en buyuk korkum. O ise belki bir baskasini seviyor belki de evlenmisken.
yaşanmamış bir şeyin etkisi altındasın. melankolik olma. kendine gel. önüne bak.

yıllar yıllar sonra şifremi bulup sırf bu posta bu yorumu yazabilmek için geri döndüm. burada bana yorum yapmış olanlara bildirim geliyor mu bilmiyorum. o zamanlar bana destek olan yorum yazıp mesaj atan herkese çok teşekkür ederim.

ve evet, onu unuttum :) bu posttan sonra da birkaç yıl onu düşünüp ona üzülerek geçirdim vaktimi. o zamanlar en büyük korkum gelecekte bir gün bir yerde hala onu unutamamış biri olarak onunla karşılaşmaktı. ve evet, karşılaştım da. ama en ufak bir şey hissetmedim.

çünkü gerçekten de sevilmeyi hak eden bir adamla karşılaşınca doğru şekilde sevilmek ne demekmiş onu tattım. :) hepiniz çok haklıymışsınız.

İlkokul arkadasimdi, liseye geçince muhabbet etmeye başlamıştık ve zamanla en yakınım oldu. Bu şekilde lise yılları boyunca en yakınımda oldu. Beni o kadar çok seviyordu ki... Bazen aramız bozulurdu, öyle olduğu zamanlar okul çıkışı bindiği otobüs benim servisimin geçtiği güzergahtan geçtiği için duraklardan birinde inip otobüse binerdim onu arardı gözlerim. Ama hic karşılaşamazdık. Aynı lisede olmamamıza rağmen okulumdaki herkes onun adını bilirdi. Hatta bir keresinde aramız yine bir gün bozulduğunda onun fotograflarini çıkartıp sınıfın duvarlarina asmıştım özlüyorum diye:KK45:Lise bittikten sonra istediğim bölümü kazanamadım ve tekrar hazırlanmaya karar verdim. İşte o yaz artık birbirimize itiraf ettik birbirimize aşık olduğumuzu. Dünyanın en mutlu ve şansı kişisiydim. Farklıydı ve farkındaydık sevgiliydik ama aynı zamanda birbirimizin en yakın arkadaşıydık. Bir kez buluştuk, sahil kenarında bi bankta oturduk utancımdan yüzüne doğru düzgün bile bakamamıştım. Sarılamadım... Eve dönerken minibüse bindiğimizde ancak bakabilmiştim gözlerine. Uzun uzun. Güneş yansiyan gozlerinde kendimi gördüğüm o an.. Hala daha hatirlarken yazarken gözlerim doluyor. Ben çok konuşurdum o ise sabaha kadar dinlerdi, hiç bıkmazdi benden, çoğu zaman mesajlasirken uyuyakalirdik. O da üniversiteye hazırlanıyordu her zamankinden daha az konuşmaya başladık sevgiliyken. Bir gün bana 'artık cocuk degiliz ve ben seninle ciddi dusunuyorum hayatımda senden sonrası olsun istemiyorum' demişti... Ve bundan sonra ağlarsan da ancak omzumda ağlarsın demişti. Ancak sadece yaklaşık 20 gün sürdü. Bir gün birdenbire benden ayrıldı ve sebebini söylemedi. Severek ayrıldığını söyledi. Gururumdan ve şaşkınlığımdan pek bir şey diyemedim. Hayatta en beklemedigim anda en beklemedigim sey olmustu. Çok değil 1 2 gün önce de twittera ben dünyanın en mutlu ve en aşık kişisiyim yazmıştım... Ve ayrıldık. Her gün ağladım. Her gün acı çektim. Dershanede ders dinlerken bile surekli gözlerim doluyordu, pek konusmayan biri oldum. Sira arkadasim ondan hoslanmadigimi bile düşünmüş bu yüzden. Bir daha onunla hiç konuşmadık, yüzünü de hiç görmedim. Hep bir umudum vardi, üniversiteyi ilk yil kazanamadigim icin iyiligim icin yapti belki, belki de kazandigimda sinavdan sonra bana dönecek. 1 yil boyunca her gün saatlerce ders çalışıp geceleri annem uyuyunca ağladım. Aglarken insanin burnunun sizladigini da daha önce bilmezdim. Sonra istediğim bölümü kazandim, farkli bir sehirde. İlk gün yurtta odadaki kizlarla hemen tanışıp birbirimize özel hayatlarimizi anlattik... Gelmeyeceği gerçeğiyle yüzleştiğim. Çünkü okulumu kazanmıştım ama bunu onunla paylasamiyordum. Neden ayrıldığını o kadar çok merak ediyordum ki artik beni sevmiyor olma ihtimali beni kahrettigi icin bi mesaj atip hiç soramadim. O gun kizlara anlattiktan sonra ona mesaj atmaya karar verdim. Ona onu çok özlediğimi beni gercekten unutup unutmadigini sordum. Ve cevap dahi vermedi. Bi 'evet seni unuttum' cevabini olsun daha cok hak ettigimi soyledim daha da gurursuzlasarak. Evet seni unuttum dedi. O an kalbimde hissettigim şey beni öldürdü, odadan disari ciktim ve kapinin onunde oturdum ağlayarak. Tekrar mesaj attim, neden ayrıldığını söyle peki dedim. Sorma bunu dedi, daha da zorlaştırma dedi ve söylemedi. 1 yıl sonra sorabilmistim zaten ve cevap alamadim. Üniversite hayatimin ilk yili yine ayni sekilde onu ozleyerek aci cekerek gecti. Haberi yok... Her yeni biriyle tanıştığımda bir yere gittigimde bunu onunla paylasamamak cok canımı acitiyordu. Arkadaslarimin da destek ve israrlariyla birileriyle tanisip sans vermeye karar verdim daha ilimli yaklasmaya karar verdim cunku 2 sene kendimi kapattim ve erkeklerle farkli bir şekilde muhabbetim hic olmadi. Sonra birine aşık oldum cok hızlı basladi ve çok hızlı bitti. 1 ayda kapıma güller mi sermedi kafelerde herkesin icinde bana sarkilar mi söylemedi kampuste bana aşık oldugunu mu haykirmadi... Fakat kendisi karakteri bozuk bir insanmis(öyle ki polise dahi şikayet ettim kendisini, sebebini söylemek istemiyorum) ona olan aşkım ise bir günde bir anda bitti. Nasil mümkün olabilir bilmiyorum ama unuttuğum sandığım aşkımı aslında unutmamış oldugum gercegiyle karşılaştım. Ama daha iyiydim çünku demek ki baskalariyla da mutlu olabiliyordum, unutmak zorunda olmadigimi kabullendim, icimde bi yara olarak kalacak demek ki dedim. Hayatima normal bir sekilde devam ettim ama bunun da ustunde 1.5 yil daha gecti ben hala hep ara sira o aklima geldiginde, tvde kavuşan ciftleri gorunce vs agliyorum. Baska kimseyle de birlikte olmadim tanisip konuştuğum bi kac insan olmus olsa da. Beni sevmekten vazgecmesine sebep olan seyi merak ediyorum. Nasil kiyabildi diyorum, hani aglarken omzunda aglayacaktim. Binlerce kez yoklugu yuzunden agladim. Bu sene universite 3. Sinif bitmek uzere. Gezdim dolastim yeni insanlarla tanistim ama o hep eksik. Yillar sonra hala onu unutamamis bir sekilde onunla karsilasmak en buyuk korkum. O ise belki bir baskasini seviyor belki de evlenmisken.
Unut diyemem . Bende lise sonda biriyle tanıştım
İlkokul arkadasimdi, liseye geçince muhabbet etmeye başlamıştık ve zamanla en yakınım oldu. Bu şekilde lise yılları boyunca en yakınımda oldu. Beni o kadar çok seviyordu ki... Bazen aramız bozulurdu, öyle olduğu zamanlar okul çıkışı bindiği otobüs benim servisimin geçtiği güzergahtan geçtiği için duraklardan birinde inip otobüse binerdim onu arardı gözlerim. Ama hic karşılaşamazdık. Aynı lisede olmamamıza rağmen okulumdaki herkes onun adını bilirdi. Hatta bir keresinde aramız yine bir gün bozulduğunda onun fotograflarini çıkartıp sınıfın duvarlarina asmıştım özlüyorum diye:KK45:Lise bittikten sonra istediğim bölümü kazanamadım ve tekrar hazırlanmaya karar verdim. İşte o yaz artık birbirimize itiraf ettik birbirimize aşık olduğumuzu. Dünyanın en mutlu ve şansı kişisiydim. Farklıydı ve farkındaydık sevgiliydik ama aynı zamanda birbirimizin en yakın arkadaşıydık. Bir kez buluştuk, sahil kenarında bi bankta oturduk utancımdan yüzüne doğru düzgün bile bakamamıştım. Sarılamadım... Eve dönerken minibüse bindiğimizde ancak bakabilmiştim gözlerine. Uzun uzun. Güneş yansiyan gozlerinde kendimi gördüğüm o an.. Hala daha hatirlarken yazarken gözlerim doluyor. Ben çok konuşurdum o ise sabaha kadar dinlerdi, hiç bıkmazdi benden, çoğu zaman mesajlasirken uyuyakalirdik. O da üniversiteye hazırlanıyordu her zamankinden daha az konuşmaya başladık sevgiliyken. Bir gün bana 'artık cocuk degiliz ve ben seninle ciddi dusunuyorum hayatımda senden sonrası olsun istemiyorum' demişti... Ve bundan sonra ağlarsan da ancak omzumda ağlarsın demişti. Ancak sadece yaklaşık 20 gün sürdü. Bir gün birdenbire benden ayrıldı ve sebebini söylemedi. Severek ayrıldığını söyledi. Gururumdan ve şaşkınlığımdan pek bir şey diyemedim. Hayatta en beklemedigim anda en beklemedigim sey olmustu. Çok değil 1 2 gün önce de twittera ben dünyanın en mutlu ve en aşık kişisiyim yazmıştım... Ve ayrıldık. Her gün ağladım. Her gün acı çektim. Dershanede ders dinlerken bile surekli gözlerim doluyordu, pek konusmayan biri oldum. Sira arkadasim ondan hoslanmadigimi bile düşünmüş bu yüzden. Bir daha onunla hiç konuşmadık, yüzünü de hiç görmedim. Hep bir umudum vardi, üniversiteyi ilk yil kazanamadigim icin iyiligim icin yapti belki, belki de kazandigimda sinavdan sonra bana dönecek. 1 yil boyunca her gün saatlerce ders çalışıp geceleri annem uyuyunca ağladım. Aglarken insanin burnunun sizladigini da daha önce bilmezdim. Sonra istediğim bölümü kazandim, farkli bir sehirde. İlk gün yurtta odadaki kizlarla hemen tanışıp birbirimize özel hayatlarimizi anlattik... Gelmeyeceği gerçeğiyle yüzleştiğim. Çünkü okulumu kazanmıştım ama bunu onunla paylasamiyordum. Neden ayrıldığını o kadar çok merak ediyordum ki artik beni sevmiyor olma ihtimali beni kahrettigi icin bi mesaj atip hiç soramadim. O gun kizlara anlattiktan sonra ona mesaj atmaya karar verdim. Ona onu çok özlediğimi beni gercekten unutup unutmadigini sordum. Ve cevap dahi vermedi. Bi 'evet seni unuttum' cevabini olsun daha cok hak ettigimi soyledim daha da gurursuzlasarak. Evet seni unuttum dedi. O an kalbimde hissettigim şey beni öldürdü, odadan disari ciktim ve kapinin onunde oturdum ağlayarak. Tekrar mesaj attim, neden ayrıldığını söyle peki dedim. Sorma bunu dedi, daha da zorlaştırma dedi ve söylemedi. 1 yıl sonra sorabilmistim zaten ve cevap alamadim. Üniversite hayatimin ilk yili yine ayni sekilde onu ozleyerek aci cekerek gecti. Haberi yok... Her yeni biriyle tanıştığımda bir yere gittigimde bunu onunla paylasamamak cok canımı acitiyordu. Arkadaslarimin da destek ve israrlariyla birileriyle tanisip sans vermeye karar verdim daha ilimli yaklasmaya karar verdim cunku 2 sene kendimi kapattim ve erkeklerle farkli bir şekilde muhabbetim hic olmadi. Sonra birine aşık oldum cok hızlı basladi ve çok hızlı bitti. 1 ayda kapıma güller mi sermedi kafelerde herkesin icinde bana sarkilar mi söylemedi kampuste bana aşık oldugunu mu haykirmadi... Fakat kendisi karakteri bozuk bir insanmis(öyle ki polise dahi şikayet ettim kendisini, sebebini söylemek istemiyorum) ona olan aşkım ise bir günde bir anda bitti. Nasil mümkün olabilir bilmiyorum ama unuttuğum sandığım aşkımı aslında unutmamış oldugum gercegiyle karşılaştım. Ama daha iyiydim çünku demek ki baskalariyla da mutlu olabiliyordum, unutmak zorunda olmadigimi kabullendim, icimde bi yara olarak kalacak demek ki dedim. Hayatima normal bir sekilde devam ettim ama bunun da ustunde 1.5 yil daha gecti ben hala hep ara sira o aklima geldiginde, tvde kavuşan ciftleri gorunce vs agliyorum. Baska kimseyle de birlikte olmadim tanisip konuştuğum bi kac insan olmus olsa da. Beni sevmekten vazgecmesine sebep olan seyi merak ediyorum. Nasil kiyabildi diyorum, hani aglarken omzunda aglayacaktim. Binlerce kez yoklugu yuzunden agladim. Bu sene universite 3. Sinif bitmek uzere. Gezdim dolastim yeni insanlarla tanistim ama o hep eksik. Yillar sonra hala onu unutamamis bir sekilde onunla karsilasmak en buyuk korkum. O ise belki bir baskasini seviyor belki de evlenmisken.
Unut diyemem bende lise sonda stajda biriyle tanıştım öğretmendi tanıdığım en mükemmel insandi birbinizi deliler gibi sevdik hala da öyle sanırım 😓.. sonra çok büyük bir meseleden sonra ayrıldık 4 sene geçti ben evlendim 2 çocuğum oldu o da evlendi 1 çocuğu var . Ve geçenlerde birbinizi gördük ayak üstü konuştuk da seni hala çok seviyorum sadece seni seviyorum dedi bunları konuşmak için çok geçti belki .. bidaha asla konusmamak üzere ayrıldık . İnsan yanındakiyle yaşlanır aklındakiyle ölürmus 5. Senenin sonundayiz ve ben hala her gece rüyamda onu görüyorum

Unut diyemem . Bende lise sonda biriyle tanıştım

Unut diyemem bende lise sonda stajda biriyle tanıştım öğretmendi tanıdığım en mükemmel insandi birbinizi deliler gibi sevdik hala da öyle sanırım 😓.. sonra çok büyük bir meseleden sonra ayrıldık 4 sene geçti ben evlendim 2 çocuğum oldu o da evlendi 1 çocuğu var . Ve geçenlerde birbinizi gördük ayak üstü konuştuk da seni hala çok seviyorum sadece seni seviyorum dedi bunları konuşmak için çok geçti belki .. bidaha asla konusmamak üzere ayrıldık . İnsan yanındakiyle yaşlanır aklındakiyle ölürmus 5. Senenin sonundayiz ve ben hala her gece rüyamda onu görüyorum
Ben de tam olarak böyle olmasından korktum yıllarca. Ama başkasını sevince, gerçek anlamda sevilince farkı gördüm ve unuttum onu. Gerçekten seven bir insanın ne olursa olsun gitmeyeceğini ve bir çözüm arayacağını anladım. Bu yüzden onun, gözümde büyüttüğüm kadar olmadığını anladım.

Evlendiğiniz halde unutamadığınızı söylüyorsunuz :( Eşinize aşık değil misiniz?

Back
X