Geçmişte yaşadığım ilişkim sorun oldu.

Benim 2. eşimin ilk evliliği. O zaman böyle evlilikler yürümezdi. Bu şahsın kendisiyle ilgili sorunu. Dürüstçe anlatmışsınız işte. Bu ilişki yürümez inanın. Baştan böyle yapan ileridr en ufak kavgada bunu önünüze getirir.
Gerçekten öyle kendisiyle alakalı bir problem bu

Erkek bakirse bakire kız istemekte haklı diyenler şimdi gene erkeği suçluyorlar. Arkadaşlar inanmayabilirsiniz ama bakir erkekler hala var ve bakire bi eş istemekte haklılar.

Ay o kadar gicik bisey ki bu durum iliskim olmadi diyip isin icinden cikabiliyor oh ne rahat. Gecmisini sorun eden adamdan hayir gelmez cok zor olur. Bak simdi ona cook guzel bi mesaj at de ki;
Evet aynen dusundugun gibi birlikte olduk eski sevgilimle oh ne guzel oldu senin isin benim gecmisimle ya da vajinamla degil, benimleydi. Ama o sansini kaybettin seni hic alakadar etmez gecmisim diyip engeli basacaksin. Gecmiste yasadigin iliskiden de pisman olma her sey tecrube.

Ay o kadar gicik bisey ki bu durum iliskim olmadi diyip isin icinden cikabiliyor oh ne rahat. Gecmisini sorun eden adamdan hayir gelmez cok zor olur. Bak simdi ona cook guzel bi mesaj at de ki;
Evet aynen dusundugun gibi birlikte olduk eski sevgilimle oh ne guzel oldu senin isin benim gecmisimle ya da vajinamla degil, benimleydi. Ama o sansini kaybettin seni hic alakadar etmez gecmisim diyip engeli basacaksin. Gecmiste yasadigin iliskiden de pisman olma her sey tecrube.
Ya neden sorun etmesin? Kendisi öyle bir şey yaşamamışsa tabii ki yaşamamış birini isteyebilir. Eğer kendisi bakir olmasaydı amenna ama böyle bir durumda erkeğe saydırmak hoş değil bence. Ha böyle ikilemde bırakmaması lazım kesip atması lazım istemiyorsa.

Ya neden sorun etmesin? Kendisi öyle bir şey yaşamamışsa tabii ki yaşamamış birini isteyebilir. Eğer kendisi bakir olmasaydı amenna ama böyle bir durumda erkeğe saydırmak hoş değil bence. Ha böyle ikilemde bırakmaması lazım kesip atması lazım istemiyorsa.
EDemez bastan biliyorsa kestirip atacak kizi yok soyle boyle diye oyalamaya hakki yok.

Tabi bazen fikirler uymayabilir cocuk kabul etmeyebilir tercih meselesi. Ben de mesela benden once kimseyle birlikte olmamis birini etmezdim herkesin kendi dusuncesi.
Ben hiç ilişkiye girmedim daha önce ama bende bakir erkek istemem mesela. Tamamen tercih meselesi. Benim kızdığım, anlamakta zorlandığım şey erkekler kndi gibi birini istediği zaman suç oluyor. Bu konudaki çocuğun haklı olduğu tek şey bakire kız istemesi ama bunun için de konu sahibiyle medeni bi şekilde ayrılması gerek. Ne kendini üzsün ne kıza hayatını zehir etsin

Ben hiç ilişkiye girmedim daha önce ama bende bakir erkek istemem mesela. Tamamen tercih meselesi. Benim kızdığım, anlamakta zorlandığım şey erkekler kndi gibi birini istediği zaman suç oluyor. Bu konudaki çocuğun haklı olduğu tek şey bakire kız istemesi ama bunun için de konu sahibiyle medeni bi şekilde ayrılması gerek. Ne kendini üzsün ne kıza hayatını zehir etsin
Hem kendini hem beni üzüyor

Net olsa keşke

Eski sevgilimle birlikte olduğum için çok pişmanım ve sürekli ben huzursuz olduğum hâlde beni cinsellik konusunda zorladığı için ayrıldım.Ama ayrılmam zor oldu bunu gelecekteki eşime sevgilime nasıl anlatacağım diye çok düşündüm.

Ve şuan yeni bir ilişim var. İlk başlarda söyledim ona bu durumu ve şuan kabullenemiyor mutsuz olacağız diyor. Sürekli geçmişte yaşadığım beraberlik gözünün önüne geliyormuş. Diyor nasıl yaptığınızı düşünüyorum ve sinirleniyorum.

Her şey çok iyi ama geçmişin yüzünden eğer ben bunu kafamda çözemezsem bitebilir diyor. Sana hem aşığım hem istemiyorum bir taraftan diyor.

Ben kaç kere yaptığımın bir hata olduğunu ve o şahsın aklıma bile gelmediğini söylüyorum ama. Bu durum onun fena canını sıkıyor. Akışına bıraktım artık diyor. Benimle ilgili net bir şey diyemiyor.hem bizden olmaz diyor hem gitmek istemiyorum diyo. Ben dedim giderim o zaman. Bilmiyorum nolacak böyle. Napacağımı ben?
Niye hata oluyor onu anlamıyorum ?Bir adama aşık olmuşsunuz ve sevişmişsiniz.Hayatınızda bu insan yoktu onu aldatmadınız.Hata mata değil bence.Hee pişmansınızdır onu bilemem. Ben sizin yerinizde olsam kendimi bu duruma düşürmem çeker giderim .Gelirse gelir gelmezse de ,kendimi aşağılık hissettirecek bir ilişkiden kurtarmış olurum. Yokluğunuz ona duygularını tartma fırsatı verecektir.

33 yasindayim, bekarim, aktif bir cinsel hayatim var (istedigim kadar aktif degil gerci ahshs). Cinsel hayatimi degerlendirmek hayatima giren kimsenin haddi degil. Begenmiyorlarsa, iclerine sinmiyorsa, kaldiramiyorlarsa kapı orada.

Sevistiginiz icin kimseye kendinizi ezik, hatali, kusurlu vs gostermeyin. Gecmisiniz sizi baglar, gecmisinizi kabullenememesi de karsinizdakini. Kabulleniyorsa ne ala, kabul edemiyorsa da dogru duzgun ayrilsin gitsin. Suruncemede birakmasinin amaci sizi iyice bastirmak bence.

keşke herkes dağ ayılarını hayatlarından çıkarsa böylece bunlar tamamen yalnız kalıp yok olsa. kimse sizin ondan önce ne yaşadığınızı sorgulayamaz çok ayıp cidden hangi yüzyıldayız ya bide kendinizi kötü hissetmenizi sağlıyorlar. eminim sağlık testi yaptırsanız taşımadığı hpv virüsü de yoktur

X