- 1 Aralık 2018
- 64
- 17
- Konu Sahibi duruhayat336
Yaşamamış kendisi o yüzden problem ediyor olabilir bilmiyorum. Bi iki yaş küçük benden yeterince olgunlaşmadı mı yada onun düşünce yapısı tamamen bu mu bilemiyorum. Ya ben pişmanım çünkü gerçekten istemiyordum öyle bir şey yaşamak en azından o kadar ileri gitmek.Ben geçmişte böyle bişey yaşadım bu sorun haline gelecekse konuşmayalım dedim en başta(sorun edecek gibi hissettim) yok sıkıntı yok dedi. Ve dedim bu konu bidaha açılmasın. Ama öyle olmadı aradan Bi kaç ay geçtikten sonra iyice problem haline getirmeye başladı. Yapmayacaktın diyor. Geçmişin yüzünden problem yaşıyoruz şuan diyor konusu her açıldığında. Ve hem seni çok seviyorum aşığım ama Bi tarafımda değil diyor. O kadar dengesiz davranıyor ki. Akışına bırakalım demeye başladı. Arada diyor sen biliyorum benden daha iyisini bulursun. Bulurum diyorum ama konu o değil diyorum. Bi gün dedim istemiyorsun beni istenmediğim yerde durmam istemediğimi nerden çıkardın diyo gerçekten ben yoruldum.Valla ben en çok size inanamıyorum biliyor musun? Bu erkeklerin neden bu kadar aptal özgüveni olduğunu şimdi anlıyorum. Bu özgüveni siz veriyorsunuz. Siz pişmanlık duyabilirsiniz bu ayrı bi mesele. Ancak sevgiliniz sizi geçmişte yaşadığınız bi ilişki ile yargılayamaz neden bu hakkı veriyorsunuz ona ya? Cidden sinirleniyorum bu konuları görünce. Kendisi hiç cinsellik yaşamamış mı? Siz sordunuz mu peki? Hayır. Erkek yapar diye düşündünüz muhtemelen. Benimle böyle konuşacak haa doğduğuna pişman ederdim.