Geçmişte yaşadığım ilişkim sorun oldu.

Ya yalan söylüyor Allah'ın cakali. Konu sahibi de zaten ezik, iyice mahcup hissediyor.
Ama erkeklere bu hakkı kadın veriyor. Her kadın yaşadığının arkasında olsa, böyle hıyarlara kapıyı gosterse kimse bunları yaşamaz.
Benim cidden eline el değmemiş sevgilim vardı (onu ilk öptüğümde anladım zaten daha önce kimseyi öpmediğini. Acaba mal mı yoksa deneyimsiz mi diye düşünüyordum ki zamanla kendini geliştirdi, anladım ki dudaklarına dudak değmemiş) . Konu ekslerden açılınca (aslında ben açtım çünkü cidden emin gibiydim hayatında kismeyle yakinlik yaşamadigina sirf meraktan sordum) o da söyledi, sonra konu benim hayatıma gelmedi bile. 'Sen o zamanlar mutlu muydun? Harika. Eğer sen mutlu,bir problem yok. Ama seni üzen şeyler yasasaydin ben üzülürdüm' dedi. Bu arada bu çocuk ortadogunun bağrından kopup gelmiş Arap bir çocuktu . Bence iş biraz da kadının erkek secmesinde ve kendi yasadiklarinin arkasında durmasında bitiyor
Kesinlikle sevgi böyle bir şey zaten. 'Her şeyinle kabulümsün' zırvası bile kabul edilemez benim açımdan. Geçmiş yoklayan insanların zihni bozuk. Kadın veya erkek ahlakı çok yanlış yerlerde arıyoruz toplum olarak.

Konu sahibi, sen bugün kimsen nasıl bir insansan seni bu tanımlar. Kimsenin seni yargılamasına izin verme. Kimseye kendini aklamak zorunda değilsin. Bakir olsa bile sana saygı duyuyorum, herkes kendi yoluna diyebilmelisin.

Konu sahibi, sen bugün kimsen nasıl bir insansan seni bu tanımlar. Kimsenin seni yargılamasına izin verme. Kimseye kendini aklamak zorunda değilsin. Bakir olsa bile sana saygı duyuyorum, herkes kendi yoluna diyebilmelisin.
Çok teşekkür ederim. Gerçekten biliyorum yapmam gerekeni ama beni ne tutuyor onu bilmiyorum 🤷🏻‍♀️.haklısınız dik bir duruş sergilemem lazım artık

Siz neden geçmişteki ilişkinize “hata” gözüyle bakıyorsunuz ki? Siz kendinizi böyle ezer büzer hatalı olarak görürseniz karşınızdaki kişi her şeyi söyleme haddi bulur kendisinde. Ben olsam ayrılırdım. Geçmişi deşeleyen bir insanın bakış açısı ve vizyonu ortadadır zaten. Evlenseniz bile iki üç günde bir başınıza kakar, psikolojinizi bozar.

Kendisi bakirse kendisi gibi birini bulsun. Ne güzel dürüst olmuşsun başkaları gibi klinik aramamışsın. Bence ezik biri. Neye sinir oluyormuş. Geçmişin de kendisi mi varmış ya. Mağarasında yaşasın. Herkesin hayatına birileri giriyor. Saygısız.

Zaten böyle düşünmesini de sen sağlıyorsun ne hatası? Onlar uçan kuşa yürüyor da seninki mi sorun oldu?

Ya yalan söylüyor Allah'ın cakali. Konu sahibi de zaten ezik, iyice mahcup hissediyor.
Ama erkeklere bu hakkı kadın veriyor. Her kadın yaşadığının arkasında olsa, böyle hıyarlara kapıyı gosterse kimse bunları yaşamaz.
Benim cidden eline el değmemiş sevgilim vardı (onu ilk öptüğümde anladım zaten daha önce kimseyi öpmediğini. Acaba mal mı yoksa deneyimsiz mi diye düşünüyordum ki zamanla kendini geliştirdi, anladım ki dudaklarına dudak değmemiş) . Konu ekslerden açılınca (aslında ben açtım çünkü cidden emin gibiydim hayatında kismeyle yakinlik yaşamadigina sirf meraktan sordum) o da söyledi, sonra konu benim hayatıma gelmedi bile. 'Sen o zamanlar mutlu muydun? Harika. Eğer sen mutlu,bir problem yok. Ama seni üzen şeyler yasasaydin ben üzülürdüm' dedi. Bu arada bu çocuk ortadogunun bağrından kopup gelmiş Arap bir çocuktu . Bence iş biraz da kadının erkek secmesinde ve kendi yasadiklarinin arkasında durmasında bitiyor
Gerçekten bu durumu problem etmeyecek insanlar da tanıdım şu zamana kadar.onada emin olun ilişkinin en başında(çünkü sorun edecek gibi duruyordu) ben dedim bişeyler yaşadım zamanında bu problem olacaksa sonrasında burda konuşmayı bitirelim henüz ilişkimiz ilerlememişken dedim hatta ilerleyeceksek bu konu hakkında bana soru sorma dedim.tamam sıkıntı yok dedi. Ama sonradan nasıl olduysa problem oldu. Bi de diyor ben o gün sen beni denedin sandım.O günden beri düşünüyormuş ben bu kızla yapabilir miyim diye.aklına geliyormuş sürekli geçmişim.beni anlamıyorsun diyor.

Bence daha fazla ilerlemeden ayrılın. Belli ki kompleks yapmaya devam edecek. Evlenseniz bile başınıza kakıp duracak bunu. Bir şey yasadiysaniz yaşadınız bu sizi ilgilendirir. Kendinize defolu mal muamelesi yapmayın ve yaptırmayın.

Siz neden geçmişteki ilişkinize “hata” gözüyle bakıyorsunuz ki? Siz kendinizi böyle ezer büzer hatalı olarak görürseniz karşınızdaki kişi her şeyi söyleme haddi bulur kendisinde. Ben olsam ayrılırdım. Geçmişi deşeleyen bir insanın bakış açısı ve vizyonu ortadadır zaten. Evlenseniz bile iki üç günde bir başınıza kakar, psikolojinizi bozar.
Psikolojimi şuan bile aşırı bozdu.canımı sıkıyor bu durum.Belkide evet ben konuyu kestirip atmadığım için beni yargılayacak yüzü buluyor kendinde.

Kusur gibi baştan söylemeler, ikilemde kalınca ikna etmeye calismalar. Simdi "yüce gönüllülükle" bu durumu kabul etmiş gibi yapsa bile ileride mutlaka yüzünüze vurur.
Kendinize bu tavırları nasıl reva görüyorsunuz?
Sağı solu belli değil gerçekten Bi tamam olur diyor Bi yok bizden olmaz diyor. Bi gidemiyorum diyor Bi gitmem lazım. Gerçekten bende yoruldum

Olup olmadığını nerden biliyorsun?
Kendini kötü hissetme başkanı dik tut. Sen eksik veya kötü birisi değilsin. Geçmişte birşey yaşamışsın ve bitmiş bu kadar basit. Bundan sonra kimseye kendi gecmisini açıklama mecburiyeti hissetme. Karşına al net konuş. kötü birşey yapmadığını, onu sevdiğini ama yaptığı hareketlerin seni yorduğunu söyle ya bitsin yada devam ederseniz bunu sürekli başınıza kalmamasını ona sadık olacağını söyle.
Evett kesinlikle eksik veya kötü biri değilim.

Valla ben en çok size inanamıyorum biliyor musun? Bu erkeklerin neden bu kadar aptal özgüveni olduğunu şimdi anlıyorum. Bu özgüveni siz veriyorsunuz. Siz pişmanlık duyabilirsiniz bu ayrı bi mesele. Ancak sevgiliniz sizi geçmişte yaşadığınız bi ilişki ile yargılayamaz neden bu hakkı veriyorsunuz ona ya? Cidden sinirleniyorum bu konuları görünce. Kendisi hiç cinsellik yaşamamış mı? Siz sordunuz mu peki? Hayır. Erkek yapar diye düşündünüz muhtemelen. Benimle böyle konuşacak haa doğduğuna pişman ederdim.

X