- 1 Aralık 2018
- 64
- 17
-
- Konu Sahibi duruhayat336
Yaşamamış kendisi o yüzden problem ediyor olabilir bilmiyorum. Bi iki yaş küçük benden yeterince olgunlaşmadı mı yada onun düşünce yapısı tamamen bu mu bilemiyorum. Ya ben pişmanım çünkü gerçekten istemiyordum öyle bir şey yaşamak en azından o kadar ileri gitmek.Ben geçmişte böyle bişey yaşadım bu sorun haline gelecekse konuşmayalım dedim en başta(sorun edecek gibi hissettim) yok sıkıntı yok dedi. Ve dedim bu konu bidaha açılmasın. Ama öyle olmadı aradan Bi kaç ay geçtikten sonra iyice problem haline getirmeye başladı. Yapmayacaktın diyor. Geçmişin yüzünden problem yaşıyoruz şuan diyor konusu her açıldığında. Ve hem seni çok seviyorum aşığım ama Bi tarafımda değil diyor. O kadar dengesiz davranıyor ki. Akışına bırakalım demeye başladı. Arada diyor sen biliyorum benden daha iyisini bulursun. Bulurum diyorum ama konu o değil diyorum. Bi gün dedim istemiyorsun beni istenmediğim yerde durmam istemediğimi nerden çıkardın diyo gerçekten ben yoruldum.Valla ben en çok size inanamıyorum biliyor musun? Bu erkeklerin neden bu kadar aptal özgüveni olduğunu şimdi anlıyorum. Bu özgüveni siz veriyorsunuz. Siz pişmanlık duyabilirsiniz bu ayrı bi mesele. Ancak sevgiliniz sizi geçmişte yaşadığınız bi ilişki ile yargılayamaz neden bu hakkı veriyorsunuz ona ya? Cidden sinirleniyorum bu konuları görünce. Kendisi hiç cinsellik yaşamamış mı? Siz sordunuz mu peki? Hayır. Erkek yapar diye düşündünüz muhtemelen. Benimle böyle konuşacak haa doğduğuna pişman ederdim.
E ezik gibi 'ben zamanında bir b.k yedim, kötü bir şey oldu , bu senin için cok kötü ama eğer beni kabul edersen, yüce gönüllülük yaparsan devam edelim' tarzı cümleler kurmuşsun. Bu cümleyi ben kursam bana da benzer şeylerle gelirlerdiGerçekten bu durumu problem etmeyecek insanlar da tanıdım şu zamana kadar.onada emin olun ilişkinin en başında(çünkü sorun edecek gibi duruyordu) ben dedim bişeyler yaşadım zamanında bu problem olacaksa sonrasında burda konuşmayı bitirelim henüz ilişkimiz ilerlememişken dedim hatta ilerleyeceksek bu konu hakkında bana soru sorma dedim.tamam sıkıntı yok dedi. Ama sonradan nasıl olduysa problem oldu. Bi de diyor ben o gün sen beni denedin sandım.O günden beri düşünüyormuş ben bu kızla yapabilir miyim diye.aklına geliyormuş sürekli geçmişim.beni anlamıyorsun diyor.
"İttir git, bekleme yapma" de. Neden diyemiyorsun neden gidemiyorsun ki?Sağı solu belli değil gerçekten Bi tamam olur diyor Bi yok bizden olmaz diyor. Bi gidemiyorum diyor Bi gitmem lazım. Gerçekten bende yoruldum
Hay ağzını öpeyim, en mantıklı cevap bu bence deHarikaydı müthişti senin öyle olmamandan korkuyorum de.
Soruyor zaten onunki nasıldı diye
Rahatsız olan veya hiç yaşamayan bunu sorar mı ah kardeşim ah. Amacı seni suçlu hissettirmek sende kendini suçladıkça sana diyecek ki benimle de ol öyle inanırım sonra seni kullanmaya başlayacak yeme bu numaraları. Sıkılıncada ayrılacak daha önce bu filmi görmüştüm çok uyarma rağmen kızı.Soruyor zaten onunki nasıldı diye
Bence de. Yaşamamış adamın sorusu değil bu. Fantazi unsuru haline getirmiş gibi.Rahatsız olan veya hiç yaşamayan bunu sorar mı ah kardeşim ah. Amacı seni suçlu hissettirmek sende kendini suçladıkça sana diyecek ki benimle de ol öyle inanırım sonra seni kullanmaya başlayacak yeme bu numaraları. Sıkılıncada ayrılacak daha önce bu filmi görmüştüm çok uyarma rağmen kızı.
Yok mümkün değil zaten evlendiğinizde de bunu size hatırlatıp hayatı zehir edecektir. Aşığım lafları bana böyle durumlarda laf kalabalığı olarak geliyor. Sevgi böyle bir şey değil çok yanlış anlamış.Yaşamamış kendisi o yüzden problem ediyor olabilir bilmiyorum. Bi iki yaş küçük benden yeterince olgunlaşmadı mı yada onun düşünce yapısı tamamen bu mu bilemiyorum. Ya ben pişmanım çünkü gerçekten istemiyordum öyle bir şey yaşamak en azından o kadar ileri gitmek.Ben geçmişte böyle bişey yaşadım bu sorun haline gelecekse konuşmayalım dedim en başta(sorun edecek gibi hissettim) yok sıkıntı yok dedi. Ve dedim bu konu bidaha açılmasın. Ama öyle olmadı aradan Bi kaç ay geçtikten sonra iyice problem haline getirmeye başladı. Yapmayacaktın diyor. Geçmişin yüzünden problem yaşıyoruz şuan diyor konusu her açıldığında. Ve hem seni çok seviyorum aşığım ama Bi tarafımda değil diyor. O kadar dengesiz davranıyor ki. Akışına bırakalım demeye başladı. Arada diyor sen biliyorum benden daha iyisini bulursun. Bulurum diyorum ama konu o değil diyorum. Bi gün dedim istemiyorsun beni istenmediğim yerde durmam istemediğimi nerden çıkardın diyo gerçekten ben yoruldum.
Ben yanıt vereyim: sevmiyor. Kendisi bakirim ayaklarına yatıp sizinle birlikte olup muhtemelen ayrılacak. Gerçekten sevse aranızda böyle bir konuşma hiç yaşanmazdı.Şu ara bunu sorguluyorum kendisine de sordum. Olay sevmemek değil beni anlamıyorsun diyor. İşin garip yanı ben bu yaşadığım şeyi ilk başta ona söyledim ve eğer olmayacaksa bunu kabullenemeyeceksen konuşmayalım dedim ki sonradan problem olmasın tamam sıkıntı yok dedi. Ama problem oldu
Ya gerçekten bazı erkekler çok asalak ve ezik. Böylesine hiç acımam ben tam eziklendiği yerden vururum. Konu sahibini çok yumuşak yüzlü bulmuş.Hay ağzını öpeyim, en mantıklı cevap bu bence de
Doğru evet. Bu bir problem haline gelmemeli.Siz bu kadar değersiz misiniz yahu başkasına bir hata gibi yaşadığınız cinselliği anlatıyorsunuz.
Sakın bir daha kimseye anlatmayın.
Bu sizin özeliniz kimse bilmek zorunda değil.
Evet çok ileri gitmesekteYeni ilişkinizde cinsellik yaşıyor musunuz?
Demek ki hassasiyeti yokmuş bu konuda. Geçmişine dair bişey yaşamadığına pek inanmadım. Yaşamamış olsaydı sana da çekingen yaklasirdi. Bir de üstüne seni suçluyorEvet çok ileri gitmesekte
Bekâret hassasiyeti olan adam şuan senlede yapmazdı. Aç gözünü herif seni kullanmak için suçlu hissettirmeye çalışıyor. Ayrıca birşey yaşamamış olsa bile "ileri gitmeden birşeyler" yaptığı kızlar olmuştur.Evet çok ileri gitmesekte
Şu ileri gitmemeyi de ben anlayamıyorum gerçekten. Önemli olan zara zarar gelmemesi mi? Pırıl pırıl kızlar şu leş zihniyetli herifleri neden çekiyor gerçekten akıl erdiremiyorum.Bekâret hassasiyeti olan adam şuan senlede yapmazdı. Aç gözünü herif seni kullanmak için suçlu hissettirmeye çalışıyor. Ayrıca birşey yaşamamış olsa bile "ileri gitmeden birşeyler" yaptığı kızlar olmuştur.
Bırak şu çağdışı, takıntılı, kompleksli sünepeyi ya.üstünden biraz zaman geçsin güleceksin şu saçma meseleye.sanki her erkeğin peşinde de bir sürü kadın var da sanırsın bu adam tercih etmemiş.kırk takla atıyor be millet.seni yumuşak bulmuş dalgasını geçiyor.sen de ciddi ciddi dertleniyorsun.Şu ara bunu sorguluyorum kendisine de sordum. Olay sevmemek değil beni anlamıyorsun diyor. İşin garip yanı ben bu yaşadığım şeyi ilk başta ona söyledim ve eğer olmayacaksa bunu kabullenemeyeceksen konuşmayalım dedim ki sonradan problem olmasın tamam sıkıntı yok dedi. Ama problem oldu
Canımı sıktı gerçekten kendimi iyice kötü hissettirdi. İnşallah gülen ben olurum :)Bırak şu çağdışı, takıntılı, kompleksli sünepeyi ya.üstünden biraz zaman geçsin güleceksin şu saçma meseleye.sanki her erkeğin peşinde de bir sürü kadın var da sanırsın bu adam tercih etmemiş.kırk takla atıyor be millet.seni yumuşak bulmuş dalgasını geçiyor.sen de ciddi ciddi dertleniyorsun.