Geçmişte yaşadığım ilişkim sorun oldu.

duruhayat336

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2018
64
17
Eski sevgilimle birlikte olduğum için çok pişmanım ve sürekli ben huzursuz olduğum hâlde beni cinsellik konusunda zorladığı için ayrıldım.Ama ayrılmam zor oldu bunu gelecekteki eşime sevgilime nasıl anlatacağım diye çok düşündüm.

Ve şuan yeni bir ilişim var. İlk başlarda söyledim ona bu durumu ve şuan kabullenemiyor mutsuz olacağız diyor. Sürekli geçmişte yaşadığım beraberlik gözünün önüne geliyormuş. Diyor nasıl yaptığınızı düşünüyorum ve sinirleniyorum.

Her şey çok iyi ama geçmişin yüzünden eğer ben bunu kafamda çözemezsem bitebilir diyor. Sana hem aşığım hem istemiyorum bir taraftan diyor.

Ben kaç kere yaptığımın bir hata olduğunu ve o şahsın aklıma bile gelmediğini söylüyorum ama. Bu durum onun fena canını sıkıyor. Akışına bıraktım artık diyor. Benimle ilgili net bir şey diyemiyor.hem bizden olmaz diyor hem gitmek istemiyorum diyo. Ben dedim giderim o zaman. Bilmiyorum nolacak böyle. Napacağımı ben?

Eski sevgilimle birlikte olduğum için çok pişmanım ve sürekli ben huzursuz olduğum hâlde beni cinsellik konusunda zorladığı için ayrıldım.Ama ayrılmam zor oldu bunu gelecekteki eşime sevgilime nasıl anlatacağım diye çok düşündüm.

Ve şuan yeni bir ilişim var. İlk başlarda söyledim ona bu durumu ve şuan kabullenemiyor mutsuz olacağız diyor. Sürekli geçmişte yaşadığım beraberlik gözünün önüne geliyormuş. Diyor nasıl yaptığınızı düşünüyorum ve sinirleniyorum.

Her şey çok iyi ama geçmişin yüzünden eğer ben bunu kafamda çözemezsem bitebilir diyor. Sana hem aşığım hem istemiyorum bir taraftan diyor.

Ben kaç kere yaptığımın bir hata olduğunu ve o şahsın aklıma bile gelmediğini söylüyorum ama. Bu durum onun fena canını sıkıyor. Akışına bıraktım artık diyor. Benimle ilgili net bir şey diyemiyor.hem bizden olmaz diyor hem gitmek istemiyorum diyo. Ben dedim giderim o zaman. Bilmiyorum nolacak böyle. Napacağımı ben?
O kimseyle birlikte olmamış mı?

Kendisi hiç kimse ile birlikte olmadıysa evet onun için yaralayıcı olabilir. Ama geçmişte kendisinin de cinsel birliktelikleri olduysa ee sizin de gözünüzün önüne gelebilir sizi üzebilir? Geçmişe bu kadar takılmaya devam edecekse bence yol yakınken dönün
Geçmişte herhangi bir birlikteliği olmamış.ve bunu sorun ediyor. Olmazsa bu yüzden olmaz diyor.inşallah bu kadar takılmaya devam etmez

Önce sen kendine değer ver ki başkaları sana laf söyleyemesin. Öncelikle geçmiş birlikteliğini bir suç muş gibi yeni sevgiline anlatmak zorunda değilsin(eşine bile). Bir erkek nasıl ki geçmişin hesabını vermiyor sende ona sorgulama hakkı verme. Kendileri yapınca sorun yok ama kadın yapınca yediremiyorMUŞ. Hadi ordan! İlerde sürekli başına kakma ihtimali var iyi düşün sürekli üzgün durma kendini ezdirme.

İttirsin gitsin ya, Allah bilir kendi bir kizla yatabilmek için kaç dereden su getirdi.
Ama hata sende, " ay nasıl kabul edeceğim,aklıma geliyor yaşadıkların hüü" diyen erkeğe başka fırsat bırakmadan "ne yasadiysam beni bugün olduğum insan yaptı. Begenmiyorsan geçmişimi değiştiremem, zamanımızı harcamayalim" deyip söz hakkı vermeden engelleseydin bir süre sonra "beni nasıl terketti hüü" moduna girer, kapını çalardı zaten
Sen baştan ezilmiş büzülmüş, hata yapan kötü kadın moduna sokmussun kendini. Bu yüzden bu cüreti bulmuşlar.
Benim de daha önce beraberliklerim oldu, asla sonraki ilişkilerimde laf konusu olmadi bile ve asla olamazdı da kesinlikle. Hiç bir erkekte benim geçmişimi ağzına almaya yetecek bir g.t olduğunu düşünmüyorum. Cesaret bile edemezler imasini yapmaya

Sizi sevdiğine emin misiniz?
Şu ara bunu sorguluyorum kendisine de sordum. Olay sevmemek değil beni anlamıyorsun diyor. İşin garip yanı ben bu yaşadığım şeyi ilk başta ona söyledim ve eğer olmayacaksa bunu kabullenemeyeceksen konuşmayalım dedim ki sonradan problem olmasın tamam sıkıntı yok dedi. Ama problem oldu

Ayy yürüsün gitsin. Tek derdi sen iki erkek arasında kiyaslama yaparsan kendisi daha pasif, yetersiz görünür diye kafasına takmıştır.

Bacım 26 yasidnasin, adam da belli ki ya senin kadar ya senden büyük. İnanma şu dedigine. Gercekse ömrünün yarısı eliyle ilişkiye girmekle geçen birinden yatakta bir performans beklenmez. Ayrıl gitain
Sonra erken boşalmalar kadınlarda da vajinismus. Bu kadar kafaya takınca dünyadaki en büyük mesele sanıyorlar.

Önce sen kendine değer ver ki başkaları sana laf söyleyemesin. Öncelikle geçmiş birlikteliğini bir suç muş gibi yeni sevgiline anlatmak zorunda değilsin(eşine bile). Bir erkek nasıl ki geçmişin hesabını vermiyor sende ona sorgulama hakkı verme. Kendileri yapınca sorun yok ama kadın yapınca yediremiyorMUŞ. Hadi ordan! İlerde sürekli başına kakma ihtimali var iyi düşün sürekli üzgün durma kendini ezdirme.
Haklısınız. Bende şuaralar bu konu yüzünden inanın kendimi çok kötü hissediyorum. O başka birileriyle birlikte olmadığı için daha çok sorun ediyor.

Hımm.. eğer gerçekten öyleyse buna saygı duyardım ve kararsız bırakmasını istemezdim. Ama bence yine de sorun olmamalı. Bunun hesabını vermek incitici bir insan için. Kendime bunu yapmazdım.
Gerçekten o kadar yoruldum ki bende. Pes edeceğim yakındır. Bi diyor olur gibi Bi diyor yok yok bizden olmaz mutsuz oluruz biz.istenmediğim yerde durmam dedim en son. İstemediğimi nerden çıkardın konu o değil dedi. 😶

Haklısınız. Bende şuaralar bu konu yüzünden inanın kendimi çok kötü hissediyorum. O başka birileriyle birlikte olmadığı için daha çok sorun ediyor.
Olup olmadığını nerden biliyorsun?
Kendini kötü hissetme başkanı dik tut. Sen eksik veya kötü birisi değilsin. Geçmişte birşey yaşamışsın ve bitmiş bu kadar basit. Bundan sonra kimseye kendi gecmisini açıklama mecburiyeti hissetme. Karşına al net konuş. kötü birşey yapmadığını, onu sevdiğini ama yaptığı hareketlerin seni yorduğunu söyle ya bitsin yada devam ederseniz bunu sürekli başınıza kalmamasını ona sadık olacağını söyle.

Sonra erken boşalmalar kadınlarda da vajinismus. Bu kadar kafaya takınca dünyadaki en büyük mesele sanıyorlar.
Ya yalan söylüyor Allah'ın cakali. Konu sahibi de zaten ezik, iyice mahcup hissediyor.
Ama erkeklere bu hakkı kadın veriyor. Her kadın yaşadığının arkasında olsa, böyle hıyarlara kapıyı gosterse kimse bunları yaşamaz.
Benim cidden eline el değmemiş sevgilim vardı (onu ilk öptüğümde anladım zaten daha önce kimseyi öpmediğini. Acaba mal mı yoksa deneyimsiz mi diye düşünüyordum ki zamanla kendini geliştirdi, anladım ki dudaklarına dudak değmemiş) . Konu ekslerden açılınca (aslında ben açtım çünkü cidden emin gibiydim hayatında kismeyle yakinlik yaşamadigina sirf meraktan sordum) o da söyledi, sonra konu benim hayatıma gelmedi bile. 'Sen o zamanlar mutlu muydun? Harika. Eğer sen mutlu,bir problem yok. Ama seni üzen şeyler yasasaydin ben üzülürdüm' dedi. Bu arada bu çocuk ortadogunun bağrından kopup gelmiş Arap bir çocuktu . Bence iş biraz da kadının erkek secmesinde ve kendi yasadiklarinin arkasında durmasında bitiyor

X