- 14 Haziran 2023
- 6.332
- 19.370
- 33
Aldatma aldatmadır. İlişkiye şüphe girer. Her benden uzak olduğunda telefonda sosyal medyada bir şey yaptığında yahu beni aldatıyor mu biri ile mi görüştü. Ya şurda şu olmuştu acaba beni aldattı yalan mı söyledi der insan? Demem ben sineye çekerim diyen biraz kendini kandırıyor anca karşılıklı yapılıyor ise görmezden gelinir yaşanan. Bir hata yaptım gittim biri ile ilişkiye girdim, ama seni de çok seviyorum. Aman canım olur öyle hatalar geçmişte kalmış mı diyelim. Ben de gideyim yapalım ödeşelim
Aids hpv olunca ben görürüm sizi herkesin ilişki anlayışı farklı genel geçer olarak özellikle bizim ülkede esnek ilişki ve arada partner değiştirme yok, kabul edilmez. Yapan seven kabul eden var o ayrı Kim napıyorsa yapsın o zaman evlenmesin madem , bize ne kim kimle ne yapıyor
Aids hpv olunca ben görürüm sizi herkesin ilişki anlayışı farklı genel geçer olarak özellikle bizim ülkede esnek ilişki ve arada partner değiştirme yok, kabul edilmez. Yapan seven kabul eden var o ayrı Kim napıyorsa yapsın o zaman evlenmesin madem , bize ne kim kimle ne yapıyor