Bence aynı şeyi söylemiyoruz.Aynı şeyi söylüyoruz aslında, yapana yapma demem, ama kabul edip alkışlamaya da gerek yok. Herkesin kendi bakış açısı. Diğer taraf özgürce ne yaptığını izah edip normal görüyorsa ben de anormal gördüğümü rahatça ifade edebilirim. Ben şimdi müge anlı çetelesi mi çıkarayım ülke profili için yapan yapıyor nefis herkesin nefsi irade kendi iradesi
Ben zaten alkışlayın da demiyorum. Cümlelerimi farklı uçlara çekmenize gerek yok. Böyle bir şey olmaz bizim ülkemizde gibi kesin net cümlelerin kurulmaması gerektiğini söylüyorum. Size yazdığım cevabın ana metni bu.
Müge anlı çetelesi çıkarmanıza da gerek yok, mutlaka maruz kalmışsınızdır, burayı takip eden bi insan olarak da sosyal medyayı az çok kullandığınızı tahmin ediyorum. Ben de şimdiye kadar ekranın karşısına oturup bir bölümünü izlemedim ama biliyorum ortamı. Ha diyelim ki hiç maruz kalmadınız. Ülke profili çıkarmak istiyorsanız en azından sağlam bir dayanağınız olmaz olmalı, akademik araştırma olur, anket olur. Böyle kesin yargılara ancak böyle ulaşılabilir.
Sizinle anlaşamadığımız konusunda anlaşıp, iyi günler dilerim.