Geçmişte yaptığım bir hata yüzünden evliliğim tehlikede

Boşanmak istiyor aslında ama ben denemek istedim düzeleceğini düşünüp. Dediğiniz gibi bu şekilde gidecek gibi değil çünkü evlilikten çıkmış durumda yaşadığımız ilişki.
Evliliğin ilk aylarindami başka biriyle yakınlık kurmustunuz

Yani şimdi kendi zihniyetinden bildiği için kocam da beni mi aldatıyor diye düşünüyor. Çünkü şimdi de ciddiyetten uzak bir evliliği var . Böyle ömür mu geçer ? Kimse kimseye güvenemiyor sonra .

Sana ayrı diğer gerizekalı herife ayrı kızdım. Ne kadar eski olursa olsun aldatma ile yüzleşmek sizin zannettiginiz kadar kolay değil. Kendi beyin hücreleriniz çerçevesinde birini cepte birini elde tutmaya çalışmışsınız ama yıllar sonra da olsa çattt diye önünüze çıkmış. Hiçbir ihanet gizli kalmaz. Sadece konuşma olsa (yine yanlış da neyse) neyse hadi sadece uzaktan uzağa konuşulmuş denir ama iş öpüşmeye cinsellik muhabbetine kadar gitmiş. Eşinize hak veriyorum boşanmak istemesini de anlıyorum.

Ay sacmalamasin ya. Bahane arıyor sanki
Bahane niye arasın sindirememistir kişi pişman olmuş olabilir ama herkes bunu kabul edemez ki sonuçta onunla konuşuyormuş ve hayat kurmuşlar baya da ileri gitmiş üstelik aralarındaki şey eşiyle konuşurken yaşanmış yani tamam konu sahibi pişman olabilir ama bunu erkek veya kadın sindiremeyebilir normal yani üstünden ne kadar geçerse geçsin
Evet bence de kadın olunca amasi öylesi böylesi oluyor toplumda biraz erkek yapsa kadın da sindirmez unutamaz bu durumu.

Aldatmışsın zamanında oda soğumuş senden ögrenince.Sende ögrensen aynı hisslerini yaşamazmıydın?

Benim tek merak ettiğim ex kişisi durduk yere niye hortladı
Siz görüşmediğinize emin misiniz
Hadi eşinizle etkileşime de geçti, yahu niye bir şey yaşadım karınla der ki durduk yere kafamda oturmuyor. Bu adamın da hayatı vs yok mu 7 senedir neyi beklemiş.
Sonraki yorumları okudum sevgililik kesinleştikten sonra yaptığınız ihanet sonuçta, biz burda yakalanan tüm sevgili ve eşlere, karşı cins erkek olursa ayrıl tekrar yapar affetme diyoruz. Amma sizinki biraz zaman aşımlı olmuş. Niye oldu çözemedim 7 sene sonra hortlamış yasak aşk inşallah sadece öpüşme ile kalmıştır, adam bir de ilişkiye girdik dediyse erkeğin gururuna dokunmuştur.
Ve kafasında tüm verilen söylenen sözlerle ilgili şüphe oluşmuştur. Acaba başka zaman da yaptı mı?
Onla görüşmesem hayatım farklı olur muydu gibi kırk tilki geçiyordur kafasından maalesef.
Ben de olsam düşünürüm yani sorgularım.

Niye adî oluyor ki? Belki evli birisine bu kötülüğü yapmamalıydı ama konu sahibi belli ki diğer herifi çat diye yarı yolda koymuş bununla evlenmiş. Yani sorunun kaynağı tamamen konu sahibi. Sadece konuşma da değil arada yakınlaşma da var. Ben konu sahibini hiç masum bulmadım.

Evet eksik çok yer var yumusatıp yazmış gibi geldi bana.

Sevgiliyken aldatmış.

7 yıl koskoca 7 yıl. Bir insan 7 yıl sonra durup durup şunun kocasına yazayım demez. İlk evlendiğinizde anlatırdı yaşananları kocanıza. Acaba siz evliliğinizde arada sorunlar yaşayıp bu eskiyle ara ara yazıştınız mı?
Böyle evlilik yürümez ikinize de yazık boşanmanız gerek

Şimdi bence esinizde bir sorun var
Kendisi acaba hic sevgilisi olmadan mi sizinle evlendi
Erkekler neler neler yapiyor simdi konuyu eşim biz sevgiliyken ilk aylarda baskasiyla da görüşüyormus diye acsaydi "gecmise takilma simdiye bak" denirdi. Tabii ki ayni anda birkac kisiyle görüşmek etik degil siz de bunu hata olarak goruyor ve uzuluyorsunuz bunu dile getirmenize rağmen hala diretiyorsa eşiniz ve aldattigindan da supheleniyorsunuz zaten evlilik bitmistir. Bence bir avukatla görüşün sonucta o da sizi simdi evlilik icinde bilerek ve isteyerek aldatiyor olabilir buna goz mu yumacaksiniz? Zaten iletisim kalmamış aranızda

Vayy be ne ilkeli adammış.

Ne çifte standart bir yorum bu

Gerçekten yazık bir durum. Keşke evlenmeden önce söyleseydiniz. Adam aranızda daha fazla şeyin geçtiğini söylemiş olabilir, bu da gururuna dokunur haliyle. Açık açık konuşmaktan başka çareniz yok, iletişimsizleştikçe susma oyununa dönüp silineceksiniz birbirinizden. Eğer geçmişteki bu hata nedeniyle devam edemeyeceğini söylerse boşanma için ilk adımı siz atın, onu hiç beklemeyin. En azından hatanızın farkında olduğunuzu bilsin. Diğer şahsa gelince gerçekten 7 senedir bir erkeğin o kadar kısa bir gönül işini unutmayıp bunu kullanmasını anlayamıyorum. Bu 7 sene içerisinde iletişiminiz mutlaka olmuştur diye düşünüyorum. Aksi halde bu adam akıl hastası takıntılı herhalde? Ya da eşinizle falan kavga edip onun canını mı acıtmaya çalıştı? Bence siz çok yüzeysel anlatmışsınız. Adamın ispiyonlama meselesini bile sormadan yazmamanız aşırı ilginç

Ben de yorumları okudukca bu detayı merak ettim yani ne oldu da digeri kocasina durumu açıkladı hani ilk aylar ya da 1 sene içinde olsa tamam da aradan gecmis 7 sene! Ben de simdi buna takıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…