How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Geçmişim temiz değil,peşimi bırakmıyor :(

Çok üzüldüm.
Bu kadar seven, senden vazgeçmeyen adam
nasıl bu kadar üzebiliyor şuan seni anlamıyorum..

Bence alttan alma kırıyorsun beni den anlamıyor madem
ben dürüst oldum sana, mutsuzluk sebebimiz olacaktı madem
evlenmeseydin benimle.
Şimdi de geç sayılmaz gidebilirsin.
Çünkü böyle devam edersen bir gün ben gideceğim..
Gibi sözlerle sert çıkın.

Hamilesiniz üstelik.
Konu başlığını okuyunca ben de gerçekten kötü bir geçmiş sandım.
Ben ne kirli geçmişler bilirim.
Saklayıp baş tacı edilen..
Siz gayet temizsiniz, önce kendiniz inanın buna..

Senin gibi bir kadının karşısında saygıyla eğilmeli insan
Öyle bir ortamdan çıkıp, temiz, düzgün bir yuva kurmak eşinin marifeti değil
Yapılan iş hoş değil evet ama alnının akıyla çıkmışsın oradan
Ezilecek değil gurur duyulacak bir durumun var
Ver eşine şifreni okusun bunları, iki evladının annesi, onun hayat arkadaşısın sen
Katiliyorum........

İkinci bebek için 1 yılı aşkındır uğraşıyorduk,ilki sorunsuz oldu ,düşünmeye başladıktan iki ay sonra geldi haberi,ama bu bebeği çok istedik ikimizde ,fakat kız olduğunu öğrenince bozuldu sanki ,sürekli kız yetiştirmek çok zor deyip duruyor şimdilerde,iki kız ,sahip çıkmak zor ,nasıl yetişecek nasıl büyüyecek dedikçe deli oluyorum ,sanki benim yine yüzüme vuruyor gibi geliyor ,sesimi de çıkaramıyorum ,konu uzayacak ,tartışmaya dönecek diye.

Merhaba.
yazınızı sonuna kadar okudum bazı cahillikler yapmışsınız ama sonunda yepyeni bir hayata başlamışsınız..
Yalansız ve dürüstçe.. Eşiniz kabul etmiş zorlayarak değil hemde kendi iradesiyle,sevgisiyle. Eşinize kırıldığınızı söyleyine
eşiniz bile sizi bu denli aşağılayamaz. Susarsanız ömür boyu dediklerine boyun eğmek anlamına gelir. Bunu söymekle ne geçiyormuş eline? Sizi kırmak mutlu mu ediyormuş? Evlendiğine pişman mı olmuşta her fırsatta başınıza kakıyormuş bence tek tek sorun. İnşallah en kısa zamnda probleminiz çözülür. Sağlıkla da bebeğinizi kucağınza alırsınız inşallah

Pişmanmısın evlendiğine diye sorduğuma ,saçmalıyorsun,nerden bulup kurup uyduruyorsun bunları ,sence pişman olsam bunca yıl sürermiydi ,2 çocuk olurmuydu diyor,beni sevdiğini biliyorum ,çünkü öyle ufak ayrıntılarda yakalıyorum ki bunu tamam diyorum bu adam seviyor beni ,ama bazende öyle üzüyor öyle kırıyorki tanıyamıyorum.kendimi ezik hissediyorum aslında açıkçası bu ,yani karşısında kendimi savunmaya hakkım yokmuş gibi geliyor ,sanki beni almasa ben batağa girecektim ki beni kurtarmış gibi geliyor ,ona minnettarmışım gibi ,biraz sert çıksam vicdanım sızlıyor ,kendime kızıyorum bu seferde ,sen neydinki ne bekliyorsun diyorum ,sanki kontesmiydin ,saraydan mı geldin ,nesin sen diye kendimi sorgulayıp duruyorum.

eşinizle güzelce konuştunuzmu hamilesiniz en güzel acıtasyon dönemi azcık ağlayıp zırlayın erkek milleti çabuk yumuşar.. ne demişler bir kadının en tehlikeli silahı gözyaşlarıdır..

fake konu olduğunu affınıza sığınarak belirtmek isterim çünkü öyle olduğu yazım ve imla kurallarına dikkat edilmesinden belli
(Hayatında sadece bikaç yıl okula giden birinin böyle yazabilmesi teknik olarak imkansız çünkü)

afedersiniz siz yazı yazarken altı kırmızı çizgili çıkmıyor mu yanlış yazımlarda sağ tık yapınca bile düzelebiliyor yazım yanlışı nasıl buna bağladınız fake olduğunu anlayamadım :26: bende sırf o kırmızı çizgilere uyuz oluyorum diye yazımımı düzeltirim çünkü öyle olamaz mı..

Bence hamile olduğunuz için lafları dahada ağır gelmiştir Eşinizin. .sizi sevmese ayrılır. .seviyor ama sindiremiyor pekte kolay değil. .dua edin inşallah Allah yardımcıniz olacaktır. .

afedersiniz siz yazı yazarken altı kırmızı çizgili çıkmıyor mu yanlış yazımlarda sağ tık yapınca bile düzelebiliyor yazım yanlışı nasıl buna bağladınız fake olduğunu anlayamadım :26: bende sırf o kırmızı çizgilere uyuz oluyorum diye yazımımı düzeltirim çünkü öyle olamaz mı..

önceki mesajımda açıkladığım için tekrar yazmıycam arzu hanım :)

buarada yeni nişanlandınız galiba Allah tamamına erdirsin

Son düzenleme:
Allah yardımcınız olsun.o hayattan kurtulup yuva kurmanız çok güzel.bence erkeklerin çoğu kavga ve tartışma anlarında geçmişte olmuş kadını üzecek bişeyi yüzüne vuruyor.sadece yaralamak acıtmak için yapıyorlar.eşinizle bir kez daha konuşun.belli ki sizi seviyor.düzelir diye düşünüyoruö

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

kesinlikle ve kesinlikleeee eşinle açık şekilde konuşman gerekiyor...
*** ben geçmişimi bütün gerçekliği ile yalansız dolansız ve bütün saflığımla paylaştım seninle, ve de geçmişi temize çektim seninle çocuklarımızla güzel bi yuvaya adım attım,sen şu güzellikleri yaşamaktansa geçmişi hatırlatıp gururumu incitiyorsun **** de...kkonuş açıkca

Merhaba, bence oncelikle gecmisim temiz degil diyerek bu olaya 1-0 maglup basliyorsun. Oncelikle bunu kafanizdan silmeniz lazim. Evet, yasanilanlar hos bir sey olmasada olacaklarin onune kimse gecemiyor. Olmus ve siz o sekilde devam etmek yerine bambaska bir yasama merhaba demissiniz. Bence esinizi karsiniza alin ve ciddi bir sekilde konusun derim ben. Sonuc olarak siz onu kandirmadiniz degil mi? Size bunlari acarak hakli cikmadigini problemleri daha da korukledigini anlatin. Bende eski erkek arkadasimla bu tarz konular yuzunden cok kavga ettim ve bizim ayrilik sebebimiz oldu. Kendi haksiz oldugu zaman hakli oldugunu gostermek icin eski erkek arkadaslarimdan laflar siralamaya baslardi. Sizin ona diyebileceginiz en guzel sey hayatinizin bu sekilde ilerledigini, yasandi ve bittigini. Eger hamurumda bu sekilde bir sey olmus olsaydi cocuklarinizin annesi degil baska yerde olacaginizi kesin bir sekilde soyleyin. Ve kesinlikle gecmisim kirli demeyin. Elestirmek cok basit fakat yasananlari, hissedilenleri kimse bilmez.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İkinci bebek için 1 yılı aşkındır uğraşıyorduk,ilki sorunsuz oldu ,düşünmeye başladıktan iki ay sonra geldi haberi,ama bu bebeği çok istedik ikimizde ,fakat kız olduğunu öğrenince bozuldu sanki ,sürekli kız yetiştirmek çok zor deyip duruyor şimdilerde,iki kız ,sahip çıkmak zor ,nasıl yetişecek nasıl büyüyecek dedikçe deli oluyorum ,sanki benim yine yüzüme vuruyor gibi geliyor ,sesimi de çıkaramıyorum ,konu uzayacak ,tartışmaya dönecek diye.

Benim 3 tane kizim var hepside tedavi biri ikiz yalniz.tekrar tedavi olsam 3 zu 5 iz yine kizim olsa yinede sukur ederim.herseye okey ama bu mesajiniza uzuldum hatta kinadim.bu devirde bu zihniyet

Back