How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Geçmişim temiz değil,peşimi bırakmıyor :(

Adam senin geçmişini bile bile seninle evlenmiş şimdide seni ezikliyor haa,o onun karaktersizliği,

sen dürüst olmuşsun saklamamışsın ki madem gururuna yediremeyecekti niye evlendi de bide üstüne 2 tane çocuk yaptı.

Kendini ezdirme resti çek gerekirse.

yasadıklarınıza cok uzuldum ve o hayattan kurtulmanızada sevindim. durusunuzuda cok begendim aile sevgisi olmadan kendi kendinizi gelistirmeye calısmanız beni cok etkiledi. esiniz sizi oldugunuz gibi kabullenmis ama sonradan laf sokması cok ayıp bence bunu kendisiyle konusun neden boyle davrandıgını kendisine sorun.

gramer konusuna deginmeden gecemeyecegim ne universite mezunlarına denk geldim patatesi patatez, herkesi herkez diye yazan yada konusan. bence sadece okul bitirmekle olmuyor hersey insanın kendisini yetistirmesiyle de alakalı. bu arada imla kurallarına pek uyamadım telefondan girdigimden dolayı.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
bende zaten şu mantığı hiç anlamam.bir kız 7/8 kişiyle gezer yatar kalkar sadece bekaretine dokundurmaz.bakire diye namuslu olur.ama diğer tarafta bir kız tek bir kişiyi sever.evlenme vaadiyle isteyerek veya istemeyerek bekaretini kaybeder.terkedilir.namussuz olur.adaletini sevdiğim dünya...

Cok ozur dilerim fake konu vs demem hic bir konuya da okul okumadim diyen cahil bir kadin baglac de ve ki'yi dogru kullanacak bir gramere nasil sahip oluyor?

kusura bakmayın da o zaman her üniversite mezunu sıfır hata ile yazması gerekirdi sizin bu tespitiniz üzerine ...Ayrıca ortaokuldan terk olmak cahil olmakla eş değil, belki eğitimsiz olabilir ama cahil değil...Nice üniversite mezunu var ama cahilin önde gideni..Bu arada ben de üniversite mezunuyum yani sizin düşüncenize cevap yazmamın ortaokul mezunu olmamla bir ilgisi yok..:34:

Çok konuştum çok söyledim ,bak kırıyosun beni yapma böyle dedim ,senin için kötü yalnış anlıyosun ben onumu demek istedim o konu kapandı bende 10 yıl önce diyor ama kapanamdı eminim.

cok uzuldum gercekden ne kadar zor bise o unutsa sen asla unutmazsin ki unutmamis unutsa boyle imalarda bulunmaz ne kadar uzuluyosun kim bilir rabbim yardimcin olsun ins sonu kotu olmaz cocuklarinda senin gibi annesiz babasiz buyumesin mucedele et

Hayır ortada hakkaten kötü bi geçmiş olsa neysee ! Millet onun yatağından öbürünün yatağına gidiyor sonra hop diktirip evleniyor da gram vicdan yapmıyor. Düşüncesiz herif ! :47:

Siz doğru olanı yapmışsınız adam gibi her şeyi yalansız anlatmışsınız.Kusura bakmayın ama eşiniz de adam gibi adam olsaydı buna karşılık sizi baş tacı yapabilirdi. Ona söyleyecek bir sözünüz olmalı ''Yalanlarla bile olsa beni daha çok seveceğini, daha mutlu olacağını bilseydim en baştan yalan söylerdim'' Çok sinir oluyorum böyle adamlara.Hayır baştan söyleniyor sana ben böyleyim diye,madem adam gibi kabul etmeyip ilerde geçmiş yaşamımla beni ezeceksin gelmeee :47:

Sen çocuk yaşta bir mizkholde şarkı söyledin.Konsomatrisvari bir hayatın oldu.20 yaşında eşinle tanıştın.Evlendiğinde bakireysin,ilk eşinle birlikte oldun.8 yıl geçti.1 çocuk doğurdun,ikincisi karnında.Eşin sana ne ima ediyor.Neymiş senin kirli geçmişin.Millet kucaktan kucağa onunla bununla yatıp evleniyor.Hee onlar pavyonda çalışmayınca namuslu mu oluyorlar.Evli çocuklu kadınların kocalarını nasıl aldattığını burdan okuyoruz.
Bak canım,namuslu bir insan olduğuna önce kendin inanacaksın.Ve o kocanın karşısına geçip diyeceksin ki,BANA BAK,BEN ANASIZ BABASIZ BÜYÜDÜM KÖTÜ YOLA DÜŞMEDİM.HAYAT BENİ BİRYERLERE SÜRÜKLEDİ.DÜRÜSTÇE SANA ANLATTIM.ALNIMIN AKIYLA TELİMLE DUVAĞIMLA EVLENDİM İLK SENİNLE OLDUM.SANA BİR EVLAT VERDİM,İKİNCİYİ VERİYORUM.EVLİLİĞİME,SANA VE ÇOCUKLARIMA BAKAMAYACAK EN UFAK BİR HAREKETİM OLMADI.HALA ERKEKLİĞİNE YEDİREMİYOR,İÇİNDE ŞÜPHE TAŞIYORSAN YOL ORDA BEN SANA BU EZİYETİ ÇEKTİRMEK İSTEMEM.YOKSA KAPA ÇENENİ.BENİ AŞAĞILAYARAK KENDİNİ KÜÇÜMSEME.Bunu diyeceksin.Haddini bildireceksin.Sen genelevden kurtarılmış hayat kadını değilsin.

sözlerinize kelimesi kelimesine katılıyorum. düşmez kalkmaz bir Allah, hayatın kimi nereye ne şartlar altında sürükleyeceği savuracağı hiç belli olmuyor, kader, sınanma, imtihan dediğimiz şeyler de burada ortaya çıkıyor. sizin geçmişteki yaşadıklarınız yalnızca siz ve yüce Rabbim arasındadır, eşiniz bile olsa kimsenin sizi yargılamaya kınamaya ya da aşağılamaya hakkı yoktur. eğer evliliğiniz süresince bir hatanız olursa eşiniz olarak sizi doğru yola sevk etmekle sorumludur, eğer sevk edemiyorsa da yolunu ayırma hakkı vardır. ancak siz evlendiğinizde tüm yaşadıklarınıza bir sünger çekip -ki bu sizin için eşinizden daha zor bir durum ve üstün seviyede olgunluk gerektirir- tertemiz bir sayfa açıp namusunuzla yaşayıp eşinize çocuğunuza yuvanıza sahip çıkmışsınız. böyle bir eşle ancak gurur duyulur, yaraları sarılır, ona sahip olamadığı aile anne baba kardeş abi abla olunur, kimseden görmediği göremediği sevgi ve şefkat ile sarmalanır. hayat arkadaşlığı işte budur. bir kağıt üzerine imza atmak, aynı evin içinde yaşamak değildir...

Yazımla ne alakası var allah aşkına ya .. Neyse ..
Hanımefendi, okurken çok üzüldüm, belli ki iyi bir insansınız ki rabbim sizi o bataklıktan kendinizi kurtaracağınız bir fırsat vermiş. Evlenmeden önce konuştunuz mu eşinizle,ileride bu durumu yüzüme vurmanı istemiyorum vs diye? Eğer konuştuysanız karşınıza alın ve düzgün bi üslupla yıllar önce size verdiği sözü hatırlatın.
Konuşmadıysanız eğer, bu aşağılayıcı tavırları karşısında ne kadar kırıldığınızı ona söyleyin. Ayrıca size tavsiyem doğumdan sonra bebişiniz büyüyünce bi iş bulmanız. Bu süre zarfında kendinizi geliştirin kurslara gidin vs vs Allahım yardımcınız olsun dualarım sizinle. İnşallah bundan sonra ki yaşamınızda yüzünüz hep güler ..

Ben eşimle evlenmeden önce ona geçmişimi söylemeseydim hayatta öğrenemezdi ,ayrı şehirlerde yaşıyorduk ,kaldıki ben normal insanlar gibi yaşıyordum zaten ,ne peşimde bir belalım ne takıntım vardı,mahallemde beni hemşire sananlar bile vardı gece vardiyasında çalıştığımı sanırlardı,yani dışardan bakınca anlaşılmayacak gibiydi herşey,ben dürüst oldum ,hatta çok mücadele ettim 8 ay boyunca ,olmaz dedim yapamassın benimle ,kaldıramassın dedim ,8 ay o da benimle mücadele etti beni inandırdı ,yüzüme vurmayacağını ,tertemiz bir hayat kuracağımızı vadetti ,evet herşey çok güzeldi yalan değil ,bana güzel şeyler yaşattı doğru,ama unutamadı işte.mümkün olsa beni ailesine hiç sokmayacak ,düğün dernek olur haber vermez ,ben ordan burdan duyarım ,ayıp oldu niye gitmedik derim ,ben gittim taktım takısını gerek yok der,yani sanki anlımdfa yazıyorda herkes anlayacak ,bunu bir türlü kıramadım ,heleki kavga veya tartışma esnasında söyledikleri sözler hep oraya varıyor

Ben eşimle evlenmeden önce ona geçmişimi söylemeseydim hayatta öğrenemezdi ,ayrı şehirlerde yaşıyorduk ,kaldıki ben normal insanlar gibi yaşıyordum zaten ,ne peşimde bir belalım ne takıntım vardı,mahallemde beni hemşire sananlar bile vardı gece vardiyasında çalıştığımı sanırlardı,yani dışardan bakınca anlaşılmayacak gibiydi herşey,ben dürüst oldum ,hatta çok mücadele ettim 8 ay boyunca ,olmaz dedim yapamassın benimle ,kaldıramassın dedim ,8 ay o da benimle mücadele etti beni inandırdı ,yüzüme vurmayacağını ,tertemiz bir hayat kuracağımızı vadetti ,evet herşey çok güzeldi yalan değil ,bana güzel şeyler yaşattı doğru,ama unutamadı işte.mümkün olsa beni ailesine hiç sokmayacak ,düğün dernek olur haber vermez ,ben ordan burdan duyarım ,ayıp oldu niye gitmedik derim ,ben gittim taktım takısını gerek yok der,yani sanki anlımdfa yazıyorda herkes anlayacak ,bunu bir türlü kıramadım ,heleki kavga veya tartışma esnasında söyledikleri sözler hep oraya varıyor

Canım benim ya off :((

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Çok üzüldüm.
Bu kadar seven, senden vazgeçmeyen adam
nasıl bu kadar üzebiliyor şuan seni anlamıyorum..

Bence alttan alma kırıyorsun beni den anlamıyor madem
ben dürüst oldum sana, mutsuzluk sebebimiz olacaktı madem
evlenmeseydin benimle.
Şimdi de geç sayılmaz gidebilirsin.
Çünkü böyle devam edersen bir gün ben gideceğim..
Gibi sözlerle sert çıkın.

Hamilesiniz üstelik.
Konu başlığını okuyunca ben de gerçekten kötü bir geçmiş sandım.
Ben ne kirli geçmişler bilirim.
Saklayıp baş tacı edilen..
Siz gayet temizsiniz, önce kendiniz inanın buna..

Senin gibi bir kadının karşısında saygıyla eğilmeli insan
Öyle bir ortamdan çıkıp, temiz, düzgün bir yuva kurmak eşinin marifeti değil
Yapılan iş hoş değil evet ama alnının akıyla çıkmışsın oradan
Ezilecek değil gurur duyulacak bir durumun var
Ver eşine şifreni okusun bunları, iki evladının annesi, onun hayat arkadaşısın sen

Ne zor bi durum Adam sizden ayrılmayı düşünse 2.çocuuğu düşünmezdi. Erkeklik gururunamı dokunuyordur nedir

fake konu olduğunu affınıza sığınarak belirtmek isterim çünkü öyle olduğu yazım ve imla kurallarına dikkat edilmesinden belli
(Hayatında sadece bikaç yıl okula giden birinin böyle yazabilmesi teknik olarak imkansız çünkü)

Fake konuları kim açıyo burda ve amaç ne bana bi deyiverin hele

Bazı yorumlara çok üzüldüm.
Güzel bir şey söylemek adına da olsa bence yine de yanlış.
Genelev'den çıkma kadın da olabilirdiniz. Ben de olabilirdim. Ne olacaktı? Kimin yargılamaya hakkı var ?
Adamların size dokunmaları etmeleri vs ... Bakire olsanız ne olur ? Olmasanız ne olur ?

Keyfi çalışsanız ya da zorla, mecburiyetten çalışsanız ne olur ?

Geçmiş geçmişte kalmıştır. Eşiniz de bunu kabul edip sizinle evlendiyse, şimdi bıdı bıdı yapmasının alemi yok kısacası da budur.

Yani isterse kucaktan kucağa atlayan kızımız, isterseniz siz, isterseniz sadece sevdiği ile birlikte olmuş kişi vs vs.

Artık geçelim bunları . Kadınların ezilme sebebi bu . Görelim .

Son düzenleme:
Gece gece komsunun esi yok ama ya sizin esiniz? cocugu esinize bırakıp o saatte gitmenize birsey demiyorsa size yeterince guveniyor demektir, gecmisi yuzunuze vurmasının baska bir sebebi olmalı..

aşkı mı bıttı acaba smdı boyle yapıyor nıye kabul etmiş en başından gururuna dokunuyorsa..
ıkıncı bebegınız olacak mutlu mesut yasamak varken neden boyle yapıyor cok ayıp ıyıce bı konusmak lazım sonucta ondan önce yasanmıs bıtmıs..

Back