- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok ozur dilerim fake konu vs demem hic bir konuya da okul okumadim diyen cahil bir kadin baglac de ve ki'yi dogru kullanacak bir gramere nasil sahip oluyor?
Çok konuştum çok söyledim ,bak kırıyosun beni yapma böyle dedim ,senin için kötü yalnış anlıyosun ben onumu demek istedim o konu kapandı bende 10 yıl önce diyor ama kapanamdı eminim.
Sen çocuk yaşta bir mizkholde şarkı söyledin.Konsomatrisvari bir hayatın oldu.20 yaşında eşinle tanıştın.Evlendiğinde bakireysin,ilk eşinle birlikte oldun.8 yıl geçti.1 çocuk doğurdun,ikincisi karnında.Eşin sana ne ima ediyor.Neymiş senin kirli geçmişin.Millet kucaktan kucağa onunla bununla yatıp evleniyor.Hee onlar pavyonda çalışmayınca namuslu mu oluyorlar.Evli çocuklu kadınların kocalarını nasıl aldattığını burdan okuyoruz.
Bak canım,namuslu bir insan olduğuna önce kendin inanacaksın.Ve o kocanın karşısına geçip diyeceksin ki,BANA BAK,BEN ANASIZ BABASIZ BÜYÜDÜM KÖTÜ YOLA DÜŞMEDİM.HAYAT BENİ BİRYERLERE SÜRÜKLEDİ.DÜRÜSTÇE SANA ANLATTIM.ALNIMIN AKIYLA TELİMLE DUVAĞIMLA EVLENDİM İLK SENİNLE OLDUM.SANA BİR EVLAT VERDİM,İKİNCİYİ VERİYORUM.EVLİLİĞİME,SANA VE ÇOCUKLARIMA BAKAMAYACAK EN UFAK BİR HAREKETİM OLMADI.HALA ERKEKLİĞİNE YEDİREMİYOR,İÇİNDE ŞÜPHE TAŞIYORSAN YOL ORDA BEN SANA BU EZİYETİ ÇEKTİRMEK İSTEMEM.YOKSA KAPA ÇENENİ.BENİ AŞAĞILAYARAK KENDİNİ KÜÇÜMSEME.Bunu diyeceksin.Haddini bildireceksin.Sen genelevden kurtarılmış hayat kadını değilsin.
Ben eşimle evlenmeden önce ona geçmişimi söylemeseydim hayatta öğrenemezdi ,ayrı şehirlerde yaşıyorduk ,kaldıki ben normal insanlar gibi yaşıyordum zaten ,ne peşimde bir belalım ne takıntım vardı,mahallemde beni hemşire sananlar bile vardı gece vardiyasında çalıştığımı sanırlardı,yani dışardan bakınca anlaşılmayacak gibiydi herşey,ben dürüst oldum ,hatta çok mücadele ettim 8 ay boyunca ,olmaz dedim yapamassın benimle ,kaldıramassın dedim ,8 ay o da benimle mücadele etti beni inandırdı ,yüzüme vurmayacağını ,tertemiz bir hayat kuracağımızı vadetti ,evet herşey çok güzeldi yalan değil ,bana güzel şeyler yaşattı doğru,ama unutamadı işte.mümkün olsa beni ailesine hiç sokmayacak ,düğün dernek olur haber vermez ,ben ordan burdan duyarım ,ayıp oldu niye gitmedik derim ,ben gittim taktım takısını gerek yok der,yani sanki anlımdfa yazıyorda herkes anlayacak ,bunu bir türlü kıramadım ,heleki kavga veya tartışma esnasında söyledikleri sözler hep oraya varıyor
Ben eşimle evlenmeden önce ona geçmişimi söylemeseydim hayatta öğrenemezdi ,ayrı şehirlerde yaşıyorduk ,kaldıki ben normal insanlar gibi yaşıyordum zaten ,ne peşimde bir belalım ne takıntım vardı,mahallemde beni hemşire sananlar bile vardı gece vardiyasında çalıştığımı sanırlardı,yani dışardan bakınca anlaşılmayacak gibiydi herşey,ben dürüst oldum ,hatta çok mücadele ettim 8 ay boyunca ,olmaz dedim yapamassın benimle ,kaldıramassın dedim ,8 ay o da benimle mücadele etti beni inandırdı ,yüzüme vurmayacağını ,tertemiz bir hayat kuracağımızı vadetti ,evet herşey çok güzeldi yalan değil ,bana güzel şeyler yaşattı doğru,ama unutamadı işte.mümkün olsa beni ailesine hiç sokmayacak ,düğün dernek olur haber vermez ,ben ordan burdan duyarım ,ayıp oldu niye gitmedik derim ,ben gittim taktım takısını gerek yok der,yani sanki anlımdfa yazıyorda herkes anlayacak ,bunu bir türlü kıramadım ,heleki kavga veya tartışma esnasında söyledikleri sözler hep oraya varıyor
fake konu olduğunu affınıza sığınarak belirtmek isterim çünkü öyle olduğu yazım ve imla kurallarına dikkat edilmesinden belli
(Hayatında sadece bikaç yıl okula giden birinin böyle yazabilmesi teknik olarak imkansız çünkü)
amma taktınız he.
Fake konuları kim açıyo burda ve amaç ne bana bi deyiverin hele