How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Geçmişim temiz değil,peşimi bırakmıyor :(

Tamam sen doğru olanı yapmış dürüst olmuşsun ama eşinin o pis cenesini kapatmanın bir yolunu bulmamız lazım. Güzel güzel konuşsan anlar mı? Sessizlik, icine atmak sana zarar verecek

Cok ozur dilerim fake konu vs demem hic bir konuya da okul okumadim diyen cahil bir kadin baglac de ve ki'yi dogru kullanacak bir gramere nasil sahip oluyor?

olabiliyor demek ki, belki kendi söyledi, yanındaki komşusu yazdı... dertmi yani.. sorumu sizinkide
düzgün yazsan bir dert yazmasan bir dert burdada....:19:

Merhaba hanımlar
gece gece hüzünlendim ,derdimi anlatmak istedim,komşum yüreklendirdi beni ,geldim gece gece ona eşi yok evde ,hadi dedi yaz ,kadınlar klübü hanımlarından da fikir al destek al dedi,hep okurum sizleri ama yazmak hiç aklıma gelmedi.

anne babamı tanımadım hiç,halam büyütmüş beni ,yani aslında onunda halam olduğu meçhul,gayrı meşru bir ilişkiden dünyaya gelmişim,ve ne acı ki bu gerçeği çocuk yaşımdan beri biliyorum ,tabi sevgi nedir görmedim,okutulmadım ,ortaokuldan bıraktım malesef,
mahallede bi çiler ablamız vardı ,evden sıkıldığımda ona kaçardım ,yalnız bir kadındı ,eşinden boşanmış,kendi başına yaşamaya çalışırdı ,henüz 15-16 yaşında sigaraya başladım ,o tutardı hep kahveyle filan içerdik ,onunla rahatlardım ,hoşlandığım çocuğu anlatırdım filan ,benim kurtuluşumdu o ,nefes alışımdı,ablamdı .
Bir gece halamdan çok kötü dayak yedim ,sevgilimi öğrenmiş,sen benim başıma o.......mu olacaksın diye dövmekten öldürecekti beni ,bende çiler ablama kaçtım,dahada dönmedim o eve ,zaten peşimi de aramadılar ,zaman aktı geçti çiler abla beni işe soktu ,bilmem bilirmisiniz müzikhol derler ,yani bir nevi eski adıyla pavyon diyelim,sesin güzel çirkin farketmez ,millet kafayı çekince en kötü ses müzeyyen senar olur orda ,bende şarkı söylerdim,gece 10 da başlar boğazım patlayana kadar gece 2 lere kadar durmadan söylerdim,18 yaşındayım daha ,öyle gösterişli filan da değilim haa ,ama dedim ya oraya giden adamlara farketmez ,boy pos ,kadın olsun yeter.
Zamanla konsluk yapmayada başladım ,zaten o batağa düştünmü burnun en dibe saplanmadan çıkamassın ,hani namusumla çalıştım derler ya ,hah işte ben çalışamadım namusumla ,gel zaman git zaman tatile gittik 4 bayan izmire ,bundan tam 10 yıl evvel ,ve işte eşim ,eşimle orda tanıştım ,benim ben olmadığım ,20 yaşında temiz bir kız sandığı kızla eşim o tatilde tanıştı

aşk nasıl bişeymiş ,onca salyası akan adamdan önümü görememişim ki ,aşk benim 15 li yaşımda sokağın köşesinde bekleyen ,uğruna dayak yiyip evden atıldığım kişiydi sadece.
Eşimle acayip bir çekimle müthiş bir aşkla bağlandık ,o da henüz 2v yaşındaydı,20 günlük tatilin 2. Gününde tanıdığım 18 gün dolu dizgin aşk yaşadığm adamı ya terk edip gidecektim ,ya herşeyi anlatıp beni kabul etmesini bekleyecektim,cesaret edemedim ve onu orda bırakıp döndüm ,
uykularım kaçtı ,aşktan deli gibiydim ,ve artık telefonlarına cevap vermem gerekiyordu,ve sonunda istanbulda buluştuk,ilk gün anlattım herşeyi,yıkıldı tabi ,bitti herşey derken bir süre sonra geri döndü,ve 8 ay sonra evlendik ,arada yaşanan onca şeye hiç değinmiyorum bile ,kahrettim kendimi günlerce ,ama sonunda döndü ve geldi ,
sonuç şu anda evliyiz bi kızım var,birde hamileyim tekrardan ,allah kucağma almayı nasip etsin
bunca şeyi niye anlattım derseniz,eşim arada ima ediyor eski hayatımı ,ilk günden beri her tartışmada böyle ,atıyorum yemek le ilgili bir sorunda zaten sen bi ev kadını olamadın ,hamurun bozuk,işte çocukla ilgili bi sorun olsun ,annemisin sen ,adam gibi davran fian ,bazen çok zoruma gidiyor ama çaresiz susuyorum ,hiç çalışmadım evlendiğimden beri,ayrılmayı filan düşünmüyorumn elbette ama karşısında ezilk durmakta istemiyorum ,aşşağılıyor beni ,ailesi bilmiyor zaten eski yaşantımı ,kayınvaiidem filan beni övse filan ,eve gelince ,girdin yine annemin gözüne ,bilse kadın mahvolur diyor ,8 yılı geçti hala unutamadı ,ben tertemiz bir hayat kurmuşken ,o habire bu lafları ile kirletiyor .bu ara çok sıklaştı bu tavırları,beni bezdirmeye mi çalışıyor acaba ,nedir derdçl çözemedim,
bana bir akıl verin ne olur ,karşıısnda nasıl dik durabilirim ,nasıl ezilmem.

Yaşadıklarına üzüldüm, ama sevindim, gururlandım senin adına.
Bir kadının bunca şeye rağmen ayakta durabilmesine hemcinsim adına gururlandım, mutlu olmana geçmişi geride bırakmana sevindim.
Diğer konulara gelince, senin ayıbın yok, utanılacak bir şey yapmamışsın.
Eşin bu durumu hazmedemiyor belki, belki de gerçekten sen yanlış anlıyorsundur. Bile bile evlenip bu tür imalarda bulunması çok ayıp.
Bir evlilik terapistinden yardım alabilirsin belki. Ama bana kalırsa ilk etapta sen bir uzmandan yardım al, içinde tuttuğun ne varsa dök ortaya, konuş, rahatla. Sonrasında da eşinle olan iletişiminizi gözden geçir, gerekliyse , ki bence gerekli; beraber yardım almaya devam edin. Seni çok sevdiği hissine kapıldım eşinin. Senin geçmişinde kirli bir an yok, lütfen o bir şeyler ima ettiğinde hemen geçmişle bağdaştırma sende. Anlamazdan gel. Mutlu olmak için bazen bazı şeyleri duymamak gerekiyor, şakaya vurmak gerekiyor. İmada bulunuyor diye hemen geçmişinle bağdaştırma. Anlamazlıktan gel açıkçası...

Yuvanı dağıtıp gitmek istemiyorsun haklısın da. Kolay kazanılmadığını çok iyi biliyorsun. Erkeklik gururu var da kadınlık gururu yok mu?
Bence eşinin psikolojik yardım alması şart. Sana fesat diyor ama sen o batağın içinde o kadar temiz kalmışsın ki. Öyle bir ortamda zordur böylesi.
Kabul eden kendisi yüzüne vuran yine kendisi. Sanki silah dayadın başına. Ayrıca baya patavatsızmış.

Eşine huzurunuz için aile terapisini kabul etmesini söyle. Bu şekilde hakaret dinlemeye dayanamayacağını, yarın öbür gün çok geç olacağını anlat. Senin ve çocuklarınız için bir kere olsun denemesini iste.

biz alışmışız okumuş avukat öğretmen kadınların burda tren gibi kelimeleri sıralamasına da o yüzden garip geldi. Aslında doğru olan düzgün bir gramer ile anlatmak işte, burdan konu sahibi değil de diğer üyeler ders almalıdır bence. 1 sayfa noktasız virgülsüz nefes almadan yazıyorlar sonra ne dediğinizi anlamıyorum deiynce "kusura bakmayın sinirden yazamamışım!". bahane de hep aynı yani. konu sahibini gramer konusunda titizliği konusunda tebrik ediyor ve kendisine tşk ediyorum. konuya gelecek olursam da sen eşine söyleyeceğini söylemişsin, sen beni aldın demişsin ama belli ki adam hala yediremiyor, belki pişman da.. annesi ile iyi geçinmene bile kötü düşünce ile bakıyor. çoğu kişi için eşinin annesi ile iyi geçinmesi bir mutluluk sebebidir. yani tmm eşin sağolsun seni o hayatından çekip almış bir nevi ama madem aldın kabul de edeceksin sürekli yüzüne vurmanın ne anlamı var. bence kendini geliştirmeye devam et, zamanla azalır herhalde bu lafları, ayrıca da şunu hatırtlat birçok kız neler yaşayıp da namus timsali geziniyor ortalıkta sen en azından dürüst oldun..

İnanın şu anda kendimi zafer kazanmış komutan gibi hissediyorum ,bu kadar destek gözlerimi yaşarttı ,siz çok yaşayın inşallah.
Evlendiğim ilk yıllar herşey çok güzeldi ,sonra sonra laflar sokmaya ,imalar etmeye başladı ,yani ben başta inanmak istemedim ,ben yalnış anlıyorum heralde dedim ,ama birgün teyzelerinden geldik ,üstüme yürüdü ,teyze kızıyla mutfakta kaldık bir süre ,eşim bana demesinmi ,mutfağa odaya kapanıp ne konuşuyorsunuz ,eski hayatını tecrübelerini mi anlatıyorsun ,kimseyle başbaşa kalmayacaksın ,içli dışlı samimi olmayacaksın,ben şok oldum ,o gün anladım ki tüm bu imaların altında kabul edememe ,hazmedememe yatıyormuş.

Madem sevdin herşeyiyle kabullendin be adam!
şimdi ne diye geçmişini vuruyorsun yüzüne...
Sen çok güçlü bir kadınsın keza bunca sıkıntıyı sırtlanmış ve hala hayata sıkı sıkıya baglısın.
Eşinle konuş bu durumu,artık eski eski de kaldı bana hatırlatma o günleri de.

sen başta hayatını eşine anlatmakla en ıyısını yapmıssın ne kadınlar var yalan soyleyen kocasına kendını ak pak gıbı gostermeye caslısan yalan soyleyenn.. ornegın ben hayatımdaa ne dısko ne pavyon gormedım gıtmedım daha dogrusuu genclık yıllarım mahallede gezmek top oynamakla gectı esımdee bılıyor bunları anlattımdaa yalan yok dedım yanı anlatacaksın ama eşin gecmıs zamandn sonra bole yapmasıı pek hos degıl eşinle bu konuyu konus bencee egıtım konusunda yarım bıraktın ama devam edebılırsın benımde cocugum var unıv okuyorum cok zor ama hayatta zorr erkek elıne bakıyoruz ne malumkı ıkı gun sonra ayrılmıcamız garantısımı var onun ıcın caba goster derım ben

Madem sevdin herşeyiyle kabullendin be adam!
şimdi ne diye geçmişini vuruyorsun yüzüne...
Sen çok güçlü bir kadınsın keza bunca sıkıntıyı sırtlanmış ve hala hayata sıkı sıkıya baglısın.
Eşinle konuş bu durumu,artık eski eski de kaldı bana hatırlatma o günleri de.

bi kere çok ciddi niyetlendim,konuşucam diye ,aldım karşıma ,seninle konuşmak istiyorum dedim,söyleyeceklerimi hazırladım hep,tam başladım bak canım böyle böyle demeye kalmadan kalktı gitti ,ne saçmalıyosun sen,kendi kendine kuruyosun kafanda ,hastasın sen dedi ,sıyrıldı işin içinden ,ama ara ara laflar oldumu .arpıyorum yüzüne ,yeter artık ,istemiyorsan boşa diyorum .ama artık çok yıprandım .

Merhaba hanımlar
gece gece hüzünlendim ,derdimi anlatmak istedim,komşum yüreklendirdi beni ,geldim gece gece ona eşi yok evde ,hadi dedi yaz ,kadınlar klübü hanımlarından da fikir al destek al dedi,hep okurum sizleri ama yazmak hiç aklıma gelmedi.

anne babamı tanımadım hiç,halam büyütmüş beni ,yani aslında onunda halam olduğu meçhul,gayrı meşru bir ilişkiden dünyaya gelmişim,ve ne acı ki bu gerçeği çocuk yaşımdan beri biliyorum ,tabi sevgi nedir görmedim,okutulmadım ,ortaokuldan bıraktım malesef,
mahallede bi çiler ablamız vardı ,evden sıkıldığımda ona kaçardım ,yalnız bir kadındı ,eşinden boşanmış,kendi başına yaşamaya çalışırdı ,henüz 15-16 yaşında sigaraya başladım ,o tutardı hep kahveyle filan içerdik ,onunla rahatlardım ,hoşlandığım çocuğu anlatırdım filan ,benim kurtuluşumdu o ,nefes alışımdı,ablamdı .
Bir gece halamdan çok kötü dayak yedim ,sevgilimi öğrenmiş,sen benim başıma o.......mu olacaksın diye dövmekten öldürecekti beni ,bende çiler ablama kaçtım,dahada dönmedim o eve ,zaten peşimi de aramadılar ,zaman aktı geçti çiler abla beni işe soktu ,bilmem bilirmisiniz müzikhol derler ,yani bir nevi eski adıyla pavyon diyelim,sesin güzel çirkin farketmez ,millet kafayı çekince en kötü ses müzeyyen senar olur orda ,bende şarkı söylerdim,gece 10 da başlar boğazım patlayana kadar gece 2 lere kadar durmadan söylerdim,18 yaşındayım daha ,öyle gösterişli filan da değilim haa ,ama dedim ya oraya giden adamlara farketmez ,boy pos ,kadın olsun yeter.
Zamanla konsluk yapmayada başladım ,zaten o batağa düştünmü burnun en dibe saplanmadan çıkamassın ,hani namusumla çalıştım derler ya ,hah işte ben çalışamadım namusumla ,gel zaman git zaman tatile gittik 4 bayan izmire ,bundan tam 10 yıl evvel ,ve işte eşim ,eşimle orda tanıştım ,benim ben olmadığım ,20 yaşında temiz bir kız sandığı kızla eşim o tatilde tanıştı

aşk nasıl bişeymiş ,onca salyası akan adamdan önümü görememişim ki ,aşk benim 15 li yaşımda sokağın köşesinde bekleyen ,uğruna dayak yiyip evden atıldığım kişiydi sadece.
Eşimle acayip bir çekimle müthiş bir aşkla bağlandık ,o da henüz 2v yaşındaydı,20 günlük tatilin 2. Gününde tanıdığım 18 gün dolu dizgin aşk yaşadığm adamı ya terk edip gidecektim ,ya herşeyi anlatıp beni kabul etmesini bekleyecektim,cesaret edemedim ve onu orda bırakıp döndüm ,
uykularım kaçtı ,aşktan deli gibiydim ,ve artık telefonlarına cevap vermem gerekiyordu,ve sonunda istanbulda buluştuk,ilk gün anlattım herşeyi,yıkıldı tabi ,bitti herşey derken bir süre sonra geri döndü,ve 8 ay sonra evlendik ,arada yaşanan onca şeye hiç değinmiyorum bile ,kahrettim kendimi günlerce ,ama sonunda döndü ve geldi ,
sonuç şu anda evliyiz bi kızım var,birde hamileyim tekrardan ,allah kucağma almayı nasip etsin
bunca şeyi niye anlattım derseniz,eşim arada ima ediyor eski hayatımı ,ilk günden beri her tartışmada böyle ,atıyorum yemek le ilgili bir sorunda zaten sen bi ev kadını olamadın ,hamurun bozuk,işte çocukla ilgili bi sorun olsun ,annemisin sen ,adam gibi davran fian ,bazen çok zoruma gidiyor ama çaresiz susuyorum ,hiç çalışmadım evlendiğimden beri,ayrılmayı filan düşünmüyorumn elbette ama karşısında ezilk durmakta istemiyorum ,aşşağılıyor beni ,ailesi bilmiyor zaten eski yaşantımı ,kayınvaiidem filan beni övse filan ,eve gelince ,girdin yine annemin gözüne ,bilse kadın mahvolur diyor ,8 yılı geçti hala unutamadı ,ben tertemiz bir hayat kurmuşken ,o habire bu lafları ile kirletiyor .bu ara çok sıklaştı bu tavırları,beni bezdirmeye mi çalışıyor acaba ,nedir derdçl çözemedim,
bana bir akıl verin ne olur ,karşıısnda nasıl dik durabilirim ,nasıl ezilmem.

esın sana kv bılse mahvolur dıyor ve sen susuyormusun !
kavga et demıyorm ama kendınıde bu kadar ezdırme
sen evlenmek ıcın yalvarmadın evlenmek ıstedıgınız ıcın evlendırnız bırbırınız!!!!
kendını hor görme
ha sen evlenıp tekrar zaten baska bı hayat secmıssın tekrar calıssaydın amennaaaaa
anacım bır sey dıyen olursa s.... agzına sınırlenmeden utanılcak ben bır sey gormuyorm
ezık bzük olma

sonucta ıkınızde bır şeyleri kabul ederek evlenmıssınız neyın kafasını yasıyor pardonda

Son düzenleme:
Ya bu erkekler niye bu kadar kazma.:26:

geçmişini biliyorsun, öylece kabul etmişsin daha niye eşeliyorsunki. Mutlu mu olacaksın kadının başına kakınca. Ki o başına kaktığın kadın senin kadının, eşin, mahremin. Zoruna gidecekse hiç kalkışmasaydın evlenmeye, kadını da umutlandırmasaydın.
Hoooff yaa....

sen başta hayatını eşine anlatmakla en ıyısını yapmıssın ne kadınlar var yalan soyleyen kocasına kendını ak pak gıbı gostermeye caslısan yalan soyleyenn.. ornegın ben hayatımdaa ne dısko ne pavyon gormedım gıtmedım daha dogrusuu genclık yıllarım mahallede gezmek top oynamakla gectı esımdee bılıyor bunları anlattımdaa yalan yok dedım yanı anlatacaksın ama eşin gecmıs zamandn sonra bole yapmasıı pek hos degıl eşinle bu konuyu konus bencee egıtım konusunda yarım bıraktın ama devam edebılırsın benımde cocugum var unıv okuyorum cok zor ama hayatta zorr erkek elıne bakıyoruz ne malumkı ıkı gun sonra ayrılmıcamız garantısımı var onun ıcın caba goster derım ben

ben eşime hayatımı anlattığımda ,kabul etmez çeker gider hayatımdan diye düşündüm,ilk defa aşık olmuştum ,ama benim hayatım belliydi ,bana aşk meşk haramdı ,mutlu olmak haramdı ,beni arkadaşlarım teşvik etti ,bak bu çocuk senin peşinde ,yazık ,adam aşık olmuş peşinden gelmiş ,anlat kurtul ,çeksin gitsin dediler ,2 gece ağladım ,sonra anlattım.

Temiz değil deyince bende çok farklı şeyler sandım, en azından kimseyle birlikte olmamışsın yani ilk eşinin olmuşsun, sen çok mu meraklıydın öyle bi iş yapmaya. Eşin insanlığını sorgulasın bence biraz. Yazık günah ya. Sinir oldum valla. Canım biraz eğitimine devam etme ufak ufak bir şeyler yapma gibi şansın yokmu ? Bu adama bağımlı yaşama derim. Tamam ayrılma ama yarın bir gün ne olcağı belli olmaz. Tedbirini al bence.

Sen çocuk yaşta bir mizkholde şarkı söyledin.Konsomatrisvari bir hayatın oldu.20 yaşında eşinle tanıştın.Evlendiğinde bakireysin,ilk eşinle birlikte oldun.8 yıl geçti.1 çocuk doğurdun,ikincisi karnında.Eşin sana ne ima ediyor.Neymiş senin kirli geçmişin.Millet kucaktan kucağa onunla bununla yatıp evleniyor.Hee onlar pavyonda çalışmayınca namuslu mu oluyorlar.Evli çocuklu kadınların kocalarını nasıl aldattığını burdan okuyoruz.
Bak canım,namuslu bir insan olduğuna önce kendin inanacaksın.Ve o kocanın karşısına geçip diyeceksin ki,BANA BAK,BEN ANASIZ BABASIZ BÜYÜDÜM KÖTÜ YOLA DÜŞMEDİM.HAYAT BENİ BİRYERLERE SÜRÜKLEDİ.DÜRÜSTÇE SANA ANLATTIM.ALNIMIN AKIYLA TELİMLE DUVAĞIMLA EVLENDİM İLK SENİNLE OLDUM.SANA BİR EVLAT VERDİM,İKİNCİYİ VERİYORUM.EVLİLİĞİME,SANA VE ÇOCUKLARIMA BAKAMAYACAK EN UFAK BİR HAREKETİM OLMADI.HALA ERKEKLİĞİNE YEDİREMİYOR,İÇİNDE ŞÜPHE TAŞIYORSAN YOL ORDA BEN SANA BU EZİYETİ ÇEKTİRMEK İSTEMEM.YOKSA KAPA ÇENENİ.BENİ AŞAĞILAYARAK KENDİNİ KÜÇÜMSEME.Bunu diyeceksin.Haddini bildireceksin.Sen genelevden kurtarılmış hayat kadını değilsin.

Ya bu erkekler niye bu kadar kazma.:26:

geçmişini biliyorsun, öylece kabul etmişsin daha niye eşeliyorsunki. Mutlu mu olacaksın kadının başına kakınca. Ki o başına kaktığın kadın senin kadının, eşin, mahremin. Zoruna gidecekse hiç kalkışmasaydın evlenmeye, kadını da umutlandırmasaydın.
Hoooff yaa....

kısıtlaması ,kıskançlığı filan yok ,o güveni ona verdim ben zaten ,ben zaten aile ortamına açım ,onunla buldum sıcak bir yuvayı ,delimiyim yalnış yapacak ,evime barkıma sahip çıktım .bu konuda bana güvenir ,çok denedi beni zamanında ,ama bir açığımı yakalayamadı,yani adam hiç unutmadı ,hep hayatımızın içinde geçmişim ,ben farkındayım ,o yok desede salak değilim ki anlıyorum.

Sen çocuk yaşta bir mizkholde şarkı söyledin.Konsomatrisvari bir hayatın oldu.20 yaşında eşinle tanıştın.Evlendiğinde bakireysin,ilk eşinle birlikte oldun.8 yıl geçti.1 çocuk doğurdun,ikincisi karnında.Eşin sana ne ima ediyor.Neymiş senin kirli geçmişin.Millet kucaktan kucağa onunla bununla yatıp evleniyor.Hee onlar pavyonda çalışmayınca namuslu mu oluyorlar.Evli çocuklu kadınların kocalarını nasıl aldattığını burdan okuyoruz.
Bak canım,namuslu bir insan olduğuna önce kendin inanacaksın.Ve o kocanın karşısına geçip diyeceksin ki,BANA BAK,BEN ANASIZ BABASIZ BÜYÜDÜM KÖTÜ YOLA DÜŞMEDİM.HAYAT BENİ BİRYERLERE SÜRÜKLEDİ.DÜRÜSTÇE SANA ANLATTIM.ALNIMIN AKIYLA TELİMLE DUVAĞIMLA EVLENDİM İLK SENİNLE OLDUM.SANA BİR EVLAT VERDİM,İKİNCİYİ VERİYORUM.EVLİLİĞİME,SANA VE ÇOCUKLARIMA BAKAMAYACAK EN UFAK BİR HAREKETİM OLMADI.HALA ERKEKLİĞİNE YEDİREMİYOR,İÇİNDE ŞÜPHE TAŞIYORSAN YOL ORDA BEN SANA BU EZİYETİ ÇEKTİRMEK İSTEMEM.YOKSA KAPA ÇENENİ.BENİ AŞAĞILAYARAK KENDİNİ KÜÇÜMSEME.Bunu diyeceksin.Haddini bildireceksin.Sen genelevden kurtarılmış hayat kadını değilsin.

ağzına sağlık.... bencede bu arkadaşın dediği gibi konuş canım ezdirme daha fazla kendini çocukların için. sen tertemizsin önemli olan geçmişin değil

[/QU

Sözlerinize sonuna kadar katılıyorum. Aynı şeyleri düşünüyorum.

hay sen çok yaşa emi ,inan karşısında haykırmak istediklerim tam olarak bunlar aslında ,
ben öyle oralarda çalışan ,kucaktan kucağa gezen o hayatı benimsemiş ,rahat kadınlardan olamadım,zaten orda çalışırkende hep tedirgindim ,böyle şen kahkahalar atıp eğlenemezdim ki ,işimi yapar 2 şarkı fazla söylerdim ki ,zaman geçsin masalara oturmadan gideyim diye bakardım,kocam benim müzikhole senetimi ödeyipte aldı beni,beni satınalmış muamelesi yapıyor,ben ona hep deim ,kırmızı kuşağımı sen çözdün diye ,zaten ilk geceye kadar şüphesi hep vardı ,kanı görünce değişti ,o an gözünde prenses oldum resmen ,ama sonra büyü bozuldu işte

canım benim öncelikle çok geçmiş olsun, konunun gerçekliğine inanıyorum...çünkü sahte olması eline birşey geçirmez ayreıca keşke böyle hayatlar olmasa konun sahte olsa...eşin gerçekten seni çok sevmiş...bravo ona ama çok zor kaldırılabilir birşey...sevdiği içinse onun için çok zor bir durum..yanlız onunla güzel bir biçimde konuşabilirsin böyle yapmamaıs gerektiğini seninde bu hayatı istemeyeceğini geçmişin geçmiş olduğunu kırıldığını dile getir...çocuklarınızın olduğunu onu sevdiğini belirt...zamanla herşey düzelir..bu konuyu açtığı zaman ne alakası var diyebilirsin

Rabbim büyük hayat seni bi yerlere savurmuş ama kurtarmışşın kendini herkes aynı şansla doğmuyor kendini suçlama evlatların var Allahın kime ne yazdığı belli mi?? hersey bizim için.. gönlünü ferah tut bol bol dua et eşin için et ki oda doğruyu görsün

Back