geçmişim peşimi bırakır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ohoo sen bir de beni gör. her an cinsel bölgemde bir kaşıntı, yanma. aşırı istekten.bazen genital bölgemi parçalayasım geliyor.ben de kendime lanet edecek seviyeye geliyor. Allah ne uçkur vermiş yarabbi.tam bir baş belası gerçekten.bazen memlekete falan gittiğimde feleğim şaşıyor kaşıntıdan, istekten, yanmadan. ne yediğimden içtiğimden birşey anlayabiliyorum ne gezdiğimden.hadi ihtiyacımı karşılayayım diyorum, yaparken bile isteğimde en ufak bir azalma olmuyor ki.insan bir doyar yani.1 gün idare etmiyor 1 gün.yarım gün sonra yine eski tas eski hamam.ömrüm şu başbelası organı doyurmaya çalışarak geçiyor.bu kadar cinsel istek düşman başına gerçekten.eğer konu gerçekse ben empati yapabiliyorum sizinle.saatlerce yataktan çıkmıyorum bana mısın demiyorum valla.bazen diyorum sen nasıl bir yaratıksın.
Ay bı dakika ne okudum ben 😱😱 kız kaşıntı ,yanma vs bunlar cinsel istek belirtisi değildir belki.doktora mi gorunsen bacım .y

Valla yiyişmek çok erkek ağzı hem de ergen bir erkek ağzı.
Bunun yerine öpüşme sevişme, önsevişme gibi şeyler yaşadım dersin.
Bir de 24 yaşında aktif seks hayati olan kadın kendine kızım Allah kızım da demez.
Çok belli fake olduğu çalışın da deneyin
kızım derim kadınım derim benim için farketmiyor? ister kızım derim ister kadınım derim sizi gram ilgilendirmez. öpüştüm, bilmem ne yaptım diye anlatınca detaylandırıyormuşum gibi hissediyorum ve bu beni rahatsız ediyor. kısaca YİYİŞTİM dedim. erkek ağzı olabilir, erkek arkadaşlarım var benim. onlar bana cinsel hayatını anlatırken yiyiştim diyebiliyor. bu şekilde ağzım dolanmış olabilir. veyahut TAMAMEN kendi kelime dağarcığım ile YİYİŞMEK kelimesini kullanabilirim. erkek ağzı ya da değil. kocaman metin yazmışım herkesin takıldığı tek kelime YİYİŞMEK. benim için yiyişmenin anlamı sevişmek dışında yapılan bütün eylemlerdir. detaylandırmak istemiyorum. fake falan da değilim, siteye yeni üye oldum sırf bu konuyu açmak için. 24 yaşında bir KIZIM. başka soru?

kızım derim kadınım derim benim için farketmiyor? ister kızım derim ister kadınım derim sizi gram ilgilendirmez. öpüştüm, bilmem ne yaptım diye anlatınca detaylandırıyormuşum gibi hissediyorum ve bu beni rahatsız ediyor. kısaca YİYİŞTİM dedim. erkek ağzı olabilir, erkek arkadaşlarım var benim. onlar bana cinsel hayatını anlatırken yiyiştim diyebiliyor. bu şekilde ağzım dolanmış olabilir. veyahut TAMAMEN kendi kelime dağarcığım ile YİYİŞMEK kelimesini kullanabilirim. erkek ağzı ya da değil. kocaman metin yazmışım herkesin takıldığı tek kelime YİYİŞMEK. benim için yiyişmenin anlamı sevişmek dışında yapılan bütün eylemlerdir. detaylandırmak istemiyorum. fake falan da değilim, siteye yeni üye oldum sırf bu konuyu açmak için. 24 yaşında bir KIZIM. başka soru?
Ben senin fakr olmadiginina ikna oldum. hiçbir erkek mesajla bile bu kadar cirlayamaz 🤪ya cirlamak sevimli anlamda başka kelime bulamadım hakaret sayma 🙏

şuan 24 yaşında bi kızım. ilk ergenliğime girdiğimden beri yani 7.sınıfta falan girmiştim libidosu hep yüksek biriydim ergenliğime gelince bu daha da çoğaldı 8.sınıfta hoşlanmaya başladığım çocukla yiyişme dışında bişey yaşamadım fakat liseye geçtiğimde ergenliğimin tam zirve zamanlarında bu yi*işyiğim erkek sayısı çoğalmaya başladı, şuan düşünüyorum neden bunları yapmışım diye cidden anlam veremiyorum. insan adının çıkmasından falan korkar, o da yokmuş resmen bende. birkaç kişiye nude da atmıştım. şuan hala korkuyorum mesela acaba yayılmış mıdır falan. lisede zaten adım çıkar gibi olmuştu. lise3de falan baya düzeldim, uğraşmadım daha böyle şeylerle. lise sonda zaten okul dışından biri ile ciddi ilişkim oldu, hala da beraberiz. cinsellik yaşama konusunda şuandada rahat bi kızım(maalesef).sevgilimle her şeyi yaşadım mesela. geçmişim aklıma gelince üzülüyorum ve korkuyorum. ya kendi kızım da benim gibi olursa vs. sevgilimi evime çağırmışlığım bile var hatt bu apartmanda akrabalarım oturuyordu. gerçekten baya cesaretliymişim şimdi düşününce ben bunları ne cesaretle hangi kafayla yapmışım falan. hadi kendi adını çıkardın az çok, bari ailene leke sürme dimi. belki ailem hakkında da konuşuluyor, belki akrabalar gördü ve ailemin arkasından konuştu. ailemin hiçbir suçu olmamasına rağmen ve çok iyi ebeveynler olmasına rağmen onların adına böyle leke sürme ihtimalim falan çok üzüyor beni. kendi kızımın kendim gibi olmasını istemezdim. sorum şu olacak, benim gibi küçük yaşlarda böyle şeyler yapan var mı ? varsa şuan ne durumdasınız, yoksa da bana birkaç tavsiye verir misiniz , şuanki sevgilimi seviylorum ve ciddi düşünüyoruz bazen korkuyorum mesela olur da hakkımda kötü bişey duyar mı vs. hoş sadece okuduğum lisede az buçuk adım çıkmıştı. blmiyorum ne yapacağım, , baba tarafı akrabalarıma çekmişim sanırım, küçüklüğüm hep onların yanında geçti, geniş rahat insanlar özellikle halam öyle. anneme biraz bile çekmemişim çeksem daha düzgün bi insan olurdum, şuan çok düzgün bi insanım, ama geçmişimi düşününce hiç masum değilim falan diyorum
Geçmişi bırakıp geleceğe bakın.Şu an düzenli bir ilişkiniz var o iyi gitsin. Pek çok insan bunları yaşıyor sadeve uluorta söylemiyorlar veya sadece sizin çevrenizde yok.

Kızlar yiyişmek için aile apartmanına çağırmazlar bu cesaret yoktur en fazla Merve'lere gider.. Bu noktada çuvalladın selo abi

Sen bayılmayı ölmek mi sanıyorsun bekar evine kız çağırıyor sanki rahatlığa bak

Yiyismek nedir ya…..🤣🤣🤣ne sacma bir konu
Ben hicbir kadindan yiyistim kelimesini duymamistim hos hicbir erketende duymadim ama neyseeeee…Adim lekelendi de ayri bir sacma sapan laf…. Konu sacmaliklarla dolu dizgin.

Kızlar yiyişmek için aile apartmanına çağırmazlar bu cesaret yoktur en fazla Merve'lere gider.. Bu noktada çuvalladın selo abi

Bu erkekler niye bu kadar salak.biz her denileni şıp diye anlıyoruz.bunlar kadın taklidi bile yapamıyor salaklıktan.ne diyon falan yazmış.

ay ne salaksın ya, sinir oldum şuan, ZATEN BENİM SORUNUM DA BU CESARETİMDEN DOLAYI KENDİME KIZMAM. anlayın diye büyük harflerle yazıyorum artık. bir erkeği oturduğum aile apartmanına defalarca çağırabilme cesaretini göstermiş olmam ve daha nice deli cesaretli olaylarım için açtım ben bu konuyu. mervelere gitme taktiğini de yaptım ama merak etme, ben çuvallamadım da sen okuduğunu anlamamışsın kanka. şimdi kanka dedim diye yine erkek dersiniz hahahahhahahahahaha size göre kanka da erkek jargonudur.

Bu erkekler niye bu kadar salak.biz her denileni şıp diye anlıyoruz.bunlar kadın taklidi bile yapamıyor salaklıktan.ne diyon falan yazmış.
sana ne anlatıyon yazdım çünkü erkek azgınlığı var sende öyle bi vibe aldım senden kusura bakma, benim de libidom yüksek zaten üzüldüğüm konu da bu ama sen hastalık derecesindesin kankaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X