Geçinemeyenler kulübü

para hesaba geldiginde almazsam dahada alamam, elim durmuyo benim çünku durtuyo beni para, kâr zarar derdine dusmedim oyuzden hemen yatirima atayim dursun diye aldim.
Döviz alın bence.
Altın çok dalgalı.
Geçen ay eşimin özel dersten toplu parası geldi çeyrek altın aldım 780 TL’den toplamda 100 TL zarardayız.

Ülke genelinde resmi-özel bağımsız tüm anaokulları açıldı.
Resmi İlkokulların bünyesindeki anasınıfları kapalı.
Özel İlkokulların anasınıflarından emin değilim yarın netleşir o da.

Döviz alın bence.
Altın çok dalgalı.
Geçen ay eşimin özel dersten toplu parası geldi çeyrek altın aldım 780 TL’den toplamda 100 TL zarardayız.
ben 1500 e yakın zarardayım daha da düşerse ne olacak bilmiyorumm ama uzun vadeli aldım o para lazım değil bana .ama her gün iş cepe bakıp daha da düştüğünü görüyorum

yani anaokulu devletin ama ilköğretimle aynı binada değilse açılacak öyle mi ?

ben 1500 e yakın zarardayım daha da düşerse ne olacak bilmiyorumm ama uzun vadeli aldım o para lazım değil bana .ama her gün iş cepe bakıp daha da düştüğünü görüyorum
bende bugun alirken gecen ay aldigim kuru hatirladim düştugunu farkettim gecen aykine uzuldum

O zaman bu konunun adını züğürtler falan koyalım bence, her gün nasıl fakirleştiğimizi paylaşıyoruz millet yatırım yapıyor, vay anasını...

bende bugun alirken gecen ay aldigim kuru hatirladim düştugunu farkettim gecen aykine uzuldum
altın her zaman kazandırır.annemin 37 yıl önce aldığı bir ev vardı ozaman 1 kilo altına almış .geçen ay müşteri çıktı 78 bin verdiler şaka gibi.apartmanda hep 90 95 e gitmiş daireler.uzun yıllardırda boş. kızdım pandemi bitince satıp altın alacağımm yerineee.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…