- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.355
-
- Konu Sahibi chamallows
- #1.601
sadece özeller mi açıldı ?Özel anaokulları tekrar açıldı.
Yarın okula gideceğim.
Temizlik, alışveriş, hazırlık yapılacak.
Allah sonumuzu hayretsin.
Umarım önümüzdeki hafta tekrar kapatmazlar.
anaokulunda yönetici diye biliyorum ben
siz pedagog degilmiydiniz ?
hepsimi acildi ankara falan
Döviz alın bence.para hesaba geldiginde almazsam dahada alamam, elim durmuyo benim çünku durtuyo beni para, kâr zarar derdine dusmedim oyuzden hemen yatirima atayim dursun diye aldim.
Ben lisansı okul öncesi öğretmenliği yükseği PDR olan özel anaokulu müdürüyüm.
siz pedagog degilmiydiniz ?
hepsimi acildi ankara falan
ben pek takip etmem piyasalariDöviz alın bence.
Altın çok dalgalı.
Geçen ay eşimin özel dersten toplu parası geldi çeyrek altın aldım 780 TL’den toplamda 100 TL zarardayız.
anladim, ankarada ki okullarda acildimiBen lisansı okul öncesi öğretmenliği yükseği PDR olan özel anaokulu müdürüyüm.
Ortaya karışık yani.
Hepsi evet.anladim, ankarada ki okullarda acildimi
tamam okudum cevabiniziÜlke genelinde resmi-özel bağımsız tüm anaokulları açıldı.
Resmi İlkokulların bünyesindeki anasınıfları kapalı.
Özel İlkokulların anasınıflarından emin değilim yarın netleşir o da.
Uzun vadeyse sorun değil yine yükselir meret.ben pek takip etmem piyasalari
uzun vade tutacagim diye altin aldim ne bileyim
ben 1500 e yakın zarardayım daha da düşerse ne olacak bilmiyorumm ama uzun vadeli aldım o para lazım değil bana .ama her gün iş cepe bakıp daha da düştüğünü görüyorumDöviz alın bence.
Altın çok dalgalı.
Geçen ay eşimin özel dersten toplu parası geldi çeyrek altın aldım 780 TL’den toplamda 100 TL zarardayız.
Dediğim vişne şarabını buldun mu bariaynen,
zaten acarken de yeri gelsin bebem uyumadi diyelim yeri gelsin gecinemedik yazalim tarzi bir topik olsun demistim öylede oldu akışa göre
ben bugun 500 liralik altin aldim
aksamina 940 metro markete 80 lirada şok markete biraktim geldim.
bozmak icin almadim cok acil bisey olmazsa 10 sene bile bekletirim,Uzun vadeyse sorun değil yine yükselir meret.
yani anaokulu devletin ama ilköğretimle aynı binada değilse açılacak öyle mi ?Ülke genelinde resmi-özel bağımsız tüm anaokulları açıldı.
Resmi İlkokulların bünyesindeki anasınıfları kapalı.
Özel İlkokulların anasınıflarından emin değilim yarın netleşir o da.
bende bugun alirken gecen ay aldigim kuru hatirladim düştugunu farkettim gecen aykine uzuldumben 1500 e yakın zarardayım daha da düşerse ne olacak bilmiyorumm ama uzun vadeli aldım o para lazım değil bana .ama her gün iş cepe bakıp daha da düştüğünü görüyorum
4 gün kapanma var yılbaşında vişne şarabı kesmezzzDediğim vişne şarabını buldun mu bari
kiz ben oni unuttum bakmayi daha yilbasi gelmedi ya derdine dusmedimDediğim vişne şarabını buldun mu bari
Tam olarak böyle evet.yani anaokulu devletin ama ilköğretimle aynı binada değilse açılacak öyle mi ?
O zaman bu konunun adını züğürtler falan koyalım bence, her gün nasıl fakirleştiğimizi paylaşıyoruz millet yatırım yapıyor, vay anasını...ekonomide diğer topiklere göz attım herkes şu kadar altın aldım dolar aldım bügün şu kadar harcadım haftalık limitim şu kadar yazmış durmuş.bizim kinin neresi geçim topiği resmen geyik topiği oldu çıktı
altın her zaman kazandırır.annemin 37 yıl önce aldığı bir ev vardı ozaman 1 kilo altına almış .geçen ay müşteri çıktı 78 bin verdiler şaka gibi.apartmanda hep 90 95 e gitmiş daireler.uzun yıllardırda boş. kızdım pandemi bitince satıp altın alacağımm yerineee.bende bugun alirken gecen ay aldigim kuru hatirladim düştugunu farkettim gecen aykine uzuldum