- 17 Aralık 2015
- 26.451
- 48.155
- Konu Sahibi chamallows
- #1.581
kiz sende sivaslilarin olmadigi yermi kalmiş çil yavrusu gibi her yere dagilmislarTokatta da akrabalar var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kiz sende sivaslilarin olmadigi yermi kalmiş çil yavrusu gibi her yere dagilmislarTokatta da akrabalar var
tokatlı değilim kızım tokatlıyok tokatliydin.
bi yerde yazmistin,
yada esin tokatliydi bilemedim
Muhtemelen tanışmayız benim çevrem çok dardır. Akrabalarımı bile görsem tanımamyok tonuslu degilim adinida ilk kez duydum altinyaylaymis simdiki adi.
bende merkezde alibaba da dogup 9 yasima kadar orda yasadim.
kutuk yildizeline bagli ama
e tamam işte kocişinde tokatli oluyotokatlı değilim kızım tokatlı
İstanbul'da çok işimi hallettim Sivaslılıklakiz sende sivaslilarin olmadigi yermi kalmiş çil yavrusu gibi her yere dagilmislar
sivaslı bir çocukla çıkmıştım evlerden ırak benden de 2 yaş küçüktü.resmen psikolojimin ayarlarıyla oynamıştı.bir ayrılıyor sonra yalvar yakar geri dönüyordu.Ama sonunda tekmeyei sağlam bastım.hala bekarmış şahsiyet beter olsunnnkiz sende sivaslilarin olmadigi yermi kalmiş çil yavrusu gibi her yere dagilmislar
bende yakin akrabalar disinda pek tanimam kimseyi.Muhtemelen tanışmayız benim öevrem çok dardır. Akrabalarımı bile görsem tanımam
angara bebesiyemmmmme tamam işte kocişinde tokatli oluyo
ay bu ne gizem yahu nerelisin söylesene
çankayanin dikmen taraflarinda ev alacak olsan %10 memleketli indirimi yapiyolar hemennİstanbul'da çok işimi hallettim Sivaslılıkla
neresi yakin kiz ankaranin sivasaangara bebesiyemmmmm
sivasa senden çok gitmişimdir belkineresi yakin kiz ankaranin sivasa
ooo gidince sivasli olunsa ben şimdiye yedi göbek ankarali kayserili mersinli sivasli falan olurdumsivasa senden çok gitmişimdir belki
neysem ben şehirlerüstü bir kadınım hiç bir yere bağlanmayı seçmem köklerim yoktur dünyaa insanıyımmmooo gidince sivasli olunsa ben şimdiye yedi göbek ankarali kayserili mersinli sivasli falan olurdum
ekonomide diğer topiklere göz attım herkes şu kadar altın aldım dolar aldım bügün şu kadar harcadım haftalık limitim şu kadar yazmış durmuş.bizim kinin neresi geçim topiği resmen geyik topiği oldu çıktıbi konu açalim da konuşalım ya
aynen,ekonomide diğer topiklere göz attım herkes şu kadar altın aldım dolar aldım bügün şu kadar harcadım haftalık limitim şu kadar yazmış durmuş.bizim kinin neresi geçim topiği resmen geyik topiği oldu çıktı
alma altın beklemede kal.ben aldım yandım eşim daha da düşecek diyor gelecek ayın kredi kartı parasını bile yatırdım .artık annemden borç alıp ödeyeceğim.bu ayınkini bugün hallettim ona da şüküraynen,
zaten acarken de yeri gelsin bebem uyumadi diyelim yeri gelsin gecinemedik yazalim tarzi bir topik olsun demistim öylede oldu akışa göre
ben bugun 500 liralik altin aldim
aksamina 940 metro markete 80 lirada şok markete biraktim geldim.
para hesaba geldiginde almazsam dahada alamam, elim durmuyo benim çünku durtuyo beni para, kâr zarar derdine dusmedim oyuzden hemen yatirima atayim dursun diye aldim.alma altın beklemede kal.ben aldım yandım eşim daha da düşecek diyor gelecek ayın kredi kartı parasını bile yatırdım .artık annemden borç alıp ödeyeceğim.bu ayınkini bugün hallettim ona da şükür
Özel anaokulları tekrar açıldı.
Yarın okula gideceğim.
Temizlik, alışveriş, hazırlık yapılacak.
Allah sonumuzu hayretsin.
Umarım önümüzdeki hafta tekrar kapatmazlar.