Geçinemeyenler kulübü

kiz sende sivaslilarin olmadigi yermi kalmiş 😁😁 çil yavrusu gibi her yere dagilmislar
sivaslı bir çocukla çıkmıştım evlerden ırak benden de 2 yaş küçüktü.resmen psikolojimin ayarlarıyla oynamıştı.bir ayrılıyor sonra yalvar yakar geri dönüyordu.Ama sonunda tekmeyei sağlam bastım.hala bekarmış şahsiyet beter olsunnn:KK70:

ekonomide diğer topiklere göz attım herkes şu kadar altın aldım dolar aldım bügün şu kadar harcadım haftalık limitim şu kadar yazmış durmuş.bizim kinin neresi geçim topiği resmen geyik topiği oldu çıktı
aynen,
zaten acarken de yeri gelsin bebem uyumadi diyelim yeri gelsin gecinemedik yazalim tarzi bir topik olsun demistim öylede oldu akışa göre 😁
ben bugun 500 liralik altin aldim
aksamina 940 metro markete 80 lirada şok markete biraktim geldim.

aynen,
zaten acarken de yeri gelsin bebem uyumadi diyelim yeri gelsin gecinemedik yazalim tarzi bir topik olsun demistim öylede oldu akışa göre 😁
ben bugun 500 liralik altin aldim
aksamina 940 metro markete 80 lirada şok markete biraktim geldim.
alma altın beklemede kal.ben aldım yandım eşim daha da düşecek diyor gelecek ayın kredi kartı parasını bile yatırdım .artık annemden borç alıp ödeyeceğim.bu ayınkini bugün hallettim ona da şükür

Özel anaokulları tekrar açıldı.
Yarın okula gideceğim.
Temizlik, alışveriş, hazırlık yapılacak.
Allah sonumuzu hayretsin.
Umarım önümüzdeki hafta tekrar kapatmazlar.

alma altın beklemede kal.ben aldım yandım eşim daha da düşecek diyor gelecek ayın kredi kartı parasını bile yatırdım .artık annemden borç alıp ödeyeceğim.bu ayınkini bugün hallettim ona da şükür
para hesaba geldiginde almazsam dahada alamam, elim durmuyo benim çünku durtuyo beni para, kâr zarar derdine dusmedim oyuzden hemen yatirima atayim dursun diye aldim.

X