- 14 Haziran 2019
- 14.528
- 70.407
-
- Konu Sahibi chamallows
- #1.561
Annem aslan, asla mütevazi bir insan değil. Hatta çok iddialıdır. Yeme bizi şimdibende aslan burcu garibim mütevazilikten gebericim
aslan kadınları gösterişli olur .gittikleri her mekanda hemen fark edilirler daha ne istiyorsunbende aslan burcu garibim mütevazilikten gebericim
ahahahaAnnem aslan, asla mütevazi bir insan değil. Hatta çok iddialıdır. Yeme bizi şimdi
Allahım burçlar da ortakbende aslan burcu garibim mütevazilikten gebericim
bende bu kiza 6 sene de nolmus dötü gobegi salmis diye bakiyorlar saniyordum.aslan kadınları gösterişli olur .gittikleri her mekanda hemen fark edilirler daha ne istiyorsun
senle akraba çıkıcaz gibi ya hayirlisiAllahım burçlar da ortak
hemşerimm memlekettt nireeee bu dünyaa benim memlekettt hayır anlamadınn hemşerim esas memleket nireeeee derdi rahmetli Barış Mançosenle akraba çıkıcaz gibi ya hayirlisio meshur sivasli sorusunu soruyorum neresi
Ofsenle akraba çıkıcaz gibi ya hayirlisio meshur sivasli sorusunu soruyorum neresi
bizimkiler bir ortamda sivasli gorunce akraba moduna giriyolar hemenhemşerimm memlekettt nireeee bu dünyaa benim memlekettt hayır anlamadınn hemşerim esas memleket nireeeee derdi rahmetli Barış Manço
köy sivasta nasıl sivaslısıntonus nere ay
ben bitek 3 5 ilceyi biliyorumköy sivasta nasıl sivaslısın
Ahaha sevindim ya oralı değilsin en azındantonus nere ay
yok tonuslu degilim adinida ilk kez duydum altinyaylaymis simdiki adi.Ahaha sevindim ya oralı değilsin en azındanhiç sevmediğim babamın memleketinin eski adı. Merkezde doğup byüdüm ama
ben de yakınımdır belki sivas dolaylarına .ben bitek 3 5 ilceyi biliyorum
şarkışla zara imranli susehri yildizeli gürün tonusu ilk kez duydum valla
tokatliydin dimiben de yakınımdır belki sivas dolaylarına .
sivaslıyımdır belki detokatliydin dimi
Tokatta da akrabalar vartokatliydin dimi
yok tokatliydin.sivaslıyımdır belki de