Geçinemeyenler kulübü

Resmi açıklamalar burada.

Eklentiler

• 5B721686-8189-4200-9BF6-571F136657A1.jpeg
    5B721686-8189-4200-9BF6-571F136657A1.jpeg
    78,4 KB · Görüntüleme: 20
  • F8F4E188-D70B-4157-9BC0-4815520F12F2.jpeg
    F8F4E188-D70B-4157-9BC0-4815520F12F2.jpeg
    48,7 KB · Görüntüleme: 22
Ben de niyeyse merak ettim açılıp açılmadığını.
Devlette anaokulu öğretmeni olan arkadaşımın sövüşleri ile kreşler açıldığı için sevinç turları atan whatsapp gruplarında arada kaldım, bertaraf olacağım😂😂

altın her zaman kazandırır.annemin 37 yıl önce aldığı bir ev vardı ozaman 1 kilo altına almış .geçen ay müşteri çıktı 78 bin verdiler şaka gibi.apartmanda hep 90 95 e gitmiş daireler.uzun yıllardırda boş. kızdım pandemi bitince satıp altın alacağımm yerineee.
bir insan bir evi nasil 37 sene elinde tutar ya, benim suyum cikiyo bir yerde cok oturunca 😁😁 yenilik derdine dusuyorum

Ben de niyeyse merak ettim açılıp açılmadığını.
Devlette anaokulu öğretmeni olan arkadaşımın sövüşleri ile kreşler açıldığı için sevinç turları atan whatsapp gruplarında arada kaldım, bertaraf olacağım😂😂
Özel kurum müdürü olmama rağmen ben de 4 Ocak’ta açılmanın daha isabetli olacağını düşünüyürdum.

Ama devletler tam gün hizmet vermiyor bu ilki bir de ana sınıfları hariç derken...
Devletin tam gün hizmet veren bağımsız anaokulları var.
Yarım günü kulüp çalışmaları ile tam güne tamamlıyorlar.
Bir de devlet-kamu Kurumlarının kreşleri var mesela Telekom, bazı hastaneler, bazı bankalar vb

Özel kurum müdürü olmama rağmen ben de 4 Ocak’ta açılmanın daha isabetli olacağını düşünüyürdum.
boyle aç kapa aç kapa çok sacma degilmi
cocuklari bi ortaliga saliyorlar,
sonra 10 gun ya kapatiyorlar ya kapatmiyorlar hop bidaha.
herkes icin yipratici olmali

Ben en başından beri bu süreçte bir zahmet çocukları ve çalışan ebeveynlerin dönüşümlü olarak işlerinin ayarlanması taraftarıydım.
Lise ve dengi açılabilir ama kreş, anaokulu, ilköğretim çok sakıncalı.
Zaten bu çocuklar sokakta, parkta, evlerinde değil ki...

Devletin tam gün hizmet veren bağımsız anaokulları var.
Yarım günü kulüp çalışmaları ile tam güne tamamlıyorlar.
Bir de devlet-kamu Kurumlarının kreşleri var mesela Telekom, bazı hastaneler, bazı bankalar vb
yarım gün eğitim veren bağımsız devlet anaokulları kapalı mı olacak yani?kızımın kuzeni soruyor Ankara da anaokulu öğretmeni bu şekilde de

Velimin biri yazmış.
Hocam şaka yapmıyorsunuz değil mi?
Yoksa huniyi takacağım da.

yok dedim gerçek, Çarşamba okuldayız
ama Cumaya nolur bilemem.

yarım gün eğitim veren bağımsız devlet anaokulları kapalı mı olacak yani?kızımın kuzeni soruyor Ankara da anaokulu öğretmeni bu şekilde de
Evet, öyle gibi.
Pandemi onlara yaradı, diğer her türlü öğretmenin göbeği çatladı uzaktan eğitim diye, özeller zaten görev başında, bir tek onlar kebap😂

X