- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.355
-
- Konu Sahibi chamallows
- #1.541
ertuğrulunhalimesiydi galiba niki.markete haftada bir gidecekmişiz mümkünse de hiç gelmeyecekmişiz abur cubur çekirdek almaya gelirsek eğer gözümüzü toprak doyurmalıymış dedi.virüs yayıyormuş markete gelenler eşi ne yapsınmış.ama diğer üyeler yakaladı.kendisi ev gezmelerinin müdavimiymiş.yakalandın diyenlere de aynen şunu dedi:ama o zamanlar vakalar binlilerdeydi şimdiyle bir miiiiO kim ayol?
Farklı topiklerde ilginç tipler var anlaşılan.
Ben nasıl kaçırdım bunları?
Kurtarır inşallah ümidini koru sen arkadaşım.Kaç yaşta bozuyorsunuz?
Şu an huyu fena değil. Tamam unutmaz azıcık kindar olabilir, pek laf dinlemez inattır ama sevgisini fln güzel gösterir. Güzel sever. Sevecenlikten de mi kurtarmıyor ya
yakışıklıysa her halukarda kurtarırKaç yaşta bozuyorsunuz?
Şu an huyu fena değil. Tamam unutmaz azıcık kindar olabilir, pek laf dinlemez inattır ama sevgisini fln güzel gösterir. Güzel sever. Sevecenlikten de mi kurtarmıyor ya
Kocam da akrep benim, evlerden ırak bir yaramazlık mertebesindeymiş.Kaç yaşta bozuyorsunuz?
Ay değil mi, otoritereyle bir sorunumuz var genel olarak.Kurtarır inşallah ümidini koru sen arkadaşım.
Kök Aileye pek zararımız olmaz bizim
romantik ilişkinin canına okuruz daha çok.
Bir de patrona takarız.
O üyeyi biliyorum.ertuğrulunhalimesiydi galiba niki.markete haftada bir gidecekmişiz mümkünse de hiç gelmeyecekmişiz abur cubur çekirdek almaya gelirsek eğer gözümüzü toprak doyurmalıymış dedi.virüs yayıyormuş markete gelenler eşi ne yapsınmış.ama diğer üyeler yakaladı.kendisi ev gezmelerinin müdavimiymiş.yakalandın diyenlere de aynen şunu dedi:ama o zamanlar vakalar binlilerdeydi şimdiyle bir miiii
Kurtarır inşallah ümidini koru sen arkadaşım.
Kök Aileye pek zararımız olmaz bizim
romantik ilişkinin canına okuruz daha çok.
Bir de patrona takarız.
yakışıklıysa her halukarda kurtarır
okulu bitirme sürenden anlamıştım yıllar önce zaten.Ay değil mi, otoritereyle bir sorunumuz var genel olarak.
Yani benim öyle oldu her daim.
aynen yılbaşlarında 10 çeyrek alırız anca 2 sine amorti çıkar paramızı bile geri alamıyoruzama gordion bana onur ödülü vermeliydi çok sadık bir müşteriydim başka avm ler kandırmaya çalıştı ama gitmedim yüz vermedimmm.cebimdeki son kuruşu yıllarca oraya bıraktım her hafta gene de yaranamadım yazıklar olsunnnn
Yanlış anladılar o üyeyi, özünde haklıydı aslında.ertuğrulunhalimesiydi galiba niki.markete haftada bir gidecekmişiz mümkünse de hiç gelmeyecekmişiz abur cubur çekirdek almaya gelirsek eğer gözümüzü toprak doyurmalıymış dedi.virüs yayıyormuş markete gelenler eşi ne yapsınmış.ama diğer üyeler yakaladı.kendisi ev gezmelerinin müdavimiymiş.yakalandın diyenlere de aynen şunu dedi:ama o zamanlar vakalar binlilerdeydi şimdiyle bir miiii
10 çeyrekk kimm biz kim artıkkkk .kızı büyüyünce araplara gelin mi versem belki bana da süt hakkı bir şeyler takarlarr.bizim ülkedeki damatlar topu dikti artık iflah olmazlar10 ceyrek diyince ceyrek altin anlamam ve herhalde tazminat aliyorlar diye dusunmem bence altin madalya
beddua etmeyeydi iyiydiiiiYanlış anladılar o üyeyi, özünde haklıydı aslında.
Sokağa çıkma yasağında sırf ekmek almak bahanesiyle millet geziyor ve bu doğru.
Gözümle de görüyorum. Millet fink atıyor elde bir poşet, bir gün de taze ekmek yeme yahu.
Başka ihtiyacın olur alırsın elbet denk gelmez vs de elde ekmek millet parkta.
Dekanın odasından küfür eşliğinde kovulan başka bir öğrenci olabileceğini sanmıyorum.okulu bitirme sürenden anlamıştım yıllar önce zaten.bu zekayla sen çift ana dal yapacak kadındın ama okula uğradığını hiç sanmıyorum o yıllarda
Benim bir arkadaş kuzenine pazar kahvaltısına gitmek için eline evden bir kutu yumurta almış gitmiş. Aynı muhit nasılsa nereden bileceklerdi diyordu. Markete gidiyor ayağına ev oturmasına giden biliyorum ben yani. Yapan çokYanlış anladılar o üyeyi, özünde haklıydı aslında.
Sokağa çıkma yasağında sırf ekmek almak bahanesiyle millet geziyor ve bu doğru.
Gözümle de görüyorum. Millet fink atıyor elde bir poşet, bir gün de taze ekmek yeme yahu.
Başka ihtiyacın olur alırsın elbet denk gelmez vs de elde ekmek millet parkta.
amanın iyi ki akran değiliz yahu sen beni okuldan bile attırırdın kanıma girip ayartıp.ben de ayartılmaya meyilliyim zatennnn .Dekanın odasından küfür eşliğinde kovulan başka bir öğrenci olabileceğini sanmıyorum.
Hep öyle oldum ya, lisede de müdürü dolandırmıştım, anahtarlarını çalıp sahte imza ile başka okula geçiş yaptım falan.
İki sene f2 kaldım ünide, kapılarda kocaman adım soyadım yazardı sınava giremez diye.
Çocuklarım benzemesin tövbe yarabbim...
10 çeyrekk kimm biz kim artıkkkk .kızı büyüyünce araplara gelin mi versem belki bana da süt hakkı bir şeyler takarlarr.bizim ülkedeki damatlar topu dikti artık iflah olmazlar
Buna çok güldüm.
Relax arkadaşım takılıyoruz hep birlikte.
Sorun yok.
bende aslan burcu garibim mütevazilikten gebericimTmm ama bir daha olmasın.Bak rakip topik açar hem de promosyonlu hediyeli herkesi elinden alırım demedi deme.ben de kindarımdır aynı filmdelisi gibi