-
- Konu Sahibi chamallows
- #1.521
Ya madam moss ankarada vardi demi. Universiteyi ankarada okudum. Maddiyatsizliktan oradan aliyordum bendeev kıyafetlerim a101 madam moss ama sokakta nişantaşı kadını formundayımm.bu ne yaman çelişkidirrr
Yok, rachel, melisaayça, sebibebi, zeynepsever ve birkaço daha.kimin cekilisi var bende katilayim çağrimi
biliyorum üniversite hazırlıkta oda arkadaşım akrepti odada ikimizdik sadece.kız benim ağır psikolojimi bozdu kendimi devlet yurduna attımda rahatladımmm.çok zengindi ama 1 liranın hesabını yapardı hergün salçalı spagetti yerdi sadece.bir haftasonu memlekete gittik onla otobüsten inince bizi babasının şoförü karşıladı. şehrin en lüks villalarından birinde oturuyormuş ya bizim spagetti kızı.benim bildigim butun akrepler aşırı kindar
Senin anneliğin baya baya doktora seviyesinde ya. Sen anneysen ben neyim mesela. Helal olsun.Gittik, sonuç yok.
Dönem dönem olabilir, en geç 6 yaşta düzelir diyorlar.
İşte tek koyulan tanı yüksek duyarlı bebekti, tüm gelişimi normalmiş falan filan.
Bana kalsa ben çocuğu komple mr tomografi neyse ne, sokma peşindeyim böyle bir şey olamaz çünkü.
Daha 1 ya da 2 aylık bebekti, 18 saat hiç uyumadı ya.
Uykuları 7 ila 10 dk falan olurdu.
Geceleri 15 kez ve vallahi abartı değil yemin ediyorum 15 kez uyanırdı, ondan yanımıza aldık bebekken.
Küçüğü nispeten daha iyi, o da 2 yaş sonrası cozuttu, 38 39 aylık hala gece cıyak cıyak defalarca.
Bendekiler çocuksa öbürleri nedir acaba diye kendimi sürekli sorguluyorum...
Keşke cimri olsaydımsen akrep miydin ?onlar bayağı cimri oluyorlar amaaaa
Ben de akrebim.benim bildigim butun akrepler aşırı kindar
Ay benim oğlan da akrepbenim bildigim butun akrepler aşırı kindar
Tmm ama bir daha olmasın.Bak rakip topik açar hem de promosyonlu hediyeli herkesi elinden alırım demedi deme.ben de kindarımdır aynı filmdelisi gibibir gece once 8 de kalkip gece 3 lere kadar burda filmle gıybet yapinca, dun bayilivermisim
Buna çok güldüm.şu konuyu actigimdan beri bdv ye ugrayamiyorum nerdeyse
sanki burda yorum yazan birine cevap vermezsem iyi agirlayamamis olacagimoylede bir misafirperverlik
psikolojim bozuldu
Ahahah estf olur mu öyle şeySenin anneliğin baya baya doktora seviyesinde ya. Sen anneysen ben neyim mesela. Helal olsun.
Ben öğlen uykusunu çok kaçırıp gece yatağında bir saat dönünce bekliyorum diye daralıyorum yapamıyorum gibi geliyor.
Yani yapamıyorum da hatta.
Geçmişler olsun, şuandan itibaren sana üzülüyorumAy benim oğlan da akrep
Ay deme yaa. Yükseleni oğlak kurtarmıyor muGeçmişler olsun, şuandan itibaren sana üzülüyorum
44 liram kaldı eyyy ahaliiii hala çekiliş derdindesinizkimin cekilisi var bende katilayim çağrimi
Adımız çıkmış dokuza inmez sekize, akreplerle herkesin bir alıp veremediği varBen de akrebim.
Cimri değilim tersine elim açıktır.
Ama yapılanı unutmam biraz kindar da olabilirim biraz da inatım.
Yükselenle iyice çöktünüz, ahh arkadaşım ahh.Ay deme yaa. Yükseleni oğlak kurtarmıyor mu
O kim ayol?44 liram kaldı eyyy ahaliiii hala çekiliş derdindesinizucuz aktüel ürünler gelse bari bu hafta .market gezmesi yapmam lazım .şu kocası markette çalışan ve bize gözünüzü toprak doyursun diyen üyeye inat markete gideceğimmmmmm
deve kini vardır akreplerdeAdımız çıkmış dokuza inmez sekize, akreplerle herkesin bir alıp veremediği var
Unutmuyoruz, belki ondandır.
evden postalamışlar yaniii sebebini şimcikk çözdüm çünkü bir akrepsinnnYükselenle iyice çöktünüz, ahh arkadaşım ahh.
Yatılı okul en iyi çözüm, bak beni verdiler lisede yatılıya
Kaç yaşta bozuyorsunuz?Yükselenle iyice çöktünüz, ahh arkadaşım ahh.
Yatılı okul en iyi çözüm, bak beni verdiler lisede yatılıya