Geçinemeyenler kulübü

ev kıyafetlerim a101 madam moss ama sokakta nişantaşı kadını formundayımm.bu ne yaman çelişkidirrr
Ya madam moss ankarada vardi demi. Universiteyi ankarada okudum. Maddiyatsizliktan oradan aliyordum bende Ilk evlendigim senede 1 yil ankaradaydik esimin işinden dolayi. Ankarada yasayanlar sevmez galiba ama biz eşimle ankarayi cok severiz ilk evimizde orada cok iyiydi en cok evimizi ozledik.

benim bildigim butun akrepler aşırı kindar
biliyorum üniversite hazırlıkta oda arkadaşım akrepti odada ikimizdik sadece.kız benim ağır psikolojimi bozdu kendimi devlet yurduna attımda rahatladımmm.çok zengindi ama 1 liranın hesabını yapardı hergün salçalı spagetti yerdi sadece.bir haftasonu memlekete gittik onla otobüsten inince bizi babasının şoförü karşıladı. şehrin en lüks villalarından birinde oturuyormuş ya bizim spagetti kızı.

Senin anneliğin baya baya doktora seviyesinde ya. Sen anneysen ben neyim mesela. Helal olsun.
Ben öğlen uykusunu çok kaçırıp gece yatağında bir saat dönünce bekliyorum diye daralıyorum yapamıyorum gibi geliyor.
Yani yapamıyorum da hatta.

Ahahah estf olur mu öyle şey

Sadece ileride bu oğlanlar evlenirse ve bana sevgili dünürüm ‘ay ben kızımı ne emekle ne zorluklarla büyüttüm’ derse, gözünü oyarım o kadar

Dağına göre kar olayı aslında, ben zaten anormal yaşayan, yiyen ve uyuyan bir tiptim, öyle olmasaydım dayanamazdım.
Ortalama 24 saatte bir yemek yiyorum ve bu çocuktan önce de böyleydi.
Herhalde yaradan baktı bu zaten hazır, bana gönderdi.

Ben 23 Ekim doğumluyum.
Yani Terazi’nin bitip Akrep burcunun başladığı gün.
Eşim Terazi’nin hası o nedenle mümkün değil ben Terazi olamam.
Akrep’e razıyım.

kimin cekilisi var bende katilayim çağrimi
44 liram kaldı eyyy ahaliiii hala çekiliş derdindesiniz ucuz aktüel ürünler gelse bari bu hafta .market gezmesi yapmam lazım .şu kocası markette çalışan ve bize gözünüzü toprak doyursun diyen üyeye inat markete gideceğimmmmmm

O kim ayol?
Farklı topiklerde ilginç tipler var anlaşılan.
Ben nasıl kaçırdım bunları?

Yükselenle iyice çöktünüz, ahh arkadaşım ahh.
Yatılı okul en iyi çözüm, bak beni verdiler lisede yatılıya
Kaç yaşta bozuyorsunuz?
Şu an huyu fena değil. Tamam unutmaz azıcık kindar olabilir, pek laf dinlemez inattır ama sevgisini fln güzel gösterir. Güzel sever. Sevecenlikten de mi kurtarmıyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…