- 8 Mart 2015
- 25.055
- 81.027
-
- Konu Sahibi chamallows
- #1.481
Vay anasını.yok bi kere cise kaldiriyorum geri gidip yatiyo.
bazen ruya gorunce mizirdiyo yanina uzaniyorum korkmasin diye hemen geri daliyo
bizim ki 5 ayliktan beri uyuyor ama tabi kucukken gece emmeye uyanir geri yatardi,Vay anasını.
Oğlum temmuz 2016 doğumlu büyüğü, ben bir gece bilmem ki deliksiz uyudu ya da ağlamadan uyandı.
Evde mayına basmış gibi her an bir bacak kopmuşcasına ağlama sesi geliyor.
Bu arada odalarını yeni birleştirdim, 1 sene oldu.
Ayrı olsalar da o sese uyanır, üst komşu bile uyanıyor
bizim ki 5 ayliktan beri uyuyor ama tabi kucukken gece emmeye uyanir geri yatardi,
dis donemlerinde ciglik atarak uyanirdi ama hemen uyurdu hic uyanmadi baba tarafina cekmis seviyor uykuyo
bizimkide kasim 17 dogumlu
Annemin eklem ağrısı varmış çok ağrım var diyor. Babamda da ufak ufak öksürük varmış. Sabah uyanıp sinirden ağlayıp sonra güne adapte oluyorum. Evet iş arkadaşımdan. Testi nöbete gitmeden bir gün önce yaptıracağım. Nöbet değişimi yaptım arkadaşlarlaAnnenin durumu nasıl?
Test yarın mı yaptıracaksın, iş yerinden mi temas oldu?
Benim kemiklerimin üstünden kamyon geçmiş gibiaaa annende yakalanmisti dimi durumlariniz nasil
Hayır canım onlar şehirli ben köylü :)beraber mi yaşıyorlar?
bizimde öyle. kaçıncı sınıf.ödevleri yok en azından her gün sayfalarca soru çözmekten proje hazırlamaktan beynim uyuştu.dün ezan ödevi bile vardı yahuuu
benim ki başak burcu ama hiç düzenli değil nasıl başaksa .sadece zeki bir çocuk sorunsuz her öğretmenin aradığı elemanbizim ki 5 ayliktan beri uyuyor ama tabi kucukken gece emmeye uyanir geri yatardi,
dis donemlerinde ciglik atarak uyanirdi ama hemen uyurdu hic uyanmadi baba tarafina cekmis seviyor uykuyo
bizimkide kasim 17 dogumlu
4. sınıf sizin?bizimde öyle. kaçıncı sınıf.
yıllardır gordionun her çekilişine katıldım hep te avucumu yaladım .üniversitede milli piyango çıkmıştı bugünün parasıyla 25000 tl gibi bir miktardı afiyetle yurtdışında yemiştim.ondan beri de tık yok ama senden umutluyumInstagramda herhalde 200 den fazla çekilişe etiketlendim.
Birazdan mesai yapıp her birine katılacağım, araba vereni mi ararsın 5 10 bin tl lik hediye çekleri mi, bedeli 20 30 bin olan bilmem kaç yüz parçalık kozmetik ürünleri, iphone 12 ler, kahve fincanları makineleri ohoooo
Bir ben çekiliş hazırlamamışım.
Bana her zamanki gibi çıkmayacak ama işte bana da çıkana kadar deneyeceğim şansımı
Kabani o fiyata aldigimizi sadece esim ben ve kardesi biliyor. Annemlere desek onlar bile laf eder eminim ki.bunları bir derdim var tarafına yazsak hemen taşa tutuluruz müsriflerrr diye.ben yıllar önce kızıma avokado alıyorum dedim diye adım zengine ve müsrife çıktı sitede.özelden bile selam zengin insan diye yaznlar oldu ha ha ha.1400 e 4 kişi lğks geçindiğini iddia edenler var o fiyata kaban aldığını aman sakın duymasınlar.ben de çanta neyim asla almıyorummmmmm avokadoyu da bıraktık elma kemiriyoruz artık
inşaatta çalışmıyor ya yıllarca giyer o kabanı.aynı evde 3 kişi sigara içenler var bizim apartmanda sonra da ağlıyorlar pazara bile gidemedim 3 haftadır diye.zıkkım içeydin de gideydin diyemiyorum tabii.evin yiyeceğinden kısılıp sigara mı içilir paran varsa içersin ama sağlık için hiç içme daha iyiKabani o fiyata aldigimizi sadece esim ben ve kardesi biliyor. Annemlere desek onlar bile laf eder eminim ki.Aslinda kimseyi de ilgilendirmez neyi aldigim ne kadara aldigim ama kafa şişirmesinler diye herseyi de soylemiyorum. gercekten avakado, ananas mango falan aliyoruz diye zenginsin diyorlar sasiyorum. Sigaranin paketi 15 tl avakadoyu ben en fazla bu yaz 8 tl ye aldim. Ananas 12 tl di. En azından parami yakip dumanını üflemiyorum. Gecen markette yanimda kadin 10 paket sigara aldi. 140 tl falan verdi. Ben gecen hafta 130 tl ye haftalik pazar alisverisi yaptim. Ama sorsam pazarda hersey cok pahalı ne alicaz da yicez der
Ya bizim bir tanıdığa araba çıktı market çekilişinden.yıllardır gordionun her çekilişine katıldım hep te avucumu yaladım .üniversitede milli piyango çıkmıştı bugünün parasıyla 25000 tl gibi bir miktardı afiyetle yurtdışında yemiştim.ondan beri de tık yok ama senden umutluyum
yok kiz akrep degik yay burcu kasim 17 derken 2017 demek istemistim
Allah yardımcın olsun, şuan uslu uslu olmasının sebebini anladım.
Ergenliğinde kök söktürecek akrep hatunu
allah yardimciniz olsunBenim kemiklerimin üstünden kamyon geçmiş gibiannemin de eklem ağrısı varmış. Çok şükür erken teşhis edildi Allah’a şükür.
aynen yılbaşlarında 10 çeyrek alırız anca 2 sine amorti çıkar paramızı bile geri alamıyoruzYa bizim bir tanıdığa araba çıktı market çekilişinden.
Her sene avmlerde onlarca kere katıldık ama yok arkadaş.
İnstada arkadaşlarıma telefondur o dur budur çıkıyor, bana sakız yok yahu
Allah sizlere göstermesin ya. İnş tez zamanda kurtuluruz. Topiğin bana iyi geliyo valla kafalı dağıtıyorum en azından.allah yardimciniz olsun