Geçinemeyenler kulübü

inşaatta çalışmıyor ya yıllarca giyer o kabanı.aynı evde 3 kişi sigara içenler var bizim apartmanda sonra da ağlıyorlar pazara bile gidemedim 3 haftadır diye.zıkkım içeydin de gideydin diyemiyorum tabii.evin yiyeceğinden kısılıp sigara mı içilir paran varsa içersin ama sağlık için hiç içme daha iyi :KK70:
Aynen öyle canim, benimde abim annem, kayinpederim iciyor. Ama durumları iyi yiyecekleri şeylerden kısmıyorlar. Herseyden bol bol alip yiyorlar. Bazen onlarda laf edecek olsa diyorum ee sigaranin paketi ne kadar diye. Daha birsey demiyorlar 🤣 eşiminde sürekli yurtdisi seyahati oluyor, bakanlik,tika falan görüşüyorlar. O yüzden düzgünde giymek zorunda ben evden calistigim için pijamalarim rahat olsun yeter 🤣

Hiç uyanmıyor, ağlamıyor mu?🤨

Ben de senin bebelere şaşırıyorum film. Nasıl dayanıyorlar bu kadar uykusuz?
Bizim oğlan uyudu 20 dk oldu herhalde. Sabah sekize kadar en erken uyur. 27 aydan beri böyle. Çok zor ya. Ben 27 ay mutsuzdum uyku işi geçince eski keyfim olmasa da bir keyif geldi yani. Doktor ne diyor? Uyku terörü için fln uzmana gittin mi hiç?

Aynen öyle canim, benimde abim annem, kayinpederim iciyor. Ama durumları iyi yiyecekleri şeylerden kısmıyorlar. Herseyden bol bol alip yiyorlar. Bazen onlarda laf edecek olsa diyorum ee sigaranin paketi ne kadar diye. Daha birsey demiyorlar 🤣 eşiminde sürekli yurtdisi seyahati oluyor, bakanlik,tika falan görüşüyorlar. O yüzden düzgünde giymek zorunda ben evden calistigim için pijamalarim rahat olsun yeter 🤣
ev kıyafetlerim a101 madam moss ama sokakta nişantaşı kadını formundayımm.bu ne yaman çelişkidirrr:KK70:

şu konuyu actigimdan beri bdv ye ugrayamiyorum nerdeyse 😳
sanki burda yorum yazan birine cevap vermezsem iyi agirlayamamis olacagim 😂😂😂 oylede bir misafirperverlik 🥺🥺
psikolojim bozuldu
dün gece erken gitmişsin burda sıkıldık filmdelisi ile .nasıl ev sahibisin misafirden önce yatılır mı?

Ben de senin bebelere şaşırıyorum film. Nasıl dayanıyorlar bu kadar uykusuz?
Bizim oğlan uyudu 20 dk oldu herhalde. Sabah sekize kadar en erken uyur. 27 aydan beri böyle. Çok zor ya. Ben 27 ay mutsuzdum uyku işi geçince eski keyfim olmasa da bir keyif geldi yani. Doktor ne diyor? Uyku terörü için fln uzmana gittin mi hiç?
Gittik, sonuç yok.
Dönem dönem olabilir, en geç 6 yaşta düzelir diyorlar.
İşte tek koyulan tanı yüksek duyarlı bebekti, tüm gelişimi normalmiş falan filan.

Bana kalsa ben çocuğu komple mr tomografi neyse ne, sokma peşindeyim böyle bir şey olamaz çünkü.
Daha 1 ya da 2 aylık bebekti, 18 saat hiç uyumadı ya.
Uykuları 7 ila 10 dk falan olurdu.
Geceleri 15 kez ve vallahi abartı değil yemin ediyorum 15 kez uyanırdı, ondan yanımıza aldık bebekken.
Küçüğü nispeten daha iyi, o da 2 yaş sonrası cozuttu, 38 39 aylık hala gece cıyak cıyak defalarca.

Bendekiler çocuksa öbürleri nedir acaba diye kendimi sürekli sorguluyorum...

X