- 26 Eylül 2010
- 17.476
- 32.646
-
- Konu Sahibi chamallows
- #1.421
Şimdi sen böyle deyince kendime bir dışarıdan bakma durumum oldu, balıkları yesemiydik kiBen de balık sevmem. Toplu keyif masalarında millet balık yerken ben yoğurt peynir yiyorum♀ Akıllıyımdır da maşallah zehir gibiyim zeka küpü ajdjdjdkd
Neresi orası?Hamsi aldım şu an 25e düşmüş şükür... Burası pahalı bir yer, başka yerlerde daha uygun olabilir.
İstanbul, Pendik ama balıkçı pahalı. En pahalı fiyatları burada gördüm benNeresi orası?
Büyükşehir ve denize uzak mı?
Hayırlı olsun. İlk işe başladığım yıllarda bir arkadaş her ay çeyrek alıyorum dedi. Ben de alsam mı diye düşündüm o zaman 100 TL civarındaydı, az gözüktü gözüme önemsemedim almadım. Tabi para biriktirdim ama çeyrek almadım. Şimdi 12*10=120 tane çeyreğim olacaktı en az. Gerçi belki bozdurmuş olurdum. Çünkü ev alırken birikmişimi verdim.bugun 500 liralik altin aldim bankadanhep harcayacak degilim ya azicikta yatirim olsun gecen ayda almistim
toplamda 1050 liralik altin oldh hesabimda
Ben de öyle düşünüyordum ama sonra farkettim ki zeytinyağını annemler getirtiyor, senede belki 1 kere dışarıdan alıyoruz gerisi annem.Size yine köyden bir sürü şey geliyormuş, bizde o da yok. Her şeyi parayla alıyoruz. Ben zaten uzağım memlekete de annemlere de köyden bir şey gelmez. Ancak 5 litre süt. Hep şehirdekilerden beklerler.
O son balıkları yiyeceyydikŞimdi sen böyle deyince kendime bir dışarıdan bakma durumum oldu, balıkları yesemiydik ki
Orası öyleyse ülkenin iç kesimlerine gelene kadar fiyat yine artar.İstanbul, Pendik ama balıkçı pahalı. En pahalı fiyatları burada gördüm ben
Benim de küçükken ablamın boğazına takılmış, onu görmüşüm 4 5 yaşında iken.O son balıkları yiyeceyydikbenim travmam var bogazıma takılmış hastanelik olmuşum, o zamandır yemem, bazen annem ince ince ayıklar minik minik parça verir öyle yerim ya da eşim hazırlar ağzıma tıkar yaş:27
eksik bişey yok sonuçta çokta şeyyapmamak lazım... akıllı gibiyiz gibi gibiBenim de küçükken ablamın boğazına takılmış, onu görmüşüm 4 5 yaşında iken.
İnan ki saç yemiş gibi öğürme mevcut oluyor, istendiği kadar ayıklansın.
Palamut falan alır ailem, onda et kemiği gibi ayrılır en kılçıksız, eve hazır paket yollarlar tiftik edikmiş şekilde, gene yemem.
Yaş 33
Azlsksjsjsjeksik bişey yok sonuçta çokta şeyyapmamak lazım... akıllı gibiyiz gibi gibi
Esimin teyzeleri var köyde hep gonderirler sagolsun.. salcami kisligmi tereyagmi zytinyahmi her seyimi gonderirler.. 4 yilda 1^2 kez ancak para vrmisimdir diyorum ya onlarinda disardan almaya kalksam dunya para.... anlayabiliyorum sizi Allah yardimcimiz.olsun ne diyelimSize yine köyden bir sürü şey geliyormuş, bizde o da yok. Her şeyi parayla alıyoruz. Ben zaten uzağım memlekete de annemlere de köyden bir şey gelmez. Ancak 5 litre süt. Hep şehirdekilerden beklerler.
Gördüğüm fiyatlarOrası öyleyse ülkenin iç kesimlerine gelene kadar fiyat yine artar.
İst da pahalısı 25, ank da normali 20 25 tir
Bana ucuz geldi nispeten.Gördüğüm fiyatlar
Karadeniz levrek 60
Karadeniz somon 50
Norveç somon 90
Mezgit 30
benim bekarken 150 liraya aldigim ceyreklerim 300 liraya aldigim yarimliklarim duruyor hala annem de baya kâr ettirdi altin, altin aliyorsan zaten uzun vade belketeceksen alacaksinHayırlı olsun. İlk işe başladığım yıllarda bir arkadaş her ay çeyrek alıyorum dedi. Ben de alsam mı diye düşündüm o zaman 100 TL civarındaydı, az gözüktü gözüme önemsemedim almadım. Tabi para biriktirdim ama çeyrek almadım. Şimdi 12*10=120 tane çeyreğim olacaktı en az. Gerçi belki bozdurmuş olurdum. Çünkü ev alırken birikmişimi verdim.
Çok şanslısınız, parasını geçtim doğal, bilindik bir yerden alınması büyük avantaj. Benim kendi öz teyzelerim köyde yumurta bile vermezler.Esimin teyzeleri var köyde hep gonderirler sagolsun.. salcami kisligmi tereyagmi zytinyahmi her seyimi gonderirler.. 4 yilda 1^2 kez ancak para vrmisimdir diyorum ya onlarinda disardan almaya kalksam dunya para.... anlayabiliyorum sizi Allah yardimcimiz.olsun ne diyelim
sukur yinede
Ayın 15ini beklemeden alışveriş yaptığına göre zenginsin tatlı kısssakşama aylik alişveriş ağlamasi yapacagim herkes hazirmi