Geçinemeyenler kulübü

Benimkiler de o saatte uyanıyor ama gece milyon kere daha uyanıyorlar.
Birazdan yatıracağım ve en az olsa 6 kere daha çocuk uyutacağım belirli aralıklarla.
Ortalama gece 3 te son uyutma seansım gerçekleşecek.
Dolayısıyla gece her uyandıklarında ben bakarken, 11 de yatan kocam sabah 4 e kadar deliksiz uyuyor.
Ben 5 te yatıp 9 buçuk civarı uyanıyorum, emin misin istediğine

olanla ölene çare bulunmaz derdi büyüklerim aynen öyle.herkes kaderini yaşıyor bir şekilde kardeşi olup ta kardeş olamamak da zor ben anladım seni.ama hiç üzülme kendi evladın var sa ya da ilerde olursa onlara arkadaş ol kardeş ol tüm sevgini göster.ve sana bakan daha çok ailendir emek verendir çünkü onların da kıymetini bil lütfen mutluluklar dilerim bundan sonraki hayatında

4.5 saatlik uykuylami ayakta duruyosu ya
ay ben almayim sana vereyim biraz uyku
uyanip napiyolar gece ?

yaptırımlar gelseydi dolar 10 tl idi şu an.ama hala da olabilir bir kaç aya

perşembe yüklü market alışverişi yapıldığından evde herşey vardı .bugün 21 tl harcadım 4 normal bir çiçek ekmek küçük bir pakette beypazarı çorbalık kesme hamur .yarın 0 harcama yapmayı olanlıyorum ziraa 65-21=44 tl en kaldı bu hafta için

4.5 saatlik uykuylami ayakta duruyosu ya
ay ben almayim sana vereyim biraz uyku
uyanip napiyolar gece ?
Ağlama zırlama höykürme, yanıma yat, masal oku, babanın yanına gidicem, süt ver, uykum kaçtı böhüüü.
Bu denklemlerde gidip geliyoruz, büyük oğlanın uyku terörü var.
O zorluyor, hortladı gene bu ara, 20 dk dan önce susmuyor, öbürü de uyanıyor sil baştan uyutma seansı

en azından yaş farkları az ikisi birden büyür kurtulursun zorluklarından 3 seneye kadar

en azından yaş farkları az ikisi birden büyür kurtulursun zorluklarından 3 seneye kadar
3 seneye kim öle kim kala be ceycey
Hayatımda ilk defa başıma gelen bir şey yaşıyorum.
Bacağımın arkası, kalça altından diz kapağımın arkasına kadar uyuştu, geçmiyor.
Hissetmiyorum bile, ha karıncalandı ha karıncalacak arasındaki o uyuşukluk zirvesinde.
Bacak benim değil sanki
Kimbilir naptı bu sıpalar yine..

odalarini ayirsan en azindan digerinin sesine oteki uyanmaz
ben benim kiz gece sabaha kadar uyuyoda erken kalkiyo diye söyleniyodum.
meğer ne kadar şansliymisim

ödevleri yok en azından her gün sayfalarca soru çözmekten proje hazırlamaktan beynim uyuştu.dün ezan ödevi bile vardı yahuuu

ödevleri yok en azından her gün sayfalarca soru çözmekten proje hazırlamaktan beynim uyuştu.dün ezan ödevi bile vardı yahuuu
Hayatta yapmam, bana ne.
Kendi sorumluluğu bu.
Yeni jenerasyonda patladı bu durum, ben hiç ailemle ödev yaptığımı hatırlamam.
Zaten babama bir soru sormaya kalksam ‘bak koskoca kütüphane envai çeşit ansiklopedi orada, hazırcı olma aç araştır’ derdi, 8 yaşımdaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…