- 17 Aralık 2015
- 26.451
- 48.154
- Konu Sahibi chamallows
- #1.441
esimin maasi bugun ikramiyelerle birlikte yatmis nasil olduysa yoksa nerde ayin 15 inden once alisverisAyın 15ini beklemeden alışveriş yaptığına göre zenginsin tatlı kısss
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
esimin maasi bugun ikramiyelerle birlikte yatmis nasil olduysa yoksa nerde ayin 15 inden once alisverisAyın 15ini beklemeden alışveriş yaptığına göre zenginsin tatlı kısss
Bizde de tavuklu nohut vardı bugün, çocuklara da yanında bulgur pilavı.Hafta sonu kısıtlama var diye Cuma’dan yapmıştım
market-pazar alışverişini.
Bugün 1 lira bile harcamadım.
Dünden çorba vardı dolapta.
Kocam mercimek köftesi istedi.
Yanına da brokoli salatası yaptım.
Allahtan böyle aperatif şeyleri seviyor,
illa tencere yemeği diye bir beklentisi yok.
Browni yapmıştım dün.
Allah ağız tadı versin, yeter de artar bile.
Tek sıkıntı mercimek köftesiyle brokoliyi bir arada yiyince gazman olmayız umarım.
Bizde de tavuklu nohut vardı bugün, çocuklara da yanında bulgur pilavı.
Allahtan 3 erkeği aynı odada yatırıyorum, kapı altına bez mez tıkayayım bu gece
Benden önce uyanıyorlar, ev havalanmış olur umarım kalkana kadarSabah acilmaz aman iceri dogru vakumlanmasin
ayaştan mı kestiriyorlar hayvani?Ben de öyle düşünüyordum ama sonra farkettim ki zeytinyağını annemler getirtiyor, senede belki 1 kere dışarıdan alıyoruz gerisi annem.
Kv dem salça yaptırıyor, kavanoz kavanoz her çeşidinden veriyor, yine çok az alıyoruz.
Yine kv deme kızından yaprak sarması falan gelir yollar.
E buzluk ürünlerini hep annem ya da kvdemden otlanıyorum, hiç kendim yapmam.
Eti kocamla kp uzak bir ilçeye gider, bir hayvan satın alırlar kestirip getirirler, kp ödüyor ama tabii sene içinde sürekli et alıyoruz, yetmez o.
Ben bayağı aileden geçiniyormuşum, bu onların desteği olan halim.
Olmayanı düşünemedim, aylık masraf kim bilir kaç olur...
esimin is yeriyle yemekler cakisiyo bazen öglen kuru fasulye yemis oluyo, bende aksama kombo yapip nohut pisirmis oluyorum aman tanrım aman amanBizde de tavuklu nohut vardı bugün, çocuklara da yanında bulgur pilavı.
Allahtan 3 erkeği aynı odada yatırıyorum, kapı altına bez mez tıkayayım bu gece
Kızlar alemsiniz vallahi.
Pası alan golü atmış.
Çok güldüm sayenizde.
Allah da sizi güldürsün.
Aslında bu haftalık limit koyma işi benim gibi alışveriş severler için iyi olabilir.Bugun bende hic birsey almadim. Eşim işten gelirken ekmek alacak sadece. Yemeklik herşey vardı gerek kalmadı ama yarın marketten yumurta peynir(baktikca daha da baska seyler) carsamba da pazardn balik,sebze meyve alırım iki günde harcamalar cikar ortaya ben haftalık yapıyorum alışverişimi. Salca, tursu,tarhana,köz biber konservesi kendim yazdan yapmıştım. Kırmızı etimde kurban kestigim icin var hala. Bi tavuk alirim, bir de bu hafta hindi boyun alirim 2-3 haftadir yemedik. 250-300 tl sadece yemeklik seyler için harcama yaparım diye kendime limit koydum bakalim ne kadar tutacak. Gecen haftayi 250 tl ile kapattim.
Yok, kazana gidiyorlar.ayaştan mı kestiriyorlar hayvani?
Ağzımda brokoli gülerken boğulmayayım da.Yaa ama kimse pembe kelebek ucusturmuyor
Not; aksamyemegindekurufasulyeyemisuye
Not2; yatakodasiaslaisinmayandogalgazosturmayansalondayatanuye
Evet kesinlikle, hem böylece ihtiyacin olmayan şeyleri de almıyorsun. Gercekten neler lazım kararda veriyorsun.Aslında bu haftalık limit koyma işi benim gibi alışveriş severler için iyi olabilir.
Market, pazar, mağaza, web fark etmiyor bana.
Almayı seviyorum.
Bir ara temizlik - kişisel bakım malzemesi alımını abartmıştım frenledim şimdi kendimi.
allahim bende benden önce kalkan koca ve çocuk ikilisi istiyorum yaBenden önce uyanıyorlar, ev havalanmış olur umarım kalkana kadar
bunları bir derdim var tarafına yazsak hemen taşa tutuluruz müsriflerrr diye.ben yıllar önce kızıma avokado alıyorum dedim diye adım zengine ve müsrife çıktı sitede.özelden bile selam zengin insan diye yaznlar oldu ha ha ha.1400 e 4 kişi lğks geçindiğini iddia edenler var o fiyata kaban aldığını aman sakın duymasınlar.ben de çanta neyim asla almıyorummmmmm avokadoyu da bıraktık elma kemiriyoruz artıkÖnceki mesajlara baktimda neler neler konuşulmuş esimle benimde pek marka takintim yoktur ama olmusken kaliteli olsun isteriz. Günlük kıyafetleri her yerden aliriz. Mont, ayakkabi gibi seyleri kaliteli ve uzun zamanli giymek icin iyi yerlerden almaya calisiyorum. Esimin klasik botu vardi elleden almistik ama cat bot ta istiyordu ayakkabi dunyasinda indirim vardi oradan alinca 200 tl di galiba çek geldi. 400 tl lik 3 cift ayakkabi aldim kizima 200 tl odedim. Sonra o alisveristende 100 tl indirim ceki gelince bi tanede anneme aldık. Bir anda 750 tl ye 5 cift ayakkabi almis olduk. Gecen yilda yine platinum indirimi ve muhtesem cumayla esime networkten %100 yün kaban almistik 1400 tl ye. Normalde fiyati 3500 dü. Ara ara indirim takip ederek daha ucuza geliyor. Güzel oluyor.