- 17 Aralık 2015
- 26.449
- 48.151
-
- Konu Sahibi chamallows
- #1.101
böyle insanlar öğretmen olamasa keşkeSon msjlara baktim da ilkokula gittim..
Annem cok iyi bir ogretmenim var zannederdi yanlis anlamayin ilgiliydi ama o kadinin zengin ogrencilere bir ilgisi vardi 5 yil boyunca hep arkada oturdum hic bir gosteride yer almadim hic sans vermiyordu satrancta bile eslesme yapmiyordu haftasonu etut yapiyorlardi annem yanima yiyecek koyardi meger o anlasmis hamburger soylemisler o hamburgerciye gittigimde hala sevinirim o gun cok istemisim demekki
7. Sinifta bir ogretmen geldi nasil ilgilenirdi bambaska mutlu bir cocuk olmustum
Varsa yoksa melike berke bora deniz isimleri bile unutmamisim
Oysa melike hep matematikten 1 alirdi
Hic tahtaya kalktigimi bilmem
Ben matematikte cok iyiyim ogretmenlik okudum cok ozel ders verdim cocuklari cok iyi yerlere getirdim
Annem sartlarina gore herseyi yedirdi ama sınırlıydı eti muzu sosisi sucugu hic meyvesiz kalmadik bilirdik ama iste 5 sene hep bu tavirla karsilastim
böyle insanlar öğretmen olamasa keşke
amanın şu meşhurrr babannesi olan üye ne babanneydiii hiç aklımdan çıkmaz.bir kaç ay önce sormuştum sapasağlammış kadın allah ömür versinAaha bir de @Ceylinimdeceylinim vardı
kızım anaokulundayken öğretmen yerli yersiz sınıfa bir öğrencinin amcasını sokuyordu fotoğraf çekmeyi öğretecekmişte resim çekecekmiş de bahanesiyle.bu veli kızımın omuzuna elini atmış whatsaba atmışlar bir de kendi facebook una koymuş bunu araştırınca bulmuştum.eşim o gün evdeydi gördü koştuk okula bağırmadan sertçe dedi ki.hocam bu adamın sınıfta ne işi var bugün yerlimalı günü değil mi?herkesin elinde telefon var fotoğraf siz de çekersiniz sınıf annes de.sınıfta şu an 5 kadın var en az bu adam veli bile değil ne işi var sınıfta ne hakla kızıma dokunuyor .ben iizn vermiyorum dedi.çocuğu alıp çıktık.asla şikayet falan etmedik okula ve cimere.ama bazı veliler bana tavır aldı.öğretmen tavır aldı .karnelerine hep kötü yazdı kızımın.yanlış anlaşılmak istemem ama 30 lu yaşlarda eli boş işsiz bir çocuğun amcasını veliler hergün telefonla okula çağırıyordu ve kendi fotoğraflarını çektiriyorlardı.bunu yapanların yarısı türbanlıydı şaştığım.hadi adam sapık olsa resimlerinizi farklı amaçla kullansa hiç mi düşünmezsiniz yahuu.suçlu ben oldumm.kızım üzüldü.ama 1. sınıfta öyle bir öğretmen geldi ki çocuk kendine gelgi ve ondan sonra hep sınıf birincisi oldu sevgiyi saygıyı gördü öğretmenden çünküO kdrda eski bir ogretmendiki isin ilginc yani cok ilgili gozukmesiydi bunu asla kimseye yansitmadi
Annem kardesimin ogretmenini 1 gun atesli cocugu haber vermedi diye degistirmisti
Sinifta 4 ogrenci vardi 5 yil boyunca sinif baskani oldular tum iyi egitici kollara secildiler baskada kimse yoktu
kızım anaokulundayken öğretmen yerli yersiz sınıfa bir öğrencinin amcasını sokuyordu fotoğraf çekmeyi öğretecekmişte resim çekecekmiş de bahanesiyle.bu veli kızımın omuzuna elini atmış whatsaba atmışlar bir de kendi facebook una koymuş bunu araştırınca bulmuştum.eşim o gün evdeydi gördü koştuk okula bağırmadan sertçe dedi ki.hocam bu adamın sınıfta ne işi var bugün yerlimalı günü değil mi?herkesin elinde telefon var fotoğraf siz de çekersiniz sınıf annes de.sınıfta şu an 5 kadın var en az bu adam veli bile değil ne işi var sınıfta ne hakla kızıma dokunuyor .ben iizn vermiyorum dedi.çocuğu alıp çıktık.asla şikayet falan etmedik okula ve cimere.ama bazı veliler bana tavır aldı.öğretmen tavır aldı .karnelerine hep kötü yazdı kızımın.yanlış anlaşılmak istemem ama 30 lu yaşlarda eli boş işsiz bir çocuğun amcasını veliler hergün telefonla okula çağırıyordu ve kendi fotoğraflarını çektiriyorlardı.bunu yapanların yarısı türbanlıydı şaştığım.hadi adam sapık olsa resimlerinizi farklı amaçla kullansa hiç mi düşünmezsiniz yahuu.suçlu ben oldumm.kızım üzüldü.ama 1. sınıfta öyle bir öğretmen geldi ki çocuk kendine gelgi ve ondan sonra hep sınıf birincisi oldu sevgiyi saygıyı gördü öğretmenden çünkü
hic bilmiyorum ben o konuyu merak ettim bakayim biamanın şu meşhurrr babannesi olan üye ne babanneydiii hiç aklımdan çıkmaz.bir kaç ay önce sormuştum sapasağlammış kadın allah ömür versin
okul kurallarını yönetmelikleri bilince ve karşı çıkınca maalesef kara koyun oluveriyorsunuz aniden.bir de sınıf annesi sorunsalları var ki evlere şenlik.sınıf whatsabına sadece o yazabilirmiş o kimi isterse gezilere o veliler katılırmış gibi gibi.bir gün özelden beni uyardı ben de şalter attı.bana bak dedim işte yönetmelik sınıf anneliği yasak sen kimsin de beni uyarıyorsun beni anca öğretmen uyarır.öğretmen kızıyım kendim de öğretmenlik yaptım 4 yıl senden iyi bilirim kuralları kanunları.bana gene yazdı uyarırım uyarıldınnn.iyice kayış koptu bunu okuyunca.yazdım:sınıf annesi müsveddesi git kime beni şikayet edersen et ben de 2 üniversite diplaması bir de senden fazla akıl var.senin de çok boş vaktin var anlaşılan buralarda lak lak etme de kendine bir ortaokul diploması al belki sana bir fEvet ya ne gerek var
Cok ayip
Ogretmen egitim veriyor ama once sorumluluk aliyor
Iyi yapmissiniz
çok huysuz bir babanne ama ben seviyorum o kadını nedensehic bilmiyorum ben o konuyu merak ettim bakayim bi
senden de ne pembik gelin olur ha ha ha.iş güç sahibi kadınsın ayol.dün de bir üyenin eşi markette çalışıyormuş.markete haftada bir gidecekmişiz ıvır zıvır almaya hiç gelmeyecekmişiz.eğer gelirsek gözümüzü toprak doyuracakmış.valla bak böyle beddua etti herkeseAz önce evlenmek istiyorum konusunda evlenmeyin ya diyen birine laf attığım için pembik gelin olmakla suçlandım. Allah’ını seven üstüme rakı fırlatsın ben alamam çünkü param yok su an.
Sunum fotoğrafı atıyorsundur dedi sjdjdkd ben utandıgım icin yakın çevreme evlendim diyemedim bekarlıgın veliahtı cılgın özgür kızlıgıma zeval gelmesin diyesenden de ne pembik gelin olur ha ha ha.iş güç sahibi kadınsın ayol.dün de bir üyenin eşi markette çalışıyormuş.markete haftada bir gidecekmişiz ıvır zıvır almaya hiç gelmeyecekmişiz.eğer gelirsek gözümüzü toprak doyuracakmış.valla bak böyle beddua etti herkese
Ya ben kendimi şamar oğlanı gibi hissettim. Düşünsene 3 kuruş zorla artırıp keyfine kola çekirdek almaya gidiyosun ama market çalışanınıneşinden beddua işitiyorsunsenden de ne pembik gelin olur ha ha ha.iş güç sahibi kadınsın ayol.dün de bir üyenin eşi markette çalışıyormuş.markete haftada bir gidecekmişiz ıvır zıvır almaya hiç gelmeyecekmişiz.eğer gelirsek gözümüzü toprak doyuracakmış.valla bak böyle beddua etti herkese
babaanneyimi :))çok huysuz bir babanne ama ben seviyorum o kadını nedense
ahahaha ay cok enteresandi ya o konusenden de ne pembik gelin olur ha ha ha.iş güç sahibi kadınsın ayol.dün de bir üyenin eşi markette çalışıyormuş.markete haftada bir gidecekmişiz ıvır zıvır almaya hiç gelmeyecekmişiz.eğer gelirsek gözümüzü toprak doyuracakmış.valla bak böyle beddua etti herkese
ben çıkmıyorum yasaklarda markete ama istesem çıkarım da kime ne yahuu devlet izin vermiş arabasız markete yakın dükkanlara gidebilirsin demiş.ama kendi de ev gezmelerine gidiyormuş ya yakalanınca da şunu dedi:amaaa o zamanlarda vaka sayıları binlilerdeydiii ha ha ha.özrü kabahatinden büyük.Ya ben kendimi şamar oğlanı gibi hissettim. Düşünsene 3 kuruş zorla artırıp keyfine kola çekirdek almaya gidiyosun ama market çalışanınıneşinden beddua işitiyorsun
arada da rakiyi belese getiriyon he anlamadim sanma pembik seniAz önce evlenmek istiyorum konusunda evlenmeyin ya diyen birine laf attığım için pembik gelin olmakla suçlandım. Allah’ını seven üstüme rakı fırlatsın ben alamam çünkü param yok su an.
evet.ceylinim öyle güzel anlatıyordu huysuzluklarını ben sevdim vallahi kadınıbabaanneyimi :))
Ben bugün gidip ketçap aldım sadece ketçap için çıktım. Kutusunu bi yerime şeyyapmamışlardır inş bedduaylaahahaha ay cok enteresandi ya o konu
birde baslikta sormus ya kim markete gezmek icin gidiyor diye e beeen diyesim geldi de vaz gectim
Ahahahdjdjdkd çok oturdu içime ya. O**** dese daha az alınırdımarada da rakiyi belese getiriyon he anlamadim sanma pembik seni
ahahahaBen bugün gidip ketçap aldım sadece ketçap için çıktım. Kutusunu bi yerime şeyyapmamışlardır inş bedduayla