Geçinemeyenler kulübü

diğer konuda arkandayım bak değerimi billlll.benim arkadaşımı kimse hedef alamazz yedirtmemm abiiii
Ya çok tuhaf değil mi 25inde evlenmiş 26da bebe yapmış 32 yaşında evlenmek isteyen kadına evlenme!!! Diyo. Gece de kocasının koynuna sokulup uyuyor bana çok iki yüzlü geliyor, bide ahkam kesiyorlar. Ayy aklım olsa evlenmezdim. Eee bu kadar pişmansan boşan? Hem boşanma hem gece seviş hem evlenmeğğğ yaz sonra bana pembe gelin de.... evimde tek pembe yok...

dayıma havale deyim de boşasın.adam emekli oldu bürosunu kapadı canı sıkılıyor whatsaptan saçma sapan sohbetler ediyor benle.bedava boşar valla zaten ağır işsiz şu an .

boyle konulara bende icimden aman sanki biz evlendikte basimiz goge erdi yazasim geliyor bu cevabi alacagimi bildigimden hic yazmiyorum
boşan o zaman diyip linçlenmek istemiyorum

yok yoook sen hamile kalsan kocani karnina pembe kurdale sarip beklersin
kesin pembiksin sem

Son boşama bükücü
sadece boşamıyor ki adam bilmeden burda çok kadına yardım etti.üye adli bir sorun yazıyor okur okumaz dayıma yazıyorum cevaplıyor bend e üyeye yazıyorum .bedava danışma hizmeti.işin şakası faydalı olabilmek hoşuma gidiyor.aynını burda doktor hemşire avukat bankacı üyeler de yapıyor sağolsunlar.kadın kadına destek olmalı daimaa

sonra icimden evlenin evleninde gorun sizde ne kaa güzel mikemmel bir sey diyorum.
şaka bi yanada bence evlilik yapilmadigi icin bu kadarda uzulunecek bir sey degil sanki ya
bekarken banada 27 ye yas dayaninca lan evde kaliyom galiba ben telasi sardi ama oyle cok da olmazsa olmaz bisey degil ellam ya

Katılıyorum ama sen yazıp destek olduktan sonra kocam aslında iyi biri yazılınca cinler horon tepmiyo mu tepede

ahahaha ay cok enteresandi ya o konu
birde baslikta sormus ya kim markete gezmek icin gidiyor diye e beeen diyesim geldi de vaz gectim
Ağustos Ayında ev oturması yapmış kendisi ama o zamanlar yasaklar yokmuş, şimdi ise varmış. Yazın herkes evinde dursaydi şuan bu durumda olmazdık diye düşünmek çok zor geliyor demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…