- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.355
-
- Konu Sahibi chamallows
- #1.081
ankara da öyle bizim sınıfta en geliri düşükler en çok kardeş sahibi.abla derse girince kardeş giremiyor imkan olmadığından canlı derse.Zihnyet düşünce yapısı olarak Türkiyenin 50 yıl gerisi gibi düşünün.nasıl ki önceden 3 4 kardeş normalse burada hala öyle. Bir velim var 34 35 yaşlarında 5 çocuklu.
sen uzunsun ben kısayım yahuuu o boya bayağı dombili olunuyor.ama twistten mont gömlek aldım 34 beden .mubareklerin beden anlayışları bir garip 34 bile biraz büyük geldii.kocaman karnımla yağlarımla 34 giyiyorum iyi mi?Sen dombili isen ven bayağı fıçıyım
Hiç de gocunmuyorum, hıhh.
Şişman olma hakkımız var, başkasını şişirmiyoruz arkadaş, kime ne...
Bak hala aldım diyor, alma almasen uzunsun ben kısayım yahuuu o boya bayağı dombili olunuyor.ama twistten mont gömlek aldım 34 beden .mubareklerin beden anlayışları bir garip 34 bile biraz büyük geldii.kocaman karnımla yağlarımla 34 giyiyorum iyi mi?
parayla almadım yahuu kızın artık istemediği az kullanılmış pike nevresim takımı battaniyesini satıp aldım etiketli dolaptan missss.eşim beni d e satışa korsun korkarım bir gün diyorrrBak hala aldım diyor, alma alma
Ben 80 kiloyla m beden gömleğe girdim bershka da, naptılar bu bedenleri anlamadım cidden.
etrafinizda siparis yollayabilecegimiz kurumsal bir market falan varmi sinifiniza meyve yollasamDiyarbakırdayım.sadece burası değil ki. Türkiyenin her ilinde bu koşullarda yaşayan binlerce çocuk var.
ben siloyum ozamanSen dombili isen ben bayağı fıçıyım
Hiç de gocunmuyorum, hıhh.
Şişman olma hakkımız var, başkasını şişirmiyoruz arkadaş, kime ne...
Geçen bir arkadaşm söyledi. Veliyi arıyor neden canlı derse bağlanmıyorsunuz diye. Kadın 4 çocuğum var 1 telefon. Sıraya koydum her gün biri bağlanıyor diye. Haftada 1 gün çocuk derse geliyor nasıl verim alacağız kiO kadar zıt ki durumu olan yüz kere düşünüyor çocuk yapmayı, olmayan ard arda yapıyor. Ama en çok da bu dönemde etkilendiler. Her çocuk için tablet yada bilgisayar gerekiyor, evde internet. Biz yeni bağlattık cep internetini kullanıyorduk ek paket alarak idare ettik. 80-100 TL internet ciddi bir masraf dar gelirli için.
Teşekkür ederim. Dediğiniz gibi şu anda okul yok.buraya yazarken de tereddüt etmiştim açıkcası yanlış anlaşılmaktan çekindim. Bunları böyle yaşayanlar da var bilin diye yazdım. Ben hani biliyordum dar gelirli öğrencilerim ama bu kadar da tahmin edemiyordum. İyilik yapan iyilik bulur.çevrenizde tanıdığınız öğretmenlerle irtibata geçip doğru kişilere ulaştırabilirsiniz. Yoksa da bulunduğuz yerde herhangi bir okula gidip yardım bırakabilirsiniz. Özellikle sınıf öğretmenleri öğrencileri daha iyi tanır.etrafinizda siparis yollayabilecegimiz kurumsal bir market falan varmi sinifiniza meyve yollasam
suan okullar kapali ama acilinca en azindan.
ben burada ogrencilerinin durumu icin üzulen ogretmenleri hic bir zaman yanlış anlamiyorum.Teşekkür ederim. Dediğiniz gibi şu anda okul yok.buraya yazarken de tereddüt etmiştim açıkcası yanlış anlaşılmaktan çekindim. Bunları böyle yaşayanlar da var bilin diye yazdım. Ben hani biliyordum dar gelirli öğrencilerim ama bu kadar da tahmin edemiyordum. İyilik yapan iyilik bulur.çevrenizde tanıdığınız öğretmenlerle irtibata geçip doğru kişilere ulaştırabilirsiniz. Yoksa da bulunduğuz yerde herhangi bir okula gidip yardım bırakabilirsiniz. Özellikle sınıf öğretmenleri öğrencileri daha iyi tanır.
sivaslimisiniz yoksa görev yeriniz mi oraydıKonu kaç sayfa olmuş ya bana hiç bildirim gelmedi :/
chamallows ben de sivastan geldim bu şehre. Artık nasıl bir muhitteysek çöp yoplayarak geçinen aile bile var. Canlı derse neden girmiyorsunuz diye aramaya çekindim ben, biliyorum sebebi zaten. Akıllı telefon bile yok hani interneti geçtim.
Ben artık alışveriş için market değiştirdim, sadece oğluma organik, iyi bildiğim şeyleri alıyorum. Bize tırt şeyler. Dün içinde peynir, yumurta, yoğurt, bir kaç bakliyat başta olmak üzere 2 poşet erzak 100 lira tuttu. Normalde bu paraya sadece çikolata alabiliyorumUmarım pirinç diye de plastik yemiyoruzdur
Sivaslıydım, ilk görev yerim de orasıydı.sivaslimisiniz yoksa görev yeriniz mi oraydı
umarim pirinc yiyorsunuzdur.
en azindan guvenebileceginiz bilindik markalar yok mu?
şu forumda gordugum 2.sivaslisinSivaslıydım, ilk görev yerim de orasıydı.
Marketin kendi markasını aldım ama bilemiyorum yani nasıldır
Aaha bir deşu forumda gordugum 2.sivaslisin
1.ciside kaynanasi gozlerini belerterek bakan meshur cavidan
4 kişi olmuşuz
Çok üzüldüm sizin adınıza. Gönlünüze girememiş bir öğretmene denk gelmişsiniz. Şu anda ilk çalıştığım köy okulundan görüştüğüm öğrencilerim var. Günden 5 saat vakit geçiriyoruz gerçekten hepsini o kadar seviyoruz ki onların dertlerine üzülüp sevinçlerine seviniyoruz. Mezun edince unutup gitmiyoruz. Ben ilkokul öğretmeninden çok şey öğrendim onu sevdiğim için oturup ders çalışırdm.bugün öğretmen olmama vesile olan en çok etkisi olan kişi öğretmenimdi.ben burada ogrencilerinin durumu icin üzulen ogretmenleri hic bir zaman yanlış anlamiyorum.
benim için ögretmen vaaaar birde ogretmen var diyerek mi anlatayim bilemedim.
ilk okul zamanimda sivas tan ankara ya taşındık.
annem almanyada görmüş ama köy çocuguymuş (kucumsemek adina yazmiyorum zaten annemi nasil kucumseyebilirim)
bazi seylerin duzenini bilemiyordu heralde.
okula beslenmeye hamur isi goturecegimiz zaman temiz hamur bezleri olur ya öyle biseye sarardi.
kağit havludan bir haberiz yani.
o zaman sinif ogretmenimiz basima dikilip sizin evde pecete,havlu kagit yokmu bu ne boyle beze sarip sarip getiriyosun demisti bana sinifta herkesin ortasinda, daha başka olaylarda oldu tabi bundan daha beteri, sivas dan okul birincisi olarak ayrilip ankara ya ogrenci olarak geldigim okulda egitim hayatim bitti boyle seyler yuzunden.
kimi ogretmen ogrencisinin yiyemedigi muzun sebebini bilip eline posetle meyve alip giderken kimi ogretmen de boyle yapiyor işte.
o yüzden ben sizi hic yanlis anlayamam.
zamani geri alabilsek ögrenciniz olmak isterdim muzu alamasaydim ama küçumsemek yerine tadina bakabilmemi dileyen bir ögretmenim olurdu o zaman.
Benim yengem Sivaslı abimin eşi.:)4 kişi olmuşuz