- 8 Mart 2015
- 25.054
- 81.023
-
- Konu Sahibi chamallows
Nasıl ya, covid olanlara aşı yok mu?benim oyle cok oksurugum yok ama nefes acligo cekiyorum işte bazen.
antikoru isteme sebebim aşı için gecirenlere vurmayacaklarmis ya.
kayitli hastalik gecirenler listesinde olmadigim icin aşı yapma ihtimaline karsiljk
ücretli yapıyorlar ama benim arkadaşlar vırt zırt yaptırıyorlar ayda bir iş hayatları olduğu içinYok ya, temaslıya falan da yok.
Semptom gösteriyor ve iyi değilsen test var, diğerleri eve yallah.
Yeniden düzenlendi hatta karantina süreleri, test yaptırıp negatif olsan da karantina varmış.
Şimdi bunu duyup iyice teste gitmeyecek millet.
sigaraya para bulup ta 50 kurusluk cikolata icin cocugu param kalmadi diye marketin icinde tepindiren insanla ayni tip vicdansiz insanBence kuaför de bir ihtiyaç, özellikle bu corona döneminde kıymetini anladık ama hangi vicdansız meyve almayıp kuaföre gider bilmiyorum. Bazı kadınların umrunda değil çocuklarının ihtiyaçları. Ya çocuk yeter ki meyve yesin, insan olan çeyreğini bozdurur. Eskiden bizim çevremizde de vardı, çocuklarını konu komşuda doyurup, sürekli çeyrek alan tipler. Onlar bir yere de varamadılar zengin de olamadılar. Benim gördüğüm hak yiyenin başka yerden çıkıyor parası.
aşı yaptırmak istemıyor musun?benim oyle cok oksurugum yok ama nefes acligo cekiyorum işte bazen.
antikoru isteme sebebim aşı için gecirenlere vurmayacaklarmis ya.
kayitli hastalik gecirenler listesinde olmadigim icin aşı yapma ihtimaline karsiljk
covit gecirdiyse vucut zaten virusle tanisip bagisiklik kazandigi icin onlara yapmayacaklarmisNasıl ya, covid olanlara aşı yok mu?
Ben hamile, emziren anneler ve çocuklara yok diye okudum sadece...
o olamaz ki en az yarısında gelişmiyor bağışıklıkcovit gecirdiyse vucut zaten virusle tanisip bagisiklik kazandigi icin onlara yapmayacaklarmis
hayir istiyorum, yaptiracagimda ama eger belirtisiz atlattiysam ve bu durumda asıya gerek yoksa neden olayım baskasinin hakkini gasp edeyim diye dusunuyorumaşı yaptırmak istemıyor musun?
valla oyle okudum dundu sanirim bakayim, bulursam gondereyim haberio olamaz ki en az yarısında gelişmiyor bağışıklık
Bu yorumu benim de dikkatimi çekmişti grafik tasarımcılığını bilmiyorum ama sonuçta lisede alanın neyse oradan devam edersin, dil mezunu değilsen yada çok iyi dil bilmiyorsan İngilizce öğr. Bölümünü nasıl kazanacaksın ki. Yani hukuk yazacaktım, iktisat yazdım değil ki.Ya ben sizin fake olduğunuzu düşünmeye başladım. Güzel sanatlarda fakültesi grafik bölümüne özel yetenek sinavu ile girersiniz. Son yılarda ÖSS ile alınacak diye birseyler duydum ama uygulamaya gecmedi diye biliyorum. Yani ingilizce olmadı o zaman gsfye gireyim diye bir şey olamaz. Senelerce cizim kursuna gidiyor insanlar... Sadece buna hazırlanıyorlar... Diyelim ben bilmiyorum ÖSS ile alınmaya baslandi. Muhtemelen puanı ingilizce öğretmenliğinden fazladir. Ayrıca işsiz kalinacak bir bölüm asla değil. Bende 10 yıllık tasarımcıyim. Çocuk nedeniyle çalışmıyorum. Ama ise dönsem ortalama maaş 10bindir. Fake degikseniz tekstilde grafik tasarımcısı olmanızı tavsiye ederim. Çok kolay iş bulursunuz .
aşılarda ömür boyu koruyucu sanılıyor ama öyle bir şey de yokmuş kişiye göre bile değişiyormuş 4 ay 6 ay 8 ay gibi gibihayir istiyorum, yaptiracagimda ama eger belirtisiz atlattiysam ve bu durumda asıya gerek yoksa neden olayım baskasinin hakkini gasp edeyim diye dusunuyorum
ya aklima geldi simdi sorayim benim kizimin tum asilari yapildi ama kolunda falan bizim asi izimiz gibi iz yok neden ki ?aşılarda ömür boyu koruyucu sanılıyor ama öyle bir şey de yokmuş kişiye göre bile değişiyormuş 4 ay 6 ay 8 ay gibi gibi
E millet neden ikinci ve üçüncüye geçirdi?covit gecirdiyse vucut zaten virusle tanisip bagisiklik kazandigi icin onlara yapmayacaklarmis
aynı gün üye olup hemen geçinemiyorum durumum çok kötü annem babam işsiz yazan üyelere şüpheyle bakıyorum ben .dolandırıcı bile olabilirler .eskiden öyle üyeler vardı bebeğimin hiç bir şeyi yok diye insanlardan bi sürü bebek eşyası toplamış sonra da onları sitelerde satmışBu yorumu benim de dikkatimi çekmişti grafik tasarımcılığını bilmiyorum ama sonuçta lisede alanın neyse oradan devam edersin, dil mezunu değilsen yada çok iyi dil bilmiyorsan İngilizce öğr. Bölümünü nasıl kazanacaksın ki. Yani hukuk yazacaktım, iktisat yazdım değil ki.
C ceycey0406E millet neden ikinci ve üçüncüye geçirdi?
Yakın zamanda Yılmaz Vural 2. Covidinde yoğunbakıma kaldırıldı, ne saçma şey!!
Gsf kendi yetenek sınavları ile aldığından muhtemelen üni sınavında başarısızlık yaşayınca onu denedi.Bu yorumu benim de dikkatimi çekmişti grafik tasarımcılığını bilmiyorum ama sonuçta lisede alanın neyse oradan devam edersin, dil mezunu değilsen yada çok iyi dil bilmiyorsan İngilizce öğr. Bölümünü nasıl kazanacaksın ki. Yani hukuk yazacaktım, iktisat yazdım değil ki.
bilmiyorum ama benim kızımda da yokya aklima geldi simdi sorayim benim kizimin tum asilari yapildi ama kolunda falan bizim asi izimiz gibi iz yok neden ki ?
Nasıl yok?ya aklima geldi simdi sorayim benim kizimin tum asilari yapildi ama kolunda falan bizim asi izimiz gibi iz yok neden ki ?
çiziminin falan çok iyi olmasi gerekiyormus gsf den giriyormussun o bolume baya yetenek istiyormuş yani bir arkadaş oyle demisti,aynı gün üye olup hemen geçinemiyorum durumum çok kötü annem babam işsiz yazan üyelere şüpheyle bakıyorum ben .dolandırıcı bile olabilirler .eskiden öyle üyeler vardı bebeğimin hiç bir şeyi yok diye insanlardan bi sürü bebek eşyası toplamış sonra da onları sitelerde satmış
hiç oyle bir iz yok bende tutmamasindan suphelendim ama aile hekimi hic buna dikkat etmedi.Nasıl yok?
Sol kolunda iz yok mu?
Verem aşısı birkaç zaman sonra şişip iltihap yapması gerekiyordu, aşının tutma belirtisi o.
bilmiyorum o bölüme nasıl girildiğini ama o gün üye olmuştı o benim dikkatimi çok çekti .hemen nasıl buldu geçim konusunu .ve bazı çelişkili maaş ve hak bilgileri gördüm o yüzden ben gerçektir demiyorum ama yalan da diyemem bilemiyorum yaniiiçiziminin falan çok iyi olmasi gerekiyormus gsf den giriyormussun o bolume baya yetenek istiyormuş yani bir arkadaş oyle demisti,
ama bayan kazandim falan diyor.
babasi sigortasiz calistirilmis sikayet edin geriye donuk yatirmalari gerekir sizede tazminat oderler dedim onada cevap vermedi