Geçinemeyenler kulübü

benim oyle cok oksurugum yok ama nefes acligo cekiyorum işte bazen.
antikoru isteme sebebim aşı için gecirenlere vurmayacaklarmis ya.
kayitli hastalik gecirenler listesinde olmadigim icin aşı yapma ihtimaline karsiljk
Nasıl ya, covid olanlara aşı yok mu?
Ben hamile, emziren anneler ve çocuklara yok diye okudum sadece...

ücretli yapıyorlar ama benim arkadaşlar vırt zırt yaptırıyorlar ayda bir iş hayatları olduğu için

sigaraya para bulup ta 50 kurusluk cikolata icin cocugu param kalmadi diye marketin icinde tepindiren insanla ayni tip vicdansiz insan

benim oyle cok oksurugum yok ama nefes acligo cekiyorum işte bazen.
antikoru isteme sebebim aşı için gecirenlere vurmayacaklarmis ya.
kayitli hastalik gecirenler listesinde olmadigim icin aşı yapma ihtimaline karsiljk
aşı yaptırmak istemıyor musun?

Bu yorumu benim de dikkatimi çekmişti grafik tasarımcılığını bilmiyorum ama sonuçta lisede alanın neyse oradan devam edersin, dil mezunu değilsen yada çok iyi dil bilmiyorsan İngilizce öğr. Bölümünü nasıl kazanacaksın ki. Yani hukuk yazacaktım, iktisat yazdım değil ki.

hayir istiyorum, yaptiracagimda ama eger belirtisiz atlattiysam ve bu durumda asıya gerek yoksa neden olayım baskasinin hakkini gasp edeyim diye dusunuyorum
aşılarda ömür boyu koruyucu sanılıyor ama öyle bir şey de yokmuş kişiye göre bile değişiyormuş 4 ay 6 ay 8 ay gibi gibi

aşılarda ömür boyu koruyucu sanılıyor ama öyle bir şey de yokmuş kişiye göre bile değişiyormuş 4 ay 6 ay 8 ay gibi gibi
ya aklima geldi simdi sorayim benim kizimin tum asilari yapildi ama kolunda falan bizim asi izimiz gibi iz yok neden ki ?

aynı gün üye olup hemen geçinemiyorum durumum çok kötü annem babam işsiz yazan üyelere şüpheyle bakıyorum ben .dolandırıcı bile olabilirler .eskiden öyle üyeler vardı bebeğimin hiç bir şeyi yok diye insanlardan bi sürü bebek eşyası toplamış sonra da onları sitelerde satmış

Gsf kendi yetenek sınavları ile aldığından muhtemelen üni sınavında başarısızlık yaşayınca onu denedi.
Ben öyle düşündüm, hiç olumsuz bakmadım yahu.

çiziminin falan çok iyi olmasi gerekiyormus gsf den giriyormussun o bolume baya yetenek istiyormuş yani bir arkadaş oyle demisti,
ama bayan kazandim falan diyor.
babasi sigortasiz calistirilmis sikayet edin geriye donuk yatirmalari gerekir sizede tazminat oderler dedim onada cevap vermedi

Nasıl yok?
Sol kolunda iz yok mu?
Verem aşısı birkaç zaman sonra şişip iltihap yapması gerekiyordu, aşının tutma belirtisi o.
hiç oyle bir iz yok bende tutmamasindan suphelendim ama aile hekimi hic buna dikkat etmedi.
yarin kendi dr una soracagim mesaj atip

bilmiyorum o bölüme nasıl girildiğini ama o gün üye olmuştı o benim dikkatimi çok çekti .hemen nasıl buldu geçim konusunu .ve bazı çelişkili maaş ve hak bilgileri gördüm o yüzden ben gerçektir demiyorum ama yalan da diyemem bilemiyorum yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…