Geçinemeyenler kulübü

ben hiç anlamadım ya o siteleri hala veriyorum bi şeyleri,
kizimin arabasi 2 beşıgı bilmem nesi depoda yatiyor kime versem diye bakiyorum hala saf saf
sat ne vermesi kıza yeni bilezik alırsın paralarıyla kız şıkır şıkır takarrrr. dirseğe kadar yolu varrrr

Limoncu ile kulvarlari farklı bence
O çeşit çeşit kahvaltılıklar o peynir bu peynir seçim yapan kendini şımartan üstüne altın birikimi yapan bir hanım kardeşimiz.

Tanss'ın yeri ayrı bende.
Öyle bir övdün ki göz takibine alacağım kendisini artık.
Bir iki şey öğrenirim bakarsın

Şaka mı, ağaçlar gidiyor ağaçlar...
Kaliteli 3 katlı alın, 4 yaprak yeter de artar hıhh
Bende kızımı uyarıyorum tuvalet kağıdı konusunda.

Gecen gün, anne tuvalet kağıtları beni çok sinirlendirdi bugün bir sürüsünü çektim çektim klozete attım, söyle bir daha beni sinirlendirmesinler, onlar yüzünden senin sözünü dinleyemedim dedi

Yabanelma
Her şeye bir bahaneleri var bu jenerasyonun.
Akşam yemeğini yemiyor benim sıpa ‘sen bana gündüz bonibon verdin, ondan yiyemiyorum’ diyor.
Gündüz de bonibon için exorsist e bağlanıyor

chamallows damacana temizlemek hiç aklıma gelmemişti.
Gayet pis fikirli insanımdır ama damacanaya kadar ilerleyememişim demek.

Rahat geçinelim diye herkes uyumuşken azıcık is yapayim dedim. 5 dk sonra laptopuma bir şişe niğde gazozu döktüm kuruladim üfledim püfledim ama sabaha belli olur akıbeti sanırım artik geçinemiyoruz
Ahahahahsh
Korkmayın, kurutma makinesiyle kurutun düşük ayarda şimdi.
Sabah da kurutun, bir şey olmaz.
Ben daha önde bayağı 400 cc lik bardakta çay döktüm kaynar kaynar, tuşlar eridi ama pc çalışmıştı.

istesin tabiiii. sonra akıllı olmazsa sonu bizim gibi fakirlik olurrrr
doğustan şanslı bizim bebeler ceycey
hazir araba ev le doguyo çogu.
bizim gibi genclik zamanlari vs borcla harcla gecmiyor ki.
daha ufaklarken bitiyor kredi derdi bilmem nesi.
ben kendimi bildim bileli borç.
annem bir ev aldi borç, onu satti yenisini aldı borç, evlendim daha eve oturmadan kredi odemeye basladik borç, 4 sene daha boyle.
ilk okula başlamadan bitiyor borcu harci bizimkinin sonrası kebap

ben o damacana haberini gordugumden beri temizliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…