- 12 Eylül 2018
- 754
- 1.041
- 36
-
- Konu Sahibi chamallows
Ya h&m den 30 liraya acayip havalı elbiseler aldığımı bilirim daha bir kaç yıl oncesine kadar. Hele mango! Mango outlet vardı. Pazar gibiydi. Ben ucuz diye alıp dururdum. Şu an o ucuz diye alıp durdugum kıyafetler gözümde bir Vakko bir beymen.Ben bugün girdim hm e, allahın kareli kalın gömleği 200 tl idi.
İndirim reyonundan 3 kazak aldım, 70 liradan, bayram harçlığı kapmış çocuk gibi sevindim.
Çocuk reyonunda gözlerim yerinden çıktı, kafamı çevirdim.
Bu nasıl bir pahalılıktır, ucuz olsun aman nolacak diye girdiğimiz kıytırık hm yani.
Yazsın bence ya, özellikle bı eli yağda bı eli balda yaşayan çocuksuz arkadaşların dertlerini dinlemek istiyorum ben, hasret kaldım normal dertlereçanta manta alma bu aralar herşey pahalandııı ha aldıysan da buraya yazma linç yersin
Yok kız. Haftada iki balık yeriz dedi valla. Bu gün uzun süredir ilk defa balık aldım.. çoğumun yemiyor ağzına ittiriyorum bak kimler kimler haftada iki yiyormus yemen lazım diyeben bir şey farkettim az önce.
bazen boyle ette yiyoruz balikta tavukta diyorlar ya,
genelde kelime haftalık ... diye basliyor.
yani ayi 4 e boldum. bir hafta balik, bir hafta kiyma, bir hafta tavuk, haftada bir günden bahsediliyor.
bizim anlatmak istedigimiz her hafta et tavuk balik iken, onlarin anlatmak istedigi her hafta sadece biri.
evlenirken annem zara ve tüzünden 5 6 parça biseyler almıştı, kıyıp giyememiştim sonrada beden olmadi dolabi her açtigimda onlari görünce dolapta kaldi bunlarda diye uzuluyodum, kuzenime verdim hiç giymeden şimdi kizin ustunde gordukce kendime sen kalk serveti kendi ellerinle götür kuzenine ver saf saf diyorumYa h&m den 30 liraya acayip havalı elbiseler aldığımı bilirim daha bir kaç yıl oncesine kadar. Hele mango! Mango outlet vardı. Pazar gibiydi. Ben ucuz diye alıp dururdum. Şu an o ucuz diye alıp durdugum kıyafetler gözümde bir Vakko bir beymen.
diğer konuya yazmıştım ben senin topiği isteyen gelsin diyeenazimin geçtiği üyeleri etiketleyebildim sadecekusura bakmayın
bende kızıma pahalı diyebilecegim yiyecekleri alinca öyle yapiyorum desemYok kız. Haftada iki balık yeriz dedi valla. Bu gün uzun süredir ilk defa balık aldım.. çoğumun yemiyor ağzına ittiriyorum bak kimler kimler haftada iki yiyormus yemen lazım diyepsikolojim bozuldu bu forumda yeminle
onları satacaktın dolap gibi sitelerde sonrada kazandığın bakiyelerle yeni ciciler alacaktınn.yazıkk olmuş kuzen ihtiyaçlı bir kadın değilseevlenirken annem zara ve tüzünden 5 6 parça biseyler almıştı, kıyıp giyememiştim sonrada beden olmadi dolabi her açtigimda onlari görünce dolapta kaldi bunlarda diye uzuluyodum, kuzenime verdim hiç giymeden şimdi kizin ustunde gordukce kendime sen kalk serveti kendi ellerinle götür kuzenine ver saf saf diyorumelmas gibi geliyor gözume
benim damacanayı caldilar yaBugün nasıl geçinemedik, takip edemedim, var mı yeni bir türü?
Eskiden sıradan bugün lüks olan bir olay olmuş mu?
Hoşgeldin astrohadi anlat bakalım sen nasıl geçinemiyosun?
Damacana mı, bildiğimiz damacana?benim damacanayı caldilar ya
ne ihtiyacı kiz bilkentte hoca bizim 3 kisi yedigimiz maasi tek basina yiyor belki dha fazlasinionları satacaktın dolap gibi sitelerde sonrada kazandığın bakiyelerle yeni ciciler alacaktınn.yazıkk olmuş kuzen ihtiyaçlı bir kadın değilse
evlenirken annem zara ve tüzünden 5 6 parça biseyler almıştı, kıyıp giyememiştim sonrada beden olmadi dolabi her açtigimda onlari görünce dolapta kaldi bunlarda diye uzuluyodum, kuzenime verdim hiç giymeden şimdi kizin ustunde gordukce kendime sen kalk serveti kendi ellerinle götür kuzenine ver saf saf diyorumelmas gibi geliyor gözume
gerçekten mi kız montlari satip evmi aldi aman alllahim saka de banaSattı ev aldı
Ne mont varmış arkadaş, gerçekten sattı ve durumu toparladı.
Ben evde ne satayım diye baktığımda gözüme sadece erkek fazlalığı batıyor
ben hiç anlamadım ya o siteleri hala veriyorum bi şeyleri,neden satmayı düşünmedin
ben evdeki artık bizim kullanmayacağımız ama başkasının isteyebileceği herşeyi hooooop letgo, dolap vs vs yüklüyorum
Şaka şakagerçekten mi kız montlari satip evmi aldi aman alllahim saka de bana
valla kızDamacana mı, bildiğimiz damacana?
Oha artık ona bile düştük mü???