Geçinemeyenler kulübü

Ya h&m den 30 liraya acayip havalı elbiseler aldığımı bilirim daha bir kaç yıl oncesine kadar. Hele mango! Mango outlet vardı. Pazar gibiydi. Ben ucuz diye alıp dururdum. Şu an o ucuz diye alıp durdugum kıyafetler gözümde bir Vakko bir beymen.

Yok kız. Haftada iki balık yeriz dedi valla. Bu gün uzun süredir ilk defa balık aldım.. çoğumun yemiyor ağzına ittiriyorum bak kimler kimler haftada iki yiyormus yemen lazım diye psikolojim bozuldu bu forumda yeminle

evlenirken annem zara ve tüzünden 5 6 parça biseyler almıştı, kıyıp giyememiştim sonrada beden olmadi dolabi her açtigimda onlari görünce dolapta kaldi bunlarda diye uzuluyodum, kuzenime verdim hiç giymeden şimdi kizin ustunde gordukce kendime sen kalk serveti kendi ellerinle götür kuzenine ver saf saf diyorum elmas gibi geliyor gözume

Yok kız. Haftada iki balık yeriz dedi valla. Bu gün uzun süredir ilk defa balık aldım.. çoğumun yemiyor ağzına ittiriyorum bak kimler kimler haftada iki yiyormus yemen lazım diye psikolojim bozuldu bu forumda yeminle
bende kızıma pahalı diyebilecegim yiyecekleri alinca öyle yapiyorum desem
hele o somon bitmesin,
kuru yemişler yere dokulsun aman allahim evde kaos oluyor resmen,

onları satacaktın dolap gibi sitelerde sonrada kazandığın bakiyelerle yeni ciciler alacaktınn.yazıkk olmuş kuzen ihtiyaçlı bir kadın değilse

teşekkür ederim D damdan da yazmış saolsn.
aklima az once simeyrayi etiketlemedigimiz geldi
napti acaba montlari satabildimi
Sattı ev aldı
Ne mont varmış arkadaş, gerçekten sattı ve durumu toparladı.
Ben evde ne satayım diye baktığımda gözüme sadece erkek fazlalığı batıyor

Hoşgeldin astro hadi anlat bakalım sen nasıl geçinemiyosun?

aslında şirkette "artık mesailerinize öncesinde töbe haşa Allah onaylamadan izin vermiyoruz" diyerek mesaiden gelen paranın önünü kesmelerinden önce bir tık daha iyiydi durumlar.
standart beyaz yakalı olarak sene başındaki net maaşımla sene sonundakinin arasında niagara şelalesinin uzunluğu kadar fark var. mesailer tolere ediyordu.
tabi ona göre borçlanmıyordum ama yani işte illa ki düşülen eksileri toparlıyordu.
yaklaşık 15 aylık bir kredi borcum kaldı, onu bitirsem rahatlayacağım..
çok dertliyim

onları satacaktın dolap gibi sitelerde sonrada kazandığın bakiyelerle yeni ciciler alacaktınn.yazıkk olmuş kuzen ihtiyaçlı bir kadın değilse
ne ihtiyacı kiz bilkentte hoca bizim 3 kisi yedigimiz maasi tek basina yiyor belki dha fazlasini
hic degilse kullanilacak ortamlara giriyordur diye verdim,kiz benim tuzunleri zaralari starbucksta kahve icerken hunharca giyiyor
ben olsam çırağanda salsa vals yaparken falan giyerdim

neden satmayı düşünmedin
ben evdeki artık bizim kullanmayacağımız ama başkasının isteyebileceği herşeyi hooooop letgo, dolap vs vs yüklüyorum

neden satmayı düşünmedin
ben evdeki artık bizim kullanmayacağımız ama başkasının isteyebileceği herşeyi hooooop letgo, dolap vs vs yüklüyorum
ben hiç anlamadım ya o siteleri hala veriyorum bi şeyleri,
kizimin arabasi 2 beşıgı bilmem nesi depoda yatiyor kime versem diye bakiyorum hala saf saf

gerçekten mi kız montlari satip evmi aldi aman alllahim saka de bana
Şaka şaka
Ev almadı da durumu toparladı yani bayağı, maşallah maşallah.
Dur bakiim ya bende fazlaca abiye, gece elbisesi gibi şey var.
Satsam mı ki, dünya paraya aldım diye vermeye kıyamamıştım, onlara bir göz gezdireyim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…