- 17 Aralık 2015
- 26.447
- 48.146
- Konu Sahibi chamallows
bizde anlamiyoruz kesilince depodan geliyor ama 10 gun kesilse bizde rezil oluruzbizim geçen hafta 2 kez kesildi haberimiz olmadı meğer depodan su veriyorlarmış o bitince farkına vardık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizde anlamiyoruz kesilince depodan geliyor ama 10 gun kesilse bizde rezil oluruzbizim geçen hafta 2 kez kesildi haberimiz olmadı meğer depodan su veriyorlarmış o bitince farkına vardık
Yakındır, barajlar bitik.ya cidden ankara da bir donem 10 gun falan su gitmiştide neler olmuştu, yine o gunlere donmeyiz umarim
hemen bir borç daha yap erkek milleti savurur yoksa paracıklarıııdoğustan şanslı bizim bebeler ceycey
hazir araba ev le doguyo çogu.
bizim gibi genclik zamanlari vs borcla harcla gecmiyor ki.
daha ufaklarken bitiyor kredi derdi bilmem nesi.
ben kendimi bildim bileli borç.
annem bir ev aldi borç, onu satti yenisini aldı borç, evlendim daha eve oturmadan kredi odemeye basladik borç, 4 sene daha boyle.
ilk okula başlamadan bitiyor borcu harci bizimkinin sonrası kebap
yok valla bıktım daha da borç morç yapmam, ne zamana kadar boyle yaşayacağim ya 2 evi var arabasi varhemen bir borç daha yap erkek milleti savurur yoksa paracıklarııı
benim daha önce belki göz yaşı damlası kadar suyla akşam çalışıp sabah uyandığımda klavyesini sıfırlayan bir laptopum vardı. yapış yapış birde gazoz o yüzden kurutma tutmak istemedim daha beter olmasın diye :SAhahahahsh
Korkmayın, kurutma makinesiyle kurutun düşük ayarda şimdi.
Sabah da kurutun, bir şey olmaz.
Ben daha önde bayağı 400 cc lik bardakta çay döktüm kaynar kaynar, tuşlar eridi ama pc çalışmıştı.
etrafini silip yuz ustu birakin bir yere 1 2 gunbenim daha önce belki göz yaşı damlası kadar suyla akşam çalışıp sabah uyandığımda klavyesini sıfırlayan bir laptopum vardı. yapış yapış birde gazoz o yüzden kurutma tutmak istemedim daha beter olmasın diye :S
Benimki de şeker hatta şerbet kıvamında kaynar bir çaydı.benim daha önce belki göz yaşı damlası kadar suyla akşam çalışıp sabah uyandığımda klavyesini sıfırlayan bir laptopum vardı. yapış yapış birde gazoz o yüzden kurutma tutmak istemedim daha beter olmasın diye :S
Terapi de yapsın kahve eşliğinde, üzerine gitmesin değil mietrafini silip yuz ustu birakin bir yere 1 2 gun
hahaha bir laptop kaç para entübe yapacak mecbur yapacak bişey yokTerapi de yapsın kahve eşliğinde, üzerine gitmesin değil mi
aaa çok üzuldum allah yardimcisi olsun kolayca atlatsin inşallah durumu nasilmişYa şimdi haber geldi. Annem pozitif çıkmış. Dua eder misiniz benden bulaşmasın diye hastanede uyurken bile maske takardım. Başkasından gelmiş.
Benden daha pahalı, onu biliyorum.hahaha bir laptop kaç para entübe yapacak mecbur yapacak bişey yok
Geçmiş olsun canım, çabuk atlatır umarımYa şimdi haber geldi. Annem pozitif çıkmış. Dua eder misiniz benden bulaşmasın diye hastanede uyurken bile maske takardım. Başkasından gelmiş.
umarım bir sorun olmamıştır laptoplar ateş pahası oldubenim daha önce belki göz yaşı damlası kadar suyla akşam çalışıp sabah uyandığımda klavyesini sıfırlayan bir laptopum vardı. yapış yapış birde gazoz o yüzden kurutma tutmak istemedim daha beter olmasın diye :S
Çok geçmiş olsun, tez zamanda iyileşecek inşallah.Ya şimdi haber geldi. Annem pozitif çıkmış. Dua eder misiniz benden bulaşmasın diye hastanede uyurken bile maske takardım. Başkasından gelmiş.
Benden daha pahalı, onu biliyorum.
Bizim evdeki de bozuldu, geçen kocam o bekarken kullandığımı kastederek ‘o çok iyi bir şeydi, getirelim de yaptıralım’ dedi.
Boşanmaya gerek yahu, durduk yere iş çıkarma daha masraflı boşanmak dedim ve konuyu kapattım
çok geçmiş olsun umarım kolayca atlatır anneciğinYa şimdi haber geldi. Annem pozitif çıkmış. Dua eder misiniz benden bulaşmasın diye hastanede uyurken bile maske takardım. Başkasından gelmiş.
aaa çok üzuldum allah yardimcisi olsun kolayca atlatsin inşallah durumu nasilmiş
Geçmiş olsun canım, çabuk atlatır umarım
Evet ama bu pozitif gelip ağlayan,üzülen hastalara duyulan merhametle bir olmuyormuş. Ciğerim koptu sanki.Çok geçmiş olsun, tez zamanda iyileşecek inşallah.
Sen işin içindesin, daha iyi biliyorsun iyileşeceğini./.
Çok sağ olun kızlar. Durumu semptom taşıyor ilaçları içeyim mi dedi içmesen ölümü gör dedimçok geçmiş olsun umarım kolayca atlatır anneciğin
şuan hemen yedek almaya başladım. çünkü iş bilgisayarım. bütün işler burada ve daha teslim edilmeyenler var sabaha gitse bile yedeğim olsun. çocukların okuyacak kitapları olmayacak yoksaetrafini silip yuz ustu birakin bir yere 1 2 gun
ilkler hep efsane içindeki sırlarla heleBenimki de şeker hatta şerbet kıvamında kaynar bir çaydı.
Gerçi o laptobum efsane bir şeydi, şuan asla alamam, ailem niye aldıysa bana bilmiyorum
Sonunda bir gün kapandı ve günahlarıyla beraber açmamaya karar verdim, tüm bekarlığım ve güzel günlerim içindeydi
4 yıl önce aldığım fiyatın 2 katı olmuş. gerekirse suni teneffüs bile yapabilirimhahaha bir laptop kaç para entübe yapacak mecbur yapacak bişey yok
ayy allahim ya nasil hastalik ilacini icsen korkuyosun icmesen korkuyosunEvet ama bu pozitif gelip ağlayan,üzülen hastalara duyulan merhametle bir olmuyormuş. Ciğerim koptu sanki.
Çok sağ olun kızlar. Durumu semptom taşıyor ilaçları içeyim mi dedi içmesen ölümü gör dedim