Geçinemeyenler kulübü

ya cidden ankara da bir donem 10 gun falan su gitmiştide neler olmuştu, yine o gunlere donmeyiz umarim
Yakındır, barajlar bitik.
Tüm ülke genelinde durum bu, çiftçi kan ağlıyor.
Sürekli yağmur duasına çıkılıyor.
Sonumuz hayrolsun, elimden geldiğince dikkat ediyorum artık.

doğustan şanslı bizim bebeler ceycey
hazir araba ev le doguyo çogu.
bizim gibi genclik zamanlari vs borcla harcla gecmiyor ki.
daha ufaklarken bitiyor kredi derdi bilmem nesi.
ben kendimi bildim bileli borç.
annem bir ev aldi borç, onu satti yenisini aldı borç, evlendim daha eve oturmadan kredi odemeye basladik borç, 4 sene daha boyle.
ilk okula başlamadan bitiyor borcu harci bizimkinin sonrası kebap
hemen bir borç daha yap erkek milleti savurur yoksa paracıklarııı:KK70:

hemen bir borç daha yap erkek milleti savurur yoksa paracıklarııı:KK70:
yok valla bıktım daha da borç morç yapmam, ne zamana kadar boyle yaşayacağim ya 2 evi var arabasi var
geride parasi az biraz takida var yeter.
daha çogunu isteyen ilerde calissin kendi yapsin

Ahahahahsh
Korkmayın, kurutma makinesiyle kurutun düşük ayarda şimdi.
Sabah da kurutun, bir şey olmaz.
Ben daha önde bayağı 400 cc lik bardakta çay döktüm kaynar kaynar, tuşlar eridi ama pc çalışmıştı.
benim daha önce belki göz yaşı damlası kadar suyla akşam çalışıp sabah uyandığımda klavyesini sıfırlayan bir laptopum vardı. :KK70: yapış yapış birde gazoz o yüzden kurutma tutmak istemedim daha beter olmasın diye :S

benim daha önce belki göz yaşı damlası kadar suyla akşam çalışıp sabah uyandığımda klavyesini sıfırlayan bir laptopum vardı. :KK70: yapış yapış birde gazoz o yüzden kurutma tutmak istemedim daha beter olmasın diye :S
etrafini silip yuz ustu birakin bir yere 1 2 gun

Benimki de şeker hatta şerbet kıvamında kaynar bir çaydı.
Gerçi o laptobum efsane bir şeydi, şuan asla alamam, ailem niye aldıysa bana bilmiyorum😂
Sonunda bir gün kapandı ve günahlarıyla beraber açmamaya karar verdim, tüm bekarlığım ve güzel günlerim içindeydi😂

hahaha bir laptop kaç para 😂😂😂 entübe yapacak mecbur yapacak bişey yok
Benden daha pahalı, onu biliyorum.
Bizim evdeki de bozuldu, geçen kocam o bekarken kullandığımı kastederek ‘o çok iyi bir şeydi, getirelim de yaptıralım’ dedi.
Boşanmaya gerek yahu, durduk yere iş çıkarma daha masraflı boşanmak dedim ve konuyu kapattım😂

umarım bir sorun olmamıştır laptoplar ateş pahası oldu :kızgın:

Benden daha pahalı, onu biliyorum.
Bizim evdeki de bozuldu, geçen kocam o bekarken kullandığımı kastederek ‘o çok iyi bir şeydi, getirelim de yaptıralım’ dedi.
Boşanmaya gerek yahu, durduk yere iş çıkarma daha masraflı boşanmak dedim ve konuyu kapattım😂
😂😂😂

aaa çok üzuldum allah yardimcisi olsun kolayca atlatsin inşallah durumu nasilmiş

Geçmiş olsun canım, çabuk atlatır umarım :dua:

Çok geçmiş olsun, tez zamanda iyileşecek inşallah.
Sen işin içindesin, daha iyi biliyorsun iyileşeceğini./.
Evet ama bu pozitif gelip ağlayan,üzülen hastalara duyulan merhametle bir olmuyormuş. Ciğerim koptu sanki.
çok geçmiş olsun umarım kolayca atlatır anneciğin:KK200:
Çok sağ olun kızlar. Durumu semptom taşıyor ilaçları içeyim mi dedi içmesen ölümü gör dedim 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

etrafini silip yuz ustu birakin bir yere 1 2 gun
şuan hemen yedek almaya başladım. çünkü iş bilgisayarım. bütün işler burada ve daha teslim edilmeyenler var :KK70: sabaha gitse bile yedeğim olsun. çocukların okuyacak kitapları olmayacak yoksa :KK70:

Benimki de şeker hatta şerbet kıvamında kaynar bir çaydı.
Gerçi o laptobum efsane bir şeydi, şuan asla alamam, ailem niye aldıysa bana bilmiyorum😂
Sonunda bir gün kapandı ve günahlarıyla beraber açmamaya karar verdim, tüm bekarlığım ve güzel günlerim içindeydi😂
ilkler hep efsane içindeki sırlarla hele :KK70:

hahaha bir laptop kaç para 😂😂😂 entübe yapacak mecbur yapacak bişey yok
4 yıl önce aldığım fiyatın 2 katı olmuş. gerekirse suni teneffüs bile yapabilirim :KK70:

Evet ama bu pozitif gelip ağlayan,üzülen hastalara duyulan merhametle bir olmuyormuş. Ciğerim koptu sanki.

Çok sağ olun kızlar. Durumu semptom taşıyor ilaçları içeyim mi dedi içmesen ölümü gör dedim 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
ayy allahim ya nasil hastalik ilacini icsen korkuyosun icmesen korkuyosun 😟

X