- 15 Haziran 2008
- 8.770
- 36.703
-
- Konu Sahibi chamallows
Ben dökülen olursa atmaya kıyamayıp yiyodumbende kızıma pahalı diyebilecegim yiyecekleri alinca öyle yapiyorum desem
hele o somon bitmesin,
kuru yemişler yere dokulsun aman allahim evde kaos oluyor resmen,
Ay bacım yakın olsaydık bende 2 tane boş vardı, verirdim.valla kızkoskoca damacana gitmiş
ben hiç anlamadım ya o siteleri hala veriyorum bi şeyleri,
kizimin arabasi 2 beşıgı bilmem nesi depoda yatiyor kime versem diye bakiyorum hala saf saf
benimde abiyelerim falan var dolapta da ben yerden bitme ve tıfıl olduğumdanŞaka şaka
Ev almadı da durumu toparladı yani bayağı, maşallah maşallah.
Dur bakiim ya bende fazlaca abiye, gece elbisesi gibi şey var.
Satsam mı ki, dünya paraya aldım diye vermeye kıyamamıştım, onlara bir göz gezdireyim ben
ya damacana onemli degilde su gittiAy bacım yakın olsaydık bende 2 tane boş vardı, verirdim.
Komşu komşunun damacanısa
Aynısı geçen gün muzda oldu.Ben dökülen olursa atmaya kıyamayıp yiyodumbugün kız küçükken misafirlikte yere bişey düşürdü getirdi ağzıma sokuyor " düştü anne ye" diye ne utanmıştım akıllandım o günden sonra, kıza göstermeden atıyorum ağzıma bi kase kaju badem döküldü diye atılır mı la? Allah çarpar
Tanss ben geçim üstüne senin üzerine tanımam ama.Belki gecim edersin de ozel okul isini bana da ogreten olursa sevinirim
chamallows topigin hayirli olsun canim
ayy oraya bi lazer aleti koymustum ev tipi beni surekli arayip genital bolgemde kullanabilirmiyim diyordu gerizekalilaray letgo çok şahane
bir miktar abaza dolu, kadın adı görünce alıcı ayağına asılanlar oluyor ama kocam teslim edecek diyince kaçıyorlar ahahah
benimde abiyelerim falan var dolapta da ben yerden bitme ve tıfıl olduğumdanonu alacak kişi sayisinin çok az oldugunu düşünuyorum
Nasıl ya, serumla mı besliyor ev ahalisini?Tanss ben geçim üstüne senin üzerine tanımam ama.
Sen 800 TL ile ikisi çocuk 4 kişinin geçimini sağlayan kadınsın, özel okulu da halledersin diye düşünüyorum.
ahahahaha bende evi supururken koltuk altindakileri ufleyip yiyorum veli nimettir sonuçtaBen dökülen olursa atmaya kıyamayıp yiyodumbigün kız küçükken misafirlikte yere bişey düşürdü getirdi ağzıma sokuyor " düştü anne ye" diye ne utanmıştım akıllandım o günden sonra, kıza göstermeden atıyorum ağzıma bi kase kaju badem döküldü diye atılır mı la? Allah çarpar
tansda yanlis hatirlamiyorsan aşırı tutumluluk durumu vardi oyle bisey soylemisti.Nasıl ya, serumla mı besliyor ev ahalisini?
Kendi tutumlu da ailenin ağzını nasıl tutuyor?tansda yanlis hatirlamiyorsan aşırı tutumluluk durumu vardi oyle bisey soylemisti.
umarım damacana farklı bir amaçla çalınmamıştırDamacana mı, bildiğimiz damacana?
Oha artık ona bile düştük mü???
Başka bir konuda bayağı konusu olmuştu aslında.Nasıl ya, serumla mı besliyor ev ahalisini?
Tutumlu olmak değil ki eve giren para ve borc belli. Mecburiyet daha çok.tansda yanlis hatirlamiyorsan aşırı tutumluluk durumu vardi oyle bisey soylemisti.
Ben bir kayınaileden altın salkım olaylarını hatırlıyorum, sağlam almıştı söke sökeBaşka bir konuda bayağı konusu olmuştu aslında.
Eşinin maaşı ödediği kredi falan aklımda hepsi.
Ben forumda ondan iddiasını görmedim.
Serumla değil normal bir şekilde geçindiğini düşünüyordu kendisi.
Limoncu ile kulvarlari farklı benceBen bir kayınaileden altın salkım olaylarını hatırlıyorum, sağlam almıştı söke söke
Bak gerisine dikkat etmemişim, limoncuyu geçer mi diyorsun?
benim kopaedigimi hic gorme ozamanKendi tutumlu da ailenin ağzını nasıl tutuyor?
Benim oğlan tuvalet kağıdını 4 yaprak koparıyor diye azar yedi geçen gün, 2 yaprağı zor öğrettik.
4 le onu mumya yaparım, neyine yahu!
tanss çok ılımlı rahatça sohbet edilebilecek bir kadın ama limoncu çok sinirli agresif ve depresif ama belkim bir gün perdelerini kaldırıp kedi gibi olur belli mi olurrBen bir kayınaileden altın salkım olaylarını hatırlıyorum, sağlam almıştı söke söke
Bak gerisine dikkat etmemişim, limoncuyu geçer mi diyorsun?