Geçinemeyenler kulübü

bende kızıma pahalı diyebilecegim yiyecekleri alinca öyle yapiyorum desem 😂😂😂
hele o somon bitmesin,
kuru yemişler yere dokulsun aman allahim evde kaos oluyor resmen,
Ben dökülen olursa atmaya kıyamayıp yiyodum :-) bigün kız küçükken misafirlikte yere bişey düşürdü getirdi ağzıma sokuyor " düştü anne ye" diye:KK57: ne utanmıştım:olamaz:akıllandım o günden sonra, kıza göstermeden atıyorum ağzıma:rolleyes:bi kase kaju badem döküldü diye atılır mı la? Allah çarpar

ben hiç anlamadım ya o siteleri hala veriyorum bi şeyleri,
kizimin arabasi 2 beşıgı bilmem nesi depoda yatiyor kime versem diye bakiyorum hala saf saf

ay letgo çok şahane
bir miktar abaza dolu, kadın adı görünce alıcı ayağına asılanlar oluyor ama kocam teslim edecek diyince kaçıyorlar ahahah

Şaka şaka😂😂
Ev almadı da durumu toparladı yani bayağı, maşallah maşallah.
Dur bakiim ya bende fazlaca abiye, gece elbisesi gibi şey var.
Satsam mı ki, dünya paraya aldım diye vermeye kıyamamıştım, onlara bir göz gezdireyim ben😂
benimde abiyelerim falan var dolapta da ben yerden bitme ve tıfıl olduğumdan 😂😂 onu alacak kişi sayisinin çok az oldugunu düşünuyorum

Ben dökülen olursa atmaya kıyamayıp yiyodum :-) bugün kız küçükken misafirlikte yere bişey düşürdü getirdi ağzıma sokuyor " düştü anne ye" diye:KK57: ne utanmıştım:olamaz:akıllandım o günden sonra, kıza göstermeden atıyorum ağzıma:rolleyes:bi kase kaju badem döküldü diye atılır mı la? Allah çarpar
Aynısı geçen gün muzda oldu.
Oğlanlara dilimleyip veriyorum, koca tabağı devirdi, babası da yiyor.
‘Baba onlar pis oldu çöpeee’ diye bağırınca ‘yok oğlum yıkadık mıkadık’ dedik ama bir gülme aldı😂😂😂

Belki gecim edersin de ozel okul isini bana da ogreten olursa sevinirim 😂😂😂
chamallows chamallows topigin hayirli olsun canim
Tanss ben geçim üstüne senin üzerine tanımam ama.
Sen 800 TL ile ikisi çocuk 4 kişinin geçimini sağlayan kadınsın, özel okulu da halledersin diye düşünüyorum.

ay letgo çok şahane
bir miktar abaza dolu, kadın adı görünce alıcı ayağına asılanlar oluyor ama kocam teslim edecek diyince kaçıyorlar ahahah
ayy oraya bi lazer aleti koymustum ev tipi beni surekli arayip genital bolgemde kullanabilirmiyim diyordu gerizekalilar 😂😂😂

Ben dökülen olursa atmaya kıyamayıp yiyodum :-) bigün kız küçükken misafirlikte yere bişey düşürdü getirdi ağzıma sokuyor " düştü anne ye" diye:KK57: ne utanmıştım:olamaz:akıllandım o günden sonra, kıza göstermeden atıyorum ağzıma:rolleyes:bi kase kaju badem döküldü diye atılır mı la? Allah çarpar
ahahahaha bende evi supururken koltuk altindakileri ufleyip yiyorum veli nimettir sonuçta 😂😂😂
bu çocuklar niye hep boyle luzumsuz ortamda en gereksiz şeyi yapiyolar 😂
benim kizda 3 hafta once kayinbabamin yaninda anne dedem tras oldu bugun sende gecen gun olmuştun ya dedi 😭😭😭

Nasıl ya, serumla mı besliyor ev ahalisini?
Başka bir konuda bayağı konusu olmuştu aslında.
Eşinin maaşı ödediği kredi falan aklımda hepsi.
Ben forumda ondan iddialisiını görmedim.
Serumla değil normal bir şekilde geçindiğini düşünüyordu kendisi.

Başka bir konuda bayağı konusu olmuştu aslında.
Eşinin maaşı ödediği kredi falan aklımda hepsi.
Ben forumda ondan iddiasını görmedim.
Serumla değil normal bir şekilde geçindiğini düşünüyordu kendisi.
Ben bir kayınaileden altın salkım olaylarını hatırlıyorum, sağlam almıştı söke söke😂
Bak gerisine dikkat etmemişim, limoncuyu geçer mi diyorsun?

Ben bir kayınaileden altın salkım olaylarını hatırlıyorum, sağlam almıştı söke söke😂
Limoncu ile kulvarlari farklı bence 😂
O çeşit çeşit kahvaltılıklar o peynir bu peynir seçim yapan kendini şımartan üstüne altın birikimi yapan bir hanım kardeşimiz.

Tanss'ın yeri ayrı bende.

tanss çok ılımlı rahatça sohbet edilebilecek bir kadın ama limoncu çok sinirli agresif ve depresif ama belkim bir gün perdelerini kaldırıp kedi gibi olur belli mi olurr :KK70:

X