Geçinemeyenler kulübü

Ben olsam ona ucuz alıp kalan parayla sana alalım derdim... cocuum neden mi arkadaşsız kaldı
yaaa aklima ne geldi biz okuldayken yilbasi cekilisi yapilirdi,
annem ozaman bana cikan kiza minicik bir çerçeve almiştı kiz nasi bozulmustu,
sinifta soranlara falan çerçeve almis diyodu mimik yapa yapa ama kizin elinde kayboluyordu resmen nasıl utanmıştim.
utandirmayin ya çocugu alsin ne istiyorsa işte

Ben pahalı bir hediye almıştım. Bana ben hediye almayı unuttum demişlerdi. Yaram dağlandı şu an

bir geçim topiğinde etiketlenmemek beni üzdü yalnız
şurada bi başımıza, kredimize rağmen geçinmeye çalışıyoruz
şirket mesaileri de kesti zaten
derdim var a dostlar
nazimin geçtiği üyeleri etiketleyebildim sadece kusura bakmayın

Çok tatlışsınız valla. Anneme sevgim başkadır. Allah anaları evlatlarından ayrı koymasın
evlatlarıda analarından ayrı koymasın inşallah kendilerini kurtardiklari ayaklarinin ustune bastikları günleri görelim erken zamanda yetim öksüz kalmasın hic bir evlat

Seninki yine alıyormuş
Benim anneciğim çekilişlere ayar olurdu, bir daha görüşmeyeceğin insanlara para harcatmam derdi, sevmediği hediyeleri paketli saklardı onlardan birini verirdi. Genelde biblo fln olurdu
Ay ne utanırdım ne utanırdım

ben 9 10 yasimdan sonra bir daha ki dogum gunumu 18 yasima girdigimde kutlayacagim demistim.
rüstümu ispat edecegim ya
neyse bizim bir komşu geldi annesinden hatira kalan bir kolyeyi bana hediye etti.
2 gun sonra bir baktim kolye yok.
annem geri götürmüş vermiş annesinden hatıraymış diye
kadın getirmis işte sen niye benim hediyemi alip geri veriyosun yaa diye nasıl aglamıştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…