- 17 Aralık 2015
- 26.447
- 48.146
-
- Konu Sahibi chamallows
hepsi boyle yaparmi bilmiyorum, ama ayip kapatmaya calistiklarina gore ortaya bir usulsuzluk durumu cikiyor heraldebunu bilmiyordum tühh abajuru söke söke alırdım önceden haberim olsaydııı
Bir de bunun arkadaşıma bunu alıyorsan bana al versiyonu varAy bide begenmez yeni nesil. Onu alma bunu al. Uyyy. Her hafta hediye derken bile kartımdan para eksildi
Belki gecim edersin de ozel okul isini bana da ogreten olursa sevinirimBende 5000 TL ile 3 çocukla geçinip üzerine çocuklardan birini özel okula göndermenin dersini almak istiyorum mümkünse
teşekkür ederimBelki gecim edersin de ozel okul isini bana da ogreten olursa sevinirim
chamallows topigin hayirli olsun canim
hepsi buradadan almıştım yazayım bakalım ne diyecekler aynı avize hala sitede satılıyorhepsi boyle yaparmi bilmiyorum, ama ayip kapatmaya calistiklarina gore ortaya bir usulsuzluk durumu cikiyor heralde
bize hediye cekini verende o sitehepsi buradadan almıştım yazayım bakalım ne diyecekler aynı avize hala sitede satılıyor
Ben olsam ona ucuz alıp kalan parayla sana alalım derdim... cocuum neden mi arkadaşsız kaldıBir de bunun arkadaşıma bunu alıyorsan bana al versiyonu var
yaaaBen olsam ona ucuz alıp kalan parayla sana alalım derdim... cocuum neden mi arkadaşsız kaldı
bende her nasil oluyorsa 3 senedir kendime alisveris yapacagim diye planlayip kizima almiş oluyorumAhahahahaahaj ama işte bu içgüdüsel. Benim annem de ihtiyacı olan bişey için çıkar bana alır gelirken.
Ben pahalı bir hediye almıştım. Bana ben hediye almayı unuttum demişlerdi. Yaram dağlandı şu anyaaaaklima ne geldi biz okuldayken yilbasi cekilisi yapilirdi,
annem ozaman bana cikan kiza minicik bir çerçeve almiştı kiz nasi bozulmustu,
sinifta soranlara falan çerçeve almis diyodu mimik yapa yapa ama kizin elinde kayboluyordu resmen nasıl utanmıştim.
utandirmayin ya çocugualsin ne istiyorsa işte
Çok tatlışsınız valla. Anneme sevgim başkadır. Allah anaları evlatlarından ayrı koymasınbende her nasil oluyorsa 3 senedir kendime alisveris yapacagim diye planlayip kizima almiş oluyorum
nazimin geçtiği üyeleri etiketleyebildim sadecebir geçim topiğinde etiketlenmemek beni üzdü yalnız
şurada bi başımıza, kredimize rağmen geçinmeye çalışıyoruz
şirket mesaileri de kesti zaten
derdim var a dostlar
evlatlarıda analarından ayrı koymasın inşallahÇok tatlışsınız valla. Anneme sevgim başkadır. Allah anaları evlatlarından ayrı koymasın
o hediye almayi unutan bayanım çocuğuda nasıl utanmıştır yaBen pahalı bir hediye almıştım. Bana ben hediye almayı unuttum demişlerdi. Yaram dağlandı şu an
nazimin geçtiği üyeleri etiketleyebildim sadecekusura bakmayın
Seninki yine alıyormuşyaaaaklima ne geldi biz okuldayken yilbasi cekilisi yapilirdi,
annem ozaman bana cikan kiza minicik bir çerçeve almiştı kiz nasi bozulmustu,
sinifta soranlara falan çerçeve almis diyodu mimik yapa yapa ama kizin elinde kayboluyordu resmen nasıl utanmıştim.
utandirmayin ya çocugualsin ne istiyorsa işte
yok yok tuhaf kacmadı ironi yaptığınizi anladim ama niyeyse açiklama geregi duyuyorumemoji koymayınca tabi biraz tuhaf kaçmış :)
gülücük atacaktım yanına atlamışım..
o zaman usuldan yerimi alıyorum burada ben de
ben 9 10 yasimdan sonra bir daha ki dogum gunumu 18 yasima girdigimde kutlayacagim demistim.Seninki yine alıyormuş
Benim anneciğim çekilişlere ayar olurdu, bir daha görüşmeyeceğin insanlara para harcatmam derdi, sevmediği hediyeleri paketli saklardı onlardan birini verirdi. Genelde biblo fln olurdu
Ay ne utanırdım ne utanırdım
Hoşgeldin astroemoji koymayınca tabi biraz tuhaf kaçmış :)
gülücük atacaktım yanına atlamışım..
o zaman usuldan yerimi alıyorum burada ben de