- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.355
- Konu Sahibi chamallows
4 yaprak ne ki dişimin kovuğuna yetmez benimbenim kopaedigimi hic gorme ozaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 yaprak ne ki dişimin kovuğuna yetmez benimbenim kopaedigimi hic gorme ozaman
Şaka mı, ağaçlar gidiyor ağaçlar...4 yaprak ne ki dişimin kovuğuna yetmez benim
ya filmdelisi komsu komsunun damacanasina diyince aklima baska sey geldi birden ama yazamadim araya kaynadi .umarım damacana farklı bir amaçla çalınmamıştır
sat ne vermesi kıza yeni bilezik alırsın paralarıyla kız şıkır şıkır takarrrr. dirseğe kadar yolu varrrrben hiç anlamadım ya o siteleri hala veriyorum bi şeyleri,
kizimin arabasi 2 beşıgı bilmem nesi depoda yatiyor kime versem diye bakiyorum hala saf saf
Allahtan geri pet şişelere dönmüşüz, damacanaya bakamayacağım artıkya filmdelisi komsu komsunun damacanasina diyince aklima baska sey geldi birden ama yazamadim araya kaynadi .
komsudan damacanada alinmaz ki guvenilip
ağacı mağacı da düşünmüyorum artıkkk zaten virüs de var psikolojim bozuk.batsınnnnn bu dünyaaaaaaaaaŞaka mı, ağaçlar gidiyor ağaçlar...
Kaliteli 3 katlı alın, 4 yaprak yeter de artar hıhh
Öyle bir övdün ki göz takibine alacağım kendisini artık.Limoncu ile kulvarlari farklı bence
O çeşit çeşit kahvaltılıklar o peynir bu peynir seçim yapan kendini şımartan üstüne altın birikimi yapan bir hanım kardeşimiz.
Tanss'ın yeri ayrı bende.
tam kayserili kizi bizim ki acayip altınci yasat ne vermesi kıza yeni bilezik alırsın paralarıyla kız şıkır şıkır takarrrr. dirseğe kadar yolu varrrr
Bende kızımı uyarıyorum tuvalet kağıdı konusunda.Şaka mı, ağaçlar gidiyor ağaçlar...
Kaliteli 3 katlı alın, 4 yaprak yeter de artar hıhh
Övmek gibi Allah korusunÖyle bir övdün ki göz takibine alacağım kendisini artık.
Bir iki şey öğrenirim bakarsın
Çarpılıcaz de susağacı mağacı da düşünmüyorum artıkkk zaten virüs de var psikolojim bozuk.batsınnnnn bu dünyaaaaaaaaa
ben her yerini kırklayıp öyle aliyorum iceri agzini falan iyice siliyorum açincaAllahtan geri pet şişelere dönmüşüz, damacanaya bakamayacağım artık
istesin tabiiii. sonra akıllı olmazsa sonu bizim gibi fakirlik olurrrrtam kayserili kizi bizim ki acayip altınci ya
korkuyorum dügununde gelmeyenleri arayip borcunu isteyecek diye
ya cidden ankara da bir donem 10 gun falan su gitmiştide neler olmuştu, yine o gunlere donmeyiz umarimÇarpılıcaz de sus
Su yok zaten, barajlar bitti bitti.
Susuzluk kapıda, ağaçlar zaten 3 5 tane kaldı, az koparın şunları ya yazık ekoloji yani
AhahahahshRahat geçinelim diye herkes uyumuşken azıcık is yapayim dedim. 5 dk sonra laptopuma bir şişe niğde gazozu döktüm kuruladim üfledim püfledim ama sabaha belli olur akıbeti sanırım artik geçinemiyoruz
doğustan şanslı bizim bebeler ceyceyistesin tabiiii. sonra akıllı olmazsa sonu bizim gibi fakirlik olurrrr
bizim geçen hafta 2 kez kesildi haberimiz olmadı meğer depodan su veriyorlarmış o bitince farkına vardıkya cidden ankara da bir donem 10 gun falan su gitmiştide neler olmuştu, yine o gunlere donmeyiz umarim
ben o damacana haberini gordugumden beri temizliyorumYabanelma
Her şeye bir bahaneleri var bu jenerasyonun.
Akşam yemeğini yemiyor benim sıpa ‘sen bana gündüz bonibon verdin, ondan yiyemiyorum’ diyor.
Gündüz de bonibon için exorsist e bağlanıyor
chamallows damacana temizlemek hiç aklıma gelmemişti.
Gayet pis fikirli insanımdır ama damacanaya kadar ilerleyememişim demek.