Geçinemeyenler kulübü

Evet canim sanırım sıkıntı burda oldu Bizde isteriz hergun yemek ama elden birşeyde gelmezki. Hiç et yiyemeyen insanların yanında yine bı tık iyiyiz diyerek avutuyorum kendimi

Aynen öyle haftada bir gün baklagil bir gün hayvansal protein, kalan 4-5 gün Allah ne verdiyse sebze makarna.

kızıma oda takımı aldık bu 2 ay içinde sadece oda takımı 14600 döner sandalye indirimden 480 halı 260 avize gene kara cumadan 200 abajur 167 tek odanın boya badanası 450 ampul basit bir iki çerçeve 100 tl nevresim carrefourdan 80 tl battaniye migrostan 129 tl.daha da alez şu bu alamadım .içinde tv yok pc yok masraf bu valla.oda takımı da taksitle alındı mecbur.bunların neresi lüks

Evet canim sanırım sıkıntı burda oldu Bizde isteriz hergun yemek ama elden birşeyde gelmezki. Hiç et yiyemeyen insanların yanında yine bı tık iyiyiz diyerek avutuyorum kendimi
size bir şey demiyorum yanlış anlamayın
herkes kendi durumuna gore tuketiyor.
herkes ister evinde her zaman istedigi gibi saglikli kaliteli guzel beslenmek

Benim hep hayalim kızımın olmasıydı. İyi bir gelire sahip olmamıza rağmen tek çocuktan ötesine yetemeyeceğimizi bildiğim için oğluma ömür versin dedim. Oğlum tek çocuk kalacak bu nedenle.

haftaya 101 e sivi gecirmez alez geliyor ceycey

haftaya 101 e sivi gecirmez alez geliyor ceycey
yastık alezi aldım ordan geçen ay bakmadan eve bi geldim kağıt gibi haşır haşır ses çıkarıyor iade ettim alez de öyledir.ama 22 tl ye kıza pijama takımı almıştım ondan memnun kaldım

yastık alezi aldım ordan geçen ay bakmadan eve bi geldim kağıt gibi haşır haşır ses çıkarıyor iade ettim alez de öyledir.ama 22 tl ye kıza pijama takımı almıştım ondan memnun kaldım
hadi ya bende kizimin tek kisilik yatagina 2 tane vardi ama bu ara benle yatiyor bizim yatagada bi tane cift kisilik alayim ordan demistim,
baya uygun geldi fiyati kötümüdur ki oda

hadi ya bende kizimin tek kisilik yatagina 2 tane vardi ama bu ara benle yatiyor bizim yatagada bi tane cift kisilik alayim ordan demistim,
baya uygun geldi fiyati kötümüdur ki oda
benim aldığım çok kötüydü ama belki bu sefer başka marka gelir iyi olur dene şansınııı

Benim hep hayalim kızımın olmasıydı. İyi bir gelire sahip olmamıza rağmen tek çocuktan ötesine yetemeyeceğimizi bildiğim için oğluma ömür versin dedim. Oğlum tek çocuk kalacak bu nedenle.
iki ya da 3 kardeş olanlar parkta ya da okulda mobing uyguluyorlar kızıma birleşip kardeş olmalarından cesaret alıp ya lafla ya da iterek resmen ezmeye çalışıyorlar çok kere maruz kaldı kızım.ben de buna kızdığımdan bu tür çocukların ihtiyaçları olsa da ne oyuncak ne kıyafet ne d e yiyecek ikram etmiyorum artık netten satıyorum.eskiden bolca dağıtırdım farkedince vazgeçtim.Böyle de bir kötü yanı var maddiyatı az ama çok kardeşli çocukların maalesef

Geciniyorum ama gitgide survivor tadi aliyorum
Esim kuruyemis cok sever bende evden eksik etmemeye calisirim
Eskiden istisnasiz bittikce alirdik
Kose basinda cok iyi bir kuruyemisci vardi
Pandemiden beri esim evde
Kcö aliyor.
Once orta segmente gectik
Sonra kuruyemisi kendim secmeye basladim badem fistik ceviz yer fistigi citir leblei kaju
2 3 kere kardesim getirdi takla atasim geldi
Simdi baska birsey kesfettim
Trendyolda paylas kazan yapiyorum puan geliyor.
1 kilo antep fistigini once 1 kez 60 tlye aldim. Cok guzel acik geldi
2. Ye kuponla 40 tl ye aldim
evde findik var 5 kilo kadar
Kuruyemisciden citir leblebi cekirdek fistik aldim
Bir dahakine kaju alirim
Sonra badem
Bu arada esimden gizli alip getiriyorum o varken aldirmiyor kiyamiyor
Surekli bir plan duzen icinde olmak yorucu
Ama yinede sartlarima gore iyiyim ulasabiliyorum mutluyum farkindayim ama goz ardi ediyorum hic erisememek var

Maddiyatı az çok kardeşlilikten değildir o, yetistirilme tarzındandır.

ya ben bu konudan çok muzdaribim ceycey
benim kızı baska bi iki çocuğuda bazı çocuklar daha şimdiden sokakta dışlamaya calışıyorlar, sebebini hissediyorum tabi ama cocuklara da üzülüyorum, ama tabi kızımda hırpalansın istemiyorum.
nasıl önüne geçecegim bilmiyorum

Maddiyatı az çok kardeşlilikten değildir o, yetistirilme tarzındandır.
genel de hepsi maddiyatı az çocuklar tesadüf olamaz hem benim çocuk gibi çocukların oyuncaklarını elinden alıp oynamak istiyorlar oynuyorlar da hem de bayağı hakaret ediyorlar kıskanıp .az verip aratma çok verip azdırma sözüne uyulsa böyle olmazdı.gözleri aç çocukların oyuncağa yiyeceğe .bunun acısını da bunlara sahip çocuklardan çıkarıyorlar maalesef

Kızımı uyuttum, eşimle meyve yerken bu akşam biz gerçekten istedigimiz gibi yaşayıp, geçinebiliyor muyuz diye soracağım. Bu akşamın sohbeti bu olur aramızda bakalim eşim ne düşünüyor
sor valla.bir de erkek gözüyle bakalım durumumuza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…