-
- Konu Sahibi chamallows
Evet canim sanırım sıkıntı burda olduben bir şey farkettim az önce.
bazen boyle ette yiyoruz balikta tavukta diyorlar ya,
genelde kelime haftalık ... diye basliyor.
yani ayi 4 e boldum. bir hafta balik, bir hafta kiyma, bir hafta tavuk, haftada bir günden bahsediliyor.
bizim anlatmak istedigimiz her hafta et tavuk balik iken, onlarin anlatmak istedigi her hafta sadece biri.
Aynen öyle haftada bir gün baklagil bir gün hayvansal protein, kalan 4-5 gün Allah ne verdiyse sebze makarna.ben bir şey farkettim az önce.
bazen boyle ette yiyoruz balikta tavukta diyorlar ya,
genelde kelime haftalık ... diye basliyor.
yani ayi 4 e boldum. bir hafta balik, bir hafta kiyma, bir hafta tavuk, haftada bir günden bahsediliyor.
bizim anlatmak istedigimiz her hafta et tavuk balik iken, onlarin anlatmak istedigi her hafta sadece biri.
kızıma oda takımı aldık bu 2 ay içinde sadece oda takımı 14600 döner sandalye indirimden 480 halı 260 avize gene kara cumadan 200 abajur 167 tek odanın boya badanası 450 ampul basit bir iki çerçeve 100 tl nevresim carrefourdan 80 tl battaniye migrostan 129 tl.daha da alez şu bu alamadım .içinde tv yok pc yok masraf bu valla.oda takımı da taksitle alındı mecbur.bunların neresi lüksEskiden zarada indirim kovalardim. Şimdi merak edip bakmiyorum bile. H&M evime yakın niye yok diye soylenirdim. Gecen kardeşim akasya AVM ye h&m açılmış dedi. Orali bile olmadım. Tekstil inanılmaz pahalı. Eşime 7-8 ay önce ağla zırla bir saç sekillendirici aldırdım. 400 liraydı. Geçen bir arkadaşa tavsiye edecektim. Baktım 900 TL olmus. Ne alsak altın gibi değerleniyor. Çocuğa ikeadan karyola almak istedim. kardeşimin 2 sene önce 750 liraya aldığı aynı karyola bu sene 2000 lira.
size bir şey demiyorum yanlış anlamayınEvet canim sanırım sıkıntı burda olduBizde isteriz hergun yemek ama elden birşeyde gelmezki. Hiç et yiyemeyen insanların yanında yine bı tık iyiyiz diyerek avutuyorum kendimi
Benim hep hayalim kızımın olmasıydı. İyi bir gelire sahip olmamıza rağmen tek çocuktan ötesine yetemeyeceğimizi bildiğim için oğluma ömür versin dedim. Oğlum tek çocuk kalacak bu nedenle.Keşke 2. Çocuğu yapmadan biraz hesap kitap yapsaydınız, ilk çocuğun durumunu sorgulasaydınız...yapabileceğiniz tek şey buydu aslında ama o kadar memnunsunuz ki halinizden buna bile gerek görmemişsiniz...ne denir ki?
haftaya 101 e sivi gecirmez alez geliyor ceyceykızıma oda takımı aldık bu 2 ay içinde sadece oda takımı 14600 döner sandalye indirimden 480 halı 260 avize gene kara cumadan 200 abajur 167 tek odanın boya badanası 450 ampul basit bir iki çerçeve 100 tl nevresim carrefourdan 80 tl battaniye migrostan 129 tl.daha da alez şu bu alamadım .içinde tv yok pc yok masraf bu valla.oda takımı da taksitle alındı mecbur.bunların neresi lüks
yastık alezi aldım ordan geçen ay bakmadan eve bi geldim kağıt gibi haşır haşır ses çıkarıyor iade ettim alez de öyledir.ama 22 tl ye kıza pijama takımı almıştım ondan memnun kaldımhaftaya 101 e sivi gecirmez alez geliyor ceycey
hadi ya bende kizimin tek kisilik yatagina 2 tane vardi ama bu ara benle yatiyor bizim yatagada bi tane cift kisilik alayim ordan demistim,yastık alezi aldım ordan geçen ay bakmadan eve bi geldim kağıt gibi haşır haşır ses çıkarıyor iade ettim alez de öyledir.ama 22 tl ye kıza pijama takımı almıştım ondan memnun kaldım
benim aldığım çok kötüydü ama belki bu sefer başka marka gelir iyi olur dene şansınıııhadi ya bende kizimin tek kisilik yatagina 2 tane vardi ama bu ara benle yatiyor bizim yatagada bi tane cift kisilik alayim ordan demistim,
baya uygun geldi fiyati kötümüdur ki oda
esime soylerim hışır hışır ediyorsa almasinbenim aldığım çok kötüydü ama belki bu sefer başka marka gelir iyi olur dene şansınııı
iki ya da 3 kardeş olanlar parkta ya da okulda mobing uyguluyorlar kızıma birleşip kardeş olmalarından cesaret alıp ya lafla ya da iterek resmen ezmeye çalışıyorlar çok kere maruz kaldı kızım.ben de buna kızdığımdan bu tür çocukların ihtiyaçları olsa da ne oyuncak ne kıyafet ne d e yiyecek ikram etmiyorum artık netten satıyorum.eskiden bolca dağıtırdım farkedince vazgeçtim.Böyle de bir kötü yanı var maddiyatı az ama çok kardeşli çocukların maalesefBenim hep hayalim kızımın olmasıydı. İyi bir gelire sahip olmamıza rağmen tek çocuktan ötesine yetemeyeceğimizi bildiğim için oğluma ömür versin dedim. Oğlum tek çocuk kalacak bu nedenle.
Maddiyatı az çok kardeşlilikten değildir o, yetistirilme tarzındandır.iki ya da 3 kardeş olanlar parkta ya da okulda mobing uyguluyorlar kızıma birleşip kardeş olmalarından cesaret alıp ya lafla ya da iterek resmen ezmeye çalışıyorlar çok kere maruz kaldı kızım.ben de buna kızdığımdan bu tür çocukların ihtiyaçları olsa da ne oyuncak ne kıyafet ne d e yiyecek ikram etmiyorum artık netten satıyorum.eskiden bolca dağıtırdım farkedince vazgeçtim.Böyle de bir kötü yanı var maddiyatı az ama çok kardeşli çocukların maalesef
ya ben bu konudan çok muzdaribim ceyceyiki ya da 3 kardeş olanlar parkta ya da okulda mobing uyguluyorlar kızıma birleşip kardeş olmalarından cesaret alıp ya lafla ya da iterek resmen ezmeye çalışıyorlar çok kere maruz kaldı kızım.ben de buna kızdığımdan bu tür çocukların ihtiyaçları olsa da ne oyuncak ne kıyafet ne d e yiyecek ikram etmiyorum artık netten satıyorum.eskiden bolca dağıtırdım farkedince vazgeçtim.Böyle de bir kötü yanı var maddiyatı az ama çok kardeşli çocukların maalesef
genel de hepsi maddiyatı az çocuklar tesadüf olamaz hem benim çocuk gibi çocukların oyuncaklarını elinden alıp oynamak istiyorlar oynuyorlar da hem de bayağı hakaret ediyorlar kıskanıp .az verip aratma çok verip azdırma sözüne uyulsa böyle olmazdı.gözleri aç çocukların oyuncağa yiyeceğe .bunun acısını da bunlara sahip çocuklardan çıkarıyorlar maalesefMaddiyatı az çok kardeşlilikten değildir o, yetistirilme tarzındandır.
Maalesef ben de kardeşsiz bıraktım çocuğumu aynı sebepten...Benim hep hayalim kızımın olmasıydı. İyi bir gelire sahip olmamıza rağmen tek çocuktan ötesine yetemeyeceğimizi bildiğim için oğluma ömür versin dedim. Oğlum tek çocuk kalacak bu nedenle.
duyan gelsinn .hoş geldin dün açtı topiği yeni yeni toplanıyoruzzz .daha haberi olmayanlar da var arkadaşlardanbildirim gelmis ben de geldim etiketlenmemisim ama müsaade var mı?
sor valla.bir de erkek gözüyle bakalım durumumuzaKızımı uyuttum, eşimle meyve yerken bu akşam biz gerçekten istedigimiz gibi yaşayıp, geçinebiliyor muyuz diye soracağım. Bu akşamın sohbeti bu olur aramızda bakalim eşim ne düşünüyor