Geçinemeyenler kulübü

Tüm çocuklar iyi melek diye bir iddia da bulunmadım.
cocuklar cok acımasız her açığı yüzlerine vururlar.
bu aile ile alakalı zenginlik fakirlik degil .
Cok zengin olup da durumu kötü olana minini uygulayan var . Ogretmenine siz nerden giyiniyorsunuz cok basit kıyafetleriniz var diyen ilkokul çocukları var .

omega 3 ü takviye almak gerekiyor senin doktora inanma.çünkü gereken miktarı almak için çok fazla balık yemek gerekiyor onu da yiyemeyiz maalesef .
Biz her hafta balik yiyoruz mutlaka, kizimda seviyor hem yiyor hemde ben balik yağı da vermeye basladim 2 aydir. Ve gercekten kilo almayan cocuk bariz gozle gorulur bi kilo aldi. Normalde ek gida sürecinden simdiye kadar yemek secmisligi yoktur herseyi yer, sebze meyve kuruyemiş. Tek süt icmeyi sevmez ama o da cok mühim degil hala emziriyorum çünkü. Ama balik yagiyla kilo da basladi bence.

omega 3 ü takviye almak gerekiyor senin doktora inanma.çünkü gereken miktarı almak için çok fazla balık yemek gerekiyor onu da yiyemeyiz maalesef .
çocuklar için miktar ne kadar gecerli bilemiyorum, yani öyle bunu hesaplamayacak bir dr da değil.
soylemek istedigi önce balıgı balık gibi yedirt ondan sonra takviye yapmayi düşün tarzı bir şey.
cocuga baligi ver denet bir daha dene bir daha dene yemiyorsa tiksiniyosa tamam vitamin ok. ama aman nasil olsa balik sevmez ben alayim bi vitamin oh kurtulayim dan yanaci bir dr degil

onlarda var maalesef haklısınız.kolejlerde düşük ücrete çalışan öğretmenlerin çok başına gelmiştir .onlarda görgüsüz ailelerin çocukları

Balıklardaki omega-3 miktarı günlük almamız gereken miktarın çok altında. Çiftlik balıkları, büyük balıklardaki metal birikmesi vs derken besleyicilik değeri iyice düşüyor. Ben doktor tavsiyesi ile 2 yaştan beri çocuklara günlük içiriyorum. Kendim de uzun zamandır kullanıyorum.

Organik diye satılan tavuklar da sıkıntılı. Köyden bulmak lazım, bizim de öyle bir bağlantımız yok.

Çorbalar için kemik suyu kullanıyorum.

Sırf bu anlattıkların için kocam iki çocuk yapalım kardeşsiz olmaz diyip duruyor. Çok tatlış seninkiler de maşallah

Şimdi ben kemik sevmem. Evde kemik kokusu duyunca kusarım. Bebem olursa çorbası çorba olmayacak mı?

yok ikisi birlikte olmalı zaten ama tek başına balık yemek yetmez 3 4 yaşına kadar beyin gelişimini tamamlıyor zeka olarak.ne kadar desteklenirse o kadar zeki oluyor çocuk bir de genetik faktör ve eğitim var tabiki

Şimdi ben kemik sevmem. Evde kemik kokusu duyunca kusarım. Bebem olursa çorbası çorba olmayacak mı?
hayir tabiki olacak ama ilikli kemik suyu çocuklar için çok faydalı.
bende kemigin haslanirken biraktigi kokudan nefret ederim o yuzden esimin memleketine her gittigimiz de bağ evlerinde bahçede ateşte 7 8 saat kaynatir orda paketler dondurur getiririm.
corbalara attigim miktar oyle cok kokmuyor zaten.

Corba olurda, bos suyun icinde sebze olur sebzeyi haslayip verseniz de olur o zaman çorbayla ugrasmazsiniz ben kızıma bir ara paça çorbası yapiyordum. Aman allahim butun bina kokuyordu ama bizde seviyoruz napalim. Bebede faydalansin içsin

Çocuk beslenmesinde kahvaltıda ceviz, zeytin, gün aşırı yumurta yemesini, gün içerisinde mutlaka taze meyve ve kuru meyve tüketmesini önemsiyorum.

Kışın özellikle hurma, kuru incir, kuru üzüm tüketmelerine özen gösteriyorum. Ayrıca yoğurt tüketiminin de önemli olduğunu düşünüyorum. İkisine de süt içirmiyorum.

Sanırım bdv de acilan konudan sonra boyle bir topik ihtiyacı duydunuz , bence çok mantikli

Ay kemik mümkün değil kaynatamam paçaya hiç girmiyorum. Evde kemik kaynarsa 1 hafta kusarak ayılıp bayılırım

süt neden içirmiyorsunuz?
gerçi dr larda bu konuda ikiye ayrilmis durum da sanirim ama

ayy babam sağken haftada bir kelle paça yapardi araya bir de işkembe sıkıştirirdi artik eve giremiyordum kokudan

Cinsiyetle de alakası yok bence. Benim iki ablam bir abim var. En büyük ablamla epey yaş farkımız var. Onla güzel bir diyaloğumuz pek olmadı. İyiyken iyidir ama azıcık deli dolu, önünü ardını düşünmeden konuşan, hep biraz fevri çıkışları olan biriydi. Çok baskıcıydı. Çektirdi. Ergenliğimde Allahtan o üniversiteye gitti de biraz nefes aldık. Şimdi de deli deli geziyor ne arar ne sorar. Ortanca ablam canım ciğerim. Her zaman yanımda. Hep destekti. Çok merhametli çok candandır. Abim de öyle. İnan ablamdan çok konuşuyoruz. Ki yurtdışında ona rağmen en büyük ablamdan daha samimiyiz. Daha destekçim. Şans işi kardeş de. Ben büyük ablam gibi değil de mesela abim gibi bir kardeşi olsun çok çok isterdim. Ama o zamanla bu zaman öyle farklı ki. Zor

Demiri düşürüyor. Reflüyü tetikliyor. Laktoz intöleransı varsa sindirim problemlerine sebep oluyor.
benim kızımda da demiri duşurdugunun farkindayim ne zaman süte dadandı tırnaklarinin altinda ki deriler kalkmaya başladı, arada anne yediklerim agzima geldi geri yuttum falan diyor ama elinden alamiyoruz sütü
birde bazi dr lar şey diyor ya o sütler kucuk bir buzagiyi car cabuk inek yapmak icin formule edilmiş insan bunyesinin sindirmesi cok agir oluyor onun yerine peynir yogurt keci sutu verin diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…