- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.968
- 30
-
- Konu Sahibi chamallows
Şimdi böyle yazınca kendimi kötü hissettimİşte beklediğimiz kıyaslar bunlariçimiz bayıldı yumurta, peynir , LCW, a101, bim muhabbetinden biraz anlatsana o birken ı aldın mı? Giydin mi? Rahat mı?
Niye kız?ben de müdavimiydim, 2 yıldan beri alamıyorum, bekar çocuksuz olsam alırdım yine, ayaklarım kıymetlidir,sen al acıma, o da ihtiyaçŞimdi böyle yazınca kendimi kötü hissettim
O zaman minik bir öneri, birken yerine crocs öneririm. Ben tatilde pazarda şortla kapri taytla yani şıkır şıkır dekolteli elbise giymediğim her şeyin altına yazın crocs giyerim. Hayatımın vazgeçilmezi, renkleri tamamlamaya calısıyorumNiye kız?ben de müdavimiydim, 2 yıldan beri alamıyorum, bekar çocuksuz olsam alırdım yine, ayaklarım kıymetlidir,sen al acıma, o da ihtiyaç
Crocs lar kaba ya, birkenin modelleri daha zarif, hem daha rahat...işe bile gidiyodum onlarlaO zaman minik bir öneri, birken yerine crocs öneririm. Ben tatilde pazarda şortla kapri taytla yani şıkır şıkır dekolteli elbise giymediğim her şeyin altına yazın crocs giyerim. Hayatımın vazgeçilmezi, renkleri tamamlamaya calısıyorum
Ben hemşireyim o yüzden işe bile gidiyorum ahddjjddkdkdk bana göre birkenden daha rahat ve konforlularCrocs lar kaba ya, birkenin modelleri daha zarif, hem daha rahat...işe bile gidiyodum onlarlakeşşşke yine benim olsa
Bende küçük ilcedeyim nerenin coğrafyasiymis acaba.. Ben kilosunu 60 liradan iki yada üç adet çupra yada levrek anca alabiliyorum..En ucuzu hamsi oda kilosu 10 15 lira arası değişiyor..3000 lira mı ne aylık gelirleri var, 2 çocukları varmış. Ama haftada iki kere dışarda külbastı iskender yerlermiş. Bir de haftada iki kere kilosu 5 tlden balık bulup yiyorlarmış.
Çünkü coğrafya kadermiş, küçük ilçede böyleymiş hayat.
3750 TL maaşı var eşimin. 5 kişilik aileyiz. Annesi babası oğlum eşim ve ben. Evimiz kira degil. Babamlar verdi borcumuz yok eve. Güzel geciniyoruz. 250 300 doğalgaz 200 elektrik 60 su 100 internet 150 telefon faturalarimiz. En büyük borcum 1000 TL falandır. Onuda 100 100 ödüyorum az kaldı.Merhaba kk nın güzel bayanları
topiği açma sebebim başlıkta da görüldüğü üzere geçinebiliyormuyuz merakı.
burada rahat rahat ekonomik sorunlarımızdan ve rahatlıklarımizdan bahsedelim diye açıyorum bu başlığı :)
etiketlemeden geçemeyeceklerimi de hemen rahatsız ediyorum
derin sularda
@filmdelisi
@ceycey0406
Koalina
@Khomyuk
@zorunlunick
@Niloyatospikk
aklıma gelenler bunlar sizde bir el atın topiğime lütfen
Körler sağırlar birbirimizi ağırlıyoruz tadı çıkmıyor böyle, katılıyorum.Yalnız böyle karşıt görüş olmayınca tat alamadım ben
Yazın 2 Li Bref tuvalet bloğu, şu klozete takılan 10 TL idi, şimdi 12 TL. Fiyatlar farketmeden artıyor. Ve hiç zam kelimesi kullanılmıyor farkındaysanız.No, baby no. A once 25 tl ye 30 lu yujurta aldim 3 numara.
Daha yaz basinda 14 tlydi.10 gunde ortalama 60 yumurta yiyoruz.
Dolar arttı diyorlar sadece.Yazın 2 Li Bref tuvalet bloğu, şu klozete takılan 10 TL idi, şimdi 12 TL. Fiyatlar farketmeden artıyor. Ve hiç zam kelimesi kullanılmıyor farkındaysanız.
Evet ne hikmetse düşünce fiyatlar düşmüyor. Benim çocukluğumda haberlerde zam haberleri olurdu, şekere zam geldi, yağa zam geldi diye. Şimdi insanlar kanıksadı mı, hiç zam kelimesini kullanan yok. Bir iki sefer güncelleme oldu dendi o kadar.Dolar arttı diyorlar sadece.
E bu meret düşünce fiyatlar düşmüyor. Azıcık kafasını çıkarsa her şey daha pahalı oluyor. Ayda iki üç kez oluyor bu.
Zam demedikleri için millette tık yok demek.
yapiyo ama hep ayni seyi yapmiyoruz.2 saat etkinlik yapıyor mu ya
bizimki öglen uykusunu birakti 2 hafta önce.Ben uyuttum
Öğlen de son bir parka götüreceğim
e gıda ?3750 TL maaşı var eşimin. 5 kişilik aileyiz. Annesi babası oğlum eşim ve ben. Evimiz kira degil. Babamlar verdi borcumuz yok eve. Güzel geciniyoruz. 250 300 doğalgaz 200 elektrik 60 su 100 internet 150 telefon faturalarimiz. En büyük borcum 1000 TL falandır. Onuda 100 100 ödüyorum az kaldı.
Of bu kaçıncı levelyapiyo ama hep ayni seyi yapmiyoruz.
mesela bir pamuklarla etkinlik bir sticker kitabi
sonra simlerle etkinlik sonra dikkat guclendirme kitabi var onlarla ders calisma,sonra sulu boya gibi degistirerek gidiyorum.
en son kendi sıkılıp kalkip bana hic sarmadan 1 2 saat oyun oynuyo
Güzel sanatlarda hangi bölüm bilmiyorum.ama.guzel sanatkar fakültesi cikislilar genelde kolayca iş bulur. Tekstilde grafik tasarımcısıyim ben. Hep çok kolay iş bulmusumdur. Maaşlarda piyasaya göre hep yüksektir. Resim heykel mezunu da çok arkadaşım varÇok teşekkür ederim hastaydı zaten
Evet yaşadığım yerin bir iş adamından burs alıyorum. Pandemiden dolayı burada kalmış yoksa burada yaşamıyormuş. Tanıdıklar aracılığıyla oldu tabi her ay 1000 tl alıyorum. Ama maalesef uçup gidiyor :)
Açıkçası geleceğimi parlak görmüyorum güzel sanatlar fakültesindeyim ve iş bulma imkanım sıfır. Koca eline mecbur bakacaz