- 15 Haziran 2008
- 8.770
- 36.700
-
- Konu Sahibi chamallows
Ben iyi bulmuşum o zaman 10 a , buna sevineyim bariAmasya 11,50 idi evet fiyatı görünce golden elmaya tornistan yaptım.
patates kg 10 lira nedir yaAz önce pazardaydım.
İstanbul orta halli bir ilçenin semt pazarı.
Baby patates kg 10 TL
Ispanak 7 TL
Çeri domates 10 TL
Küçük bir sap brokoli 4,5 TL
Kestane 25 TL
Meyve için markete geldim.
Sen zengin duruyorsun demek ki bacım ne güzel , bizi beğenmezsin diye şeyetmemiş olabilirizBeni neden etiketlemediniz yazıklar olsun..
kizimada almistim bunlardan çok severek okuduk ama bkm kitapta falan bazen daha uygun olabiliyor kitaplar.Bime uğradım az önce, is bankasi yayinlarinin çok guzel çocuk kitaplari gelmisti. 7 tl ye kızım icin 3 tane aldim. Kucuk kar tanesi, ugur böceği uc uc lusi ve bir kabuğu paylaşmak. Resimler, cizimler cok büyük anlatim harikaugur bocegi kitabinda ayrica bir afiste yapmislar, aciyorsunuz kitabindan icinden kocaman görsel şölen çıkıyor rengarenk bocekler kuslar. Bulursaniz mutlaka alin derim. kitabi öncesinde ben okuyup kızıma uygun sekilde yorumluyorum. Resimler uzerinden bulma, eslestirme falan yapiyoruz. Birde 10 tl ye haydi anlat kartlari gelmis icinde 60 kart var. 3 yaş için yaziyor ama bazi kartlar daki bilgileri suan için kızım biliyor. Onlarla ara sira tekrar yapariz. ayrica icinde 30 etkinlik olan kitaplarda vardi 7 tl ye. Hem boyama, hem eslestirme. O kitaplar bizim icin daha erkendi diye almadim. Belki denk gelirseniz cocugunuzun yasina uygun kitaplar alabilirsiniz.
seni zengin sandık demek kiBeni neden etiketlemediniz yazıklar olsun..
Ben geçim topiklerinin başındayım tek yaşayıp mutfağa 2bin harcayan nadide insanlardanımSen zengin duruyorsun demek ki bacım ne güzel , bizi beğenmezsin diye şeyetmemiş olabiliriz
Evet indirime denk geldikce bende aliyorum. Bir ara hepsiburada, kitap yurdudan cok ucuza 3-5₺ye almistim. Bende simdi gorunce kacirmamak icin aldim. Denk gelince guzel oluyorkizimada almistim bunlardan çok severek okuduk ama bkm kitapta falan bazen daha uygun olabiliyor kitaplar.
haydi anlat kartlarina bende netten bakiyordum geldiyse alayim bugun
gecen haftalar da bime koray avci cakmanin degerler egitimi serisi geldi kitaplar cok egitici ve piyasasina gore yari fiyatinaydjEvet indirime denk geldikce bende aliyorum. Bir ara hepsiburada, kitap yurdudan cok ucuza 3-5₺ye almistim. Bende simdi gorunce kacirmamak icin aldim. Denk gelince guzel oluyor
Patates gıdada en alt noktadır, dünyada kıtlık dönemlerinde bile ekmek yerine ( buğday üretimi her zaman daha zor ve masraflıdır) patatesle hayatta kalmış insanoğlu, şu an geldiğimiz nokta bu yani...Ekmek fiyatları baskılanmasa ( isyan çıkar diye ucuz tutuluyor) ve ekmek asıl fiyatına ulaşınca patates de bulamayacak bu millet,bakalım o zaman ne yapacağız?patates kg 10 lira nedir ya
eskiden pazara giderken falan yanima metal bozuk para alirdim bolca pazarcilar bozuk istiyor diye.Marketten bildiriyorum -Car.....sa
İzmir mandallna kg 7,99
Finike portakal 8,95 (10,95’ten inmiş)
Golden elma 5,65
Kapya biber 16,90 -Allahın biberi Ya Hu!
İkbal 400 gr sucuk 28,50
Nakit 200 TL vardı yanımda, pazar -market derken yetmedi son uğradığım markette
75 TL karttan çektirdim.
Meyve, sebze, sucuk, baharat, çiçek toprağı vs
Ne et var poşetlerde ne de peynir zeytin.
Sağolsun kvm memleketten tarhana, keçi peyniri ve kendi elleriyle yaptığı zeytinden çokça göndermiş dün.
Evet gördüm alışveriş listeniBen geçim topiklerinin başındayım tek yaşayıp mutfağa 2bin harcayan nadide insanlardanım
koye donecegiz desem tarlani bahceni ekemiyorsun yasak gardaşım yasak.Patates gıdada en alt noktadır, dünyada kıtlık dönemlerinde bile ekmek yerine ( buğday üretimi her zaman daha zor ve masraflıdır) patatesle hayatta kalmış insanoğlu, şu an geldiğimiz nokta bu yani...Ekmek fiyatları baskılanmasa ( isyan çıkar diye ucuz tutuluyor) ve ekmek asıl fiyatına ulaşınca patates de bulamayacak bu millet,bakalım o zaman ne yapacağız?
çok severim o kestaneleriEskiden kışları sokaktaki kestanecilerden mesela canımız isterse 5 liraya kestane alırdık. Kocaman bir kese kağıdı dolu olurdu. İki kişi kol kola yerdik. Tek kişilik ufak kese kağıtlar 1 tl 2 tl flndı. Şimdi o en küçük kese kağıtlarına 10 tl istiyorlar içinden de taş çatlasın 5-6 tane çıkıyor. Kışın kar altında sıcak kestane yiyip gezmek bile lüks oldu artık.
Bİzimki uyuyor. Uyanınca gideceğiz bizde uç uç lusi var bayılıyor ona ama muhtemelen kırıntıları kalmıştır kitaplarınBime uğradım az önce, is bankasi yayinlarinin çok guzel çocuk kitaplari gelmisti. 7 tl ye kızım icin 3 tane aldim. Kucuk kar tanesi, ugur böceği uc uc lusi ve bir kabuğu paylaşmak. Resimler, cizimler cok büyük anlatim harikaugur bocegi kitabinda ayrica bir afiste yapmislar, aciyorsunuz kitabindan icinden kocaman görsel şölen çıkıyor rengarenk bocekler kuslar. Bulursaniz mutlaka alin derim. kitabi öncesinde ben okuyup kızıma uygun sekilde yorumluyorum. Resimler uzerinden bulma, eslestirme falan yapiyoruz. Birde 10 tl ye haydi anlat kartlari gelmis icinde 60 kart var. 3 yaş için yaziyor ama bazi kartlar daki bilgileri suan için kızım biliyor. Onlarla ara sira tekrar yapariz. ayrica icinde 30 etkinlik olan kitaplarda vardi 7 tl ye. Hem boyama, hem eslestirme. O kitaplar bizim icin daha erkendi diye almadim. Belki denk gelirseniz cocugunuzun yasina uygun kitaplar alabilirsiniz.