Geçinemeyenler kulübü

Amasya 11,50 idi evet fiyatı görünce golden elmaya tornistan yaptım.
Ben iyi bulmuşum o zaman 10 a , buna sevineyim bari gerçi " golden neyine yetmiyor, Amasya lüx , sen de müsrifsin" diyen çıkabilir diye önden belirteyim, kızımın ricası üzerine mecbur aldım, mangoya avakadoya çemkirenler amasyaya da çemkirebilecekler yakında gönül rahatlığıyla yani, müsterih olsunlar

Son düzenleme:
Bime uğradım az önce, is bankasi yayinlarinin çok guzel çocuk kitaplari gelmisti. 7 tl ye kızım icin 3 tane aldim. Kucuk kar tanesi, ugur böceği uc uc lusi ve bir kabuğu paylaşmak. Resimler, cizimler cok büyük anlatim harikaugur bocegi kitabinda ayrica bir afiste yapmislar, aciyorsunuz kitabindan icinden kocaman görsel şölen çıkıyor rengarenk bocekler kuslar. Bulursaniz mutlaka alin derim. kitabi öncesinde ben okuyup kızıma uygun sekilde yorumluyorum. Resimler uzerinden bulma, eslestirme falan yapiyoruz. Birde 10 tl ye haydi anlat kartlari gelmis icinde 60 kart var. 3 yaş için yaziyor ama bazi kartlar daki bilgileri suan için kızım biliyor. Onlarla ara sira tekrar yapariz. ayrica icinde 30 etkinlik olan kitaplarda vardi 7 tl ye. Hem boyama, hem eslestirme. O kitaplar bizim icin daha erkendi diye almadim. Belki denk gelirseniz cocugunuzun yasina uygun kitaplar alabilirsiniz.

Ben dünkü market alışverişimi yazıyorum

Migros
Yoğurt-labne peynir-yumurta (organik),cappy portakal, köfte superfresh, barilla spagetti,mayonez, ekmek, domates sosu,falafel patates kroket aldım ağır taşıyamadığım icin parça parça alıyorum. 200₺ Verdim meyve sebze yok.

kizimada almistim bunlardan çok severek okuduk ama bkm kitapta falan bazen daha uygun olabiliyor kitaplar.
haydi anlat kartlarina bende netten bakiyordum geldiyse alayim bugun

Bin Tl lik market alışverişi 1 ay olmadan tükendi. Sürekli evde olduğumuzdan mı bilmiyorum hicbir şey yetişmiyor gerçekten...

kizimada almistim bunlardan çok severek okuduk ama bkm kitapta falan bazen daha uygun olabiliyor kitaplar.
haydi anlat kartlarina bende netten bakiyordum geldiyse alayim bugun
Evet indirime denk geldikce bende aliyorum. Bir ara hepsiburada, kitap yurdudan cok ucuza 3-5₺ye almistim. Bende simdi gorunce kacirmamak icin aldim. Denk gelince guzel oluyor

Evet indirime denk geldikce bende aliyorum. Bir ara hepsiburada, kitap yurdudan cok ucuza 3-5₺ye almistim. Bende simdi gorunce kacirmamak icin aldim. Denk gelince guzel oluyor
gecen haftalar da bime koray avci cakmanin degerler egitimi serisi geldi kitaplar cok egitici ve piyasasina gore yari fiyatinaydj
kitaplarin arasina bakin bime gidince bulursaniz mutlaka alin derim.
çok faydali

patates kg 10 lira nedir ya
Patates gıdada en alt noktadır, dünyada kıtlık dönemlerinde bile ekmek yerine ( buğday üretimi her zaman daha zor ve masraflıdır) patatesle hayatta kalmış insanoğlu, şu an geldiğimiz nokta bu yani...Ekmek fiyatları baskılanmasa ( isyan çıkar diye ucuz tutuluyor) ve ekmek asıl fiyatına ulaşınca patates de bulamayacak bu millet,bakalım o zaman ne yapacağız?

eskiden pazara giderken falan yanima metal bozuk para alirdim bolca pazarcilar bozuk istiyor diye.
simdi 10 5 lik luk topluyorum
para ustu almayim diye
her sey en ucuz parca basi 8 lira falan iyisini alayim dersen 12 13 lira

koye donecegiz desem tarlani bahceni ekemiyorsun yasak gardaşım yasak.
hayvancilik yapacagim desen koyun merasi paralı
anca inegini alip kendi bahcende otlatip sutunu peynirini toplayacaksin krndin yiyeceksin

çok severim o kestaneleri oda mı lüks oldu

Bİzimki uyuyor. Uyanınca gideceğiz bizde uç uç lusi var bayılıyor ona ama muhtemelen kırıntıları kalmıştır kitapların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…