- 14 Haziran 2019
- 14.486
- 70.284
- Konu Sahibi chamallows
Bizim burada sayıları da azaldı. Tek tük kaldılar. Demek satışları da azaldı.çok severim o kestaneleri oda mı lüks oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim burada sayıları da azaldı. Tek tük kaldılar. Demek satışları da azaldı.çok severim o kestaneleri oda mı lüks oldu
benimde her ay yaptigim stabdart gida alisverisim bu ay yetismedi neden anlamadimBin Tl lik market alışverişi 1 ay olmadan tükendi. Sürekli evde olduğumuzdan mı bilmiyorum hicbir şey yetişmiyor gerçekten...
Bizde 5 kitabi var. Hepsini bimden aldık, gercekten çizimleri olsun anlatımı cok güzelgecen haftalar da bime koray avci cakmanin degerler egitimi serisi geldi kitaplar cok egitici ve piyasasina gore yari fiyatinaydj
kitaplarin arasina bakin bime gidince bulursaniz mutlaka alin derim.
çok faydali
doğalgaz faturasi eklenince bizde bu ay normal sartlarda eksiye düşuyoruz mesailerle yırttık.biz kendimizi hep geçim sınırında hissediyoduk bu ara çizginin altına doğru kayıyoruz.. ivme hep negatif
Alım gücümüz çok çok düştü.biz kendimizi hep geçim sınırında hissediyoduk bu ara çizginin altına doğru kayıyoruz.. ivme hep negatif
Benimki de suan uyuyor uyanınca büyük sürpriz olacakBİzimki uyuyor. Uyanınca gideceğiz bizde uç uç lusi var bayılıyor ona ama muhtemelen kırıntıları kalmıştır kitapların
Ben uyuttumetkinlik saati geldi 2 saat sonra görüsüruz yine çok bunaldim ya
2 saat etkinlik yapıyor mu yaetkinlik saati geldi 2 saat sonra görüsüruz yine çok bunaldim ya
Organik yumurta mı... bili bili neyinize yetmiyor be!!!!!Evet gördüm alışveriş listeni falafel kroket filan...yani gerek var mı bilemngynsdfgsşaka şaka, hep yapmak istemiştim, hoşgeldin
Ya daha biraz önce 2 kg amasya elma aldığım için kimse sormadan açıklama yaptım kendi kendime, mecburdum diye resmen özür dileye dileye alışveriş yapıyoruz, eskiden mango avakado tartışılıyordu egzotik bir havası vardı geçim zorluğu konularının artık o da yokOrganik yumurta mı... bili bili neyinize yetmiyor be!!!!!
200₺ olan birken terlikler 600 olmuş, geçen iş arkadaşıma yuh muh diyordum. Flo al neyine yetmiyo dedi. İste gercek bir savascı orijinal bir ekonomistYa daha biraz önce 2 kg amasya elma aldığım için kimse sormadan açıklama yaptım,mecburdum diye resmen özür dileye dileye alışveriş yapıyoruz, eskiden mango avakado tartışılıyordu egzotik bir havası vardı geçim zorluğu konularının artık o da yok
İşte beklediğimiz kıyaslar bunlar içimiz bayıldı yumurta, peynir , LCW, a101, bim muhabbetinden biraz anlatsana o birken ı aldın mı? Giydin mi? Rahat mı?200₺ olan birken terlikler 600 olmuş, geçen iş arkadaşıma yuh muh diyordum. Flo al neyine yetmiyo dedi. İste gercek bir savascı orijinal bir ekonomist
Son iki yıldır her şeyin fiyatı fırladı zaten, dolar yükseldiği için. Çünkü bizim her şeyimiz, ara mal, hammadde ithal girdili. TMO’den aldığımız pirinç uruguay menşei. Çok o konulara girmek istemiyorum ama hani biz tarım ülkesiydik. Aldığımız ceviz ABD menşei, adamlardan hem teknoloji hem tarım ithal ediyoruz.Kardeş sıkıntı orda işte, ben kendimden yola çıkayım , 15 yaşımdan beri çalışıyorum,çalıştım okudum, çalıştım evlendim, kızım 4 aylıktı yeniden işe başladım...he bı de nispeten varlıklı bir aileden geliyorum ,varlık içinde yokluk da gördüm yani, paranın değerini iyi bilirim bu yüzden, 42 yaşımdayım , iyi sayılabilecek bir gelirim var, hayatımın hiç bir döneminde müsrif olmadım, ekonomi benim göbek adım , yine de son iki yıldır olmuyor olduramıyorum, oldurana da inanmıyorum açıkçası