Geçinemeyenler kulübü

benim kiza 1 yasina kadar yapildi sonra bidaha nasip olmadi kan tahlili.
pandemi bitince baktiracagim bende

ne diyorsunnnn ?

bu arada allah sabir versin

Bu çayı deneyin mucize gibi. Benim kızkardeşim kronik bronşit, çok sık hasta olur çocukluğunda zatürre geçirdi. Bu çayı o kendisi buldu. Bir arkadaşının kızına da çok iyi geldi kış boyu öksüren hasta olan çocuk bunu içeli hasta olmuyormuş ona da önermiş. Benim kızkardeşimin yapmadığı şey kalmadı, neler yedi neler içti. Şimdi hasta olmasa da arada bundan yapıp içiyor.

Abartıyorum diyorsanız aha buyrun, o ortadaki kir kısmı da ellerini oraya siliyorlar, öyle seviyorlarmış.
Bu geçen sene küçük 15 cm olarak başladı, her geçen gün kaşla göz arasında büyüyor, evdeki diğer kağıtların kalkan yerlerini bantladık hep.

Mutlaka denerim, ben de kronik bronşitim çocukluğumdan beri artık alerjik astım dendi geçen sene, o bitmeyen kusturan öksürük hayattan soğutuyor insanı.
Çok teşekkürler.

benim evinde kızın odası hariç duvarları kirli ameliyat pandemi derken yaptıramadım gelsin ellerini silsinler sakıncası yok yeter ki bana bulaşmasınlarrr

benim kiz acayip sanatsal calisir bak patates adam cizer duvarlarina bakar bakar ruhunu dinlendirirsin
Kağıdın tek güzelliği, siliniyor yahu kalem izi kalmıyor
Bir ara şey düşündüm, duvara resim ruloları var alayım diye ama benimkiler alışır her yeri boyar diye almadım.
Kızına edinebilirsin, çok eğlenceli bence.

yok ya bizimkine duvar boyu tuval alsam yinede o duvara o patates adam cizilecek

Benim görümcemin iki oğlu var, öyle bir vuruyorlar birbirlerine düşmana vurulmaz, alt alta üst üste hep sürekli kavga. Sizinkiler birlikte yaramazlık yapıyorsa boşverin yapsınlar.
Aynı öyle vuruyorlar da, bugün küçük oğlum gazi oldu, gözü şiş

Zamanında geçen kıştı sanırım, beyin sarsıntısı ile acile de gittik, koltuktan ittiler birbirlerini kafa üstü, küçük bayıldı.
Artık alıştım ben ya, ev pazar yeri gibi zaten

benim kiz acayip sanatsal calisir bak patates adam cizer duvarlarina bakar bakar ruhunu dinlendirirsin
ben ev eşyasına önem veren kadınlardan değilim evimde ölee lüküs eşyalarım yok benim kız halletti önceden sağolsun. gerisini de sizinkiler halleder sıkıntı yokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…