- 17 Aralık 2015
- 26.677
- 48.633
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #3.121
benim kiza 1 yasina kadar yapildi sonra bidaha nasip olmadi kan tahlili.Sadece kağıt mı
Her yıl yaptırırım kan tahlili, yine geldi süresi ama pandemiden gitmiyorum.
Küçüğün d vitamini eksik zaten de bunu yapan büyük.
Benimkilerin kemirmediği bir şey yok ki yahu, her şey ağızlarında, amaç pislik olsun.
Gelen kuru boya kalemi yedi, sulu boyayı zaten yalıyor.
Arabaların tekerlerini çıkarıp çiğniyorlar, hiçbir şey bulamazlarsa duvar kağıdı yırtıp çiğniyorlar ya da üstlerindeki kıyafetleri falan.
ne diyorsunnnn ?Sadece kağıt mı
Benimkilerin kemirmediği bir şey yok ki yahu, her şey ağızlarında, amaç pislik olsun.
Geçen kuru boya kalemi yedi, sulu boyayı zaten yalıyor.
Arabaların tekerlerini çıkarıp çiğniyorlar, hiçbir şey bulamazlarsa duvar kağıdı yırtıp çiğniyorlar ya da üstlerindeki kıyafetleri falan.
bu arada allah sabir versinSadece kağıt mı
Geçen kuru boya kalemi yedi, sulu boyayı zaten yalıyor.
Siz bayılmayı ölmek mi sandınızne diyorsunnnn ?
chama biz bu davet işini tekrar düşünelim. bu çocukları bizi bile yer ayolbu arada allah sabir versin
Bu çayı deneyin mucize gibi. Benim kızkardeşim kronik bronşit, çok sık hasta olur çocukluğunda zatürre geçirdi. Bu çayı o kendisi buldu. Bir arkadaşının kızına da çok iyi geldi kış boyu öksüren hasta olan çocuk bunu içeli hasta olmuyormuş ona da önermiş. Benim kızkardeşimin yapmadığı şey kalmadı, neler yedi neler içti. Şimdi hasta olmasa da arada bundan yapıp içiyor.Benim de bal içine karabiber ve toz zencefili karıştırıp çok yemişliğim var öksürük adına.
Her kış mutlaka öksürmekten uyumadığın ve uyutmadığım geceler olur, fayda veriyor mu bilmiyorum ama yiyoruz işte.
Mutlaka denerim, ben de kronik bronşitim çocukluğumdan beri artık alerjik astım dendi geçen sene, o bitmeyen kusturan öksürük hayattan soğutuyor insanı.Bu çayı deneyin mucize gibi. Benim kızkardeşim kronik bronşit, çok sık hasta olur çocukluğunda zatürre geçirdi. Bu çayı o kendisi buldu. Bir arkadaşının kızına da çok iyi geldi kış boyu öksüren hasta olan çocuk bunu içeli hasta olmuyormuş ona da önermiş. Benim kızkardeşimin yapmadığı şey kalmadı, neler yedi neler içti. Şimdi hasta olmasa da arada bundan yapıp içiyor.
uzaktan çok sevimli geldiler bana ama bilemedimchama biz bu davet işini tekrar düşünelim. bu çocukları bizi bile yer ayol
benim evinde kızın odası hariç duvarları kirli ameliyat pandemi derken yaptıramadım gelsin ellerini silsinler sakıncası yok yeter ki bana bulaşmasınlarrrAbartıyorum diyorsanız aha buyrun, o ortadaki kir kısmı da ellerini oraya siliyorlar, öyle seviyorlarmış.
Bu geçen sene küçük 15 cm olarak başladı, her geçen gün kaşla göz arasında büyüyor, evdeki diğer kağıtların kalkan yerlerini bantladık hep.
bizimki de picasso duvarlari boyuyor C ceycey0406 in duvarlar musaitmis oraya 3 lu halde bi el atmalilar benceYani bendekiler böyle, yapacak bir şey yok, kabullendim artık
bundan sonraki ruh sağlığın için 2 çocuk da kal sen. zaten 10 çocuğa bedeller maşallahları varYani bendekiler böyle, yapacak bir şey yok, kabullendim artık
müsaitim sanatsal çalışmalar için büyük boy tuvallerim varrrbizimki de picasso duvarlari boyuyor C ceycey0406 in duvarlar musaitmis oraya 3 lu halde bi el atmalilar bence
benim kiz acayip sanatsal calisir bakmüsaitim sanatsal çalışmalar için büyük boy tuvallerim varrr
Kağıdın tek güzelliği, siliniyor yahu kalem izi kalmıyorbenim kiz acayip sanatsal calisir bakpatates adam cizer duvarlarina bakar bakar ruhunu dinlendirirsin
Benim görümcemin iki oğlu var, öyle bir vuruyorlar birbirlerine düşmana vurulmaz, alt alta üst üste hep sürekli kavga. Sizinkiler birlikte yaramazlık yapıyorsa boşverin yapsınlar.Yani bendekiler böyle, yapacak bir şey yok, kabullendim artık
yok ya bizimkine duvar boyu tuval alsam yinede o duvara o patates adam cizilecekKağıdın tek güzelliği, siliniyor yahu kalem izi kalmıyor
Bir ara şey düşündüm, duvara resim ruloları var alayım diye ama benimkiler alışır her yeri boyar diye almadım.
Kızına edinebilirsin, çok eğlenceli bence.
Aynı öyle vuruyorlar da, bugün küçük oğlum gazi oldu, gözü şişBenim görümcemin iki oğlu var, öyle bir vuruyorlar birbirlerine düşmana vurulmaz, alt alta üst üste hep sürekli kavga. Sizinkiler birlikte yaramazlık yapıyorsa boşverin yapsınlar.
ben ev eşyasına önem veren kadınlardan değilim evimde ölee lüküs eşyalarım yok benim kız halletti önceden sağolsun. gerisini de sizinkiler halleder sıkıntı yokkkbenim kiz acayip sanatsal calisir bakpatates adam cizer duvarlarina bakar bakar ruhunu dinlendirirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?